xixx 25.08.06, 21:24 Szukam dobrego rehabilitanta w Warszawie, proszę o informacje na pocztę jeśli ktoś może kogoś polecić, i byłabym wdzięczna za podanie orientacyjnego kosztu jednej wizyty. Z góry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 25.08.06, 21:39 Dodam, że chodzi o wzmożone napięcie mięśniowe u 3,5 miesięcznego dziecka. Odpowiedz Link
marypop Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 25.08.06, 22:43 a skad jestes??? znaczy sie , z jakiej dzielnicy??? Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 26.08.06, 21:02 Mieszkam we Włochach, ale mogę także dojechać. Byłabym wdzięczna za kontakt do dobrego rehabilitanta. Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 27.08.06, 13:16 Ponawiam prośbę, naprawdę zależy mi na kimś dobrym i w miarę w przystępnej cenie gdyż chciałabym móc sobie pozwolić na rehabilitację jak najczęściej. Z góry dziękuję. Odpowiedz Link
kropek47 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 28.08.06, 13:08 wyslam Ci maila ;) z namiarem na rehabilitantke Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 09.09.06, 13:36 Dziękuję! Już byłam i okazało się że z Julem nic się nie dzieje, lekarz coś tam podejrzewał ale po wizycie u rehabilitanta okazało się że jst wszystko jak najlepiej i Jul nie musi chodzić na ćwiczenia. Jakby ktoś chiał, mam namaiary na dobry ośrodek rehabilitacyjny w Warszawie na Ochocie. Odpowiedz Link
danka371 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 09.09.06, 19:19 Witam! Jeśli możesz podać te namiary, to ja chętnie bym skorzystała. danka37@vp.pl Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 10.09.06, 11:45 Napisałam Ci maila. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 24.09.06, 22:18 Wysłałam maila! Odpowiedz Link
xixx Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 24.09.06, 22:19 To odpowiedź do Ciebie beautiful1, nie wiem czxemu wkleila się wyżej, w kazym razie wysłałam Ci maila z danymi, pozdrawiam! Odpowiedz Link
beautiful1 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 20.09.06, 23:41 Ja też bardzo proszę o namiary. Odpowiedz Link
makoba Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 24.09.06, 09:09 Stępowska Jolanta, na codzien pracuje w Centrum Zdrowia Dziecka (terminy straszne>>>) mozna umowic sie prywatnie: 601 223 207. Polecam w 100%. Wyprowadzila mojego synka z ciezkiego przypadku WNM i duzej asymetrii. Cierpliwa, ma super podejscie do dzieci, zwraca uwage na kazdy szczegol, jest bardzo dokladna, odpowie na kazde pytanie. Mozna dzwonic w nocy o polnocy jak ma sie jakies watpliwosci a odpowie, doradzi. Naprawde ma super cieple i profesjonalne podejscie. Ma takze wizyty domowe i wlasna sprawdzona kadre. Polecam. Odpowiedz Link
nemezja1 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 24.09.06, 12:33 Ile kosztuje wizyta u tej pani doktor? Odpowiedz Link
makma1 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 02.01.07, 20:19 Ja tej Pani nie polecam. może kiedyś była dobra, ale teraz bardzo zdawkowo traktuje dzieci przychodzące na rehabilitację i myślę, że w niektórych przypadkach nawet jak niepotrzebna rehabilitacja to i tak mówi, by ćwiczyć. w naszym przypadku Pani Stępowska przydzieliła nas najpierw do swojej asystentki, która na kolejnych zajęciach nie pamiętała jakie ćwiczenia zadała, a poza tym kazała wykonywaĆ jakieś b. skomplikowane ćwiczenia, które wydawałamy mi się (i słusznie) ponad miarę mojego dziecka (nie robiłam ich, a z dzieckiem było i jest wszystko ok). potem jak się uparłam to Pani Stępowska osobiście prowadziła nas, jednak po trzecich zajęciach zaczęło być tragicznie, bo... nie dość, że wchodziliśmy na zajęcia z opóźnieniem 40 min (bo Pani w międzyczasie przyjmowała nowe dzieci, albo była spóźniona) to na dodatek pokazała nam 1 lub 2 ćwiczenia, kazała je powtarzać, wychodziła i przychodziła po 15 min. Suma sumarum była z nami od 5 do 10 min, a powinna być całe 30. w końcu przerwałam u niej rehabilitację, a jak poszłam na konsultację do innego b. znanego rehabilitanta okazało się, że w przypadku mojego dziecka rehabilitacja powinna zostać dawno przerwana, albo nawet w ogóle nie była konieczna. Pani Stępowskiej nie polecam-przereklamowana. z pozdrowieniami, Makma Odpowiedz Link
moniag27 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 19.12.06, 22:36 czy możesz mi przesłać namiary na osrodek rehabilitacyjny na Ochocie, cmonia@o2.pl, będę wdzięczna Odpowiedz Link
mma1 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 27.12.06, 21:57 Prosze o namiary na osrodek na Ochocie.Dziekuje Odpowiedz Link
bacia14 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 10.01.07, 23:36 bardzo prosze o namiary ośrodka na ochocie bacia14@gazeta.pl dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link
100ania Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 11.01.07, 18:17 ja również dołączam się do próśb o namiary na ośrodek na Ochocie 100ania@gazeta.pl Odpowiedz Link
jwyszynska Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 14.01.07, 14:05 dołanczam się do proźby o namiary na ośrodek rehabilitacji w warszawie ,jestem z Marek a mój synek ma 3 miesiące proszę o szybki kontakt na mejla gazetowego. Dziękuję Odpowiedz Link
zuzia_2006 Re: Proszę o polecenie rehabilitanta w Warszawie. 22.01.07, 19:48 I ja poprosze o namiary. Dotąd nie trafiłam na osobę która nam by pomogła a napięcie sie wzmaga :( z góry dziękuję zuzia_2006@gazeta.pl Odpowiedz Link