Dodaj do ulubionych

Nie mam wyjścia ale boję się aborcji

25.04.22, 14:53
Mam 23 lata. Mam już 2 dzieci, córeczkę 2,5 roku i synek 1,5. Jestem w ciąży około 6 tydzień. Boję się. Nie mam wsparcia w nikim. Wiem co możecie sobie pomyśleć, uprawiałam seks w ciągu miesiąca z byłym partnerem z którym mam dwójkę dzieci, ale zdążyło się też raz z wielką miłością której długo nie widzialam i nie byłam pewna czy jeszcze zobaczę bo miał wyjechać. Po byłym parterze zażyłam tabletkę po. Nie mam pewności czyje może być dziecko. Nie mam żadnego wsparcia, były partner wiem że się nie zmieni i miałby gdzieś 3 dziecko. Mieszkam u mamy, finansowo nie dałabym rady. Psychicznie też, może jestem samolubna ale też młoda. Ojciec dzieci bawił się i zdradzał mnie cały czas a ja dopiero teraz odżyłam gdy dzieci podrosły i zaczęłam się cieszyć życiem, mieć plany. Myślę o aborcji, ale też boję się jak to psychicznie zniosę. Dla mnie to nie jest dziecko jeszcze nie tylko płód. Mam potwierdzić u ginekologa czy w ogóle się rozwija bo nie było bicia serca na ostatnim usg a miałam plamienia. Czy któraś z waz była w podobnej sytuacji? Myślała nad aborcją albo zrobiła to i nie żałuję, nie miała wyjścia. Z góry dziękuję za odpowiedzi i mam nadzieję że zrozumiecie a nie dobijecie bardziej.
Obserwuj wątek
    • mkcaffe Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 27.04.22, 15:23
      Wejdź na maszwybor.net
      Rozmawiamy wspieramy informujemy. Bez hejtu i oceniania.
    • anturium_2022 Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 01.05.22, 21:39
      Mnie też się tak kiedyś wydawało, jak byłam w twoim wieku i niestety to zrobiłam. Teraz mam 40 lat i nie mogę sobie tego wybaczyć.....nie rób tego. Jest tyle możliwości. Jeśli to zrobisz nigdy w życiu nie będziesz już w pełni szczęśliwa, ta myśl ,, czemu to zrobiłam, czemu nie miałam odwagi zawalczyć o swoje dziecko" zawsze wraca, jest bardzo ciężko.

Jeśli chcesz porozmawiać napisz do mnie: wiosnalato@gmail.com
    • katarzyna_smutna Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 10.05.22, 08:56
      Kochana nic nie ma znaczenia, jestem po aborcji o o niczym innym nie mysle tylko o śmierci, nie ma dnia i sekundy co bym nie żałowała życia dziecka... wszystko by sie ułożyło, nie musiałam tego robic ale już nie mogę czasu cofnąć
    • justynaa2812 Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 25.10.22, 16:17
      Odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonne ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore mi bardzo pomogły. Jesli jest jakas dziewczyna w trudnej sytuacji i potrzebuje pomocy to chetnie odsprzedam tabletki i podziele sie swoim doswiadczeniem podczas zabiegu. Zapraszam do kontaktu 502-427-780 Justyna
      [URL=https://imageshack.com/i/pmRQvBpnj][IMG]https://imagizer.imageshack.com/v2/800x600q90/922/RQvBpn.jpg[/IMG][/URL]
    • kamila.kowa90 Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 26.11.22, 21:09
      Cześć, mam na sprzedaż zestaw tabletek od WHW. Odbiór osobisty w Krakowie lub wysyłka. Cena 500 zł. Więcej info na kamila.kowa90@interia.pl
    • justynaa2812 Re: Nie mam wyjścia ale boję się aborcji 12.03.23, 14:41
      Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama
      stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły.
      Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza.
      Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co
      jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Posiadam paragon apteczny
      Wiecej informacji pod numerem telefonu 502-427-780

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka