Dodaj do ulubionych

Kto mi podrzuci?

28.10.04, 00:36
Kto mi podrzuci mądrości anonima z Forum "Nasz Sulejówek" jako osobie uznanej
przez admina tegoż za pariasa. Wiedziałem, że w Sulejówku chcą
zbudować "Belweder", "Kreml", "Biały Dom", ale żeby od razu całe Indie...?!
Obserwuj wątek
    • alf.net Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 02:51
      krzysztofplebs napisał:

> Kto mi podrzuci mądrości anonima z Forum "Nasz Sulejówek" jako osobie uznanej
      > przez admina tegoż za pariasa.
      #######################################################

Wysłany: Paź 26, 2004 14:21:16
      Cytat

Ja myślę tak; dajcie spokój na razie, Plebs już wie, że dużo stracił po tym, co
      działo się na GW. Proponuję nie poruszać już tego tematu, bo zaczyna pachnieć
      wzajemnymi atakami, im ich będzie więcej tym więcej chamstwa. Apeluję o
      rozwagę, a jak ktoś chce, pogadać na niskim poziomie, to niech zmieni forum i
      pogada z obserwatorem, nikitą i jakimś tam jeszcze, w ich bagienku.

Pozdrawiam Tammar.

Anonim
      Wysłany: Paź 26, 2004 15:31:48
      Cytat

Tu nie chodzi o poziom, tylko o zastraszanie i gnojenie ludzi w podły sposób,
      bez względu na to, kto jest ofiarą. Dziś Borys, Baba Jaga, a jutro może ty!
      Jeszcze tego nie pojąłeś? (Anonim)

tammar
      Użytkownik
      Wysłany: Paź 26, 2004 16:22:01
      Cytat

Wiesz co, na takie chamskie zagrania jest tylko jeden sposób, może w takich
      wypadkach trzeba wspólnie się bronić, kasować, a potem out z gościem (jak
      zasłuży) i tyle. Może masz inne pomysły?

Ja się nie boję podpisuję się pod każdym postem, kogo mam się bać? Plebsa? Bez
      żartów. Jeśli tu coś nawywija, to można zawsze zamieść i On o tym wie, między
      innymi dlatego się nie udzielam na GW – bo tam niema żadnej kontroli.

Tammar

Anonim
      Wysłany: Paź 26, 2004 22:47:30
      Cytat

Strasznie nerwowa ta Anonimka! Co jej się porobiło, że tak się burzy. Chyba ma
      jakieś kompleksy albo Plebs trafił w sedno.Ale masz Plebsie przeciwniczkę
      polityczną. Współczuję!

• krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 08:09
        Dziekuję alf.net... Przeciwniczka żadna , a już na pewno nie polityczna, jaka
        zresztą to polityka w Sulejówku, czy w Wesołej, bez przesady. A że nerwy
        puściły i żółć zalała, to niech się męczy!Ewentualnie męczą!
    • alf.net Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 02:58
      krzysztofplebs napisał:

> Kto mi podrzuci mądrości anonima z Forum "Nasz Sulejówek" jako osobie uznanej
      > przez admina tegoż za pariasa.

Wysłany: Paź 26, 2004 22:41:21
      Cytat

Panie Tammar widzę, że Anonim strasznie najeżdża na Plebsa i próbuje też
      napuszczać Pana na Niego. To nie jest żaden Anonim , tylko członkini takiej
      jednej ,,osady",wyjątkowa graczka polityczna.Niech Pan się nie daje podpuszczać
      a Pan Plebs myślę, że z takimi arogantkami sobie poradzi. (Anonim)

Anonim
      Wysłany: Paź 26, 2004 23:01:52
      Cytat

Niezła jest ta Anonimka, tylko jakaś nerwowa. Co Ja tak ugryzło?

Anonim
      Wysłany: Paź 27, 2004 12:20:55
      Cytat

Już se tu Plebs raczej z tą wyjatkową graczką nie zatańczy, bo mu Administracja
      chyba kaganiec na twarz nałożyła. Płakali wczoraj razem z Obserwatorem ,po tym
      jak się Plebsowi napis na czarnym tle rzekomo ukazał. Plebsiłeś Plebsie dotąd
      az cie musiałem wyplebsić!, było tam podobnież napisane. To chyba za te
      nielegalne transfery postów na GW co je podprowadzał Tammarkowi i uprawianie
      seksu internetowego do spółki z Obserwatorem. Ale mogło się mnie to wszystko
      przyśnić, bo byłem letko niedysponowany.Nie macie chłopaki czegoś na kaca?Tylko
      nie rosół! , bo znowu złapie mnie czkawka. Pardon! Muszę jeszcze raz zajrzeć na
      strone GW, bo mnie się zdaje, ze któryś tam coś napisał o jakichś ryjach. Co
      się tyczy mojego, to niech mnie lepiej dzisiaj nie dotyka. A ja głupek chciałem
      się wstawiać za nim do Naczelnego, zeby jemu jakiś urlop poprawczy wyjednać. Z
      tego wszystkiego chyba strzelę sobie klina i bajadera znowu będzie stała na
      biegunach. Ale się narobiło. Szerlok Dziś Też Niedysponowany.

Alf
      Użytkownik
      Wysłany: Paź 27, 2004 21:58:00
      Cytat

No, no.. coś sie tu pogubiłem, nie byłem parę dni na forum i okazuje się, że
      jakiś lincz się odbył? Nie rozumiem zupełnie ostatnich wypowiedzi jakiegoś
      napalonego anonima, (który zresztą jako anonim nie został wycięty z forum :-
      )))) ale chyba sie naszemu redaktorowi oberwało? Czy admin nie powinien tego
      jakoś obwieścić?
      • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 08:15
        Niech sobie obwieszcza Admin co chce dopóki jeszcze ma tę stronkę...
        Selektywność w kasowaniu postów zawsze mnie dziwiła. A tej anonimki od emerytów
        nie przeceniajcie, niech najpierw odda kasą swoim byłym klientom. Znow niestety
        nie wiem, który z anonimów się nawalił jak stodoła, ale kac to w końcu jego
        problem...Ten co planuje lincz lub go juz wykonal z reguły ginie od tej samej
        broni. Chwilke jeszcze poczekam na otrzeźwienie - taki malutki kroczek do tyłu-
        a potem uderże - jak zwykle w czuły punkt i zaboli!
        • krzysztofplebs Re: Póki istnieje ... 28.10.04, 08:23
          Póki istnieje ta stronka - czekam na dalsze...i z góry dziękuję. Jeśli boicie
          się gniewu Admina, zapraszam na mój adres E-mail: Pełna dyskrecja!
          maciagkrzysztof@poczta.onet.pl
      • eraser19 Re: Kto mi podrzuci? 29.10.04, 22:06
        Alf.net co Ci się stało, przerzuć te mądrości wschodu...
        • alf.net Re: Kto mi podrzuci? 30.10.04, 01:29
          Bo i nie ma czym rzucać, tylko takie badziewie:

atomek
          Użytkownik

Wysłany: Paź 29, 2004 10:13:59
          Cytat

Myślę, że każdego męczą. Ja jako administrator (aktualnie na urlopie) jestem
          niestety zmuszony być w środku tego, żeby pewne granice nie zostały
          przekroczone. Nie zawsze udaje mi się wszystko wypatrzeć, ale staram się.
          Jednak zdecydowanie wolę takie "ciche dni", jak mamy tu ostatnio, niż
          takie "kije" i "mrowiska", o jakich wspomniała Basia. Teoretycznie, jako
          administratorowi, powinno mi zależeć na jak największej liczbie odwiedzin, a co
          za tym idzie popularności strony. Ale taka "popularność" mnie nie interesuje.
          Pozdrawiam.

Anonim
          Wysłany: Paź 29, 2004 18:18:37
          Cytat

A kogo interesuje martwe forum?

