Dodaj do ulubionych

Re: jutro będzie piękny dzień :)

10.09.04, 21:40
niby o wszystkim a ja mimo ze jest tu ponad 2 tys listow to wczesniej nie zajzalem:(
Obserwuj wątek
    • columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:42
      jak będziesz sie nudził, to sobie poczytasz, wciągniesz sie i tez będziesz
      stałym bywalcem.. ; )
      • cedrowa_gorka Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:45
        polecam zwłaszca temat o innym kontekście związków;))
        • columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:47
          : ))))))))))))))
          • eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:49
            to troche pozniej, narazie przeczytalem tylko koncowke z ostatnich paru dni
            • columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:51
              wciągnęło cię? ; )))
              • eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:55
                jak widac wlaczylem sie bez pytania:)
              • columbia nasz potencjalnie nowy kolega poszedł sobie.... 10.09.04, 21:56
                • columbia jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 21:57
                  • eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 21:58
                    jestem, chyba ze mnie ktos sila odciagnie od kompa
                    • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:00
                      to podrzuć jakiś temat....
                      kiedyś miałyśmy liste...może C.Górka odszuka - jest mistrzynia w wyszukiwaniu
                      różnych rzeczy...
                      : )
                      • cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:01
                        columbia napisała:

> to podrzuć jakiś temat....
                        > kiedyś miałyśmy liste...może C.Górka odszuka - jest mistrzynia w wyszukiwaniu
                        > różnych rzeczy...
                        > : )

o jak mi miło:))))))))))))
                        • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:02
                          to prawda : )))
                    • eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:00
                      zapominam wcisnac odswiez
                  • cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 21:59
                    potencjalnie nowy kolega - fajne:)
                    czy drewniany może lub musi czuć się zagrożony;))))
                    • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:01
                      eee, nie...jest naszą maskotką...
                      chyba mam problem...traktuję mężczyzn przedmiotowo...
                      moze się nie obrazi...
                      ; )
                      • cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:03
                        columbia napisała:

> eee, nie...jest naszą maskotką...
                        > chyba mam problem...traktuję mężczyzn przedmiotowo...
                        >

to jest bliskie podejściu do związków drewnianego;))))))))
                        no ja nie wiem co o tym myśleć...;))))))))))))
                      • eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:03
                        ale ja sie nie obrazam, to raczej trudne,
                        choc ladnie rozmawiacie:)
                        • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:04
                          C.Górko - zaakceptuj fakt, że są ludzie moralni inaczej ; )))
                          • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:06
                            Górko - odszukaj nasze tematy konwersacyjne...może eexx znajdzie coś dla
                            siebie : )))
                            please...
                          • eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:06
                            to nie jest inaczej, ale obrazenie w niczym nie pomaga, przynajmniej mnie
                            • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:11
                              to nie było do Ciebie....mamy z Drewnianym (zwanym dalej <Drew>)i C.Górką
                              przewijający sie temat związków"w innym kontekście" opartych na relacjach
                              niewerbalnych...o traktowaniu ludzi przedmiotowo i wykorzystywaniu ich w celach
                              nieuczuciowych...C.Górka nie pochwala...my praktykujemy...
                              tak sobie gadamy...
                              ; )
                              • cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:13
                                columbia napisała:

> to nie było do Ciebie....mamy z Drewnianym (zwanym dalej <Drew>)i C.Gór
                                > ką
                                > przewijający sie temat związków"w innym kontekście" opartych na relacjach
                                > niewerbalnych...o traktowaniu ludzi przedmiotowo i wykorzystywaniu ich w
                                celach
                                >
                                > nieuczuciowych...C.Górka nie pochwala...my praktykujemy...
                                > tak sobie gadamy...
                                > ; )

to się nazywa skondensowana informacja:)
                                • columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:14
                                  staram się : )
                          • cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:09
                            columbia napisała:

> C.Górko - zaakceptuj fakt, że są ludzie moralni inaczej ; )))

ależ ja to akceptuję - wokół mnie w rl też wielu takich moralnych inaczej
                            krąży...tak sobie to komentuje...bawi mnie to trochę nawet;))

w tym wątku była już mowa o
                            inteligentnych INACZEJ
                            odważnych (kotach) INACZEJ
                            moralnych INACZEJ

a wątek generalnie jest ciekawy INACZEJ;))))))))
                        • cedrowa_gorka > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:06
                          eexx napisał:

> choc ladnie rozmawiacie:)

iks - dziękujemy i zapraszamy codziennie w godzinach zwłaszcza wieczornych:)
                          • columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:08
                            mruczenie gratis! ; )))
                          • eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:08
                            ja jestem prawie codziennie ale w tym watku po raz pierwszy
                            • eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:13
                              rozumiem , rozne opcje ale konfliktu nie ma
                              • cedrowa_gorka Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:14
                                eexx napisał:

> rozumiem , rozne opcje ale konfliktu nie ma

ano nie ma - jeszcze;)
                                jakoś się dogadujemy pomimo tak ogromnej różnicy zdań;)))
                                • eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:16
                                  zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy
                                  • columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:18
                                    eexx napisał:

> zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy

hahaha...
                                    kot jest, to fakt...siedział, a własciwie leżał na moich kolanach i na
                                    stole...na klawiaturze...próbując ściągnąć ze stołu rózne drobiazgi...
                                    na szczęście poszedł sobie..niewygodnie mi..
                                    • cedrowa_gorka Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:21
                                      columbia napisała:

> eexx napisał:
                                      >
                                      > > zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy
                                      >
                                      >
                                      > hahaha...
                                      > kot jest, to fakt...siedział, a własciwie leżał na moich kolanach i na
                                      > stole...na klawiaturze...próbując ściągnąć ze stołu rózne drobiazgi...
                                      > na szczęście poszedł sobie..niewygodnie mi..
                                      > : )

KOT JEST BARDZO WAŻNY W TYM WĄTKU!!!!
                              • columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:15
                                konfliktu nie ma...konwersacja jest : )
                                ok. północy zdarza sie mruczenie...ale mało kto dotrzymuje...staramy się
                                wcześnie chdzić spać..
                                ; )
                                • eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:17
                                  oo ja to przed polnoca prawie nigdy, chyba polozylem sie spac nad ranem kilkanascie odzin wczesniej
                                  • cedrowa_gorka znalazłam tematy i link;)) 10.09.04, 22:19
                                    Pomijając niezwykle ciekawą osobę Drew,
                                    koty i psy juz były...
                                    mężczyźni też..
                                    praca i studia też...
                                    języki obce...też...
                                    dzieci dwujęzyczne...
                                    Forrest Gump...:)
                                    wbogacanie intelektualne na forum...;)
                                    sen nocy letniej...
                                    głupie wpadki (przypadki)...
                                    ...
                                    moda wśród małolatów
                                    telenowele wenezuelskie
                                    zmiana klimatu
                                    tchórzliwe koty wpadające nagle do pokoju i wbiegajace w panice pod kanapę, bo
                                    usłyszały sąsiada otwierajacego drzwi do swojego mieszkania...

tropikalny shake...(pycha)
                                    gdzie chciałabyś się teraz znaleźć - uzasadnij wypowiedź;))
                                    życie chwilą
                                    wyobraźnia - czy zgadzasz się z Einsteinem, że jest wazniejsza od wiedzy...:)
                                    ...
                                    Karolina Kurkova vs Paris Hilton ( to dla drew) ;)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=17
                                    • columbia jesteś niesamowita!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.09.04, 22:20
                                      • columbia proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:23
                                        niech EEXX nam coś o sobie opowie!
                                        • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:26
                                          milczy:)

to ja zacznę;)

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html
                                          :)
                                          • columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:28
                                            co trzba zrobić? bo ja nie wiem?
                                            • columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:29
                                              mam....interesuje sie muzyką : )
                                              • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:31
                                                columbia napisała:

> mam....interesuje sie muzyką : )
                                                lubi się "włóczyć" po knajpkach...;))
                                          • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:28
                                            ://szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=&tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=&ktory=2

ups
                                            • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:30
                                              cedrowa_gorka napisała:

> ://szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=&
                                              > tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=&ktory=2
                                              >
                                              > ups

szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=10&tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=data_od%20desc&ktory=2
                                        • eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:29
                                          juuuuz....czytam.....wlasnie
                                          • columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:31
                                            co czytasz?
                                            • eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:33
                                              link podeslany przez gorke...
                                          • eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:32
                                            wiele tematow wyczerpanych,
                                            a widze ze wy juz gdzie indziej....muzyka? tak tez:)
                                            • columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:33
                                              powiedzże coś o sobie....
                                              • eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:35
                                                a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:)
                                                • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:37
                                                  eexx napisał:

> a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:)

powiedz nam w jakim przedziale wiekowym sie mieścisz;)??
                                                • columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:37
                                                  eexx napisał:

> a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:)

nuda, to watek główny...
                                                  chcemy Cię lepiej poznac, skoro mamy konwresować ; )))
                                                  np. wiek...płec juz znamy....zainteresowania w sumie tez...chyba że poszerzysz
                                                  ten temat...
                                            • cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:33
                                              eexx napisał:

> wiele tematow wyczerpanych,
                                              > a widze ze wy juz gdzie indziej....muzyka? tak tez:)

nie ma wyczerpanych tematów:))
                                              zwłaszcza w tym wątku...
                                              • columbia eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:35
                                                • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:36
                                                  nie milcze!!
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:38
                                                    eexx napisał:

> nie milcze!!

krzyknąłeś tak nagle, że aż mój pies się obudził;)))
                                                  • columbia Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:39
                                                    : )))
                                                  • cedrowa_gorka Re: Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:40
                                                    columbia napisała:

> : )))

a-ha;)))))))))))))))
                                                  • columbia Re: Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:41
                                                    I Ty nić nie mówisz!!!
                                                  • columbia Re: Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:42
                                                    columbia napisała:

> I Ty nić nie mówisz!!!

seplenie po tej wiśniówce ; )))
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:38
                                                    czasem wystepowalem jako pat lub pat73 to moj rocznik,
                                                  • columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40
                                                    to jesteśmy prawie w tym samym wieku ; )
                                                  • columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40
                                                    columbia napisała:

> to jesteśmy prawie w tym samym wieku ; )

XXI... ; ))))
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40
                                                    zadko krzycze, chyba ze nie moge sie sie przekrzyczec
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:41
                                                    jaka kolejna informacja?
                                                  • columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:44
                                                    jesteś taki lakoniczny...
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:46
                                                    cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47
                                                    eexx napisał:

> cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc

nie rozumiem?
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:50
                                                    wymagasz odemnie potoku slow? ja tak nie umiem
                                                  • columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47
                                                    eexx napisał:

> cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc

jak wiadomo - nie wielkość sie licz , tylko jakość...
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:49
                                                    columbia napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc
                                                    >
                                                    >
                                                    > jak wiadomo - nie wielkość sie licz , tylko jakość...

columbia, a Ty tylko o jednym:)))))
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:46
                                                    columbia napisała:

> jesteś taki lakoniczny...

:)))
                                                    columbia - to drewniany jest lakoniczny - ostatnio;)
                                                    iks się dopiero rozkręca;))

ewidentnie robi coś innego w tle:)
                                                  • eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47
                                                    niewiele, moze mi wolniej odswieza niz wam.
                                                    nie zamierzam zamilknac
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:49
                                                    :)
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:50
                                                    eexx napisał:

> :)

miło, że jesteś w dobrym humorze;))
                                                    a z jakiej okazji ten uśmiech:)
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:53
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > :)
                                                    >
                                                    >
                                                    > miło, że jesteś w dobrym humorze;))
                                                    > a z jakiej okazji ten uśmiech:)

zmienilem delikatnie tamat
                                                  • columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54
                                                    eexx napisał:

> cedrowa_gorka napisała:
                                                    >
                                                    > > eexx napisał:
                                                    > >
                                                    > > > :)
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > miło, że jesteś w dobrym humorze;))
                                                    > > a z jakiej okazji ten uśmiech:)
                                                    >
                                                    > zmienilem delikatnie tamat

na jaki?!?!
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:56
                                                    columbia napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > cedrowa_gorka napisała:
                                                    > >
                                                    > > > eexx napisał:
                                                    > > >
                                                    > > > > :)
                                                    > > >
                                                    > > >
                                                    > > > miło, że jesteś w dobrym humorze;))
                                                    > > > a z jakiej okazji ten uśmiech:)
                                                    > >
                                                    > > zmienilem delikatnie tamat
                                                    >
                                                    > na jaki?!?! nie widac "znowu" zmienilo sie na "nie"
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54
                                                    eexx napisał:

> cedrowa_gorka napisała:
                                                    >
                                                    > > eexx napisał:
                                                    > >
                                                    > > > :)
                                                    > >
                                                    > >
                                                    > > miło, że jesteś w dobrym humorze;))
                                                    > > a z jakiej okazji ten uśmiech:)
                                                    >
                                                    > zmienilem delikatnie tamat

;)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

no super po prostu
                                                    oj nudzimy się i to bardzo - iks
                                                  • columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:51
                                                    ja tylko o jednym...ale mi dogryzła! ; ))))
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:51
                                                    widac zna Cie lepiej odemnie
                                                  • columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:52
                                                    nooo! długo juz tak gadamy ; )))
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:53
                                                    columbia napisała:

> ja tylko o jednym...ale mi dogryzła! ; ))))

czy to jest to samo o czym razem myślicie z drew...;))
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54
                                                    napewno nie:)
                                                    niby takie same mysli mamy miec?
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:55
                                                    eexx napisał:

> napewno nie:)
                                                    > niby takie same mysli mamy miec?

wiesz co, mam wrażenie, że albo jesteś pod wpływem, albo czytasz tylko połowki
                                                    postów...;)
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:57
                                                    niestety nie, ani to ani to
                                                  • columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:57
                                                    no właśnie...coś niedokładnie czytasz eexx....
                                                    ja nie wiem, czy myślę o tym samym, co Drew...niema go - nie możemy go zapytać!
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:59
                                                    no dbra...chcialem sie tylko wtracic:)
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 23:01
                                                    eexx napisał:

> no dbra...chcialem sie tylko wtracic:)
                                                    i co dalej;)
                                                  • cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 23:00
                                                    columbia napisała:

> no właśnie...coś niedokładnie czytasz eexx....
                                                    > ja nie wiem, czy myślę o tym samym, co Drew...niema go - nie możemy go
                                                    zapytać!
                                                    > ; )))

aż do poniedziałku...
                                                    czyli w końcu nie doszliście do sedna sprawy co do myślenia...
                                                    ja sądziłam, że się wyjaśniło...;)
                                                  • columbia z innej beczki: 10.09.04, 23:01
                                                    Górko pamiętasz?

ANKIETA
                                                    C.Górko, proszę wypełnić:
                                                    Ideał urody męskiej:
                                                    Porządane cechy charakteru:
                                                    Czego nie zniesiesz:
                                                    Co ewntualnie możesz wybaczyć:
                                                    Za co wyrzucisz:
                                                    Co cię wzrusza:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=12

moze przystosowac tę ankiete na nasze potrzeby - poznawania potencjalnie nowych
                                                    kolegów i koleżanek (?)
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:02
                                                    i co ja mam teraz powiedziec
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:04
                                                    eexx napisał:

> i co ja mam teraz powiedziec
                                                    aaa tam, ironizuj sobie dalej...
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:05
                                                    eexx napisał:

> i co ja mam teraz powiedziec

wypełnij ankiete dostosowując ja oczywiście do swojej płci ; )))
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:07
                                                    columbia napisała:

dostosowując ja oczywiście do swojej płci ; )))

tak, dobrze, że wtrąciłaś tę jakże istotną uwagę...;)
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:03
                                                    ok:)
                                                    od dzisiaj kto tu wejdzie będzie zobowiązany do wypełnienia powyższej ankiety;)
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:06
                                                    eexx namyśla się.... ; )))))))))
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:08
                                                    no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi
                                                    dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:10
                                                    eexx napisał:

> no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi
                                                    > dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic

wypełnij na dziś!...jutro wypełnisz jeszcze raz! ; )))))
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:12
                                                    columbia napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi
                                                    > > dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic
                                                    >
                                                    >
                                                    > wypełnij na dziś!...jutro wypełnisz jeszcze raz! ; )))))

możesz dla urozmaicenia codziennie wypełniać - to też jakiś sposób na nudę...;)
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:07
                                                    teraz?
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:07
                                                    a kiedy?! wypełniaj teraz, póki tu jesteśmy obie!
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:08
                                                    eexx napisał:

> teraz?
                                                    nie - 23 października o 15:09
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:09
                                                    hahahaha
                                                  • columbia eexx! 10.09.04, 23:13
                                                    oj! długo sie namyśla!!!
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:13
                                                    1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych.
                                                    2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np
                                                    3. oszukiwania, nieuczciwopsci
                                                    4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci
                                                    5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania
                                                    6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:15
                                                    to tak na szybko
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:17
                                                    to na jutro przygotuj wersję na powoli,ok ?:)
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:17
                                                    ujdzie na poczatek?
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:18
                                                    pewnie!
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:16
                                                    eexx napisał:

> 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych.

zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki?

> 2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np
                                                    > 3. oszukiwania, nieuczciwopsci
                                                    > 4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci

to się chwali ; )))

> 5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania
                                                    > 6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura

Górko, co Ty na to....
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:19
                                                    columbia napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych.
                                                    >
                                                    > zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki?
                                                    Columbia - Ty jesteś zdecydowaną brunetką????????????????????????????
                                                    no tak:)
                                                    >
                                                    > > 2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np
                                                    > > 3. oszukiwania, nieuczciwopsci
                                                    > > 4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci
                                                    >
                                                    > to się chwali ; )))
                                                    >
                                                    > > 5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania
                                                    > > 6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura

>
                                                    >
                                                    >
                                                    >
                                                    > Górko, co Ty na to....
                                                    a ja na to jak na lato;)

a nasz Kolega potencjalny - brunet wieczorową porą może...?
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:21
                                                    kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow niewiele
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:23
                                                    eexx napisał:

> kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow
                                                    niewiele

w Twoim wieku?!?!
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:25
                                                    columbia napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow
                                                    >
                                                    > niewiele
                                                    >
                                                    > w Twoim wieku?!?!
                                                    w dzisiejszych czasach to nie dziwne przecie...;)
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:26
                                                    niby stres? czy goli się na łyso?
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:27
                                                    stawiam na stres;)
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:28
                                                    łysi też moga być sexi ; )))
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:21
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> > eexx napisał:
                                                    > >
                                                    > > > 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest piekny
                                                    > ch.
                                                    > >
                                                    > > zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki?
                                                    > Columbia - Ty jesteś zdecydowaną brunetką????????????????????????????
                                                    > no tak:)

A ty , Górko?
                                                    >
                                                    > a nasz Kolega potencjalny - brunet wieczorową porą może...?

no właśnie ; )))
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:19
                                                    chyba brunetki ale niest to kanon. nepwno nie ciche myszki
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:20
                                                    eexx napisał:

> chyba brunetki ale niest to kanon. nepwno nie ciche myszki

uuuuu
                                                    ja płaczę

jestem cichą blond myszką...;)
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:22
                                                    ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; ))))
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:23
                                                    columbia napisała:

> ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; ))))
                                                    ale czego, żę:
                                                    a-cichą
                                                    b-blond
                                                    c-myszką

zaznacz a b lub c
                                                    ;)
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:24
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> columbia napisała:
                                                    >
                                                    > > ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; ))))
                                                    > ale czego, żę:
                                                    > a-cichą
                                                    > b-blond
                                                    > c-myszką
                                                    >
                                                    > zaznacz a b lub c
                                                    > ;)
                                                    >

no nie wiem....moze a...albo b....nie ...c!
                                                  • cedrowa_gorka przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:26
                                                    w domu jest czy za drzwiami...;)?
                                                  • columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:27
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> w domu jest czy za drzwiami...;)?

w kuchni...je....
                                                  • cedrowa_gorka Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:29
                                                    a kot ma podobne nawyki żywieniowe - też poźno jada...;)

ja przed chwilą zjadłam całą tabliczkę czekolady (przepysznej)
                                                  • columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:31
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> a kot ma podobne nawyki żywieniowe - też poźno jada...;)
                                                    >
                                                    > ja przed chwilą zjadłam całą tabliczkę czekolady (przepysznej)
                                                    > :)))
                                                    >

ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia muszę
                                                    dbać o formę ; ))))))))
                                                  • cedrowa_gorka Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:34
                                                    columbia napisała:

> ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia
                                                    muszę
                                                    > dbać o formę ; ))))))))
                                                    ojojoj
                                                    ;)
                                                    przy rozwiązłym trybie życia raczej spala sie dużo kalorii;))
                                                  • columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:36
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> columbia napisała:
                                                    >
                                                    >
                                                    > > ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia
                                                    > muszę
                                                    > > dbać o formę ; ))))))))
                                                    > ojojoj
                                                    > ;)
                                                    > przy rozwiązłym trybie życia raczej spala sie dużo kalorii;))

to też! ale trzeba mieć kondycję...poza tym, w pewnym wieku, a ja juz w takim
                                                    jestem, trzeba bardziej dbać o to żeby nie przytyć!
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:28
                                                    a jak wybiore d?
                                                    raczej sie gole ale i tak niewiel mam co
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:29
                                                    przeszkadz ci to w nawiazywaniu kontaktów z płcią przeciwną? ; ))
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:32
                                                    nic takiego, jak mialem wiecej nawet kiedys dlugie to radykalnie sialem na 0 i tez mi sie podobalo
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:33
                                                    eexx napisał:

> nic takiego, jak mialem wiecej nawet kiedys dlugie to radykalnie sialem na 0
                                                    i
                                                    > tez mi sie podobalo

co to znaczy...nie rozumiem?
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:32
                                                    eexx napisał:

> a jak wybiore d?

rozwiń wypowiedź - nie musi być od razu potok słów - kilka wystarczy;)
                                                    > raczej sie gole ale i tak niewiel mam co

no, to chyba dobrze, że się golisz;)

"i tak niewiel mam co" - znaczy...???
                                                  • columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:34
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> eexx napisał:
                                                    >
                                                    > > a jak wybiore d?
                                                    >
                                                    > rozwiń wypowiedź - nie musi być od razu potok słów - kilka wystarczy;)
                                                    > > raczej sie gole ale i tak niewiel mam co
                                                    >
                                                    > no, to chyba dobrze, że się golisz;)
                                                    >
                                                    > "i tak niewiel mam co" - znaczy...???

goli głowę, choć ma mało do golenia...tak zrozumiałam..
                                                  • cedrowa_gorka i tak niewiel mam co:) 10.09.04, 23:35
                                                    podoba mi się ten zwrot:)
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:36
                                                    wlasnie, jakbym nie scinal to by gorzej wygladalo
                                                  • cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:37
                                                    eexx napisał:

> wlasnie, jakbym nie scinal to by gorzej wygladalo

• eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:34
                                                    niewiele mam do golenia:)
                                                    ale nie martwi mnie to
                                                  • eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:38
                                                    moze malo zrozumialy ale udalo sie:)
                                                  • cedrowa_gorka idę spać... 10.09.04, 23:38
                                                    zapomniałam, że jutro muszę iść do pracy:)
                                                    do jutra wieczorkiem mam nadzieję:)
                                                  • columbia Re: idę spać... 10.09.04, 23:41
                                                    cedrowa_gorka napisała:

> zapomniałam, że jutro muszę iść do pracy:)
                                                    > do jutra wieczorkiem mam nadzieję:)

biedactwo....
                                                    szybciutko do łóżeczka i spać!!!!
                                                    wieczorkiem mnie nie będzie..."mam wychodne" : )))
                                                  • columbia eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:39
                                                  • eexx Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:41
                                                    juz spac? szkoda kolorowych snow

staram sie byc aktywny, postaram sie starac bardziej
                                                  • columbia Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:42
                                                    czyli pogadasz ze mną jeszcze troszke? ; )))
                                                  • eexx Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:43
                                                    chetnie, nie ide jeszcze spac
                                                    jakbym szedl to uprzedze
                                                  • columbia