ml.ody 28.11.08, 11:32 Witam. Wiem, że podobne tematy już były, ale były dawno temu i trochę się pozmieniało. Poszukuję kamerzysty i dobrego studia foto w przystępnych cenach z Mińska lub okolic. Podpowiedzcie mi kogoś. Pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ci_nek Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 01.12.08, 15:54 Jak zdjęcia mają być ładne to tylko FotoReflex, ale dużo sobie liczą za fotki. Natomiast kamerzysta to polecam pana A. Korotajewa z Siennicy, ładnie nagrywa i montuje. Odpowiedz Link
marbla4 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 01.12.08, 16:57 Nie wiem czemu dałes warunek - "z Mińska i okolic". Bardzo wielu dobrych fotografow przyjedzie za darmo, albo za ulamek ceny uslugi. Moj przejechal 450 km za darmo ;) I to zimą ! pozdr M Odpowiedz Link
ml.ody Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 01.12.08, 17:52 Trochę źle sprecyzowałem, chodziło mi o zdjęcia w studio a nie w plenerze, bo jednak preferuję tradycję. Ale nadal czekam na pomoc. Odpowiedz Link
ml.ody Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 04.12.08, 11:45 A co sądzicie o p. Perzanowskim lub Madziarze bo kamerzysta o którym pisał ci_nek już ma zajęty termin. Byłem ostatnio w Fotorefleksie i maja naprawę fajne fotki tylko słyszałem taka plotkę, że odchodzi od nich pracujący tam fotograf, więc nie wiadomo jaki będzie nowy. Odpowiedz Link
emilkami Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 16.01.09, 20:16 Krzysiek który pracował w fotoreflex pracuje teraz na własną rękę. Jeśli jesteś zainteresowany to mogę podac aktualny numer do niego. Daj znac na emaila gazetowego. My jesteśmy pod mega wrażeniem jego prac dlatego gorąco polecam. Odpowiedz Link
karla-0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 18.02.09, 21:18 Ja polecam p.Perzanowskiego robił reportaz weselny juz u wielu moich znajomych i wszyscy byli zadowoleni Odpowiedz Link
macieksp5 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 16.01.09, 13:40 Korzystaliśmy z usług Pana Jacka Wnuka. Nagranie wyszło bardzo ładnie. Gorąco polecam, profesjonalna obsługa, bardzo dobra jakość nagrania. Zdjęcia plenerowe wyszły jak z bajki. Zdaje mi się, że jego strona to www.wideownuk.pl Odpowiedz Link
bakusia86 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 16.01.09, 13:55 Polecam p.Perzanowskiego jest naprawde świetny w swoim fachu, rewelacja.Za to wnuk jest przereklamowany i potrafi nieźle schrzanic robote.Moja koleżanka z polecenia od koleżanek i z forów,wzięłą go i to był błąd .Chyba z miesiąc płakała jak tylko słyszałą o płycie lub o kamerzyście. Odpowiedz Link
dzidzius81 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 18.01.09, 10:12 a ja proponuje Pokorskich w hotelu Fudoskim Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 12.01.10, 21:08 zgadzam się chłopaki robią świetne zdjęcia. Moja koleżanka robiła u nich plener, foto w studio i reportaż z przyjęcia i wszystkie były świetne, chociaż mi osobiście najbardziej plener się podobał. Odpowiedz Link
ewelka1993_93 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 09.07.13, 07:02 również Polecam! p.Łukasz robi zdjęcia ze swoją żoną. Są one rewelacyjne! mają oni świetne pomysły. Również polecam jego brata! Odpowiedz Link
mama_on_line a ja proponuję zrobić coś nowego 18.01.09, 14:37 ostatnio oglądałam zupełnie inny film z wesela, kręcony był przez gości weselnych :) polegało to na tym, że każdy posiadający kamerę miał za zadanie po prostu nagrywać jak najlepiej potrafi, również dzieciaki miały kręcić komórkami i robić zdjęcia, po weselu pozostało ponad 100 godzin surowego materiału, który następnie oddano do zmontowania studentom filmówki i powstał z tego 2 godzinny reportaż - coś niesamowitego, nawet mój tarzan mający uczulenie na weselne filmy obejrzał go jednorazowo i w całości, wyrażając po wszystkim zachwyt :) grunt to mieć pomysł... ahaco się tyczy mińskich filmowców to chyba bez różnicy, każdy da ci i tak finalnie 3 płyty dvd z 6-godzinną nudą Odpowiedz Link
daria698 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 29.01.09, 19:15 Latem planujemy slub i ostatnio mieliśmy okazję obejrzeć u znajomych nagrania obu panów o których mowa wyżej. Zdecydowanie bardziej podobało nam się nagranie od p. Wnuka. Nie sądzę żeby był przereklamowany bo to co oglądaliśmy mówi sami za siebie. Odpowiedz Link
madzia680 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.01.13, 22:32 Jeśli ktoś uważa że Wnuk jest dobry to chyba nie widział filmów w wykonaniu MG Studio z Latowicza. My po odwiedzeniu chyba wszystkich w okolicy zdecydowaliśmy się na pana Gajowniczka z Latowicza. Odpowiedz Link
gggozdzik Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 07.01.13, 11:31 Bardzo dobry wybór - wiem z doświadczenia:) Na pewno będziecie zadowoleni:) Odpowiedz Link
agnieszka.ciszkowska Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 09.02.09, 13:53 Witam wszystkich mam do Was ogromną prośbę, zastanawiam się nad założeniem firmy zajmującej się kompleksową organizacją wesel i ślubów głównie w okolicach Mińska Mazowieckiego i Siedlec. Czy uważacie, że taka firma skuteczne doradzająca i służąca pomocą, a na Wasze życzenie, także pełną obsługą przygotowań do Ślubu, Zaślubin i Przyjęć jest potrzebna. Bardzo proszę o szczere odpowiedzi i opinie pozdrawiam gorąco. Agnieszka Odpowiedz Link
olja8 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 18.02.09, 23:43 odradzam pana Wnuka, nie przyjechał do młodego kamerować u niego w domu bo....zapomniał!porażka Odpowiedz Link
wiola1279 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 19.02.09, 12:28 Albert z Pustelnika. Kręcił u nas. Byłam bardzo zadowolona, ceny przystępne. Pracuje w Warszawie, studio ma też w domu. Dla zainteresowanych telefon na maila. Odpowiedz Link
angy17 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 09.03.09, 22:21 Jak kamerzysta to tylko Grzegorzewski. Przejrzałem masę filmów, ale tylko jego film przykuwał moją uwagę. Gość nie robi nudnych filmów przy których tylko ciocie nie śpią. Szczerze polecam! Ja czesałam się u Pani Danusi w salonie U Ewy na Warszawskiej. BYłam więcej niż zadowolona. Polecam wszystkim! Agnieszka -------------------------------------------------------- Sposób na UDANE WESELE? Zajrzyj koniecznie: organizacja-wesel.zlotemysli.pl/fn,1/ Odpowiedz Link
mec7-1 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 10.03.09, 14:14 Nie wiem dlaczego upierasz się na sesję w studiu - zdjęcia pozowane, nienaturalne są po prostu brzydkie. A na dodatek sztczne tło i gadżety... Jest wielu dobrych fotografów - fotoreporterów z naszego terenu, niektórzy się juz nam przejedli... My wybraliśmy Przemka, jego strona to chyba www.fotopia.pl - obejrzyj sobie i pomyśl - czy naturalność i profesjonalne uchwycenie chwili nie jest ładniejsze? Zaproponował nam duży album i zdjęcia w formacie 20x30... ale wybór zostawiam Tobie. Na kamerzystę wybraliśmy p. Wnuka. Pozdrawiam Odpowiedz Link
slonik26266 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 10.03.09, 17:31 WItam, Jeśli chodzi o fotagrafa to polecam studio FOTOTADLA przy ul.Miodowej 4 ( dawny BACHUS ). Są bardzo otwarci na propozcyje a i sami też zaproponują fajny pomysł np na fajnę sesję w plenerze. Duży profesjonalizm. Jeśli o videoreportaż to polecam www.visionstudio.pl - powiem tak: coś innego niż 6 godzin nudy. Jeśli ktoś jest odważny to są w stanie zaproponować coś naprawdę extramalnego. Samo korzystałem - tani nie są ale ja nie załuję. Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 02.06.09, 20:19 jeśli chodzi o kamerzystę to z Mińska polecam p. Leszka Czekaja.Pełen profesjonalizm i naprawde ciekawe efekty:)Wiem,bo niedawno sama mogłam sie przekonac:> Odpowiedz Link
jw-84 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 03.06.09, 20:37 ja przejżałam filmy weselne od ponad 25 firm, które zajmują sie videofilmowaniem i w ostateczności zdecydowałam się na www.visionstudio.pl, biorą 2500 zł ale ich prace to po prstu cudo, zero nudy- pełen artyzm :) zdjęcia też robią super ale to drugie 2500 zł, więc fotografa wzięłam już tańszego :) Odpowiedz Link
