Dodaj do ulubionych

Przelew do polski - western union?

03.04.15, 07:18
Pracuję dziś do 16, później chciałbym przesłać trochę pieniędzy do PL na święta? Co będzie lepszą opcją - western union czy PP?
Obserwuj wątek
    • nntg Re: Przelew do polski - western union? 03.04.15, 12:54
      Obie opcje są drogie. Zarówno w PayPal jak i Western Union pobierają prowizję za od kwoty przelewu.
      Taniej masz w Easysend. Tam możesz nadać przelew super fast za 5 funtów. Pieniądze dotrą do Polski w ciągu 15 min. Mają też bardzo dobre kursy wymiany z funtów na złotówki. Możesz nadać zwykłym przelewem bankowym lub kartą debetową.
    • luksusowy_yacht Re: Przelew do polski - western union? 24.01.16, 05:45
      Transfer24. Taniej niz inne platformy. Wyslesz rano to kasa bedzie na koncie w Pl tego samego dnia, a do tego dobry kurs daja za fumty
    • ortpol Re: Przelew do polski - western union? 14.06.16, 21:10
      A dlaczego nie przelew bankowy?
      • luksusowy_yacht Re: Przelew do polski - western union? 29.06.16, 04:39
        Nie wiem jak teraz, ale kiedyś opłaty za przelew były wysokie. Pamiętam jak musiałem wysłać tylko ?100, a hsbc skasowal o mnie za to na prawie ?20. W transfer24 zapłaciłem za podobną sumę ?1.50
        • ewe889 Re: Przelew do polski - western union? 12.07.16, 00:40
          Proponuje firme Opal Transfer wszystko mozna zalatwic on line poza tym mozna zawsze zadzwonic malo tego maja wlasne branze!!! Zadna inna tego nie ma!mozna spokojnie spac www.opaltransfer.com
    • marika516 Re: Przelew do polski - western union? 22.07.16, 10:32
      Przelew bankowy nie, z prostego powodu - jest bardzo drogi. Im więcej kasy wyślesz, tym więcej Ci pobiorą.

Celuj w firmy transferowe. Ja polecam Sami Swoi, polska firma, korzystam z niej od 6 lat. Mają przekazy nawet za 99p a przede wszystkim super obsługe klienta. Po polsku :) Raz prawie zawału dostałam bo wysłałam 200 funtów i nie doszly, zadzwonilam do nich i okazalo sie że bank cos blokowal. Problem rozwiazali w pol godziny :)
    • urzedniczka-uk Re: Przelew do polski - western union? 06.09.16, 17:42
      Przelew do Polski ? Najlepszy kurs i najniższe opłaty ( a nawet darmowy przelew !) polecam sprawdzić na przelewdopolski.eu/ !
      Jest to strona, która porównuje kursy i opłaty firm zajmujących się przelewami pieniężnymi.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka