Dodaj do ulubionych

Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł?

18.06.11, 16:03
czy waszym zdaniem wakacje w Polsce mogą być fajne? jeśli uważacie, że tak i że Polską można się pozytywnie jarać, koniecznie zajrzyjcie na Jaram się Polską, weźcie udział w rekrutacji i zostańcie wakacyjnym zwiadowcą kraju! dla siedmiu wybranych osób samsung galaxy tab w prezencie!
Obserwuj wątek
    • rolnik58 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 19.06.11, 01:46
      A co trzeba zrobić aby wygrać:)?

święta dolina inków - wiedza.rolnicy.com/tag/swieta-dolina-inkow
    • swietokrzyskapilka Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 19.06.11, 02:35
      jeśli wakacje to oczywiście w polsce
      zobaczcie trochę fotek na moim blogu:
      foto-turysta.bloog.pl

--------------------------------------------------------------------------------------------------
      webbazar.internecik.info
      komputery.internecik.info
      • sadowski.d Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 11.05.12, 11:45
        Polska jest piękna, szczególnie góry i mazury, ale niestety nigdy nie wiadomo ja z pogodą
        • sonka78 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 13.05.12, 21:32
          Nie ma to jak polskie morze, długie, piaszczyste plaże i jod :). Jedyny kłopot to pogoda, ale zawsze można znaleźć fajne zajęcia nawet podczas deszczu.

Sonka
          Parking Lotnisko Wrocław Lotnisko Wrocław Parking
        • tomasz876 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 03.09.12, 19:36
          sadowski.d napisał:

> Polska jest piękna, szczególnie góry i mazury, ale niestety nigdy nie wiadomo j
          > a z pogodą

Potwierdzam mazury piękne (mieszkam). Wszędzie wakację mogą być świetne oby mieć dobrą ekipę no i trochę szczęścia z pogodą ;]
    • Gość: pomoc Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.6.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl 19.06.11, 14:14
      Cześć. Potrzebuję Waszej pomocy smile Jesteśmy Placówką Opiekuńcz0 - wychowawczą w Chełmży. Bierzemy udział w konkursie na najlepszą pracę plastyczną dziecka.
      Wystarczy kliknąć i wpisać swój e-mail i go potwierdzić. Każdy głos się liczy. Narazie zajmujemy 4 miejsce
      Niestety 1 głos = jeden podanny mejl.
      Mam nadzieję ze uda nam się zdobyć wyjazd na wycieczkę na dzieci.. Razem możemy więcej wink
      wawel.com.pl/slodkidziendziecka/glosuj/glos/a,451
      Wielkie dzięki smile
    • miluu-usia Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 20.06.11, 21:43
      Wejdźcie na stronę culture.pl piszą wiele ciekawych rzeczy m.in. o realizowaniu polskich przedstawień w Europie..:)
    • Gość: Lashay Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: *.sainet.co.za 02.05.12, 15:47
      Film Moneyball (2011) jest super! Polecam!
    • malgonia_27 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 02.05.12, 16:03
      Ja uwielbiam wakacje w Polsce. W tym roku wybieram morze. Jadę do Akces Medical Spa. www.ow-akces.pl/
      • Gość: is8 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.12, 13:16
        Moim zdaniem to zawsze dobry pomysł, w myśl zasady cudze chwalicie, swego nie znacie. W Polsce jest mnóstwo cudownych miejsc, warto wziąć samochód i po prostu zrobić wycieczkę objazdową po wielu miejscach. Jeśli ktoś ceni inny rodzaj wypoczynku, np. pływanie i opalanie się, to polskie morze moim zdaniem jest naprawdę spoko :) Mamy piękne i szerokie plaże, nie sztuczne jak na zachodzie. Woda może trochę zimna, ale da się wytrzymać :D
        Fajna jest np. Jastrzębia Góra i hotel Primavera w tej miejscowości, tam można naprawdę solidnie wypocząć i nabrać formy. Mogę polecić z czystym sumieniem
        • Gość: liczedłko Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: 83.142.186.* 29.07.13, 11:35
          a czemu nie? kto powiedział, że jak się jedzie na wakacje to musi to być od razu zagraniczny urlop? w naszym kraju też można znaleźć piękne miejsca, a jeśli ktoś potrzebuje to też takie bardzo eleganckie na światowym poziomie.
    • fotoinformator Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 03.05.12, 14:59
      Nie stać mnie na wakacje w Polsce.
    • Gość: lucky Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.adsl.inetia.pl 04.05.12, 17:18
      świetny - najlepiej przed komputerem we własnym domku : D
      www.pokeraktiv.com najlepsze gry społecznościowe!
    • fisher006 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 14.05.12, 18:52
      Wole spędzać wakacje tam gdzie jest mniej "rodaków"
    • under-grund Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 16.05.12, 13:24
      Ja bardzo lubię spędzać wakacje właśnie w Polsce. Jest u nas bardzo dużo miejsc godnych uwagi. Jestem pod dużym wrażeniem na przykład Pojezierza Brodnickiego, gdzie mieści się Hotel Głęboczek. Jest tam po prostu przepięknie. Można tam skutecznie naładować baterie na kolejne ciężkie dni w pracy ;)
    • Gość: Miguel Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: 187.111.89.* 31.05.12, 15:25
      Film Avengers (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Royce Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: 186.93.230.* 31.05.12, 15:28
      Film Heca w zoo (2011) jest super! Polecam!
    • Gość: beeert Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.dynamic.chello.pl 04.06.12, 16:06
      Może Dębki? W zeszłym roku była tam fajna impreza zorganizowana przez Heyah, działo się oj działo :) OD tamtej pory cały czas szybko rozwijają swoją ofertę, dziwne? :P
      • saggi_1981 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 28.06.12, 10:30
        Hejka!

Mam mały dylemat, więc zwracam się do Was, bo być może ktoś z Was był w tych ośrodkach i będzie w stanie mi poradzić który wybrać.
        W tym roku planuję wybrać się nad morze w jakieś nowe miejsce, nie tak jak co roku w okolice Kołobrzegu bo te tereny znam już jak własną kieszeń, w tym roku chciałabym poznać część wybrzeża w okolicach Trójmiasta, tam jeszcze nie byłam, więc chciałam się poradzić Was tutaj :).

Po przewertowaniu wybrałam cztery miejsca na razie, każde ma jakieś za i przeciw, a które Wy byście polecili?

Pierwsze to Pokoje w Chłapowie, duży plus bo ceny już od 25 zł, a do tego jest basen gratis, to nawet jak pogody za fajnej nie będzie to można się chociaż w basenie wykąpać jak nie w morzu :).

oland-pokoje.pl/

Drugie to też w Chłapowie jakiś bratni ośrodek tego poprzedniego ale w innym miejscu :) i tu co prawda jest drożej, ale kusi ogromny teren, dzieciak by się wyhasał, no i jest jacuzzi, ja bym chętnie spróbowała zagrać w tenisa bo jest tam kort, no a mój mężczyzna kocha konie a tam jest stadnina. Także dużo więcej atrakcji, ale cena też odpowiednio większa bo wychodzi za pokój 3 osobowy 55 zł, no ale można na miejscu wziąć wyżywienie za niewielkie pieniądze, a to jadąc z dzieckiem jest duży plus.

oland.com.pl/

Teraz trzecie miejsce w Jastrzębiej Górze, w samym centrum, zdjęcia zapierają dech w piersi :) ale do Władysławowa dalej, no i ceny też wyższe, ale pokoje wyglądają na luksusowe. Z drugiej strony jakby się okazało nie fajnie to wolę nie wydawać aż tyle, ale może ktoś był i wie że jest fajnie, miło i smacznie :].

wita-jastrzebiagora.pl/

No i ostatnie jest w samym Władysławowie. Tu urzekł mnie ogród, no jest po prostu bajeczny :) fajne byłyby wieczory tam spędzane, no i blisko do centrum Władysławowa, dużo bliżej niż z poprzednich opcji. Ceny nie przerażają :) no i mają sale gier z bilardem która byłaby idealna przy ewentualnym braku pogody, a bilard to coś co lubimy oboje.

