Dodaj do ulubionych

Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki

17.08.15, 17:33
Witam!

Właśnie kończę 4 miesiąc rehabilitacji w CRF Orthos w Warszawie, którego właścicielką jest dr Agnieszka Stępień. Trafiłem tutaj z polecenia i od razu wiedziałem, że trafiłem z dzieckiem w dobre ręce. Pani Doktor jest przemiłą osobą z ogromną wiedzą, dla której(co bardzo ważne) liczy się dobro drugiego człowieka a nie pieniądze! Trudno o takich ludzi w dzisiejszych czasach.

Od dr Stępień trafiliśmy do jednej z fizjoterapeutek - Zuzanny Brzozowskiej, która od samego początku oczarowała nas podejściem do fizjoterapii. Nasza 6 letnia córeczka nie nudzi się w trakcie wizyty - wręcz przeciwnie- świetnie się bawi a to wszystko niesie ze sobą bardzo dobre efekty rehabilitacji w ciągu kilku miesięcy udało nam się znacznie zmniejszyć skoliozę kręgosłupa u Ani.

Samo miejsce jest bardzo zadbane i w dobrej lokalizacji, 500 m od stacji metra wilanowska.
Z czystym sumieniem polecam to miejsce i życzę wszystkim żeby trafiali na takich ludzi jacy pracują w Orthosie!
Obserwuj wątek
    • garysiaa Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 04.02.16, 11:08
      www.ortomasters.pl Już po tygodniu rehabilitacji kolana czułam istotną poprawę w zakresie ruchomości nogi ale i mniej bolało. W ORTOMASTERS Nowoczesnym Centrum ortopedyczno-rehabilitacyjnym są dedykowani fizjoterapeuci indywidualnie do pacjenta. magister Wojtek wschodząca gwiazda tej przychodni uzdrowił dużo moich znajomych i Cyriaxem pracuje nad moim kolanem. Konsultuje się z Dr Nowakiem-ortopedą który szybko odczytuje USG i przekazuje precyzyjne wskazówki do pracy fizjoterapeutom.

Z czystym sumieniem mogę polecić ten zaangażowany zespół. kom 534349090 Marina Mokotów
    • wiktor9223 Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 20.06.16, 20:12
      Jeśli chodzi o NFZ to ten ranking jest całkiem dobry
      fizjoarena.pl/rehabilitacja-nfz-warszawa/
    • milo797 Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 04.07.16, 13:10
      polecam tutaj rehabilitacja-wloszczowa.pl/
    • dorkapotworka Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 18.01.19, 10:02
      Ja ze swojej strony jestem w stanie polecić Salveo w Warszawie (www.salveowarszawa.pl). Nie pracują tam tylko na uciskaniu i rozciąganiu, ale kompleksowo. Mają 3 Indiby (chyba nikt w POlsce nie ma tyle), na których za niedługo będzie pracował każdy fizjoterapeuta. Ta maszyna to hit. Ponadto bardzo miła atmosfera, nowoczesny gabinet i super rehabilitanci. Nic tylko się zapisywać
      • agata_agata1980 Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 30.03.19, 19:37
        Dla mnie najlepsza przychodnia to centrum rehabilitacji activ - przyjmują na Młynarskiej i Jana Kazimierza. Bardzo miły personel, super wykwalifikowany, od razu potrafią dopasować terapię do problemu ^^
    • ooskaar44 Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 13.05.19, 14:07
      Ja ze swojej strony mogę polecić enel sport na Myśliwieckiej. Mój synek chodzi tam na rehabilitację już dłuższy czas i jesteśmy z żoną bardzo zadowoleni. Profesjonalnie podejście a dodatkowo miły pan fizjoterapeuta (chodzimy do Andrzeja Piotrowskiego) sprawia, że polecamy każdemu. Młody lubi tam chodzić i traktuje to jako pewnego rodzaju zajęcia dodatkowe
    • proteinkaa Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 03.07.21, 13:38
      Zapraszamy na turnusy terapeutyczne dla dzieci, w okolicach Warszawy zielonaolcha.pl/
    • kowalalan46 Re: Rehabilitacja Warszawa - dobre placówki 22.06.22, 11:51
      Osobiście polecam enel sport Łazienkowska bardzo dobre podejście fizjoterapeutów do dzieci, z resztą do dorosłych też. Świetnie działają ich placówki, można się umówić przez internet a specjalistów mają z najwyższej półki, którzy pracowali albo pracują z zawodowcami jak na przykład Pan Jaroszewski. Jego możecie kojarzyć oglądają mecze piłki nożnej ;) No i sprzęt do badań też profesjonalny, nigdzie indziej nie ma tak kompleksowej opieki i wszystko załatwicie w jednym miejscu badania, USG, rezonans itd

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka