marcysia51 23.09.04, 17:59 Robie miejsce na nowe książki.Posiadam dużo książek ze Świata Książki.Stan idealny.Od przygodowych po horrory i romanse. Ceny od 10zl do 25zł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milaczek5 Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 08:25 Hej Podaj tytuły jakie masz do sprzedania wraz z cenami. Najbardziej intersują mnie książki oparte na faktach o terrorystach, o kobietach żyjących pod presją mężczyzn, o ludziach gór i ich wyprawach. Ale inne też mogą mnie zainteresować, więc chętnie zobaczę co masz w swojej bibliotece. Prześlij tytuły na adres milaczek5@wp.pl Pozdrawiam, Beata Odpowiedz Link
nastia.1 Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 08:49 witam interesuja mnie ksiazki fantastyczne jezeli cos masz przeslij liste z cenami na priv i dodaj skad jestes Odpowiedz Link
renik.w Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 15:58 a mnie interesują wszystkie poproszę o spis na igor_wp@wp.pl Odpowiedz Link
clevera Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 24.09.04, 16:26 poprosze o wszystkie tytuly wraz z cenami na priv gazetowy Odpowiedz Link
squbi Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 28.09.04, 21:26 Ja również poproszę o tytuły i ceny książek, jako że jestem członkinią owego kluby , a brakujemy mi kilku tytyłów. squbi@gazeta.pl Pozdrawiam. Odpowiedz Link
mama22 Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 20.10.04, 14:50 tez bardzo prosze o tytuly i ceny! pozdrawiam ewa Odpowiedz Link
i-lonka25 Re: Sprzedam książki!!!!!!!!!!!!! 31.10.04, 21:39 jeśli jeszcze coś zostało to poprosze o tytuły i ceny na priv Odpowiedz Link