kruszynkaa 28.06.04, 00:18 Firmową "Moulinex", użytą jakieś 3 razy. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
coronella Re: Frytownicę 29.06.04, 21:37 Hej!! ja szukam frytkownicy! Za ile chcesz ją sprzedac? Odpowiedz Link
coronella Re: Frytownicę 30.06.04, 00:15 oo, super! a masz mozliwosc zrobic jej zdjecie? albo podac jakios symbol? zobacze w sklepie co to za ona i pomysle jak ją z warszawy zabrac. Napisz prosze na coronella@poczta.onet.pl Dzieki Odpowiedz Link
coronella Re: Frytownicę 14.07.04, 22:18 Hej! Wlasnie przed chwila przeczytalam Twoj post na Sprzedam, pod moimi, wiesz co, chyba coś nam poczta szwankuje.. pisałam do Ciebie ze 3 razy, od Ciebie równiez nic nie dostałam, więc uznałam, że sprzedałas frytkownice A tu sie okazuje, że Ty do mnie pisałas, a do mnie nic nie doszło Wiesz, ja bym ja chciała. Czy jest jeszcze? Już nawet mężusiowi powiedziałam, że fryteczki będą na obiad. Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama