sabinabrzozowskaa 31.01.23, 20:25 Mam do oddania jeden zestaw tabletek ponieważ kupiłam 2 z dużej czeskiej kliniki aborcja.cz Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabinabrzozowskaa Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 01.02.23, 14:33 Oddam zestaw tabletek poronnych z czeskiej kliniki aborcja.cz Odpowiedz Link
mika0987 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 10.03.23, 20:33 Aktualne? Mój adres angelika497@interia.pl Odpowiedz Link
sandra714 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 21.03.23, 11:29 Kochana, jeśli jesteście jeszcze przed to proszę nie róbcie tego, wszystko się ułoży, są fundacje pro-life które wam pomogą we wszystkim. A jeśli już po to koniecznie znajdź dobrego księdza. Trzymaj się Odpowiedz Link
sabinabrzozowskaa Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 02.02.23, 10:43 Oddam zestaw tabletek poronnych z czeskiej kliniki aborcja.cz Odpowiedz Link
sabinabrzozowskaa Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 22.02.23, 13:03 ja mam do oddania tabletki poronne z strony bezpiecznewyjscie.eu ponieważ zamówiłam 2 zestawy i jeden mi został, jest to zestaw zatwierdzony przez światowa organizacje zdrowia Odpowiedz Link
sandra714 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 20.03.23, 19:35 Kochana, nie zabijaj proszę, wszystko się ułoży naprawdę ale poczytaj o tym nawet na tym forum jak kobiety żałują 😔. Są fundacje które ci pomogą np. Bezczenii, Fundacja Małych Stópek, Dwie Kreski. Tylko proszę nie rób tego🙏🙏🙏 to jest naprawdę Odpowiedz Link
sabinabrzozowskaa Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 08.02.23, 16:14 ja mam do oddania tabletki poronne z strony bezpiecznewyjscie.eu ponieważ zamówiłam 2 zestawy i jeden mi został, jest to zestaw zatwierdzony przez światowa organizacje zdrowia Odpowiedz Link
sabinabrzozowskaa Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 19.02.23, 22:55 ja mam do oddania tabletki poronne z strony bezpiecznewyjscie.eu ponieważ zamówiłam 2 zestawy i jeden mi został, jest to zestaw zatwierdzony przez światowa organizacje zdrowia Odpowiedz Link
mika0987 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 10.03.23, 20:34 Proszę o kontakt : angelika497@interia.pl Odpowiedz Link
mika0987 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 10.03.23, 20:36 Aktualne? Pisz na 516248574 Odpowiedz Link
justynaa2812 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 09.03.23, 15:27 Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły. Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza. Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Posiadam paragon apteczny Wiecej informacji pod numerem telefonu 502-427-780 Odpowiedz Link
justynaa2812 Re: Zestaw tabletek poronnych z kliniki aborcja.c 12.03.23, 14:30 Dziewczyny odsprzedam skuteczne tabletki wczesnoporonnneee ktore sama stosowałam bedac w 9 tygodniu i ktore bardzo mi pomogły. Tabletki rzeznaczone do dyskretnej kuracji domowej bez nadzoru lekarza. Leki sa w orginalnym opakowaniu w orginalnum blistrze aptecznym co jest gwarantem powodzenia przy zabiegu. Posiadam paragon apteczny Wiecej informacji pod numerem telefonu 502-427-780 Odpowiedz Link