Anonim
          Wysłany: Paź 29, 2004 19:46:46
          Cytat

Nie musi być martwe. Moze być bardzo interesujace i zabawne. To również zależy
          od ciebie. Pogadaj sobie z Tammarem na temat zadymiania miasta, bo ja teraz nie
          mam czasu. Baba Jaga

Anonim
          Wysłany: Paź 29, 2004 21:34:56
          Cytat

No i niektórzy się szybko obudzili po wycięciu redaktorka ((-:

Anonim
          Wysłany: Paź 29, 2004 22:46:35
          Cytat

Oj to zadymianie to naprawde ogromny problem. Moze ktos ma jakies pomysly??
          Najlepiej jak by urząd zorganizował odbiór liści i np. wywoził do lasu
    • borys18 Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 16:13
      co mamy ci podrzucic???////to ja borys 10.jak sie masz krzysiu.nie denerwuj sie
      ze tak cie powkurzalem.ha ha ha.innaczej siedzialbys w domu bez
      wrazen.przepraszam ze tak ci dokuczalem ale juuuuuuuuuuz wiecej nie bede
      slonko.ty muj brzuszku !!!!!!!!!!!az sie poplakalemm jak byles taki
      niekulturalny dla mnie ale mysle ze juz teraz zgoda!!!!!!!!!!!!znow mozemy
      pojsc na piwko jak za dawnych czasow.to jak////////
      • krzysztofplebs Re: Z kanaliami nie pijam! 28.10.04, 22:43
        Widzisz Borys z pewną kategorią tzw. ludzi piwka nie pijam. Niestety zaliczasz
        się do tej kategorii w całej rozciągłości...
    • borys18 Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 16:14
      ale powiedz co chcesz zeby ci
      podrzucic.///////////////BRZYCHZ//Z/////////?????????????
      brzuch??????????????????ten brzuch???????????oj chyba nie????nie to masz na
      mysli??????????????
      • obserwator.2236 Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 20:51
        borys18 napisał:

> ale powiedz co chcesz zeby ci
        > podrzucic.///////////////BRZYCHZ//Z/////////?????????????
        > brzuch??????????????????ten brzuch???????????oj chyba nie????nie to masz na
        > mysli??????????????
        Gdybym był na miejscu PLEBSa, najchętniej podrzuciłbym ci trutkę na
        szczury.Chociaż, moim zdaniem bardziej skutecznym i zaradczym środkiem byłby
        trafny strzał w twój niewyparzony pysk. Twój wredny ryj, aż prosi się tego!!!
        Uwierz, że nie skąpię sobie tego typu przyjemności. Mam nadzieje, że się
        rozumiemy...
        • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 22:48
          obserwator.2236 napisała:
          > Gdybym był na miejscu PLEBSa, najchętniej podrzuciłbym ci trutkę na
          > szczury.Chociaż, moim zdaniem bardziej skutecznym i zaradczym środkiem byłby
          > trafny strzał w twój niewyparzony pysk. Twój wredny ryj, aż prosi się
          tego!!!
          > Uwierz, że nie skąpię sobie tego typu przyjemności. Mam nadzieje, że się
          > rozumiemy...
          Obawiam się OBSERWATORZE, że borys - mimo kwarantanny - niczego nie zrozumiał,
          o czym świadczy to jego judaszowskie "milenie się do mnie". Zostawiam Ci
          przyjemność strzelenia w borysowate pyszczydło, ja mógłbym zrobić to za mocno i
          nastąpiłoby w Sulejówku kolejne zejście, kolejnej kanalii ( a stosunkowo nie
          tak dawno dwie kanalie zakończyły swój nędzny żywot). Na pewno nie zapalę im
          zniczy, bo nie zasłuzyli!
      • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 22:44
        Znowu się Borys naćpałeś?
        • eraser19 Re: Kto mi podrzuci? 28.10.04, 23:01
          krzysztofplebs napisał:

> Znowu się Borys naćpałeś?
          dawno tu nie byłem. To, że borys się naćpał to przecież normalka. Czy ta
          stroniczka "Nasz Sulejówek" jeszcze się kolebie? Czyba czas już na nią,
          Zaduszki są dobrym terminem na zejścia nieudaczników.
          • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 29.10.04, 00:52
            Adwokaci diabła - do roboty! Co tam w tym Sulejówku bo mi
            nie chcą przerzucać, ostatni był Alf, ale może go namierzyli jak wynosił
            tajemnice alkowy anonimów...

• krzysztofplebs Re: Mały przerzut 29.10.04, 01:34
              Oto jak wygląda agonia strony "Nasz Sulejówek" po zasmrodzeniu przez boryska:
              Wysłany: Paź 28, 2004 07:59:04
              Cytat
              Myślę, że zdania anonimów w ogóle nie powinno sie brać pod uwagę, a juz
              napewno nie prowadzić z nimi zadnych dyskusji. Jeżeli to forum ma reprezentowac
              jakiś przyzwoity poziom, to po prostu trzeba ignorować anonimy. A tu
              jakiś "anonim" napisze bzdet, i od razu "kij w mrowisko". Robi się wrzawa,
              dyskusja nie wiadomo nad czym i o czym, zainteresowany zaczyna się bronić,
              czyścić , tłumaczyć albo atakować. A wiadomo, że każdy "anonim" to po prostu
              TCHÓRZ, który w ten sposób szuka zemsty i ma satysfakcję gdy komuś dokuczy i
              jeszcze będzie odzew.Zastanówcie się nad tym! Plebsie, Ty pierwszy przestań
              reagować na "anonimy". Jeżeli ktoś nie ma odwagi się zalogować, a ma coś komuś
              do zarzucenia to jest to zwykły gnojek i nie ma powodu nim sobie głowy
              zawracać. Prawda tak oczywista, że czuję się zażenowana, że piszę takie słowa
              ludziom dorosłym , (chyba?)w miarę wykształconym i inteligentnym.
              Anonim
              Wysłany: Paź 28, 2004 08:15:27
              Cytat
              zalogowałam się i nie przeszło. to wyżej to ja. basia
              Anonim
              Wysłany: Paź 28, 2004 08:27:31
              Cytat
              Masz racje Basiu,tez sie zalogowalam i nie przeszlo.Widocznie nas tu nie
              chca.Na komunikarorze tlen znalazlam
              pokoj Sulejowek,teraz tam bede zagladac.Te ciagle zwady mnie nudza.Pozdrawiam -
              Ciotka
              Mizernie...to niestety wszystko, co w ogóle pojawiło się na stronie. W dodatku
              Admin nie wiem dlaczego boi się poinformować swoich gości, że mnie
              przyblokował, podobno - jak ćwierkają wróbelki w Sulejówku - po jazgocie
              tej/tego anonima? A styl? Wypisz wymaluj teksty Baby Jędzy? Admin nie
              powiadomił o tym na stronie, choć ktoś go o to pytał. Mam wrażenie, że stronka
              dzieciaków padnie, bo i odwiedzających coś malutko a i ładować
              się wcale nie chce (zresztą - jak zwykle). Prosto agonia!!!
              Podobno mam trzymać nerwy na wodzy, bo wrogów mam więcej niż włosów na
              głowie...Faktem jest, że włosy mi się troszeczkę przerzedziły, ale co do wrogów
              stosuję jedną maksymę: broń mnie Boże od "ptzyjaciół", bo z wrogami sobie sam
              poradzę. Czekam na kolejne "mięso" jeżeli je jeszcze stronka zdąży wyemitować.
              Cego się wstydzisz Adminie? Że mnie wylogowałeś, czy tego, że najpierw
              przysporzyłem Ci klienteli, a teraz musisz rakiem się wycofywać?! A jeszcze tak
              niedawno śmiałeś się z tchórzostwa urzędu Miasta...Jak widać nie tylko do
              Anonima pasuje jak ulał słowo - wytrych TCHÓRZ, do Admina stronki identiko.