suworow173w41 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 15.08.09, 15:05 Fotograf z Siedlec, ciekawe reporterskie podejście, strona: www.krzysztofskorupka.pl, Pozdrawiam Odpowiedz Link
tomasztvtv Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.01.10, 00:06 Od 1998 roku naszą pasją jest film i utrwalanie go dla potrzeb wymagających klientów. Specjalizujemy się w cyfrowej produkcji filmów wideo (Śluby, Wesela, Studniówki i inne imprezy okolicznościowe), teledysków, konferencji, reklamy dla firm. Jesteśmy młodymi filmowcami,którzy z pasją tworzą wyjątkowe obrazy. Zapraszamy do obejrzenia naszych produkcji. filmowanie.bydgoszcz.pl/ www.tomasztv.com.pl/ Odpowiedz Link
sara-9 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 06.06.09, 10:28 krzysiek szuba z fotoreflex robi najlepsze fotki w okolicy...wiem bo ja tez miałam robione przez niego, a gdy byłam w ciazy tez mi robił sesje...super polecam...jego strona szubaartfoto.pl Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 12.08.09, 21:24 Adam Korotajew z Siennicy! tylko i wyłącznie. piękne zdjęcia. wręcz cudowne. wyrozumiały, otwarty na propozycje. polecam! Odpowiedz Link
n_o_t_r Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.08.09, 11:32 Czy ma ktoś jakieś namiary na dobrego Kamerzystę i fotografa? Chciałam u Wnuka ale niestsety ma już zajęte . Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.08.09, 20:45 n_o_t_r napisała: > Czy ma ktoś jakieś namiary na dobrego Kamerzystę i fotografa? > Chciałam u Wnuka ale niestsety ma już zajęte . patrz forum.gazeta.pl/forum/w,20877,99234470,99234470,Namiary_na_kamerzyste_.html Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.08.09, 21:00 polecam p. Leszka Czekaja. * Adres Mińsk Mazowiecki , Warszawska 250/55/15 * Telefon 025 756 42 99, 0 606 435 776 * E-mail czekajl@wp.pl * WWW www.videoreportaze.opx.pl Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 26.08.09, 10:50 czy zna ktoś może fotografa z Mińska p.Tadlę? czy ktoś może mi o nim napisać? Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 26.08.09, 14:17 pan Tadla- zależy o jakie zdjęcia Ci chodzi? Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 26.08.09, 15:36 chodzi mi konkretnie o zdjęcia ślubne, z kościoła. Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 27.08.09, 17:10 ma stronę internetową. wejdź, pooglądaj. dla mnie standardówka. mogą być. ale furory nie robią. ważne aby dobre momenty uchwycił. Odpowiedz Link
ladybird2009 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.08.09, 10:07 a możesz polecić w mińsku kogoś kto umie uchwycić dobre momenty?będe b. wdzięczna za radę:) Odpowiedz Link
n_o_t_r Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 27.08.09, 21:46 Wszyscy prawie kręcą tak samo!!! Standardówki!! Jak kręcone było 10 lat temu tak i teraz tylko kiedyś były na VHS a teraz DVD, no może trochę technologia poszła do góry i twarze są bardzie wyraźne. Taka moja opinia. A ma ktoś może kogoś kto kręci ale bardziej nowocześnie ( jakieś fajne wstawki, muzyka-coś innego)??? Aby z ciekawością oglądało się to płytkę. Odpowiedz Link
kkasiulka19 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.08.09, 11:38 jeżeli chodzi o fotografa to serdecznie polecam braci Pokorskich z kodaka w hotelu fud Odpowiedz Link
jw-84 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.08.09, 11:41 www.visionstudio.pl/ my ich wybraliśmy, bo film trwa 1,5 godziny, mają bardzo ciekawe i inne ujęcia, film całkowicie inny niż wszystkie pozostałe. Na stronce mają parę filmików, ale polecam sie z nimi umówić, wtedy zobaczy sie wiecej :) Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.08.09, 12:25 ogólnie ja polecam p. A. Korotajewa. robił nam zdjęcia ślubne oraz film z wesela. to można nazwać filmem, a nie ciągnące się flaki z olejem, gdzie ciocia Stasia je flaki, a wujek Władzio rozmawia ze stryjem Czesiem. ja lubię dynamikę i to otrzymalam. już o tym pisałam. poszukaj na forum, bo nie chce się powtarzać:) tam gdzieś tez podałam jego numer tel. jako jedyny w Mińsku przedstawił nam coś świeżego. aparaty- posiada rożne obiektywy, w tym szerokokątne tzw.fisheye. nikt w mińsku nie ma. przykładowe zdjęcie z netu z fisheye wygląda tak:slubnefoto.pl/galeria/L3.jpg co do sprzętu do filmowanie- również bezkonkurencyjny- posiada flycam. ja jestem meeega zadowolona. mąż również. Odpowiedz Link
kkasiulka19 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.08.09, 19:16 Pokorscy tez mają fisheye:)znają się na rzeczy i za sesję plenerową chcą tylko 1300 zł Odpowiedz Link
n_o_t_r Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 31.08.09, 08:41 Nie mogę odnaleźć dop. A. Korotajewa kontaktu - czy ktoś ma? Odpowiedz Link
lapwing123 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 31.08.09, 10:52 n_o_t_r napisała: > Nie mogę odnaleźć dop. A. Korotajewa kontaktu - czy ktoś ma? 602669301 Odpowiedz Link
madzia1609 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 25.04.12, 13:25 Witam. Jako kamerzysta był u mnie p Adam Korotajew. Bardzo mi się podoba jak nagrał plytę i robił zdjęcia. Numer mogę podać ponieważ naprawdę bardzo bym go polecała. 608-579-370 LUB 602-669-301 EWENTUALNIE 25 757-22-09. Odpowiedz Link
mlody_1989 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.10.09, 17:53 Jeśli chodzi o kamerzystę, to nie polecam p. Adama Korotajewa, już nie jest taki dobry, popadł w rutynę i niestety idzie na ilość a nie jakość. Nagrywają mało doświadczeni uczniowie, a z aparatem jakiś młody amator biegał. No i czas oczekiwania na wesele to 2 miesiące :/ A jeśli chodzi o zdjęcia, ostatnio widziałem plener i reportaż braci Pokorskich z Kodaka i przyznam, ze jakość i pomysł zdjęć na wysokim poziomie przy normalnych cenach. A tego "fisheye" już mają od dawna i wiedzą jak tym robić zdjęcia. Odpowiedz Link
flanelka.5 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.06.13, 09:37 w ogólnym zestawieniu również polecam Korotajewa. Film z wesela z tzw. jajem - bardzo dobrze się ogląda. Facet otwarty na nowe pomysły - nie marudzi. Brakuje mu tylko trochę takiego zmysłu artystycznego (nie można mieć wszystkiego) dlatego na super romantyczne zdjęcia z pleneru nie ma co liczyć. Odpowiedz Link
onelittlebird Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 09.10.09, 15:56 jeśli chodzi o fotoreportaż polecam studio Seleya. www.seleyastudio.com firma miesci sie w warszawie ale nie ma problemow z dojazdem - a i cena jest warta uwagi..firma ta byla obecna na weselu na ktorym bawilam sie jako gosc - ale wogole nie bylo widac ze ktos "strzela" w gości fleszem.. nie lubie fotografów i zdjec..a CI ludzie zrobili mnostwo zdjec nie wiadomo kiedy - wogole ich nie bylo widac i goscie nie musieli czuc sie skrepowani widokiem zblizajacego sie aparatu. Odpowiedz Link
lato-ja Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 21.10.09, 22:51 Nowo powstająca firma z zakresu wideofilmowania, w celu uzupełnienia portfolio, przyjmie zlecenia (grudzień 2009 - styczeń 2010) w zamian za koszty amortyzacji sprzętu. Sprzęt wysokiej klasy. Na wszelkie pytania odpowiadam drogą mailową. ZAPRASZAM, naprawdę warto. e-mail: rafa-film@wp.pl Odpowiedz Link
stefan.123456 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 17.11.09, 10:45 ja moge polecic chlopakow z www.mlfoto.pl bylismy bardzo zadowoleni z ich uslug, cena bardzo dobra a jakosc zdjec naprawde super Odpowiedz Link
weselefigara Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 25.11.09, 13:41 Polecam - fotografia ślubna Odpowiedz Link
dominika_dominoo Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 30.11.09, 09:46 Ja polecam www.studioconcept.com.pl to co udalo im sie zrobic u mojej siostry przeszlo oczekiwania, szczegolnie klip przygotowany dla gosci weselnych podczas imprezy polecam naprawde zreszta filmy na ich stronie mowia same za siebie w razie pytan sluze dominoo1982@o2.pl Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 22.09.10, 21:21 czy ktoś może polecić kamerzystę z mińska mazowieckiego i okolic? orientujecie się może jakie w tej chwili mają terminy? Odpowiedz Link
suworow173w41 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.10.10, 23:48 Zapraszam do odwiedzenia bloga: krzysztofskorupka.blogspot.com Odpowiedz Link
e88e Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 25.05.11, 17:15 Również polecam RECTIME PICTURES www.rectime.pl Śliczne filmy i zdjęcia i w końcu nie ma nudy, to są naprawdę świetne filmy weselne, a nie tasiemce ( byłam na spotkaniu i oglądałam całe wesele). Pozatym panowie podchodzą do sprawy z pasją i zaangażowaniem i jeszcze jedno: zawsze sami nagrywają wszystko i sami mątują, no i widać efekty. Odpowiedz Link
nie-dariuszkopec Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 06.12.11, 15:53 Nie polecam kamerzysty z Mińska Mazowieckiego który się nazywa Dariusz Kopeć . Jest owszem miły spokojny (miły, bo chce kasę spokojny w znaczeniu powolny bardzo powolny). Na tak wyjątkową uroczystość, jaką jest ślub nie polecam okropnie kiepskiego przestarzałego kamerzysty. Tak jak wcześniej ktoś napisał lepiej zainwestować w jakiegoś młodego żwawego kamerzystę z nowoczesną wiedzą i sprzętem Odpowiedz Link
robertzmm Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 14.12.11, 22:34 nie -dariusz Kamerzysta jak każdy fach to spora wiedza i doświadczenie które zdobywa się latami.jaki film dostaniecie to zależy tylko od waszych wymagań i fantazji-dobry kamerzysta zrobi wam taką pamiątkę jaką chcecie.nie mam nic przeciwko ludziom młodym ale jak można zrobić ciekawy film jeśli pracuje się od roku lub dwu na sprzęcie i oprogramowaniu kupionym za dotacje z UP(przez 2 lata młody robi góra 8-10 wesel).jeśli szukacie kamerzysty warto sprawdzić oferty paru firm a najlepiej popytać w rodzinie lub u znajomych.jeśli niska cena to i usługa nie ma prawa być extra.Nie znam w MM kamerzysty z jakim kolwiek fachowym wykształceniem- wszyscy to pasjonaci i amatorzy Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 23.02.12, 08:06 Witam, czy ktoś może mi powiedzieć coś o Pokorskich z kodaka? Wątki o nich są już sprzed 2 lat a chodzi mi o świeże informacje. Zainteresowana jestem także Panem Wnukiem... Możecie mi coś doradzić? Odpowiedz Link
moniawis Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 23.02.12, 12:40 Mój ślub i wesel nagrywał Pan Wnuk (2010) mielismy film, fotoreportaż, plener i jestesmy bardzo zadowoleni film bardzo dobrze nagrany (gotowy po tygodniu) zdjecia piekne wszyscy byli zachwyceni naszymi zdjeciami. ja go bardzo szczerze polecam Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.02.12, 08:35 A możesz mi zdradzić jakiej wielkości były koszty takiej usługi? Odpowiedz Link
moniawis Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.02.12, 10:51 za film plener i fotoreportaz zaplacilismy 4 000 Odpowiedz Link
smerfetka0 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 24.02.12, 13:20 OKI dziękuję za info. A wie ktoś może ile Pokorscy chcą za fotoreportaż? Odpowiedz Link
xmadziara Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 28.02.12, 17:11 smerfetka0 napisała: > OKI dziękuję za info. > A wie ktoś może ile Pokorscy chcą za fotoreportaż? Nie wiem ile P.Pokorscy chcą za zdjęcie ;) ale jeśli poszukuje jeszcze Pani fotografa ... a nawet dwóch w tej samej cenie, zapraszam serdecznie - www.mmfotopasja.pl Pełen pakiet, od przygotowań ---> plener w innym dniu to koszt 1600 zł ! Pozdrawiam. Odpowiedz Link
marcowa15 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 02.03.12, 13:42 Taką ofertę otrzymałam od Pokorskich: "Pakiet optymalny jest to reportaż w dniu Ślubu w pełnym zakresie usług, czyli obsługa fotograficzna od przygotowań, aż po wesele do godziny 1.00-2.00. Otrzymują Państwo 100-120 zdjęć formatu nie mniejszego niż 15x23cm, spakowane w eleganckim albumie ślubnym (ewentualnie istnieje możliwość zmiany albumu na fotoksiążkę o podobnej ilości zdjęć). Ponadto otrzymują Państwo płytę DVD ze wszystkimi zdjęciami (zdjęcia po obróbce graficznej, w pełnej jakości, ok. 500-600 szt). Koszt usługi to 1200zł - 1400zł." Odpowiedz Link
gukvizo Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 12.03.12, 21:32 Czy korzystał ktoś może z usług rafa film studio lub mgstudio latowicz? Jeśli tak to jakie opinie? Odpowiedz Link
marcowa15 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 13.03.12, 08:42 Ja mogę polecić MG Studio Latowicz. Pan Marcin może jest trochę niepozorny na pierwszy rzut oka, ale jak się z nim porozmawia, to widać, że się zna na robocie. Widziałam kilka jego filmów z wesel i bardzo mi się podobały. Ceny też ma przystępne. Jest otwarty na sugestie, a Młodzi mają wpływ na ostateczny wygląd filmu (wybór czołówki, podkładów muzycznych itp.). My na swój ślub wybraliśmy właśnie MG Studio Latowicz :) Odpowiedz Link
mare.k11 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 16.04.12, 19:55 Ja polecam pana Dariusza Perzanowskiego filmował nam wesele byliśmy bardzo zadowoleni naprawde super www.videostudioperzanowski.pl Odpowiedz Link
husky_ Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 16.04.12, 21:38 Zapraszam na moją stronę www.zbigniewswiderski.pl Odpowiedz Link
gggozdzik Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.06.12, 15:36 Ja również polecam MG Studio Latowicz. W zeszłym roku nagrywał nasze wesele i śmiało mogę polecić Go wszystkim. Płyta jest świetna, zarówno nam, jak i wszystkim gościom bardzo się podoba. Pan Marcin bardzo angażuje się w to co robi, ma dużo pomysłów, ale ostateczną decyzję zawsze zostawiał nam. Bez żadnej dodatkowej opłaty pojechał z nami na zdjęcia plenerowe w poniedziałek po weselu, poświęcając swój wolny czas, pomimo tego, że fotograf był z konkurencyjnej firmy. No i co ważne oferuje przystępną cenę. Szczerze polecam:) Odpowiedz Link
husky_ Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 07.06.12, 15:59 Polecam operatorów i zapraszam do obejrzenia ich przykładowych produkcji: 1. MyMoments vimeo.com/11535799 2. Ragusfilm www.youtube.com/watch?v=TO_2FVtBIsc&feature=youtu.be 3.MpStudios vimeo.com/40463010 Odpowiedz Link
neliya Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 22.06.12, 10:56 Witam! Czy ktoś może zna cennik fotografa Krzysztofa Szuby? Ktoś zna dobrego kamerzystę na ślub i wesele? Pozdr Odpowiedz Link
e88e Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 22.06.12, 17:07 Polecam najlepszych kamerzystów z Mińska Mazowieckiego RecTime Pictures www.rectime.pl Odpowiedz Link
lato-ja Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 23.06.12, 13:19 "kamerzystów" co to za słowo, ja bym się obraziła na miejscu chłopaków :) Odpowiedz Link
e88e Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 23.06.12, 16:42 masz rację Najlepsi Filmowcy Ślubni :) Odpowiedz Link
suworow173w41 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 11.08.13, 16:49 Witam, Jeśli ktoś szuka fotografa na swój ślub/wesele/sesję plenerową to zapraszam serdecznie do obejrzenia zdjęć na mojej stronie: www.krzysztofskorupka.pl oraz do rezerwacji terminów na 2014 r. Pozdrawiam, Krzysztof Skorupka Odpowiedz Link
emilia226 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 03.01.15, 23:01 Fotografia ślubna dla wymagających. POLECAM!!! fotografia ślubna łódź Odpowiedz Link
malinowy960 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.01.16, 21:18 Odradzam Fotos Cam z Mińska Mazowieckiego ponieważ pan Sławomir jest bardzo nie miły nie dotrzymuje terminów nie wywiązuje się z umowy także można zostać i bez płyty i bez pieniedzy Odpowiedz Link
malinowy960 Re: Kamerzysta i fotograf na wesele 05.01.16, 21:20 Odradzam Fotos Cam z Mińska Mazowieckiego gdyż pan Sławomir jest bardzo nie miły nie dotrzymuje terminów nie wywiązuje się z umowy także można zostać i bez płyty i bez pieniędzy Odpowiedz Link