18.11.10, 19:45
Ciekawa jestem, kogo wcześniej nawiedzi pan "A" ? Nosimy prawdopodobnie tych panów oboje w swoich genach; obie nasze matki cierpiały na to samo schorzenie - KANALIO !!! /tu stosuję twoje ulubione wulgarne słownictwo, którym jest "okraszona" twoja pseudotwórczość/. Wg słownika synonimów autorstwa: Andrzej Dąbrówka Ewa Geller i Ryszard Turczyn - KANALIA /str. 33A/: m.in.: szuja, padalec, nędznik, kreatura, ścierwo, skurwiel, szubrawiec, obwieś, szmaciarz, łajza, lump, szmata, dzikus, pieniacz, brutal. I kto z nas do tego pasuje, napewno nie ja. Spiesz się zatem zdążyć jeszcze być CZŁOWIEKIEM. Twoja partnerka zyciowa, także nie powinna marnować życia wg twojego stylu. Moja córka a twoja partnerka życiowa także może mieć coś wspolnego z p. "A". Twój styl życia i bycia jest sprzymierzeńcem p. "A". A zatem jesteśmy wspólnotą należącą do p. "A".
I co ty na to ???????????????????????
I jeszcze jedno, niebawem zorietujemy się, czy jestes zarejestrowany jako dziennikarz i czy dziennikarzowi wolno bezkarnie używać takiego słownictwa, którym ty się posługujesz na forum publicznym. Czy jest to zgodne z etyką dziennikarską?

Te informacje przekażę na forum.
Obserwuj wątek
    • superplebs Re: "A" + "A" 18.11.10, 20:44
      Wiedźmo wyklepana pamiętaj, że każde zbliżenie z twoim eunuchem"burdelowatym pułkowniczyną" to pewny "adidas", co mnie akurat nie grozi. Zresztą ten drugi " A" także nie grozi ani Sylwii, ani mnie. Tobie też - o ironio - nie grozi (ten drugi rzecz jasna) BO TY PO PROSTU JUŻ GO MASZ! Powodzenia w szukaniu rejestru dziennikarzy, którego nie ma, ale skąd ty głupia gąsko mogłabyś o tym wiedzieć ???!! Są owszem Kluby Twórcze (np. ja byłem w Klubie Dziennikarzy Sportowych, także w tym międzynarodowym). Czytaj dalej słowniki i inne podręczniki maturzystko ze skończonym kursem "niektórym" bodajże kosmetyczek i naucz się wieszać ubrania, a nie wyciągaj kiecek z wymieszanych z piachem w przedpokoju skarpetek i butów. Czasem też umyj kibel jeśli potrafisz rzecz jasna. Żyj w tym smrodzie i męcz się jak najdłużej z tym "damskim bokserem". Dał ci już dzisiaj po ryju, czy też jest znieczulony piwskiem i melisą???
      • perdition-pl Re: "A" + "A" 18.11.10, 22:39
        Jezu, co masz do tego gościa(pułkownika)?
        Byłeś w wojsku jego kobietą czy co?
        • superplebs Re: "A" + "A" 19.11.10, 11:03
          on nawet na pedała się nie nadaje alkoholik, żuk gnojownik

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka