antosia-0 30.03.10, 18:05 Czy znacie, możecie polecić osobę która udziela odpłatnie pomocy przy pisaniu prac magisterskich? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
palec_fakalec polecam 30.03.10, 22:17 z pedagogiki resocjalizacyjnej dobrze i szybko napiszą ci pracę ludzie z www.pisanie-prac.pl/ będzie autorska i przejdzie pomyślnie sprawdzanie antyplagiatowe, ale przed obroną przeczytaj ją przynajmniej kilkukrotnie, żeby nie było... Odpowiedz Link
drozdzowek Re: polecam 30.03.10, 22:40 Może moje myślenie jest naiwne ale nie chciał bym być leczony przez lekarza któremu ktoś inny napisał pracę, nie chciał bym by mi dom tyczył geodeta któremu pracę napisał ktoś inny i również nie chciał bym żeby moje dzieci uczył nauczyciel który swojej pracy mgr nauczył się tylko na pamięć. Jeszcze ze dwa pokolenia muszą w tym kraju wymrzeć żeby ludzie zmienili sposób myślenia. Odpowiedz Link
joshima Re: polecam 30.03.10, 23:19 Dla mnie to też skandal. A potem ludzie się dziwią, że nie wystarczy dyplom magistra, żeby dobrą prace dostać. Tfu... Odpowiedz Link
palec_fakalec Re: polecam 31.03.10, 08:24 Naprawdę jesteś taka święta i nigdy nie skorzystałaś z możliwości otrzymania lepszej oceny wykorzystując nieuwagę nauczyciela? Odpowiedz Link
joshima Re: polecam 31.03.10, 21:44 Pewnie nie uwierzysz, ale nigdy nie podpisywałam się pod pracami, które nie były mojego autorstwa. Nie jestem może wybitna, ale nie miałam konieczności ściągać. Odpowiedz Link
palec_fakalec Re: polecam 01.04.10, 08:05 joshima napisała: > Pewnie nie uwierzysz, ale nigdy nie podpisywałam się pod pracami, które nie był > y > mojego autorstwa. Nie jestem może wybitna, ale nie miałam konieczności ściągać. > Uwierzę, bo sam nigdy nie ściągałem, ale czasami się zastanawiam czy jest sens być uczciwym wobec siebie. Odpowiedz Link
joshima Re: polecam 02.04.10, 13:21 palec_fakalec napisał: > czasami się zastanawiam czy jest sens > być uczciwym wobec siebie. Ja nie miewam takich rozterek. Może więc milionerką nigdy nie zostanę, ale mam za to coś cenniejszego. Odpowiedz Link
palec_fakalec Re: polecam 31.03.10, 08:20 Napisałeś to tak jakbyś uważał, że pisanie prac to zjawisko głęboko zakorzenione w ludziach od wielu lat (może spuścizna socjalizmu), a to raczej zjawisko nowe i raczej się rozwija niż wymiera. Takie czasy, kiedyś studia to były studia i służyły do studiowania, w tym również do uczenia się, teraz by się uczyć trzeba mieć pieniądze. Jeśli ich nie masz musisz je zarobić, by studiować. Ludzie cierpią na chroniczny brak czasu, a doba dalej ma tylko 24 godziny. Oczywiście można się poświęcić nauce w pełni, być najlepszym na roku i pobierać stypendium w wysokości 250 złotych, tylko jak przeżyć 30 dni z takimi pieniędzmi. Pomijam kwestię zasobnych rodziców i zwykłego lenistwa. Odpowiedz Link
joshima Re: polecam 31.03.10, 21:47 palec_fakalec napisał: > Napisałeś to tak jakbyś uważał, że pisanie prac to zjawisko głęboko zakorzenion > e > w ludziach od wielu lat (może spuścizna socjalizmu), a to raczej zjawisko nowe > i > raczej się rozwija niż wymiera. Niestety tego typu nieuczciwość wywodzi się z socjalizmu, bez względu na to czy się z tym zgadzasz czy nie. Jest to to samo zjawisko co bezkarne okradanie własnych zakładów pracy tak typowe dla socjalizmu. > teraz by się uczyć trzeba > mieć pieniądze. Piszesz bzdury. Ktoś kto ma dość oleju w głowie by studiować może to osiągnąć nawet jeśli jest biedny jak mysz kościelna. > Jeśli ich nie masz musisz je zarobić, by studiować. Ludzie > cierpią na chroniczny brak czasu, a doba dalej ma tylko 24 godziny. Sęk w tym, że nie każdy musi być magistrem. Jak ktoś się nie jest w stanie napisać pracy to najwyraźniej nie powinien się za to brać. Odpowiedz Link
antosia-0 Re: Prace magisterskie 31.03.10, 14:27 Zdecydowanie taka pomoc by mnie interesowała ale w zakresie tylko sformatowania Odpowiedz Link
kraksa0 Polecam magisterka.com praca oceniona na 4 11.01.14, 00:38 Promotor przeczytał prace magisterka, ocenił na 4, zamówiłem w magisterka.com oferującym pisanie prac magisterskich opinie moja jest taka, że polecam ten serwis wszystkim którym pisanie prac magisterskich spędza sen z powiek. Promotor nie miał zastrzeżeń do ich pracy Najpierw napisali mi plan pracy magisterskiej, promotor go troche zminił, poprawili i zatwierdził plan. Wtedy napisali całą prace magisterska. Cena też jest OK. Nie było żadnych opóźnień. Mam dobrą opinie o tym serwisie dlatego pisze o tym na forum aby ludzie nie szukali innych piszących prace magisterskie. Zapłaciłem 1200 zł, wiem że inne serwisy zdzierają dużo więcej a piszą słabo. W razie czego numer do magisterka.com to 506-569-789. Mam o nich dobrą opinie. Odpowiedz Link
forum_slubne pisanie prac 14.03.15, 23:20 Witam, oferuję swoją pomoc w pisaniu prac każdego rodzaju. Warunki współpracy ustala indywidualnie. Tematyka dowolna, zapewniam profesjonalizm i dyskrecję. Zainteresowane osoby proszę o maila z tematem zagadnienia. Doświadczenie w pisaniu prac 8 lat. Konkurencyjne ceny! pisanie.prac.2015@wp.pl Odpowiedz Link
greek76 Re: Prace magisterskie 29.01.16, 11:49 Ja szczerze mogę polecić tą stronę www.pisanie-pomoc.pl/ W cenie są wszystkie poprawki i raport antyplagiatowy. Odpowiedz Link
michal.najdala Re: Prace magisterskie 22.01.20, 11:35 Korzystałem ostatnio z usług firmy prace-magisterskie.com.pl/ i mogę polecić z czystym sumieniem, oszczędziłem sporo czasu na korektach i bibliografii, która była dla mnie bardzo problematyczna. Odpowiedz Link
lenda-fora Re: Prace magisterskie 23.05.23, 17:24 Korzystając z tego typu pomocy lepiej sprawdzić oferenta. Polecam stronę z poradami, jak to zrobić i na jakie ofrty lepiej uważać: pisanieprac-opinie.pl/ Odpowiedz Link