Dodaj do ulubionych

przeprowadzka - szukam firmy

21.07.14, 13:02
Witam.

Szukam firmy, która przeprowadzi moje mieszkanie z Mińska do Warszawy.
Czy mieliście dobre doświadczenia z jakąś firmą przeprowadzkową z Mińska? Chodzi mi nie tylko o przewiezienie, ale także wyniesienie "mienia" i wniesienie go do nowego mieszkania.

Będę wdzięczna za opinie i ewentualny kontakt.

Martyna
Obserwuj wątek
    • coroner3 Re: przeprowadzka - szukam firmy 21.07.14, 13:59
      www.mkrelocation.pl/kontakt.php- polecam- właściciel firmy to chłopak z Mińska- można się dogadać, po za tym pełna profeska !!!
    • wateraa Re: przeprowadzka - szukam firmy 20.01.23, 13:51
      Jakby ktoś szukał, to zostawiam namiary na dobrą firmę zajmującą się przeprowadzkami: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Ogarnięte chłopaki, które bardzo sprawnie pomagają ze wszystkim.
    • pawelmaciszyn Re: przeprowadzka - szukam firmy 14.03.23, 11:56
      Cześć Martyna,

Jeśli szukasz firmy przeprowadzkowej w Warszawie, mogę polecić Ci kilka rzeczy, na które warto zwrócić uwagę przy wyborze odpowiedniej firmy.

Po pierwsze, ważne jest, aby firma miała pozytywne opinie i referencje od zadowolonych klientów. Możesz przeszukać fora internetowe oraz strony internetowe firm przeprowadzkowych, aby znaleźć opinie innych ludzi.

Po drugie, upewnij się, że firma ma odpowiednie ubezpieczenie, które obejmuje wszystkie elementy Twojego mienia w trakcie przeprowadzki. Przeprowadzka jest czasem, gdy wiele rzeczy może się uszkodzić lub zgubić, więc dobry ubezpieczyciel może Cię zabezpieczyć przed niepotrzebnymi stratami.

Po trzecie, sprawdź, czy firma przeprowadzkowa oferuje usługi pakowania i rozpakowywania. Warto zwrócić uwagę na to, jak firma dba o przedmioty podczas pakowania i transportu, aby upewnić się, że Twoje rzeczy są odpowiednio zabezpieczone.

Na koniec, nie zapomnij o cenie. Porównaj oferty różnych firm przeprowadzkowych, aby wybrać najlepszą ofertę pod względem ceny i jakości.

Mam nadzieję, że te wskazówki pomogą Ci wybrać odpowiednią firmę przeprowadzkową w Warszawie. Życzę Ci powodzenia w poszukiwaniach i polecam firmę Szybkie Przeprowadzki!
    • poweraa Re: przeprowadzka - szukam firmy 22.03.23, 16:22
      Jeżeli chodzi o dobre firmy, które zajmują się przeprowadzkami, to mogę polecić tę: www.japa-przeprowadzki.com.pl/ Chłopaki są świetnie zorganizowani i ze wszystkim sprawnie sobie radzą. Moim zdaniem są najlepsi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka