Gość: SmileY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.06, 23:50 Macie pomysły na ciekawą rozmowe z chłopakami ? Hmmm taką orginalną Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: osso Re: Macie pomysły na ciekawą rozmowe IP: 80.50.85.* 20.01.06, 08:29 Jeśli to pierwsze spotkanie, daj mu prowadzić. Musisz wyczuć, o czym lubi gadać. Ale jeśli to kolejne, a z pierwszego niewiele wyniknęło, rozmowa na temat trzydziestostopniowego mrozu w przyszłym tygodniu i wynikającego z tego niedogrzania powinna załatwić sprawę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmileY Re: Macie pomysły na ciekawą rozmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 17:20 No dobry pomysł ;) Poruszyłam go i jakoś poszło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmileY Re: Macie pomysły na ciekawą rozmowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.06, 21:58 Ale jednak mam chęć na wiecej propozycjii ;) Proszę o wiecej tyle ile się da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SmileY Re: Proszę o więcej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.06, 21:09 Naprawde ważne dla mnie o czym mozna jescze pogadac bo mi sie wydaje ze juz szystkie tematy wygadaliśmy Odpowiedz Link Zgłoś