gosipiet 23.04.05, 17:20 cholera.............. mam zly dzien, bardzo zly. a komu mam sie wywnetrznic ... jak nie Wam?... przepraszam........................ nie ma to zwiazku z dietą............................. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosipiet Re: ZŁY DZIEN... :-( 23.04.05, 17:22 a pnizej ................ ktos chce poradnik odiecie.................. a kto ma porade na zycie???????????????????? Odpowiedz Link
marcelina1968 Re: ZŁY DZIEN... :-( 23.04.05, 17:37 gosipiet to nie tylko ciebie dotknęło mam taki dzień, że zjadlabym konia z kopytami(może być na słodko) jak tak dalej pójdzie to szlag trafi moją silna wolę a to wszystko przez mo wisielczy humor. Dobrze, ze rodzinka wyjechala na kilka godzin bo bym ich dziś pozabijala , no i jeszcze to wstrętne zarcie za mna chodzi, nie umiem mysleć o niczym innym(((((((((((((( Odpowiedz Link
gosipiet Re: ZŁY DZIEN... :-( 23.04.05, 18:12 czasami tak bywa, ze nie wiadomo co ze soba zrobic - na takie dni, tez musimy miec odpowieni watek na nwym forum..................nie wolno sie oddawac , wszak jutro bedzie lepiej............. mam nadzieje Odpowiedz Link
gerda0 Re: ZŁY DZIEN... :-( 23.04.05, 18:14 buuuzycze rychlego konca tego paskudnego dnia!!a jutro musi byc lepiej...a jesli ci to pomoze to wywnetrzniaj sie ile nam wlezie-ja dzis mam wspanialy dzien wiec czara zlego pusciutka przyjmie wszystko Odpowiedz Link