Dodaj do ulubionych

Katarzyna Cichopek udawała miłość?

IP: 212.244.153.* 06.12.05, 11:40
Pani Małgosiu była Pani najlepsza.BRAWO!!!!BRAWO!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mp ale kogo to obchodzi ?? IP: *.ekrakow.net / *.crowley.pl 06.12.05, 11:40
      • Gość: Keepsake właśnie IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 06.12.05, 11:50
        Wygrała to wygrała. Foremniak też mogła lepiej udawać. W końcu nie grali o złote
        kalesony. :)
        • Gość: Sarem kogo to obchodzi, co to jest cichopek i foremniak? IP: *.spray.net.pl 06.12.05, 13:21
          j.w.
          • jsawiuk Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem 06.12.05, 13:24
            Ludzie, kiedy wy sie nauczycie, ze jak dzial nazywa sie DESER to sa w nim takie
            wlasnie wiadomosci, jesli was to nie obchodzi, to tego nie czytajcie, a
            przynajmniej oszczedzcie ludzion kretynskich komentarzy w stylu "kogo to
            obchodzi" albo "tez mi wiadomosc".
            • Gość: Gosc Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem IP: 164.38.118.* 06.12.05, 14:56
              jaki KRAJ taki DESER :-)
              • Gość: kość Achachachacha!!!...KUCHARY RULEZ! Polska głąbów.. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 06.12.05, 23:21
              • absurdello A JEJ CHŁOPAK ... 03.01.06, 23:22
                UDAWAŁ WYTRYSK (ORGAZMU MU SIĘ NIE CHCIAŁO UDAWAĆ)!
            • Gość: m15 Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:12
              deser to bardzo wazna rzecz(w trakcie obiadu),a jakieś tam tańce to dyrdymały
              dla średniointeligentnych gospodyń domowych ,więc kogo to obchodzi co robi
              foremniak lub inna tzw.gwiazda
              • Gość: madafaka Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 16:08
                A co byś chciał na deser, czytać Kierkegarda w oryginale?
              • Gość: dorbe Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem IP: *.ztpnet.pl 06.12.05, 19:41
                Taniec to nie dyrdymały w jakiej by nie był postaci. Mam nadzieję ze potrafisz
                tańczyć skoro wypowiadasz się z takim znawstwem... bo jeśli nie...to cóż...
              • Gość: Kolski Metoda PIS staje się coraz bardziej popularna. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.05, 22:19
              • livy Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem 07.12.05, 12:21
                a ci co uwazaja ze taniec to dyrdymaly to debile i impotenci :)
            • Gość: maro18 niby nikogo nie obchodzi, a wszyscy czytają :) IP: 80.51.10.* 06.12.05, 19:01
              j.w.
            • Gość: świr Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:31
              dla mnie deser to deser a nie wierszówka z lekkim zapachem spermy w tle
            • Gość: ja Popieram IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.05, 13:45
              Poza tym jak wyżej nie pisze się j.w. - polecam odwiedzić fora poświęcone
              ortografii!!!

Ps. Ja też trzymałam kciuki za M. Foremniak (szkoda...).
          • joeef Re: kogo to obchodzi, co to jest cichopek i forem 06.12.05, 16:54
            Cichopek jest foremna a z wypowiedzi p. Manager dr. Zosi wynika, ze Foremniak
            to "Dama(?) Zcichapek! Ot i wyjasnienie, kto zacz...
            • anna-dark Love story rodem z Harlequina... 06.12.05, 23:14
              Love story rodem z Harlequina...
        • Gość: Guru Glupie baby uwierzyly glupim kolorowym pisemkom IP: 217.77.224.* 06.12.05, 17:55
          eh ludziska, ale sie podpuscic dajecie.
        • Gość: KATECHETKA BO TO ZAWODOWA AKTORKA DUŻEJ KLASY :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:06
          PRZECIEŻ TO ZAWODOWA AKTORKA KTÓRA ZAGRAŁA SWOJĄ ROLĘ DOSKONALE I DO KOŃCA ORAZ ZAWODOWY TANCERZ KTÓRY ZROBIŁ DOKŁADNIE TO SAMO ABY WYGRAĆ. PRZECIEŻ TO BYŁ KONKURS A NIE POKAZY :))) WYLAZŁA ZWYKŁA BABSKA PAZERNOŚĆ i ZAWIŚĆ
          • 440kv Re: BO TO ZAWODOWA AKTORKA DUŻEJ KLASY :))) 06.12.05, 20:15
            Gość portalu: KATECHETKA napisał(a):

> PRZECIEŻ TO ZAWODOWA AKTORKA KTÓRA ZAGRAŁA SWOJĄ ROLĘ DOSKONALE I DO KOŃCA
            ORAZ
            > ZAWODOWY TANCERZ KTÓRY ZROBIŁ DOKŁADNIE TO SAMO ABY WYGRAĆ. PRZECIEŻ TO BYŁ
            KO
            > NKURS A NIE POKAZY :))) WYLAZŁA ZWYKŁA BABSKA PAZERNOŚĆ i ZAWIŚĆ
            Masz całkowicie racje. Formniak gorzej zagrała (udawała)i przegrała.Przecież
            gra aktorska to pozorowanie.Foremniak też pozoruje w "Na dobre i na złe", a
            Kasia Cichopek w " M -jak Miłość".Foremniakowej wydaje sie że będzie błyszczeć
            stale i zbierać co roku laury.Już jej czas się skończył.Wartę przemuję młoda
            gwardia.I ona tego nie może przeboleć.
        • Gość: lolek ale te gwaizdy głuuuuuuuuupie!! IP: *.crowley.pl 06.12.05, 20:02
          ale te gwaizdy głuuuuuuuuupie!!
          • Gość: Asia Re: ale te gwaizdy głuuuuuuuuupie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 21:15
            Głupie jak i ten program. Żenada. Niech to sobie wliczą w koszty i nie
            traktują tego poważnie, Boosz!
        • mcgoo Re: właśnie 06.12.05, 21:01
          Malgorzata Foremniak tez chyba troszeczke udawala - najbardziej mlodsza niz jest
      • Gość: 4bani Mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:27
        Jesli sie tym nie interesujesz , daruj sobie komentarz.
        • Gość: m15 Re: Mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:18
          nudzisz się biedactwo w trakcie prac domowych ,lepiej poczytaj ,poszerz
          horyzonty ,a będziesz mogła wyrwać się z domowych pieleszy ,te wszystkie
          kretyńskie programy tylko ogłupiają i tak niezbyt rozgarniętych
          • tuor Re: Mnie 06.12.05, 16:42
            Widzisz, jeżeli uważasz taniec towarzyski za rozrywkę dla nierozgarniętych to
            sam(a)jesteś nierozgranięty(a). Znam sporo tancerzy osobiście i są to ludzie
            naprawdę wykształeceni, po studiach wyższych (często na dwóch kierunkach). Sam
            zresztą też tańczę i nie uważam się za osobę nierozgarniętą, a wręcz przeciwnie...
            • Gość: Jonek Re: Mnie IP: *.ip.nd.e-wro.net.pl 06.12.05, 19:15
              Taniec podobny jest do sportu. Bardzo pozyteczny pod warunkiem że sie go uprawia
              a nie tylko bezmyślnie ogląda. Lubisz tańczyć? No to tańcz a nie podniecaj sie
              innymi którzy nie patrzą na innych tylko tańczą.
        • Gość: WLAZŁO WYLAZŁA ZWYKŁA BABSKA PAZERNOŚĆ i ZAWIŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:02
          PRZECIEŻ TO ZAWODOWA AKTORKA KTÓRA ZAGRAŁA SWOJĄ ROLĘ DOSKONALE I DO KOŃCA ORAZ ZAWODOWY TANCERZ KTÓRY ZROBIŁ DOKŁADNIE TO SAMO ABY WYGRAĆ. PRZECIEŻ TO BYŁ KONKURS A NIE POKAZY :))) WYLAZŁA ZWYKŁA BABSKA PAZERNOŚĆ i ZAWIŚĆ
      • pinia1a Re: ale kogo to obchodzi ?? 06.12.05, 12:44
        W programie oceniono taniec a nikogo nie obchodzą związki emocjonalne
        uczestników.
        Jak tyle czasu spędzali ze sobą na treningach to może się do siebie przywiązali
        ale to nie musi być zaraz coś wielkiego.
        Szukacie sensacji.
        Foremniak bardziej mizdżyła się do swego partnera i co z tego.
        Ważne były tańce i zwyciężyło to co ładniejsze.
        Mnie się zdecydowanie bardziej podobało wykonanie pary Cichopek - Hakiel i
        dobrze że zwyciężyli.
        Młodość i energia zawsze jest górą. Zwycięstwo Kasi Cichopek - zasłużone.
        Foremniak - zazdrości świeżości i młodości, bo jej tego brakuje.
        • Gość: gg Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 15:40
          zgadzam sie. chodziło o taniec i cichopek była lepsza od foremniak. a czy ta
          mała powiedziała kiedyś, ze sie zakochała w partnerze czy to reszta sobie to
          dopowiedziala? :>
        • olu87 Re: ale kogo to obchodzi ?? 06.12.05, 16:18
          a to Ci dopiero...

Właśnie mieliśmy wspaniałe przykłady tego, jak to widzowie oceniają taniec-najlepszym dowodem są ogromne rozrzuty między typowaniem jury a publiczności sięgające nawet do 7dmiu punktów!
          otóż publiczność pojęta jako ogół ocenia przede wszystkim popularność i oczywiście MEDIALNY SZUM. A o ten Cichopek zadbała wyśmienicie-jeśli prawdą jest to co w tym artykule zawarte, to pogwałcono zasady gry fair play, bo ich domniemany związek zarzutował na wyniki w sposób wyraźny, może nie decydujący, niemniej miał znaczenie.
          Jeśli to prawda, to doprawdy nie wymaga komentarza. Żałosne, i pomyśleć, że słyszałam głosy, że to Gośka jest zdeterminowana, żeby wygrać ten program ;)

pod względem tanecznym jak dla mnie Maserak i Foremniak byli o oczko wyżej, wcale nie brakowało Gośce wigoru, pomimo wieku. Młodość zawsze górą, jasne... skazać wszystkie gwiazdy po 30tce na medialną banicję, o tak...
          • Gość: misiek Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 19:10
            popieram w 100% olu:)
        • Gość: towdi Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 19:08
          Piniu, ale to tylko Twoje subiektywne zdania:) O gustach sie nie rozmawia, a
          tym bardziej nie przekonuje do swoich racji. Ja myślę odwrotnie ale pisze o tym
          tylko dlatego, że zostałem sprowokowany przez twoją wypowiedź. Stało się, jak
          się stało i nie ma co tego roztrząsać.
        • Gość: Gość N. Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 22:53
          absolutnie zgadzam sie z przedmówczynią! ponadto- nawet jesli kiedys wspomnieli
          w programie ze laczy ich 'cos wiecej', nie musi od razu oznaczac to ze jest to
          milosc!zreszta na boga-milosci jest tyle ile ludzi na swiecie podejrzewam, wiec
          z jakiej racji ktos sie wazy sadzic czy byla to milosc czy nie, czy udawali czy
          nie! zdolnosci aktorskie obojga artystow to jedno, ale przeciez to
          niekoeniecznie musialo byc udawani jakiegokolwiek uczucia-kiedy tanczysz-tak z
          pasja- wkladaając w to cale serce i dusze-w gre wchodza takze ogromne emocje,
          ktore moga wyrazac cos wiecej niz zwykle zgranie partnerskie,a mniej niz
          'milosc'...wogole, roznie przecez moze byc! Wedlug mnie to po prostu zenada,
          zeby oskarżac kogos o udawanie milosci i temuz udawaniu przypisywac zwyciestwo.
          Tu kryterium byly umiejetnosci i postepy,a nie umiejetnoc czy jej brak
          okazywania uczuc przez partnerow! Po prostu wstyd!Nie przepadam za Kasia
          Cichopek, chco nie mialam wiele okazji zeby sie jej przyjzec, bo nie sledze M
          jak Milosc, ale musze pprzyznac ze niezaleznie od tego co mysle o samym
          programie, Cichopek w tańcu(bo nieznam Cihopek jako osoby) mi bardzo
          zaimponowala. To jest paskudne co robi menadzer tej Foremniak i to ze sama
          finalistka tego programu jej przyklaskuje. W zyciu trzeba umiec takze
          przegrywac!Zazdrosć i tyle- fuj!
      • Gość: Manolo Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: 62.233.185.* 06.12.05, 14:02
        ehehehehe, przepraszam, hihihihihi
      • maheda A czy ktoś mi powie, o co tutaj właściwie 06.12.05, 17:04
        chodzi? :)

Bo ja NIE MAM POJĘCIA, o czym jest ten artykuł!!!
      • Gość: swmikolaj Re: ale kogo to obchodzi ??na Boga????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 23:29
        no wlasnie kogo to obchodzi na Boga!!!!!
      • Gość: świr Re: ale kogo to obchodzi ?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.05, 07:27
        jasne,że jeszcze normalnych ludzi to nie obchodzi, bo przecież komedianci żyją
        z udawania.Musi jednak być tych normalnych już coraz mniej bo media przestawiły
        się na informacje o zupie Kasi lub Basi a świry takie jak ja aby coś sensownego
        przeczytać muszą przez ten bełkot się przedrzeć i też przyswoić, że Kasia
        udawała. A prawdziwy świr to nawet coś napisze na ten temat w komentarzach, ale
        kogo to obchodzi ?? Gazetę bo ma z tego kasę przyjacielu!!!!
    • Gość: kasia Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.bredband.comhem.se 06.12.05, 11:41
      Idiotyzm nie zna granic.Kasia wygrała bo była po prostu lepsza.Lepiej
      tańczyła ,była pełna seksu, przyjemnie było na nią patrzeć.
      Czy była zakochana czy nie , nie ma żadnego znaczenia. Powinna o tym wiedzieć
      tzw. menadżerka pani Foremiak
      • Gość: Jacelowie Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 212.33.85.* 06.12.05, 12:45
        Czy powinna o ty wiedzieć, czy też nie, nie jest ważne, ale to zadecydowało na
        wyborzye mojej rodziny, dlatego głosowaliśmy na Kaśkę.
        Jesteś młoda, nie feruj wyroków, że idiotyzm nie zna granic...
        W finale tańczące pary były naprawdę bardzo wyrównane.
        O głosie mojej rodziny za Kaśką zadecydowały uczucia, romantyczna, młodzieńcza
        miłość...
        Teraz wiemy, że to była gra, niezbędna do osiągnięcia celu ponad wszystko - to
        jest idiotyzm właśnie. Idiotyczna rola Katarzyny Cichopek. Nie chce mi się
        więcej o tym gadać...
        • Gość: gość 21 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 80.241.130.* 06.12.05, 13:09
          Jeżeli ktoś oceniał ich miłość zamiast umiejętności tanecznych, to mu
          współczuję. To tak jakby pójść do teatru i po obejrzeniu sztuki powiedzieć,że
          sztuka nie podobała się, bo sukienka jednej z aktorek była brzydka. To był
          konkurs tańca a nie miłości.
          • Gość: łucja Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 217.153.6.* 06.12.05, 21:18
            nastempnym razem zrobia konkurs miłosci i tak cichopek wygra przez wszystkie
            etapy kaska dawała z siebie wszystko brawo kaska
            • Gość: magda Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:07
              moze kasia zeczywiscie byla na poczatku zakochana moze to byla
              prawdziwa milosc. sami wiemy ze czasami uczucie gasnie nawet przez
              najmniejsza glupote z ktorejs strony. a tak naprawde to nie wiem jak
              mozna udawac milosc.a co wy myslicie ze kasia akurat z nim musi byc
              do konca zycia.czasami jest tak ze nam sie wydaje ze to milosc,
              jestesmy zauroczeni do bolu a potem niestety to gasnie. ja i tak
              bebe za kasia bo jest bardzo utaletowana kobieta i to wlasnie
              dlatego wygrala.
        • Gość: KeRaD Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.246.jawnet.pl 06.12.05, 20:40
          Ale zenujacy sa ci ludzie co glosuja smsami, brak mi slow, i jeszcze sie
          podniecaja jakimis pseudo - gwiazdkami. jak czasem widze te seriale u babci to
          mi sie plakac chce nad ta papką emocjonalną i pseudoproblemami z ekranu. ze nie
          wspomne o zenujacej "grze" aktorskiej - kwestie sa wypowiadane ciagle tym samym
          pretensjonalnym tonem, ktory widac ma sugerowac zaangazowanie. jaka przepasc
          dzieli prawdziwego aktora a pseudogwiazde typu cichopek czy ta druga to widac
          w "oficerze" gdzie gra Andrzej Chyra, to az w oczy bije
      • Gość: Niech żyje młodość Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:18
        Foremniak to stare pudło, dyszało to to, mało ducha nie wyzionęło, nie może się
        pogodzić, że już taka stara jest, a tu ją młodsza kosi i jeszcze ma taką
        popularność w takim wieku mimo, że nie jest zawodową aktorką. A tamta
        co, "Radio romans" i "Na dobre i na złe", wielka aktorka ze spalonego teatru.
        Powiem analogicznie to popularnego teraz hasła "Spieprzaj dziadówko"
        • olu87 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 16:22
          dziecinko, pomyśl kilka razy, zanim coś napiszesz na forum...
          z całą pewnością i Ty, i wiele innych młodszych od niej mogłoby temu "staremu pudłu" pozazdrościć determinacji, wytrwałości, talentu i kondycji przy okazji. jak nigdy nie przepadałam za nią, tak po "TzG" mam do niej szacunek.
      • Gość: ramzes sondaż IP: *.adsl.inetia.pl 06.12.05, 19:16
        Kto waszym zdaniem powinien wygrać? Liczy się pierwsze 10 oddanych głosów.
        Pierwszy rzucę kamień. Glos na Małgorzatę Foremniak:)
        • Gość: madzia Re: sondaż IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:10
          kasia cichopek zdecydowanie pierwsze miejsce pelna gracji.
    • Gość: kasia Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.bredband.comhem.se 06.12.05, 11:41
      • Gość: PSYCHOL OD ... ZMIENIĆ MENEDŻERKĘ NA PROFESJONALISTKĘ :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 18:09
        BO CICHOPEK WYKAZAŁA PROFESJONALIZM W KAŻDYM CALU. PRZECIEŻ TO ZAWODOWA AKTORKA KTÓRA ZAGRAŁA SWOJĄ ROLĘ DOSKONALE I DO KOŃCA ORAZ ZAWODOWY TANCERZ KTÓRY ZROBIŁ DOKŁADNIE TO SAMO ABY WYGRAĆ. TO BYŁ KONKURS CZY POKAZY? OSTATECZNIE WYLAZŁA ZWYKŁA BABSKA PAZERNOŚĆ ZAWIŚĆ i MAŁOSTKOWOŚĆ :(((
      • krzys23-1986 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 07.12.05, 17:11
        to program dla idiotów o idiotach-sorka ale takie mam wrażenia po niechcącym obejżeniu kilku fragmentow
    • petar Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 11:41
      Niebywałe. Komisję śledczą trzeba będzie powołać do zbadania tego!!!
    • Gość: wolny Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 06.12.05, 11:42
      hehehehehhehehehehehehehe Foremniak więcej klasy prosze ! Ile ty kobieto masz
      lat 13?
      • wlogra2 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 11:49
        No nawet Małgosiu nie pomogło Ci to że masz męża reżysera żydowskiego
        pochodzenia.

GRAZIA
    • joanna.gr Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 11:44
      Wygrali, bo byli najlepsi.A Foremniak powinna wrzucić na luz, co za zacięta
      baba! Przez cały program zachowywała się jak harpia, jakby to był pojedynek na
      śmierć i życie. Brakuje jej luzu i naturalności. Kaśka wygrała,bo była
      najlepsza i prowadziła od samego początku. A z kim sie spotyka,to już inna
      kwestia. Pani Foremniak mogłaby przestać się kompromitować....
      • Gość: marcin Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.server.ntli.net 06.12.05, 11:47
        Kazda kobieta udaje milosc jesli jest to dla niej z korzyscia finansowa
        Kobiety maja we krwi ku..two
        • Gość: drewniana.skrzynka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.orange.pl 06.12.05, 22:55
          ...taaaak, chlopcze - plaskostopcze, dlatego z tej okazji zrob lodzika
          Mikolajowi....
          a swoje poglady zwin w ciasny rulonik i rozwaz znaczenie slowa CZOPEK.
    • 300frayda Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? 06.12.05, 11:47
      Na festynie w Kolbuszowej pani Krystyna podstawiła nogę swojej rywalce, pani
      Magdzie, która przez to straciła szansę na główną nagrodę - uśmiech burmistrza
      odciśnięty w betonie. Rzecznik pani Magdy nie wyklucza skierowania sprawy do sądu.

Kto to jest ta Zcichapęk?
    • Gość: a.... Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 195.150.233.* 06.12.05, 11:49
      ...żałosna ta Foremniaczka. Cichopek wygrała,bo tańczyła lepiej niż
      Foremniaczka,w jej tańcach było więcej gracji,no i nie da się ukryć,że ma
      dużo więcej sexapilu...a Foremniak nie dość,że się migdaliła z tym
      Maserakiem,to jeszcze robiła z siebie słodką idiotkę...to dziwne,ale media do
      tej pory cały czas pisały,że Cichopek zaprzecza,że jest z Hakielem...
      • Gość: karolinaq Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.wdb.pl / 62.233.156.* 06.12.05, 11:55
        udawał czy nie nie ma znaczeniea ale Małgorzata Foremniak była i tak
        najlepsza !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: xxx Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 213.86.33.* 06.12.05, 13:18
          była ale 10 lat temu, teraz jest stara i jest gorsza, a tanczyc czy umieja czy
          nie to i tak mało kto tutaj może powiedzeić bo sam nie umie
    • Gość: WelcometoDisneyPL MAŁY KASZALOCIK ... Mniam te oponki... IP: *.era.pl 06.12.05, 11:51
    • eofek i co my teraz zrobimy??? 06.12.05, 11:58
    • Gość: kaki Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.chello.pl 06.12.05, 12:04
      Nie mają baby innych zmartwień? Przecież cały ten program to jedna wielka gra, a
      kto, jak nie aktorka ma największe predyspozycje do gry? Może Pani Foremniak
      jest po prostu słabszą aktorką i w ten sposób stara się skompensować swoje
      problemy ?
    • Gość: Poklopac Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 213.17.235.* 06.12.05, 12:05

To nie ma absolutnie znaczenia czy ktos udaje czy nie?
      To sa w koncu aktorki czy nie?
      To nie jest konkurs tanca tylko targowisko proznosci
      Tu chodzi o to iz menazdzer KASI wyczaila to lepiej i szybciej od mendazera
      MALGOSI
      i teraz robi cyrki etc aby sie zrehabilitowac
      przykre

poklopac

• Gość: marcin Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:45
        I co z tego, nie znoszę Foremniakowej, ma "pokićkane" we łbie
    • Gość: Maciek Temat dla brukowca a nie dla Gazety Wyborczej... IP: *.quantum.pl 06.12.05, 12:07
      ... no chyba, że ta zmienia charakter i szuka nowego grona czytelników :)
      • Gość: Fiodor Czepcie sie lepiej Kuby "Rasiak" Wesołowskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:15
        Obydwie finałowe pary prezentowały bardzo wysoki poziom. Zadecydowała więc
        sympatia wywołana sprawami okołotanecznymi. Odnośnie pseudoromansu Cichopek i
        Hakiela to powinniście również zastanowić się nad mężatką Foremniak która bez
        skrępowania śliniąć się kleiła się do Maseraka.
        Ludzie puknijcie się w łeb bo największą zenadą było 3 miejsce totalnego
        imbecyla parkiety Kuby Wesołowskiego.
      • Gość: asd Przeciez to artykul z Nowego Dnia.... IP: *.echo.com.pl 06.12.05, 13:13
        a nie z GW...
