anett-p 27.11.04, 13:45 Sprzedam czarne Martensy z żółtą nitką, właściwie nie używane,w bardzo dobrym stanie. cena 150. mogę przesłac zdjęcia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erodzicee Re: sprzedam Martensy 28.11.04, 22:20 Hmm, a ile to cm?? jak 25, to bede zainteresowana Odpowiedz Link
anett-p Re: sprzedam Martensy 28.11.04, 23:26 Hej! Hmm, więc w środku ok 24,5cm. Podeszwa,wiadomo solidna i szersza- mierzona od spodu 26cm. Mogę nawet się potargować i właściwie trochę opuścić, tylko na dzień dzisiejeszy mam niestety problem ze zdjeciem , ponieważ wczoraj niefortunnie zepsułam cyfrówkę. Jutro zobaczymy w serwisie co da się zrobić. pozdrawiam. A skąd jesteś? Odpowiedz Link
erodzicee Re: sprzedam Martensy 29.11.04, 08:32 Kurcze mogą byc troche małe.. Ale zależy od modelu..jaki to jest?? Odpowiedz Link
anett-p Re: sprzedam Martensy 29.11.04, 21:12 Przesyłam Ci zdjęcie (udało się zrobić) to sama je zobaczysz. Ja mam 38 i są dobre. tak jak pisałam mozemy sie potargować.pa Odpowiedz Link
anett-p Re: sprzedam Martensy 30.11.04, 22:10 Witaj! Prawdą jest, że mało je używałam. To była moja druga para Martensów, pierwsza rzeczywiście mi się wysłużyła. Tą kupiłam, ale potem właściwie zmieniłam gusta i odłożyłam je do szafy. Moim zdaniem, szczerze, są w dobrym stanie i myśle, że jeszcze dużo przed nimi. Wiadomo jakie są ceny tych butów, wiec uważam, że stosownie ja obniżyłam. Mam problem, ze zdjęciami, poniewaz moja cyfrówka jest w serwisie i wczoraj miałam pożyczoną od znajomych. Ale właściwie jest inna osoba, chętna na zakup, wiec jeśli nie jesteś zainteresowana, to nie ma sprawy. Ja poprostu od 3lat pracuję w szkole, wiec zmnieniłam trochę styl i właściwie one mi leżą. pozdrawiam.pa Odpowiedz Link
erodzicee Re: sprzedam Martensy 30.11.04, 22:35 Hah, ja po prostu raz sie naciełam na Allegro z martensami i wole pytać, pytac, pytać. Ale moje pierwsze Martensy zyja do dzisiaj, dostałam je na 18 i trzymają sie jeszcze troche kupy, dlatego wolałabym kupić coś nowszego, bo juz sie za dobrze nie prezentują... Tylko nie wiem czemu o tym piszesz na forum, a nie @?? Odpowiedz Link