Dodaj do ulubionych

Namaluj własny obraz po numerach

12.02.17, 11:25
Malowanie obrazu numerami. Własnoręcznie malowany obraz farbami olejnymi, akrylowymi, czyli na czym polega malowanie numerami, malowanie po numerach. Namaluj swój własny obraz.

Malowanie po numerach ułatwia tworzenie obrazu początkującym artystom i amatorom.
zobacz na przykładzie jak namalować obraz po numerach
Możesz mieć, znaczy namalować taki obraz
[img]https://sklep.zawieszam.pl/wp-content/uploads/2017/02/Zrzut-ekranu-2017-02-11-o-11.20.45.png[/img]
Obserwuj wątek
    • chanka_1990 Re: Namaluj własny obraz po numerach 15.02.18, 09:38
      Natrafiłam na malowanie po numerach przed Świętami :) Bardzo spodobała mi się ta idea, bo różnego rodzaju prace ręczne niezwykle mnie relaksują, a niestety nie mam takich zdolności malarskich i rysunkowych, żeby samodzielnie zaprojektować i wykonać coś, co zadowoliłoby mnie wizualnie.

Niestety nie kupiłam sobie jeszcze żadnego zestawu, ale myślę że w najbliższym czasie się to zmieni. Powiedzcie mi tylko, czy farbki dołączane do zestawów mają wystarczająco dużą objętość? Bo trochę się boję, że jestem niewprawiona w korzystaniu z nich i może mi zabraknąć części kolorów do skończenia obrazu :)
    • katarzyna.sobieraj-84 Re: Namaluj własny obraz po numerach 02.12.21, 17:08
      To rzeczywiście ostatnimi czasy świetna sprawa i pomysł na prezent i zimowe wieczory. Wbrew pozorom nie tylko dla artystycznych dusz. Zwłaszcza jeżeli to
      Malowanie po numerach z własnego zdjęcia
    • aprilmay30 Re: Namaluj własny obraz po numerach 13.01.23, 15:06
      Malowanie po numerach jest świetną alternatywą dla osób, które chcą malować ale nie wiedzą jak się do tego zabrać albo zwyczajnie nie umieją stworzyć czegoś sami zupełnie od zera. Polecam spróbować, można się nieźle wziągnąć. Ja wybieram najcześciej obrazy na stronie Artnapi, fajny asortyment.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka