makonda 19.07.04, 21:48 Tak jak w temacie, ponieważ moje dzisiaj miało bliskie spotkanie z podłogą i nie nadaje się do naprawy. Kupię za rozsądną cenę. Sylwia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emiczek Re: Kupię żelazko :) 21.07.04, 14:55 ja mam do sprzedania TEFAL ULTRAGLISS PROFILL 50 z opcja pary i skrapiania tklaniny oraz opcja samoczyszczenia. stan dobry - normalnie dziala, sprzedaje bo dostalismy nowe. fotki przesle na maila. cena nowego 200 zl ja sprzedam za 80 zl www.potrebitel.ru/02/01/39-3.jpg cena do negocjacji Odpowiedz Link
ewula_p Re: Kupię żelazko :) 22.07.04, 00:11 A jeśli wolisz cos tańszego, to ja mam Eltim (chyba), takie zwykłe, z parą, bez bajerów, za 25 zł. Jest używane, ale nie zniszczone. Ewa Odpowiedz Link
ewula_p Do mnie też? 24.07.04, 18:26 Do mnie tez pisałaś? Bo nic do mnie nie dotarło. Jesli jesteś zainteresowana, to napisz jeszcze raz. Pozdrawiam, Ewa Odpowiedz Link
emiczek Re: Kupię żelazko :) 27.07.04, 10:10 moja oferta takze aktualna. powiedz czy szukasz nowego czy uzywanego zelazka? ta moja cena jest ruchoma. jesli jestes zainteresowana to czekam na Twoja propozycje cenowa. Odpowiedz Link