eexx 10.09.04, 21:40 niby o wszystkim a ja mimo ze jest tu ponad 2 tys listow to wczesniej nie zajzalem:( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
columbia Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:42 jak będziesz sie nudził, to sobie poczytasz, wciągniesz sie i tez będziesz stałym bywalcem.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:45 polecam zwłaszca temat o innym kontekście związków;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:49 to troche pozniej, narazie przeczytalem tylko koncowke z ostatnich paru dni Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jutro będzie piękny dzień :) 10.09.04, 21:55 jak widac wlaczylem sie bez pytania:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 21:58 jestem, chyba ze mnie ktos sila odciagnie od kompa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:00 to podrzuć jakiś temat.... kiedyś miałyśmy liste...może C.Górka odszuka - jest mistrzynia w wyszukiwaniu różnych rzeczy... : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:01 columbia napisała: > to podrzuć jakiś temat.... > kiedyś miałyśmy liste...może C.Górka odszuka - jest mistrzynia w wyszukiwaniu > różnych rzeczy... > : ) o jak mi miło:)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 21:59 potencjalnie nowy kolega - fajne:) czy drewniany może lub musi czuć się zagrożony;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:01 eee, nie...jest naszą maskotką... chyba mam problem...traktuję mężczyzn przedmiotowo... moze się nie obrazi... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:03 columbia napisała: > eee, nie...jest naszą maskotką... > chyba mam problem...traktuję mężczyzn przedmiotowo... > to jest bliskie podejściu do związków drewnianego;)))))))) no ja nie wiem co o tym myśleć...;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:03 ale ja sie nie obrazam, to raczej trudne, choc ladnie rozmawiacie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:04 C.Górko - zaakceptuj fakt, że są ludzie moralni inaczej ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:06 Górko - odszukaj nasze tematy konwersacyjne...może eexx znajdzie coś dla siebie : ))) please... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:06 to nie jest inaczej, ale obrazenie w niczym nie pomaga, przynajmniej mnie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:11 to nie było do Ciebie....mamy z Drewnianym (zwanym dalej <Drew>)i C.Górką przewijający sie temat związków"w innym kontekście" opartych na relacjach niewerbalnych...o traktowaniu ludzi przedmiotowo i wykorzystywaniu ich w celach nieuczuciowych...C.Górka nie pochwala...my praktykujemy... tak sobie gadamy... ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:13 columbia napisała: > to nie było do Ciebie....mamy z Drewnianym (zwanym dalej <Drew>)i C.Gór > ką > przewijający sie temat związków"w innym kontekście" opartych na relacjach > niewerbalnych...o traktowaniu ludzi przedmiotowo i wykorzystywaniu ich w celach > > nieuczuciowych...C.Górka nie pochwala...my praktykujemy... > tak sobie gadamy... > ; ) to się nazywa skondensowana informacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: jednak jesteś! fajnie : ) 10.09.04, 22:09 columbia napisała: > C.Górko - zaakceptuj fakt, że są ludzie moralni inaczej ; ))) ależ ja to akceptuję - wokół mnie w rl też wielu takich moralnych inaczej krąży...tak sobie to komentuje...bawi mnie to trochę nawet;)) w tym wątku była już mowa o inteligentnych INACZEJ odważnych (kotach) INACZEJ moralnych INACZEJ a wątek generalnie jest ciekawy INACZEJ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:06 eexx napisał: > choc ladnie rozmawiacie:) iks - dziękujemy i zapraszamy codziennie w godzinach zwłaszcza wieczornych:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:08 mruczenie gratis! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:08 ja jestem prawie codziennie ale w tym watku po raz pierwszy Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:13 rozumiem , rozne opcje ale konfliktu nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:14 eexx napisał: > rozumiem , rozne opcje ale konfliktu nie ma ano nie ma - jeszcze;) jakoś się dogadujemy pomimo tak ogromnej różnicy zdań;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:16 zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:18 eexx napisał: > zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy hahaha... kot jest, to fakt...siedział, a własciwie leżał na moich kolanach i na stole...na klawiaturze...próbując ściągnąć ze stołu rózne drobiazgi... na szczęście poszedł sobie..niewygodnie mi.. : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:21 columbia napisała: > eexx napisał: > > > zauwazylem ze bogata i tolerancyjna dyskusja skoro kot tez uczesniczy > > > hahaha... > kot jest, to fakt...siedział, a własciwie leżał na moich kolanach i na > stole...na klawiaturze...próbując ściągnąć ze stołu rózne drobiazgi... > na szczęście poszedł sobie..niewygodnie mi.. > : ) KOT JEST BARDZO WAŻNY W TYM WĄTKU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:15 konfliktu nie ma...konwersacja jest : ) ok. północy zdarza sie mruczenie...ale mało kto dotrzymuje...staramy się wcześnie chdzić spać.. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: > choc ladnie rozmawiacie:) 10.09.04, 22:17 oo ja to przed polnoca prawie nigdy, chyba polozylem sie spac nad ranem kilkanascie odzin wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka znalazłam tematy i link;)) 10.09.04, 22:19 Pomijając niezwykle ciekawą osobę Drew, koty i psy juz były... mężczyźni też.. praca i studia też... języki obce...też... dzieci dwujęzyczne... Forrest Gump...:) wbogacanie intelektualne na forum...;) sen nocy letniej... głupie wpadki (przypadki)... ... moda wśród małolatów telenowele wenezuelskie zmiana klimatu tchórzliwe koty wpadające nagle do pokoju i wbiegajace w panice pod kanapę, bo usłyszały sąsiada otwierajacego drzwi do swojego mieszkania... tropikalny shake...(pycha) gdzie chciałabyś się teraz znaleźć - uzasadnij wypowiedź;)) życie chwilą wyobraźnia - czy zgadzasz się z Einsteinem, że jest wazniejsza od wiedzy...:) ... Karolina Kurkova vs Paris Hilton ( to dla drew) ;) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=17 Odpowiedz Link Zgłoś
columbia proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:23 niech EEXX nam coś o sobie opowie! : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:26 milczy:) to ja zacznę;) szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:28 co trzba zrobić? bo ja nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:29 mam....interesuje sie muzyką : ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:31 columbia napisała: > mam....interesuje sie muzyką : ) lubi się "włóczyć" po knajpkach...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:28 ://szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=&tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=&ktory=2 ups Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:30 cedrowa_gorka napisała: > ://szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=& > tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=&ktory=2 > > ups szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?t=&tag=&VE_szukaj_a=eexx&zywe=999&ile=10&tablicaSzukaj=forum_autor&spojnik=&dod=200401010000&orderby=data_od%20desc&ktory=2 Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:32 wiele tematow wyczerpanych, a widze ze wy juz gdzie indziej....muzyka? tak tez:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:35 a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:37 eexx napisał: > a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:) powiedz nam w jakim przedziale wiekowym sie mieścisz;)?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:37 eexx napisał: > a co sobie zyczysz? bo moze u mnie to nuda:) nuda, to watek główny... chcemy Cię lepiej poznac, skoro mamy konwresować ; ))) np. wiek...płec juz znamy....zainteresowania w sumie tez...chyba że poszerzysz ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: proponuję nowy temat: 10.09.04, 22:33 eexx napisał: > wiele tematow wyczerpanych, > a widze ze wy juz gdzie indziej....muzyka? tak tez:) nie ma wyczerpanych tematów:)) zwłaszcza w tym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:38 eexx napisał: > nie milcze!! krzyknąłeś tak nagle, że aż mój pies się obudził;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:40 columbia napisała: > : ))) a-ha;))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Aaaaa! Maruda już w domu? 10.09.04, 22:42 columbia napisała: > I Ty nić nie mówisz!!! seplenie po tej wiśniówce ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:38 czasem wystepowalem jako pat lub pat73 to moj rocznik, Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40 to jesteśmy prawie w tym samym wieku ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40 columbia napisała: > to jesteśmy prawie w tym samym wieku ; ) XXI... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:40 zadko krzycze, chyba ze nie moge sie sie przekrzyczec Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:46 cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47 eexx napisał: > cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:50 wymagasz odemnie potoku slow? ja tak nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47 eexx napisał: > cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc jak wiadomo - nie wielkość sie licz , tylko jakość... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:49 columbia napisała: > eexx napisał: > > > cieszy mnie kazda kolejna wiesc bez wzgledu na jej wielkosc > > > jak wiadomo - nie wielkość sie licz , tylko jakość... columbia, a Ty tylko o jednym:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:46 columbia napisała: > jesteś taki lakoniczny... :))) columbia - to drewniany jest lakoniczny - ostatnio;) iks się dopiero rozkręca;)) ewidentnie robi coś innego w tle:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx znowu milczy..... 10.09.04, 22:47 niewiele, moze mi wolniej odswieza niz wam. nie zamierzam zamilknac Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:50 eexx napisał: > :) miło, że jesteś w dobrym humorze;)) a z jakiej okazji ten uśmiech:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:53 cedrowa_gorka napisała: > eexx napisał: > > > :) > > > miło, że jesteś w dobrym humorze;)) > a z jakiej okazji ten uśmiech:) zmienilem delikatnie tamat Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54 eexx napisał: > cedrowa_gorka napisała: > > > eexx napisał: > > > > > :) > > > > > > miło, że jesteś w dobrym humorze;)) > > a z jakiej okazji ten uśmiech:) > > zmienilem delikatnie tamat na jaki?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:56 columbia napisała: > eexx napisał: > > > cedrowa_gorka napisała: > > > > > eexx napisał: > > > > > > > :) > > > > > > > > > miło, że jesteś w dobrym humorze;)) > > > a z jakiej okazji ten uśmiech:) > > > > zmienilem delikatnie tamat > > na jaki?!?! nie widac "znowu" zmienilo sie na "nie" Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54 eexx napisał: > cedrowa_gorka napisała: > > > eexx napisał: > > > > > :) > > > > > > miło, że jesteś w dobrym humorze;)) > > a z jakiej okazji ten uśmiech:) > > zmienilem delikatnie tamat ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) no super po prostu oj nudzimy się i to bardzo - iks Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:51 ja tylko o jednym...ale mi dogryzła! ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:52 nooo! długo juz tak gadamy ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:53 columbia napisała: > ja tylko o jednym...ale mi dogryzła! ; )))) czy to jest to samo o czym razem myślicie z drew...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:54 napewno nie:) niby takie same mysli mamy miec? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:55 eexx napisał: > napewno nie:) > niby takie same mysli mamy miec? wiesz co, mam wrażenie, że albo jesteś pod wpływem, albo czytasz tylko połowki postów...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:57 no właśnie...coś niedokładnie czytasz eexx.... ja nie wiem, czy myślę o tym samym, co Drew...niema go - nie możemy go zapytać! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 22:59 no dbra...chcialem sie tylko wtracic:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 23:01 eexx napisał: > no dbra...chcialem sie tylko wtracic:) i co dalej;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: eexx nie milczy..... 10.09.04, 23:00 columbia napisała: > no właśnie...coś niedokładnie czytasz eexx.... > ja nie wiem, czy myślę o tym samym, co Drew...niema go - nie możemy go zapytać! > ; ))) aż do poniedziałku... czyli w końcu nie doszliście do sedna sprawy co do myślenia... ja sądziłam, że się wyjaśniło...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia z innej beczki: 10.09.04, 23:01 Górko pamiętasz? ANKIETA C.Górko, proszę wypełnić: Ideał urody męskiej: Porządane cechy charakteru: Czego nie zniesiesz: Co ewntualnie możesz wybaczyć: Za co wyrzucisz: Co cię wzrusza: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=14742407&v=2&s=12 moze przystosowac tę ankiete na nasze potrzeby - poznawania potencjalnie nowych kolegów i koleżanek (?) ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:04 eexx napisał: > i co ja mam teraz powiedziec aaa tam, ironizuj sobie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:05 eexx napisał: > i co ja mam teraz powiedziec wypełnij ankiete dostosowując ja oczywiście do swojej płci ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:07 columbia napisała: dostosowując ja oczywiście do swojej płci ; ))) tak, dobrze, że wtrąciłaś tę jakże istotną uwagę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:03 ok:) od dzisiaj kto tu wejdzie będzie zobowiązany do wypełnienia powyższej ankiety;) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:08 no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:10 eexx napisał: > no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi > dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic wypełnij na dziś!...jutro wypełnisz jeszcze raz! ; ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:12 columbia napisała: > eexx napisał: > > > no bo nie mam jednoznacznych klarownych odpowiedzi > > dzis jedno a jutro moglbym inaczej wypelnic > > > wypełnij na dziś!...jutro wypełnisz jeszcze raz! ; ))))) możesz dla urozmaicenia codziennie wypełniać - to też jakiś sposób na nudę...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:07 a kiedy?! wypełniaj teraz, póki tu jesteśmy obie! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:08 eexx napisał: > teraz? nie - 23 października o 15:09 Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:13 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych. 2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np 3. oszukiwania, nieuczciwopsci 4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci 5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania 6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:17 to na jutro przygotuj wersję na powoli,ok ?:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:16 eexx napisał: > 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych. zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki? > 2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np > 3. oszukiwania, nieuczciwopsci > 4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci to się chwali ; ))) > 5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania > 6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura Górko, co Ty na to.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:19 columbia napisała: > eexx napisał: > > > 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest pieknych. > > zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki? Columbia - Ty jesteś zdecydowaną brunetką???????????????????????????? no tak:) > > > 2. cechy-madrosc, cierpliwosc, wyobraznia np > > 3. oszukiwania, nieuczciwopsci > > 4. oj duzo, ale mam granice cierpliwosci > > to się chwali ; ))) > > > 5.wyrzuce? najpierw nie wpuszcze jak nie bede mial zaufania > > 6. wzrusza-rozna sztuka glownie, film,obraz ,literatura > > > > > Górko, co Ty na to.... a ja na to jak na lato;) a nasz Kolega potencjalny - brunet wieczorową porą może...? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:21 kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow niewiele Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:23 eexx napisał: > kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow niewiele w Twoim wieku?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:25 columbia napisała: > eexx napisał: > > > kidys byl blondyn teraz sciemnial i jest ciemny blondyn, ale tych wloskow > > niewiele > > w Twoim wieku?!?! w dzisiejszych czasach to nie dziwne przecie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:21 cedrowa_gorka napisała: > > eexx napisał: > > > > > 1. ideal urody? to nieozliwe do wypelnienienia, za duzo jest piekny > ch. > > > > zdecydowane brunetki? czy eteryczne blondynki? > Columbia - Ty jesteś zdecydowaną brunetką???????????????????????????? > no tak:) A ty , Górko? > > a nasz Kolega potencjalny - brunet wieczorową porą może...? no właśnie ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:19 chyba brunetki ale niest to kanon. nepwno nie ciche myszki Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:20 eexx napisał: > chyba brunetki ale niest to kanon. nepwno nie ciche myszki uuuuu ja płaczę jestem cichą blond myszką...;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:22 ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:23 columbia napisała: > ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; )))) ale czego, żę: a-cichą b-blond c-myszką zaznacz a b lub c ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:24 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > ...oj, nie byłabym tego taka pewna... ; )))) > ale czego, żę: > a-cichą > b-blond > c-myszką > > zaznacz a b lub c > ;) > no nie wiem....moze a...albo b....nie ...c! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:26 w domu jest czy za drzwiami...;)? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:27 cedrowa_gorka napisała: > w domu jest czy za drzwiami...;)? w kuchni...je.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:29 a kot ma podobne nawyki żywieniowe - też poźno jada...;) ja przed chwilą zjadłam całą tabliczkę czekolady (przepysznej) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:31 cedrowa_gorka napisała: > a kot ma podobne nawyki żywieniowe - też poźno jada...;) > > ja przed chwilą zjadłam całą tabliczkę czekolady (przepysznej) > :))) > ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia muszę dbać o formę ; )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:34 columbia napisała: > ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia muszę > dbać o formę ; )))))))) ojojoj ;) przy rozwiązłym trybie życia raczej spala sie dużo kalorii;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: przerywnik na kota:) 10.09.04, 23:36 cedrowa_gorka napisała: > columbia napisała: > > > > ja dbam o linię ..z sukcesem...w końcu przy moim rozwiązłym trybie życia > muszę > > dbać o formę ; )))))))) > ojojoj > ;) > przy rozwiązłym trybie życia raczej spala sie dużo kalorii;)) to też! ale trzeba mieć kondycję...poza tym, w pewnym wieku, a ja juz w takim jestem, trzeba bardziej dbać o to żeby nie przytyć! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:28 a jak wybiore d? raczej sie gole ale i tak niewiel mam co Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:29 przeszkadz ci to w nawiazywaniu kontaktów z płcią przeciwną? ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:32 nic takiego, jak mialem wiecej nawet kiedys dlugie to radykalnie sialem na 0 i tez mi sie podobalo Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:33 eexx napisał: > nic takiego, jak mialem wiecej nawet kiedys dlugie to radykalnie sialem na 0 i > tez mi sie podobalo co to znaczy...nie rozumiem? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:32 eexx napisał: > a jak wybiore d? rozwiń wypowiedź - nie musi być od razu potok słów - kilka wystarczy;) > raczej sie gole ale i tak niewiel mam co no, to chyba dobrze, że się golisz;) "i tak niewiel mam co" - znaczy...??? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:34 cedrowa_gorka napisała: > eexx napisał: > > > a jak wybiore d? > > rozwiń wypowiedź - nie musi być od razu potok słów - kilka wystarczy;) > > raczej sie gole ale i tak niewiel mam co > > no, to chyba dobrze, że się golisz;) > > "i tak niewiel mam co" - znaczy...??? goli głowę, choć ma mało do golenia...tak zrozumiałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:36 wlasnie, jakbym nie scinal to by gorzej wygladalo Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:37 eexx napisał: > wlasnie, jakbym nie scinal to by gorzej wygladalo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: z innej beczki: 10.09.04, 23:34 niewiele mam do golenia:) ale nie martwi mnie to Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka idę spać... 10.09.04, 23:38 zapomniałam, że jutro muszę iść do pracy:) do jutra wieczorkiem mam nadzieję:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: idę spać... 10.09.04, 23:41 cedrowa_gorka napisała: > zapomniałam, że jutro muszę iść do pracy:) > do jutra wieczorkiem mam nadzieję:) biedactwo.... szybciutko do łóżeczka i spać!!!! wieczorkiem mnie nie będzie..."mam wychodne" : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:41 juz spac? szkoda kolorowych snow staram sie byc aktywny, postaram sie starac bardziej Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:42 czyli pogadasz ze mną jeszcze troszke? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: eexx, bądź bardziej aktywny w rozmowie.... 10.09.04, 23:43 chetnie, nie ide jeszcze spac jakbym szedl to uprzedze Odpowiedz Link Zgłoś