pensjonat-asteria.pl/

Moje pytanie skierowane jest najchętniej do osób które były w tych miejscach może w zeszłym roku i mogą mi na ich temat powiedzieć coś więcej niż jest na ich stronach :) ale za każdą radę będę wdzięczna :D bo w domu dyskusje nie mają końca, nie możemy się zdecydować, a jak będziemy dłużej zwlekać to nie będzie jeszcze wolnych miejsc :) proszę o pomoc w trybie pilnym :).
        Dziękuję.
        • jakanu Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 30.06.12, 17:17
          Dla mnie każde wakacje są ciekawe...i te w Polsce i te za granicą :)
    • edekmacedonski Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 01.07.12, 17:11
      Wszystko zależy od tego z kim człowiek jedzie na wakacje. Bo jeśli ma ciekawego towarzysza to może fajnie spędzić czas nawet w Pcimiu dolnym ;)
    • reklamowidlo Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 06.07.12, 18:06
      Jesteś tekściarzem, początkującym raperem, wierszo-pisarzem? Nie możesz skleić wersu bo brakuje Ci rymu? www.rymy.info.pl umożliwia znalezienie rymów do każdego słowa, pozwala też uzupełnić zasób słów i rymów. Zapraszam! Jeśli podoba Ci się ta strona POLUB.
    • julanna2004 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 06.07.12, 21:58
      W Polsce jest tyle fajnych miejsc... Tylko ta pogoda taka niepewna:(

Taką np. Białowieżę, to każdy powinien odwiedzić www.sunnycompany.com/pl/nasze-atrakcje/item/biaowieski-park-narodowy - mnie się to udało dopiero niedawno i mogę powiedzieć tyle: warto było!!!

Nie trzeba całych wakacji, na weekend można pojechać - o ile oczywiście nie mieszkacie na drugim końcu Polski:)
      • edekm1967 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 24.07.12, 11:20
        W 100 % potwierdzam, pędziłem tydzień czasu w okolicach Białowieży wiodąc życie tropiciela ptaków i zwierząt pod czujnym okiem Pana Arka Szymury i spółki. Wszystko opisane na moim blogu rodzinne-podroze.blogspot.com/p/biaowieza-2012.html na który zapraszam.
        Pozdrawiam !!!!
    • Gość: Arnetta Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: 124.248.167.* 27.07.12, 13:27
      Film Iron Sky (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Bud Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: 124.248.167.* 27.07.12, 13:47
      Juz mozna obejrzec film Bez wstydu (2011) online!
    • Gość: Tommy Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomys?? IP: 124.248.167.* 27.07.12, 14:07
      Juz mozna obejrzec film Valhalla - Mroczny wojownik (2009) online!
    • Gość: czerwonasukienka Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.12, 12:04
      pewnie, że dobry. Polska jest pięknym miejscem, można miło spędzić czas. Jedyne na co się trzeba zdecydować to którą część Polski wybrać, ja bardzo lubię i góry i nasze polskie morze. Te dwa miejsca są dla mnie idealnymi na wypoczynek.
    • dzieckozimnejwojny Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 07.08.12, 11:14
      Pomysł bardzo dobry. Zapraszam do poczytania krótkiej relacji : Tu Się Kończy Polska oraz Inne Sprawy
    • Gość: Gregoriano Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: 109.206.214.* 22.08.12, 20:15
      Jeśli chcesz próbować z opaskami to raczej ParaKito, próbowałam innych i to były na ogół tandetne podróby. Jak kupować już to coś co działa i zostało przetestowane gruntownie. Ja nawet dziecku zakładam na łapkę bo to naturalny skład ma.
    • Gość: polskie wakacje Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? IP: *.centertel.pl 03.09.12, 03:59
      Oczywiscie, ze moga byc fajne. Ja spedzilam bardzo mile wakacje w Miedzyzdrojach w hotelu Baginski & Chabinka. Bardzo fajne spa mieli :)
    • ania.816 Re: Wakacje w Polsce - czy to dobry pomysł? 30.09.12, 15:02
      Ja też jestem za Polską ;)
      Dopiero niedawno zorientowałam się jak mamy wiele pięknych miejsc i ile możliwości...!
      Góry, morze, jeziora... Ostatnio super weekend spędziłam w Krynicy-Zdrój, nie dość, że natura dookoła, to jeszcze spa ;P sprawdźcie sobie ceny i warunki:) www.piastun.eu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka