krasia1 12.03.06, 11:54 Jakie są Waszym zdaniem najlepsze kremy, żele odchudzające, w szczególności na uda i pupę oraz tabletki odchudzajce? Błagam o pomoc Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
charlotte86 Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 12.03.06, 12:08 Szczerze mówiąc to bałabym się zażywać jakie kolwiek tabletki odchudzające przez efekt jojo, bardziej bezpieczne jest picie herbaty czerwonej, jest ochydna ale bardzo dobrze oczyszcza organicm i wspomaga odchudzanie, a co do kremów to przyznam się, że ostatnio kupiłam ujędrniający balsam Dove bo koleżanka mnie namówiła ale raczej się nie nastawiam na to że mnie odchudzi hehe... Pozdrawiam Odpowiedz Link
krasia1 Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 12.03.06, 12:33 a co sądzicie o tabletkach bio slim ????????????? Odpowiedz Link
anamnezis Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 15.03.06, 23:44 No opinie na temat L-karnityny to czytałam różne. Podobno jednak nie działa ona. A chrom? Hmmm może i działa a może jest to tylko kwestia wmówienia sobie tego (ja jak brałam chrom to nie chciało mi się słodyczy) Ogólnie, szczerze mówiąc zbytnio nie wierzę, że bio slim działa. Ale jak ktoś chce wydać pieniądze i spróbować to proszę Co do balsamu ujędrniającego to ja używam Nivea Q10. Oczywiscie balsam ujędrniający nie odchudza tylko ujędrnia. I rzeczywiście muszę powiedzieć, że skóra była fajniejsza po tym. Ale trzeba codziennie stosować. Pozdrawiam Odpowiedz Link
dominika801 Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 05.04.06, 15:58 Co do tabletek to odradzam,nie sa obojetne dla zdrowia i trwale nie schudniesz,a kremy czy zele wszystkie ujedrniajace godne polecenia,ja akurat zamawiam w Avon,liftingujacy krem na brzuch i na cellulit,ladna gladka i napieta skora jest po ich stosowaniu.Ale kazda z nas ma inne preferencje.dobrze na skore robi plywanie(staram sie plywac nawet 4 razy w tygodniu) i sauna,super oczyszcza organizm z toksyn,skora gladsza,kosmetyki lepiej sie wchlaniaja.Polecam Odpowiedz Link
klakierka Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 07.04.06, 06:38 Ja od 1 maraca codziennie jadłam chrom, ale teraz mi sie skończył i robie małą przerwe. Na mnie troche działa, nie wiem czy na placebo czy wogóle ale jak nei chce mi sie aż tak słodkiego to jestem zadowolona. Ja jestem raczej za jakimiś preparatami wspomagającymi odchudzanie ale tak naturalnie, jakieś wyciągi z pu-erh, chromy, cynki,coś takiego. A nie przypadkiem jakies mieszanki koktajle czy inne dzidostwa zastępujący jedzenie.Ostatnio przeczytałam dobre opinie o APPITRIM i chyba sprubuje. Co do kremów wyszczuplająco-ujędrniających one działają ale jak sie ich używa systematycznie 2 razy dziennie a mało którą kobieta tak działa wiec efekty mamy marne Odpowiedz Link
marcioch87 Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 08.04.06, 08:47 Tabletek nigdy żadnych skutecznych nie miałam. Co do innych 'środków wspomagających' ostatnio zakupiłam gęsto reklamowany System SlimFigura od Herbapolu i muszę przyznać, że herbatki są niezłe Odnośnie balsamów używam balsamu modelującego sylwetkę z Q10 od Nivei - nie wiem czy wyszczupla, ale skóra jest napewno jędrniejsza i gładsza Odpowiedz Link
1dycha Re: żele, kremy i tabletki odchudzające 27.04.06, 09:00 Pełen przegląd kremów jest na forum Uroda. Odpowiedz Link