• eraser19 Re: Mały przerzut 29.10.04, 01:44
                Dla mnie bomba! Oni padają na pysk!
                • krzysztofplebs Re: Mały przerzut 29.10.04, 09:19
                  Czekam dzisiaj na ostatnie zrzuty tych spadochroniarzy, a potem "Nasz
                  Sulejówek" pa, pa!!!
                  • eraser19 Re: Mały przerzut 29.10.04, 11:56
                    Plebs, co to dla Ciebie, po prostu sobie od nich weź, póki jeszcze funkcjonują.
                    Obiecuję Ci, że to niedługo potrwa!
      • szepiet.07 Re: Kto mi podrzuci? 29.10.04, 21:04
        Podrzuć Plebsowi coś do czytania z tej pseudointelektualnej strony "Nasz
        Sulejówek", mnie zresztą też bo nie mam czasu na głupoty i wchodzenie na Forum,
        które otwiera się jak zardzewiały scyzoryk poniemiecki...
        • obserwator.2236 Re: Na wszystko przyjdzie pora 29.10.04, 21:29
          Witaj SZEPIET! Ta zasrana strona nie chce się otworzyć. Pewnie PLEBS rzucił na
          nią klątwę. Ale jeśli jesteś ciekawy, są na to sposoby...Jej użytkownicy, a
          nasi przeciwnicy - robią to profesjonalnie! Trzeba ich tylko trochę wk...ić!
          • eraser19 Re: Na wszystko przyjdzie pora 29.10.04, 21:45
            oni już nawet wk...ć się nie są zdoli, ześlimmaczona oranżeria!
          • krzysztofplebs Re: Na wszystko przyjdzie pora 29.10.04, 22:23
            Klątwę oczywiście rzuciłem i wyobraź sobie OBSERWATORZE nie tylko na tę
            stroniczunię!Ale spieszcie się, bo zamierzam przypuścić na nią prawdziwy
            diabelski atak. W końcu Admin Tomasz Grabowski Sulejowek.ten.com.pl
            zasłużył na to, skoro swoich drogich czytelników nie raczył powiadomić,
            dlaczego wyimpansował Plebsa ze strony, na którą to właśnie Plebs mu napędził
            gadających...
            • obserwator.2236 Re:TOMEK PRZEGIĄŁ PAŁĘ 29.10.04, 23:02
              WITAM PLEBS! CHYBA RZECZYWIŚCIE ADMIN PRZEGIĄŁ PAŁĘ. DZIWIE SIĘ, DLACZEGO NIE
              WYPIEPRZYŁ RESZTY NIESFORNEGO BYDŁA? MOŻE JEST SKORUMPOWANY? SPRAWDZĘ TO PLEBS,
              ADMINA TEZ OBOWIĄZUJE REGULAMIN, A NIE TYLKO DWULETNI STAŻ UŻYTKOWNICTWA!
              GDYBYM BYŁ "NIESPOKOJNA DIABLICA" ZGWAŁCIŁBYM TOMASZA. UWAZASZ, ŻE TO BY
              POSKUTKOWAŁO?
              • krzysztofplebs Re:TOMEK PRZEGIĄŁ PAŁĘ 29.10.04, 23:16
                Obserwatorze po pierwsze pałę, żeby ją przegiąć trzeba najpierw mieć! Pan Tomek
                dał się tak omotać, że jego "pała" pozostawia co nieco do życzenia. Ale jest
                młody, więc ma prawo do fatalnych pomyłek, które wykorzystały hieny cmentarne w
                rodzaju Baby Jagi ( o , przepraszam -Baby Jędzy - ( a właściwie tak jak
                zasłużonego pedała z Wesołej należy pisać "ślimmak", tak tą od "Echa"
                = "JENDZA"), borysa i innych tam anonimów. A więc nie ma przebacz musi polec!
              • nikita121 Re:TOMEK PRZEGIĄŁ PAŁĘ 29.10.04, 23:19
                OBSERWATOR, TY DZIAŁAJ A NIE PIEPRZYSZ GŁUPOTY. POSKUTKOWAŁOBY, GDYBYS NAPRAWDE
                BYŁ "CZAJNIKOWATY". A CO TY REPREZENTUJESZ? TYLKO DUŻO GADASZ. SZKODA,ŻE NIE
                WIDZĘ JAK WYGLADASZ I CZY JEST NA CZYM OKO ZAWIESIĆ...
                • krzysztofplebs Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 29.10.04, 23:48
                  Nikita ty zejdź z Obserwatora i z jego "czajników", ty lepiej pokaż swoje...
                  Gdzieś zabradziażyła, szto?! W wesołowskim "Kościuszkowcu" ty była?! Może
                  jeszcze ze "Słowikiem", albo co gorsza z wilczuniem poszukiwanym...?
                  • nikita121 Re:PLEBS wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 00:16
                    NIE TWÓJ INTERES PLEBS CO ROBIE,GDZIE I Z KIM. PANIMAJESZ? NIE ROZUMIEM
                    DLACZEGO TAK BRONISZ OBSERWATORA. Z PEWNOSCIĄ MAM LEPSZE "CZAJNIKI" NIZ
                    OBSERWATOR I MARYSIA!. MOZE CHCESZ SIE PRZEKONAĆ?
                  • szepiet.07 Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 00:17
                    Albo się nawdychałem od Nikity, albo od kogoś innego, ale za cholerę nie mogę
                    wgramolić się na tę stronę "Nasz Sulejówek", a może oni pracują jeszcze na
                    zabytkowej "Odrze"? A to przecież inne częstotliwości...!
                    • nikita121 Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 00:29
                      ZNOWU ZACZYNASZ. ZMIEŃLEPIEJ SWOJE CZĘSTOTLIWOŚCI PLEBS....
                      • nikita121 Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 00:32
                        ACH SORY SZPIEGU... MYŚLAŁAM, ŻE TO KOLEJNY ATAK PLEBSA. OSTATNIO STAŁ SIE
                        UPIERDLIWY...
                        • krzysztofplebs Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 10:37
                          Zawsze taki byłem, tylko czasami w miłym towarzystwie jestem jak baranek...
                          • szepiet.07 Re:Nikita wytrzeźwiej wreszcie! 30.10.04, 23:07
                            Widziałem dzisiaj w K&L w Sulejówku pewną ważną w UM personę, ona też nie wie
                            co sie dzieje na stronie "Nasz Sulejówek", bo nie może na nia wejść. Ja chyba
                            wejdę , ale okrakiem na tych Grabowskopodobnych...
                            • obserwator.2236 Re:POWODZENIA! 30.10.04, 23:14
                              MAM NADZIEJĘ. TRZYMAM KCIUKI! SZCZERZE MÓWIĄC WKURZYLIŚCIE MNIE DZISIAJ
                              WSZYSCY. ZOSTAŁEM SAM NA SAM Z CRUELEM I NIE NADĄŻAŁEM ODPIERAC ATAKÓW. WIDZĘ,
                              ŻE OLEWACIE WSZYSTKO, WIĘC CHYBA ZAKOŃCZĘ TĘ BITWĘ. PODDAJĘ SIĘ DO DYMISJI.
                              POWODZENIA SZEPIET. POZDRÓW CAŁĄ FERAJNĘ!
                              • szepiet.07 Re:POWODZENIA! 30.10.04, 23:17
                                Dziękuję, ale nie przyjmuje Twojej rezygnacji, nawet chwilowej. Walcz
                                OBSERWATORZE, bo jeszcze tych ludzików na forach wesołowsko - sulejówecko-
                                mińskich nie brakuje, a czyścić trzeba to tałatajstwo żywym żelazem...
      • szepiet.07 Re: Kto mi podrzuci? 31.10.04, 13:15
        Borys nie pij już, a już na pewno nie pij z byłym burmistrzem Wesołej, bo
        waszego odoru nikt nie wytrzyma...
        • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 31.10.04, 14:11
          Odoru borysa nie znam na szczęście, odór burmistrza niósł sie szeroko...Co tam
          na Forum "Nasz Sulejówek", walnijcie jakąś kupę informacji. Nie leńcie się!!!
          • eraser19 Re: Kto mi podrzuci? 31.10.04, 14:24
            Oni już tylko kupę mogą urodzić, nawet nie ma tam po co zaglądać!
            • szepiet.07 Re: Kto mi podrzuci? 01.11.04, 00:19
              Wygląda na to, że nawet przyzwoitej kupy nie są w stanie zrobić...
              • krzysztofplebs Re: Kto mi podrzuci? 01.11.04, 16:55
                Masz rację Szepiet, ale czy tam się rzeczywiście nic a nic nie dzieje? Pomór
                jakiś po tych muchomorkach B.J. czy co?!
                • eraser19 Re: Kto mi podrzuci? 01.11.04, 17:27
                  Chyba się potopili ( a raczej udławili) tą swoją stronką, zapach był nietęgi
                  jak przejeżdżałem przez Sulejówek.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka