sonia23.1 20.01.10, 15:22 Potrzebny mi dobry neurolog. Macie jakieś zdanie o tej lekarce, która przyjmuje w CENTRUM? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jolka-7-3 Re: opinie o dr. Grzesiak-Choroszy 27.01.10, 16:18 Jest bardzo dobrym neurologiem polecam w centrum przyjmuje 3 razy wtygodniu Odpowiedz Link
mogra1 Re: opinie o dr. Grzesiak-Choroszy 27.01.10, 20:36 Byłam u niej 2 razy i odnoszę wrażenie że dopiero się uczy. Liczyłam, że da mi jakieś nowe leki bo te, które biore od mojego neurologa nie pomagają a ona poprostu zwiększyła dawki starych leków. Chyba korzysta z nazwiska swojego teścia i próbuje się wybić. Tak ogólnie taka bezpłciowa jest ... Odpowiedz Link
aniam8989 Re: opinie o dr. Grzesiak-Choroszy 04.02.10, 11:02 mogra1 napisała: > Byłam u niej 2 razy i odnoszę wrażenie że dopiero się uczy. > Liczyłam, że da mi jakieś nowe leki bo te, które biore od mojego > neurologa nie pomagają a ona poprostu zwiększyła dawki starych > leków. Chyba korzysta z nazwiska swojego teścia i próbuje się wybić. > Tak ogólnie taka bezpłciowa jest ... Widać że mogra1 "zna się" na medycynie, skoro wie lepiej od dobrego lekarza jak powinno wyglądać leczenie. A skoro jest w tym lepsza, to dlaczego chodzi do pani Grzesiak, a nie do siebie?! Doktor Grzesiak jest znakomitą specjalistką, znaną nie tylko w Mińsku, ale i w Warszawie. Sama byłam u niej kilka razy i za każdym razem diagnoza była jak najbardziej prawidłowa!!! Zresztą wystarczy popytać w mieście, gdzie większość ludzi myśli tak samo (gdyby było inaczej, to nie byłoby tylu chętnych na wizytę;]) Mieszanie teścia do opinii jest co najmniej obrzydliwe. Z tego co wiem doktor Grzesiak nie pochodzi z Mińska i dlatego zapewne obce są jej takie zachowania jak jechanie na czyimś nazwisku. A może to raczej szanowny teść mógłby jechać na powszechnie szanowanym nazwisku Choroszy. Na koniec dodam, że nie mieszkam w Mińsku, a do pani doktor dojeżdżam z Siedlec, bo jest po prostu najlepsza w okolicy! Odpowiedz Link
jur46 Re: opinie o dr. Grzesiak-Choroszy 14.12.22, 14:30 nie polecam.Podczas wizyty nawet się nie zainteresuje płytką z tomografii i wystawiła mi receptę na 2 tabletki a występują tylko opakowania z 6 tabletkami. Odpowiedz Link