sl.wwk 03.04.15, 07:18 Pracuję dziś do 16, później chciałbym przesłać trochę pieniędzy do PL na święta? Co będzie lepszą opcją - western union czy PP? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nntg Re: Przelew do polski - western union? 03.04.15, 12:54 Obie opcje są drogie. Zarówno w PayPal jak i Western Union pobierają prowizję za od kwoty przelewu. Taniej masz w Easysend. Tam możesz nadać przelew super fast za 5 funtów. Pieniądze dotrą do Polski w ciągu 15 min. Mają też bardzo dobre kursy wymiany z funtów na złotówki. Możesz nadać zwykłym przelewem bankowym lub kartą debetową. Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Przelew do polski - western union? 24.01.16, 05:45 Transfer24. Taniej niz inne platformy. Wyslesz rano to kasa bedzie na koncie w Pl tego samego dnia, a do tego dobry kurs daja za fumty Odpowiedz Link Zgłoś
ortpol Re: Przelew do polski - western union? 14.06.16, 21:10 A dlaczego nie przelew bankowy? Odpowiedz Link Zgłoś
luksusowy_yacht Re: Przelew do polski - western union? 29.06.16, 04:39 Nie wiem jak teraz, ale kiedyś opłaty za przelew były wysokie. Pamiętam jak musiałem wysłać tylko ?100, a hsbc skasowal o mnie za to na prawie ?20. W transfer24 zapłaciłem za podobną sumę ?1.50 Odpowiedz Link Zgłoś
ewe889 Re: Przelew do polski - western union? 12.07.16, 00:40 Proponuje firme Opal Transfer wszystko mozna zalatwic on line poza tym mozna zawsze zadzwonic malo tego maja wlasne branze!!! Zadna inna tego nie ma!mozna spokojnie spac www.opaltransfer.com Odpowiedz Link Zgłoś
marika516 Re: Przelew do polski - western union? 22.07.16, 10:32 Przelew bankowy nie, z prostego powodu - jest bardzo drogi. Im więcej kasy wyślesz, tym więcej Ci pobiorą. Celuj w firmy transferowe. Ja polecam Sami Swoi, polska firma, korzystam z niej od 6 lat. Mają przekazy nawet za 99p a przede wszystkim super obsługe klienta. Po polsku :) Raz prawie zawału dostałam bo wysłałam 200 funtów i nie doszly, zadzwonilam do nich i okazalo sie że bank cos blokowal. Problem rozwiazali w pol godziny :) Odpowiedz Link Zgłoś
urzedniczka-uk Re: Przelew do polski - western union? 06.09.16, 17:42 Przelew do Polski ? Najlepszy kurs i najniższe opłaty ( a nawet darmowy przelew !) polecam sprawdzić na przelewdopolski.eu/ ! Jest to strona, która porównuje kursy i opłaty firm zajmujących się przelewami pieniężnymi. Odpowiedz Link Zgłoś