Dodaj do ulubionych

co jest? wszyscy śpią?

IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 10:33
a ja juz muszę wkrótce wyjść do pracy!!
Obserwuj wątek
    • Gość: kinia Re: co jest? wszyscy śpią? IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 14:42
      buuuuu nic mi się nie chce!!!!
      • columbia Re: co jest? wszyscy śpią? 11.10.04, 18:10
        Kiniu, niektórzy o 10 rano już byli w pracy... ; )))
        • eexx Re: co jest? wszyscy śpią? 11.10.04, 19:17
          Witam, wpadlem sie ponudzic
          • eexx Re: co jest? wszyscy śpią? 11.10.04, 19:24
            czy naprawde bede sie nudzil:):(
            • eexx Re: co jest? wszyscy śpią? 11.10.04, 19:32
              chyba tak........
              • columbia Re: co jest? wszyscy śpią? 11.10.04, 19:58
                oj....gadałam przez telefon....
                • columbia Eexx? 11.10.04, 20:05
                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:10
                    ooo ale gadula:)
                    • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:14
                      ..no czasem tak się zdarzy ; )))
                      • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:16
                        48 min. niesamowite, przeciesz to nie bylo w knajpce przy drinku:)
                        • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:19
                          wyliczasz mi? ; )))
                          nie rozmawiałam cały czas...
                          gotuję zupę z grzybów i dużo czasu zajęło mi oczyszczanie ich...
                          • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:20
                            z grzybow:)) takich malutkich?
                            nie wyliczam tylko zauwazam
                            • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:22
                              ..maślaki..niektóre duże, ale większość małych...

które "malutkie" miałeś na myśli? ; )))
                              • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:24
                                takie na cienkich nozkach.
                                chyba pora dobra tylko zimno aby zbierac.
                                A maslaki kupilas czy bylas gdzies?
                                • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:26
                                  kupiłam....nie znam sie na grzybach i nie mam czasu zbierać.....

masz na myśli grzyby z Zubrzycy? ; )
                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:30
                                    np. z Zubrzycy:)
                                    ja ostatnio kupowalem grzyby mun
                                    • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:31
                                      to zupełnie co innego.....
                                      • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:33
                                        wiem,ale akurat tak mialem-lubie
                                        • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:34
                                          a ja lubię nasze...jak zaczyna się sezon objadam się, mimo późniejszych
                                          problemów z żołądkiem....
                                          • columbia czy też nie masz na stronie tradycyjnego 11.10.04, 20:36
                                            zwrotu "odpowiedz cytując"?
                                            • eexx Re: czy też nie masz na stronie tradycyjnego 11.10.04, 20:39
                                              wlasnie nie mam ale myslalem ze to tylko u mnie problem
                                          • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:37
                                            w kazdej postaci? ja najbardziej lubie marynowane i jak bym mial wybierac to kurki
                                            • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:40
                                              ..ja lubię grzyby w śmietanie....niekoniecznie kurki....chyba, że nikt ich
                                              jeszcze dla mnie dobrze nie przyrządził ; )))
                                              • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:42
                                                nie czuje sie expertem to nie powiem ze przyzadze najlepsze na swiecie
                                                • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:43
                                                  ale przyrządzasz sam, czy chodzisz objadać kogoś?
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:44
                                                    roznie, i tak i tak
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:47
                                                    no to kiedyś ugotujesz dla mnie, a ja wtedy powiem Ci, czy jesteś ekspertem,
                                                    czy nie : )))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:48
                                                    jesli nie musza to byc grzyby to ok
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:51
                                                    no to czekam na zaproszenie : )))

a co ugotujesz?
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 20:53
                                                    a to jeszcze sie dogadamy, musze wczesniej sie dowiedziec co lubisz
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 20:55
                                                    co lubię...hmmmmmm : )))))
                                                    w zasadzie wszystko....zaskocz mnie!!!
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 21:00
                                                    cos wymysle,
                                                    jak dotad nikt sie jeszcze przezemnie nie otrul
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:03
                                                    : ))))
                                                    ...to dobrze...czekam w takim razie z niecierpliwością....
                                                    nie jestem kulinarnie bardzo wymagająca, więc napewno mnie olśnisz....
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 21:05
                                                    mam nadzieje, zastanowie sie czy to bedzie eksperyment ktore lubie czy juz cos sprawdzonego przezemnie
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:09
                                                    oj, z eksperymentami różnie bywa...
                                                    może lepiej zostawmy je na później...
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 21:09
                                                    bede za chwilke
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:21
                                                    zgłodniałeś? ; )))
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:42
                                                    czy gadasz przez telefon? ; ))))))))))))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 21:54
                                                    myslalem ze zajmie mi to 10 min
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:56
                                                    jedzenie? czy gadanie przez telefon?
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 21:58
                                                    jadlem ale szybko a potem znowu problem z logowaniem, a myslalem ze dzisiaj szybko dziala
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 21:59
                                                    mnie działa szybko, jak narazie....
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:00
                                                    tez tak dziala teraz, ale zalogowac sie nie moglem
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:02
                                                    nie powinieneś jeść szybko, to niezdrowe....
                                                    nie wszystko można robić szybko ; )))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:03
                                                    nie lubie szybko jesc ale chcialem szybko wrocic
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:06
                                                    wzruszyłeś mnie..
                                                    : )))))))))))))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:08
                                                    a spodziewalas sie innej odpowiedzi?
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:09
                                                    nie o to chodzi...
                                                    cieszę się, że tak sie do mnie spieszysz, to miłe...
                                                    : )
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:11
                                                    tak mam malo okazji, wiec jak sie nadarza wszystko idzie w kat i siedze tu choc przez chwile
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:13
                                                    ja dużo pracuje na komputerze, więc jest mi łatwiej...teraz też trochę pracuję,
                                                    podsmażam grzyby, no i rozmawiam z Tobą....to oczywiście naprzyjemniejsze
                                                    zajęcie.....oprócz podjadania grzybów.. ; )))
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:15
                                                    zwłaszca, że dziś mam Cię tylko dla siebie! ; )))))))))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:18
                                                    a co z reszta?
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:16
                                                    postaram sie konkurowac z grzybami,
                                                    prace w klubie zostawilem na florianskiej a swoja mam 3metry od komputera wiec tez lezy samotna
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:19
                                                    ...odciągam Cię od pracy?...o ja niedobra!!! ; ))))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:20
                                                    niedobra:) mysle ze jakos przezyje
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:23
                                                    mam nadzieje, że Twoja twórczość bardzo nie ucierpi ; )
                                                    nie wybaczyłabym sobie, gdybyś stał się trochę później sławny......

ale mogę być muzą!!!
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:25
                                                    oj muza to bys nie chciala (zobaczysz efekty w klubie:))
                                                    a slawny...................................................
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:28
                                                    ...co też Ty takiego przedstawiasz w tych swoich grafikach???!!!!

a juz miałam nadzieję..ponoć ładnie prezentuję sie w bieliźnie ; )))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:30
                                                    to tez umiem docenic, a na grafikach...ciezko opisywac ale zobaczysz sama juz niedlugo
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:34
                                                    ok....jestem ogromnie ciekawa!

siostra mi wlazła na skype....musziałam coś jej napisać...
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:35
                                                    ale już jestem...
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:38
                                                    cieszy mnie
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:37
                                                    ja nie mam skype.
                                                    a grafiki zobaczysz, mysle ze powiesze ponad 10
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:41
                                                    to powazna sprawa...wernisaż!

prześlę Ci namiary na skype emailem....
                                                    można rozmawiać, jak przez telefon...trzeba tylko mieć słuchawki z mikrofonem..
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:42
                                                    sprawdź pocztę
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:43
                                                    sluchawki takie gdzies mam, kurza sie
                                                    a nie wiem czy to bedzie wernisaz, moze otwarcie a moje prace do tego, raczej prawdziwego wernisazu z goscmi ktorych powinienem zaprosic w knajpie nie bede robil
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:44
                                                    pewnie, po co nam na imprezie nadęcie poważnych ludzi..
                                                    ; )))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:45
                                                    ale co to jest co mi przyslalas?
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:46
                                                    program do ściągnięcia....
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:47
                                                    taka mam nadzieję ; )))
                                                  • columbia czuję,że zaraz pojawi sie Kinia ; ))) 11.10.04, 22:48
                                                  • eexx Re: czuję,że zaraz pojawi sie Kinia ; ))) 11.10.04, 22:52
                                                    Namierzylas juz ja?
                                                    Grasuje gdzies na forum?
                                                  • columbia Re: czuję,że zaraz pojawi sie Kinia ; ))) 11.10.04, 22:53
                                                    pojawiła się na gadugadu...
                                                  • eexx Re: czuję,że zaraz pojawi sie Kinia ; ))) 11.10.04, 22:55
                                                    a tak mialyscie okazje sie wymienic:(
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:50
                                                    walcze z tym.
                                                    cos Ci odpisalem:)
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 22:56
                                                    nic nie dostałam : (
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 22:59
                                                    jako odpowiedz, moze nie doczytalas pod swoim listem
                                                  • Gość: kinia Re: Eexx? IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:02
                                                    oj widzę,że szpieg cola mnie wypatrzyła
                                                    miałam telefon, a poza tym zamierzam jeszcze popracować, a jestem strasznie
                                                    zmęczona (miałam zajęcia do 21.30)
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 23:06
                                                    tak i dzieki temu ja tez juz wiedzialem:)
                                                  • Gość: kinia Re: Eexx? IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:10
                                                    ja się nie dziwie że ona jest takim dpbrym szpiegiem, w końcu uczyła się ode
                                                    mnie..
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 23:12
                                                    grunt, to dobry nauczyciel ; )))
                                                  • eexx Re: Eexx? 11.10.04, 23:12
                                                    to ja zostaje w tyle
                                                  • Gość: kinia Re: Eexx? IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:14
                                                    nie troskaj się, z czasem nadrobisz straty!!
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 23:16
                                                    na wszystko przyjdzie czas ; )))
                                                  • columbia Re: Eexx? 11.10.04, 23:04
                                                    nie umiem tego odnaleźć...a może przyjdzie za chwilę....
                                                  • columbia Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:07
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:12
                                                    cześć Coluś!
                                                    chyba zaraz sobie pójdę..
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:13
                                                    Cole nauczylas a mnie nie:(
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:19
                                                    nie bój sę, na ciebie też przyjdzie pora
                                                    wkrótce rozpoczniemy szkolenie
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:20
                                                    stane sie maskotka
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:21
                                                    hmmm...maskotka i zabawką...czyli jesdnak : )))))
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:26
                                                    mi to pasuje!!
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:26
                                                    abym byl taki zagubiony?
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:28
                                                    mnie też!!!! ; )))
                                                    najpierw dzieliłysmy sie jego rękami, a teraz nim samym..ale co tam!
                                                    tylko go nie eksploatuj zbytnio!!!
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:29
                                                    przezyje Colu. bez obaw
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:32
                                                    hmmm....
                                                    takie słowa lubię!!!
                                                    dzielny chłopak!!!!
                                                    wszytko dla przyjaciół..przyjaciółek ; ))))

: )))))))))))))))
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:35
                                                    no a dla kogo mialoby byc?
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:36
                                                    no wiem.....
                                                    ; )))
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:14
                                                    eee...gdzie będziesz szła...z kim będzie tak dobrze, jak z nami? ; )))
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:15
                                                    z Wandą??
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:17
                                                    jaka Wanda? chyba Wanna:)
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:23
                                                    bingo
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:25
                                                    a bingo to do czego?:)
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:31
                                                    za to że rozszyfrowałeś wandę
                                                    kombinuj dalej
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:31
                                                    a to przez przypadek, jesli tak to chyba wiem
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:34
                                                    póki co szpieg z ciebie marny, ale na pocieszenie powiem, że rokujesz pewne
                                                    nadzieje
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:36
                                                    nawet nie mialem aspiracji aby w wasze kompetencje wchodzic
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:38
                                                    ale już chyba rozszyfrowałeś sekret wspomnianej pary??
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:39
                                                    Lozia?
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:41
                                                    brawo!!!
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:42
                                                    dziekuje Kiniu:)
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:43
                                                    Sloneczka ja zmykam
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:18
                                                    hahahahahah
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:19
                                                    czy ja znowu czagos nie wiem?
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:20
                                                    najpierw z Wandą a potem z Józiem
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:21
                                                    no i nie wiem co powiedziec
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:21
                                                    teraz już wiesz!!
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:22
                                                    ale niewiele
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:24
                                                    dla mnie pozno albo bardzo wczesnie o 5.30 musze byc u stolarza
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:24
                                                    wiesz już, kto to Wanda, a Józio to...
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:25
                                                    Kiniu nie ja zglupialem
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:27
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:15
                                                    nadrobie nawet nie wierze a wiem!
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:25
                                                    a ja mam jutro wolny dzień! chyba, że mój stolarz zadzwoni : (
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:28
                                                    nie powiem ze zazdroszcze bo sie ciesz ze wreszcie skonczyl robote
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:29
                                                    szczęściara! ja mam 8 godzin (lekcyjnych) zajęć
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:30
                                                    8 to duzo dla Ciebie?
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:31
                                                    tak bo muszę je prowadzić!
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:33
                                                    :) jak sie spotkamy to tez bede mial na ten temat cos do powiedzenia
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:35
                                                    na jaki temat? ; )))
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:36
                                                    tkich 8 godz np jakie przed Kinia
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:36
                                                    no właśnie podczas mojego szpiegowania przed kinem wyczytałam gdzieś na forum,
                                                    że masz co s wspólnego z uczelnią
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:37
                                                    kto?
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:38
                                                    kto sie zgubil Cola czy ja?
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:40
                                                    to do eexxa było o tobie przecież już co nieco wiem
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:41
                                                    Czyli ja sie nie zgubilem:))))
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:37
                                                    tak troche i sie ciesze z tego
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:45
                                                    co masz wspólnego z uczelnią?
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:46
                                                    Colu. opowiem obiecuje ale nie tu
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:47
                                                    ok
                                                  • eexx Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:48
                                                    Colu tak, niestety.
                                                    Ale jutro wieczorkiem bede znowu.
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:31
                                                    a ja wreszcie zrobiłam grzybową i jutro wpadnie przyjaciółka na degustację : )))
                                                  • Gość: kinia Re: Witaj Kiniu! : ))) IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:32
                                                    ale jej dobrze!!
                                                  • columbia Re: Witaj Kiniu! : ))) 11.10.04, 23:33
                                                    a jak mnie dobrz - mam cały gar zupy!!!!
    • columbia już zupełnie sie pogubiłam w tych postach..... 11.10.04, 23:39
      • eexx Re: już zupełnie sie pogubiłam w tych postach.... 11.10.04, 23:40
        zle ze sie nie da cytowac
        • columbia Re: już zupełnie sie pogubiłam w tych postach.... 11.10.04, 23:41
          no własnie...co sie stało z cytatami?
          • eexx Re: już zupełnie sie pogubiłam w tych postach.... 11.10.04, 23:42
            nie mam pojecia
          • Gość: kinia Re: już zupełnie sie pogubiłam w tych postach.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 11.10.04, 23:43
            ja ich i tak nigdy nie miałam bo nie jestem stała..
            może brak cytatów wpłynie pozytywnie na szybkość ładowania wątku??