    • Gość: jam Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:11
      na pcozatku nikomu nie kibicowalam.ale gdy zobaczylam pierwszy raz cichopek w
      tancu,to stwierdzilam,ze ona na pewno wygra,bo ma cos w sobie. byc moze
      talent,ale tanczyla z taka gracja,ze az milo bylo popatrzec.byc mze cichopek
      miala wczesniej jakies lekcje z tanca, bo wyladalo to perfekcyjnie. to czy
      udawala milosc czy nie?!jesli udawala,to dobra jest aktorka.poza tym mogla nie
      udawac milosci,tylko tak dobrze wczuc sie w role.tancerze podczas swoich
      wystepow tez udaja wielkie uczucia do swoich partnerow,bo taniec jest przeciez
      przedstawieniem ...
    • Gość: Małgorzata Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 12:14
      Szkoda że Pani Małgorzata Foremniak nie umie przegrywać. Bardzo lubię obie
      aktorki, ale głosowałam na Katarzynę Cichopek. Nie ze względu na miłość, tylko
      jej taniec
      • Gość: ela Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.05, 13:27
        jak wyzej, tylko kasia
    • Gość: behemot Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.promax.media.pl 06.12.05, 12:15
      I wszystkie orgazmy udawałam, Ja też buhahahahahahaha
    • Gość: jacelowie Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 212.33.85.* 06.12.05, 12:18
      Kaśka zagrałaś na uczuciach mojej rodziny. Głosowaliśmy na Ciebie...
      To wstrętne o ohydne co uczyniłaś...
      "JESTEŚ DLA NAS OD DZIŚ ZEREM..."
      • Gość: KeRaD Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.246.jawnet.pl 06.12.05, 20:43
        ups...dopiero przy tym poscie zrozumialem ze jaja sobie robisz...sorry za
        poprzednia odpowiedz:P mea culpa
      • Gość: magda Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:21
        tu jakis desperat nam pisze.ludzie wy musicie z psychiatra pogadac.
        glosuje na kasie bez wzgledu na jej uczucia.kasiu pozdrawiam.
    • Gość: dorka Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 195.205.223.* 06.12.05, 12:18
      kogo obchodzi czy udawali czy nie, a sama sympatia do Cichopek nie
      wystarczy ,żeby wygrała. Ludzie chyba nie macie czym sie zająć, tylko jechać po
      dziewczynie , której coś sie udaje.
    • Gość: adi z Bałut Re: OJ BOLI PRZEGRANA, BOLI! IP: *.pai.net.pl 06.12.05, 12:21
      i to jeszcze jak. Cichopek zwyciężyła bo była lepsza!!!
    • Gość: ktoś życzliwy Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 06.12.05, 12:21
      Kogo tak naprawdę obchodzi czy to miłość czy gra pod publiczkę. To nie ma
      najmniejszego znaczenia. O ile dobrze rozumiem zasady tego programu to chodzi
      tu o TANIEC ! ! ! a nie zależności personalne. Kasia i Marcin pięknie razem
      tańczyli i dzięki temu rzesza ludzi w tym kraju mogła przyjemnie spędzić
      niedzielne wieczory przez telewizorem... i to jest najważniejsze.. ;)
    • Gość: ala1958 Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.media4.pl 06.12.05, 12:22
      Ludzie, dajcie spokój. Co Was obchodzi jakiś mierny program, nie macie sie czym
      zajmować? Przecież wiadomo nie od dziś, że show bisnes to jedno wielkie g.....
      Lepiej zajrzeć do książki albo pójść na spacer z psem. Przyjemne z pożytecznym.
      • Gość: mags Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.range86-135.btcentralplus.com 29.09.07, 20:25
        to co ty robisz przed kaputerem i czytasz o gownach, juz na spacer
        mala.
    • Gość: marcin Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: 62.141.196.* 06.12.05, 12:34
      ale macie problemy ?
    • Gość: anula Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.zagiel.com.pl / 212.182.117.* 06.12.05, 12:35
      Konwencją programu była ocena tańca a nie miłosnych perypetii par dlatego nie
      wiem po co to całe zamieszanie. Ja głosowałam na Cichopek&Hakiel i nie żałuje.A
      co do p.Foremniak to nie spodziewałam się, że zachowa sie po przegranej
      podobnie jak Włodarczyk w 1-ej edycji.
      • Gość: ciekawa Re: Katarzyna Cichopek udawała miłość? IP: *.retsat1.com.pl 06.12.05, 16:35
        A jak się zachowała Włodarczyk, bo nie wiem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka