Gość: katalizator3 IP: 10.200.56.* 15.02.06, 14:29 Jak dla mnie, doskonałym patologicznym cieciem byłby Chyra. Pytanie, czy potrafi się dostosować do komediowej konwencji. Poza tym, że całemu przedsięwzięciu Dylemat 5 wróżę raczej klapę... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konwis Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 15:22 Anioł niezastąpiony, Alternatywy niepowtarzalne, bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
big-lebowski Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 15:24 Jak można sugerować, by Wilhelmiego zastąpić tekturowym Pazurą? nie tak klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abe Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:58 dokładnie. pazura jaki jest każdy widzi. choć jestem umiarkowym zwolennikiem kontynuacji to jezeli kogos mialbym typować to Gajosa zdecydowanie: primo: grał Alt4 ultimo: mozna by go zgrabnie wpleść w nową rolę Kondrat to tez b.dobry aktor. Dla niego tez by sie cos znalazło ale czy rola ciecia? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
konwis Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 17:22 Sprawiedliwość dziejowa? Prominentny partyjniak za komuny cieciem w 4 rp? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafwoj Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:43 Lubaszenko z tym jego niewinnym spojrzeniem świetnie zagrałby wystraszonego i sfrustrowanego ciecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 20:05 Lubaszenko byłby niezły, proponuję jeszcze Piotra Adamczyka - rewelacyjnie zagrał młodego Papieża, umierajacego Szopena, w telenowelach świetnie sprawdza się w rolach: głupawego restauratora ("Dziupla Cezara")i antypatycznego ambitnego i cynicznego doktorka ("Pensjonat pod Różą"). On mógłby być kwintesencją osobowości IV RP - z wierzchu święty, w środku cham i oportunista. (Jakiekolwiek podobieństwa do osób ze sceny politycznej są niezamierzone) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 07:53 skoro ma to być zarządca to powinien nim być dawny aparatczyk, bogaty teraz biznesmem, czyli Jan Winnicki. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 16.02.06, 10:01 portalu: m napisał(a): > skoro ma to być zarządca to powinien nim być dawny aparatczyk, bogaty teraz > biznesmem, czyli Jan Winnicki. ********************************************************* a co ma biznesmen wspólnego z cieciem, raczej jako degradacja, jestem za Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 16.02.06, 14:38 nie będzie cieciem tylko zarządcą budynku. Są jeszcze gdzieś ciecie? Odpowiedz Link Zgłoś
skun2 Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 16.02.06, 14:39 poza tym: Winnickiego wysłali gdzieś na placówkę do jakiegoś śmiesznego państwa, czyli pozbyli się go, a Anioł został kierownikiem osiedla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leq abe - masz racje, zgadzam sie w pelni IP: *.devs.futuro.pl 15.02.06, 20:27 ale dodam ze calkiem fajnie mogloby to wygladac gdyby na ciecia wzieli Pazdziocha z kiepskich. Duzo mniej wyrafinowany od Wilhelmiego ale tez potrafi rozsmieszyc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: homeless Re: abe - masz racje, zgadzam sie w pelni IP: *.range217-44.btcentralplus.com 16.02.06, 10:08 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
pinia1a PPP... 16.02.06, 11:29 A może Janusz Rewiński ze swoją Partią Przyjaciół Piwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cobrra@gazeta.pl Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.f / *.f-net.pl 15.02.06, 22:45 nie, litości tylko nie kondrat i pazura... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewik Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 14:26 Tylko nie Pazura ..błagam Odpowiedz Link Zgłoś
krmarysienka Stawiam na Fronczewskiego 15.02.06, 15:25 Po co w ogole powielac swietny pomysl, wszystkie dogrywki superfilmow okazuja sie klapa. Ale jesli juz stawiam na Fronczewskiego!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Rysio z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:29 tak przy okazji - nie mamy juz innych aktorow? Jeszcze to k..wy nedzy Lindy tam brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
aga_p1 Re: 15.02.06, 16:42 GRABOWSKI to dobry pomysł. ale czy w ogóle dobrym pomysłem, jest kręcenie kolejnej cześc i??/// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Popieram Rysia z Klanu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 17:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adz Re: Popieram Rysia z Klanu IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 15.02.06, 22:08 Pierwsza dobra propozycja ze wszystkich :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brik Re: Popieram Rysia z Klanu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:31 "Pani Balcerkowa, ja panią i pani dzieci na klatkę nie wpuszczę, dopóki nie umyjecie wszyscy rączek!" "Panie Winnicki, niby taki poważny biznesmen i poseł partii rządzącej, a widać, że rączki nieumyte." "Panie profesorze, pan taki wykształcony człowiek i przewodniczący naszej wspólnoty mieszkaniowej, to pan poprowadzi dla lokatorów szkolenie w zakresie higieny rąk." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Re: Popieram Rysia z Klanu IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 08:19 "Przeniosą się do zupełnie innej, ale równie absurdalnej rzeczywistości IV RP." hahaha, jak to sobie wytłumaczyli:) 3-ciej RP, głąby, sami pisaliście, że nie ma nadziei na 4-tą RP, że to ściema była itp. Żenaaaadaaa roku!!! Dojdzie do tego za niedługo, że wszystko co było jest i będzie be to przez Kaczorów, wszystkie te absurdy z dawnymi aparatcztykami dziś na najwyższych stanowiskach włącznie, a to jest akurat charakterystyczne dla 3-ciej RP, barany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® Jarosław K. to schizofrenik paranoidalny każdy lek IP: 195.117.126.* 16.02.06, 10:35 arz ci to powie. Po objawach można poznać zresztą człowiek, który nie założył rodziny (właśnie nie umie więc iść na kompromis a to w polityce konieczność zwłaszcza jak się nie wygrało wyborów na tyle by rządzić samemu) nie będzie mi mówił w moim kraju jak mam żyć! Jego starokawalerstwo żle mu na głowę zrobiło! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniołek Re: Stawiam na Fronczewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:42 W całości zgadzam się z krmarysienka. W wielu wypadkach kontynuacja po wielu latach, szlagieru filmowego, okazywała się niewypałem. Ale parcie na kasę ma swoją siłę i wątpię, aby rozsądek wziął górę i odstąpiono by od tego pomysłu. Dla porządku: W nowej roli Anioła - P.Fronczewski. (wiekowo pasujący do p.Dykiel) Również charakterystyczna powaga, humor oraz ekspresja tego aktora najlepiej by pasowała do tej roli. Odpowiedz Link Zgłoś
michek3 Stawiam na Fronczewskiego 15.02.06, 16:14 Ja też jestem za Fronczewskim. Dałby im popaplić jak diabeł, a nie anioł :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vanitasvanitatum Re: Stawiam na Fronczewskiego IP: *.spray.net.pl 15.02.06, 18:42 Eeee, bez sensu. Takie kontynuacje sa zazwyczaj wielka klapa. Do ewentualnej roli Aniola zaproponowalabym czlonka zarzadu mojej wspolnoty mieszkaniowej... Bez kitu, lepszy od Aniola... Chlopak chce sie w stolycy wzniesc na wyzyny i lekko przegina... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkhsgadfb Re: Stawiam na Fronczewskiego IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 09:53 Ja bym proponował Lecha Kaczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lomginus Re: Stawiam na Fronczewskiego 16.02.06, 16:59 ...Jarosława, choć oni już swoje pięć minut filmowej sławsy mieli, a może "0" BEZ OBRAZY nie byłby bardziej "prawdziwy"? Co tam, szukajcie a znajdzieci, Marek Jurek też niczego sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
kotym Niezapomniani 16.02.06, 17:56 A moim zdaniem na nowego Anioła doskonale nadawałby się Rysiek z Klanu :władczy i przedsiębiorczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Stawiam na Fronczewskiego IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.02.06, 10:49 Fronczewski - popieram Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jfk Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.lernia.se 15.02.06, 15:31 Najlepszy bylby Andrzej Grabowski a gdyby nie wyrazil zgody to ludwik dorn i nie potrzebowalby charakteryzacji. Taki naturalny ciec!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vortex Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:34 Andriu bylby lepszy - chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel Kowalewski? - nie.. IP: 81.19.200.* 15.02.06, 17:21 no co ty..to wogole nie ta kategoria. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brik Może HENRYK BATUTA? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 23:40 Głośno o nim ostatnio, choć LPR się nie zgodzi obsadzić tego byłego komucha i mordercę katolików w takim filmie :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.hapay.pl / 80.53.146.* 15.02.06, 18:53 owszem Grabowski ale najlepiej Mikołaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kio Marian Dziędziel...........Jest SUPEER IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 21:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rex Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.hotelsystem.pl 15.02.06, 23:00 Adrzej Grabowski proponuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polakmaly Janusz Rewinski IP: 12.179.0.* 15.02.06, 23:01 jezeli sie juz na obrazoburstwo decyduje i nowe alternatywe nam chcom dac, to trzeba by i zupelnie nowego stroza dac - a nie ma smieszniejszego aktora niz REWA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artkicz Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.dbln.cable.ntl.com 16.02.06, 12:36 tez tak uwazam, ale jak juz to mysle ze gajos, mozna go zdegradowac z bylego dzialacza na ciecia, stanowczo NIE dla idioty pazury Odpowiedz Link Zgłoś
sirseb bez sensu 15.02.06, 15:29 tamtego Skladu nikt nie powtorzy, nikt nie zagra tak, jak Oni. obsada niepowtarzalna, klimat niepowtarzalny. klapa murowana. rrrozumiemy sie?? no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krawiec Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.02.06, 15:34 Proponujuę Piotra Fronczewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ph Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.06, 10:19 W sumie to Rewiński byłby na pewno niezły:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiu Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.toya.net.pl 15.02.06, 15:33 Ja proponuje Chucka Norrisa:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:39 :D:D:D:D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
tajemniczydonpedro Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 15:35 Nie ważne kto będzie "Aniołem" (mogę ja...) ale koniecznie nie zapomnijcie dodać "podśmichujek" i braw w tle, bo to - wicie, czasy się zmieniły, wolność mamy, więc różni śmieją się z różnych rzeczy (jeden z telewidyjnych reklam, drugo z t. zw. "baby z brodą") - nie ma już takiej jednomyślności w Narodzie, co kiedyś, więc byłby obciach, gdybym np. ja roześmiał się wtedy, gdy np. trzeba popaść w zadumę... A sponsorów i "patronów medyjalnych" - mata? Odpowiedz Link Zgłoś
jorlo Kto jest za PAZURĄ ? Wpisywać się! 15.02.06, 15:41 Cezary PAzura z pewnością by podołał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Butapirazol Re: Kto jest za PAZURĄ ? Wpisywać się! IP: 81.210.121.* 15.02.06, 15:44 A innych aktorów nie znasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kto jest za PAZURĄ ? Wpisywać się! IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 15:45 nie lubię p. Pazury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinoman PAZURA JEST DO DUPY IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 15.02.06, 15:50 po co dali jeszzce zdjecie tego kretynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oleoganja@stofanet Durny Pazura IP: *.rev.stofanet.dk 31.08.06, 16:56 Nienawidze Pazury i on sie do tego filmu nie nadaje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lynda Re: Kto jest za PAZURĄ ? Wpisywać się! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 19:48 Boguś Linda. Klasa sama w sobie. ma już nawet w swoim dorobku taką rolę. gdyby go tak trochę zrobić na Himilsbacha... - miodzio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krz Byle nie Pazura!!! Please!!! IP: 194.46.42.* 16.02.06, 09:39 Caly serial by popsul... Gajos byl by sto razy lepszy Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Byle nie Pazura!!! Please!!! 16.02.06, 10:10 Gość portalu: Krz napisał(a): > Caly serial by popsul... > > Gajos byl by sto razy lepszy ********************** a może ty analfabeto, rola dla ciebie (pisze się byłby) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leq Marian PAŹDZIOCH na Anioła IP: *.devs.futuro.pl 16.02.06, 16:24 zagra Pazura i powstanie kolejny MEGACHLAM w stylu nikosia dyzmy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.debica.sdi.tpnet.pl 15.02.06, 15:43 Proponuję ,aby p.Janusz Gajos został nowym opiekunem bloku w Alternatywie .Pamiętajcie też o p.Balcerku ,i reszcie lokatorów z Alternatywy 4 .,p.Wilhelmi był super szkoda że nie zagra żadnej roli . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:53 Pazura ani trochę nie pasuje do tej roli, a Gajos tym bardziej ponieważ wszystkim kojarzy się z Towarzyszem Winnickim. Jak miałabym wybierać z poprzednich propozycji to stawiałabym na Grabowskiego. A moja własna propozycja to "sąsiady w morde jeża" Waldemar Obloza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIki Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.swgfl.org.uk / *.swgfl.ifl.net 15.02.06, 15:48 Tylko niech wybiora tego ostatniego glupka i podstarzalego blazna Pazure, to bedzie calkowita klapa. Gosc juz sie wypalil, po co sobie nim glowe zawracac. Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 16.02.06, 10:13 Gość portalu: MIki napisał(a): > Tylko niech wybiora tego ostatniego glupka i podstarzalego blazna Pazure, to > bedzie calkowita klapa. Gosc juz sie wypalil, po co sobie nim glowe zawracac. on się wypalił zanim się rozpalił, aktorstwo żadne, wygłupy na poziomie podstawówki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: camel_3d nikt z tych pokazanych... IP: 81.19.200.* 15.02.06, 15:50 Gajos..wogole nie, Pazura to juz kompletna pomylka, a Kondrat niestety nie z tej Bajki.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: embla Re: nikt z tych pokazanych... IP: *.lodz.mm.pl 16.02.06, 01:33 Rzeczywiście nikt z pokazanych sie nie nadaje.Osobiście bym proponowała Jerzego Stuhra(sprawdził się w roli Wodzireja-po trupach do celu to na Anioła też by się nadawał) lub Janusza Rewińskiego(niezapomniany Misiek z kabaretu Olgi Lipińskiej wszystko da się załatwić to byłby Anioł!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skorupa Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:51 Cwaniaki nie mają pomysłu na coś nowego i chcą zrobić forse na świetnym filmie.Alternatyway są filmem niepowtażalnym i 2 część bedzie wielką klapą.Jak słyszę Pazura za Wilhelmiego to nóz mi sie w kieszeni otwiera ,a Wilhelmi sie w grobie przewraca.Jak nie macie co robić to zróbcie drugą część "Przygód psa Cywila" Odpowiedz Link Zgłoś
etylkapl Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 16.02.06, 10:17 Gość portalu: skorupa napisał(a): > Cwaniaki nie mają pomysłu na coś nowego i chcą zrobić forse na świetnym > filmie.Alternatyway są filmem niepowtażalnym i 2 część bedzie wielką klapą.Jak > słyszę Pazura za Wilhelmiego to nóz mi sie w kieszeni otwiera ,a Wilhelmi sie w > > grobie przewraca.Jak nie macie co robić to zróbcie drugą część "Przygód psa > Cywila ****************************************** Wilhelmi się w grobie przewraca jak czyta takiego niepowtarzalnego analfabetę, akurat na poziomie "Psa Cywila" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss Re: Roman Giertych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:57 Najlepszy byłby Lepper. Na pewno by się zgodził Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krz Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: 212.75.114.* 15.02.06, 15:56 Aniołem mógł być tylko R.Wilhelmi... Odpowiedz Link Zgłoś
lutobor Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 15:58 Ale ja nie wiem, dlaczego w ogóle Anioł ma być cieciem - przecież w ostatnim odcinku został nim pan Dionizy (Bronisław Pawlik), a Anioł awansował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:58 To musi być ktoś klasy Wilhelmiego. Takich nie ma zbyt wielu. Gajos na pewno by podołał, choć wyglądałoby to trochę niewiarygodnie. Fronczewski to również świetny aktor, no i nie ma alternatywowych zaszłości, może nawet faktycznie podobny do Wilhelmiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gospodarz domu Najlepsza jest śpiewaczka i jej mąż niedojda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 15:58 Nie może ich zabraknąć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolar Spiewaczka - postać inspirowana Beatą Kozidak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:56 Ponić śpiewaczka to postać inspirowana Beatą Kozidak. Nawet podobna aktorka ją grała. Odpowiedz Link Zgłoś
berserk75 Nikt 15.02.06, 16:01 sam pomysł kontynuacji serialu jest beznadziejny, ale widać twórcom brak własnych pomysłów i lepiej podczepić się pod coś co osiągnęło sukces. dno... Odpowiedz Link Zgłoś
pablo123 propozycje pro- i anty- 15.02.06, 16:04 Moje propozycje ewentualne: Ryszard Kotys - rewelacyjny w rolach cwaniaczkow Stanislaw Tym - przeciez ciec to taki kaowiec :) Marian Opania - nawet w antypatycznych rolach budzil sympatie i vice versa, a taki ma byc Aniol Z kolei nie widze w roli Aniola: Fronczewskiego - zbyt dystyngowany Pazury - to nie "13 posterunek", tylko zmierzenie sie z legenda Gajosa - chyba ze rola by byla kontynuacja postaci Winnickiego Kondrata - dla niego znalazlaby sie na pewno lepsza rola wsrod mieszkancow Chociaz... Jesli taki Bonczak potrafil zagrac postac w 100% sympatyczna, to nie przekreslam w sumie nikogo. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robi Re: propozycje pro- i anty- IP: 195.164.30.* 15.02.06, 16:26 Marian Opania w roli Aniola - genialny pomysl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
5groszy Re: propozycje pro- i anty- 15.02.06, 17:04 Tylko i wyłącznie MARIAN OPANIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ Re: propozycje pro- i anty- IP: *.ec.pl 15.02.06, 20:18 KOTYS TO PRAWIDŁOWA ODPOWIEDŹ - TYLKO PAŹDZIOCH MOŻE DOBRZE ZAGRAĆ CIECIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minio Tylko nie Pazura, na miłość boską!!!!! IP: *.rmf.pl / *.rmf.pl 15.02.06, 16:07 Tylko nie Pazura, na miłość boską!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lod Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.aster.pl / *.aster.pl 15.02.06, 16:08 A moze to zadanie przekazac wdowie po Aniole. Moim zdaniem Miecka na ciecia. To jest to! Dykiel by sie sprawdzila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fish&chips Słusznie! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:13 Gość portalu: lod napisał(a): > A moze to zadanie przekazac wdowie po Aniole. Moim zdaniem Miecka na ciecia. To > > jest to! Dykiel by sie sprawdzila. Dlaczego nie kobieta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khmer Słusznie - Dykiel! IP: *.elarnet.pl / *.elartnet.pl 15.02.06, 16:30 no to jest sluszna koncepcja. ona jest bardzo dobra ta koncepcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop tylko Michnik, a na prezesa najlepszy Urban IP: *.chello.pl 15.02.06, 16:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wacek Maupa Każdy tylko nie Pazura!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:09 Gajos super jest. A może Prokop gospodarz domu z serialu "Dom"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Re: Każdy tylko nie Pazura!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 16:14 Prokop nie koniecznie on tam gral tego wynalazce...:P Pazura beeeee Gajos niekoniecznie... moja propozycja Jan Machulski Edward Lubaszenko lub Jerzy Sztur... Z taka rola musi sie zmierzyc prawdziwy aktor!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: STUHR FAN PL Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.ub.tu-freiberg.de 15.02.06, 16:12 TYLKO STUHR !!!! stary i mlody.. obaj sa swietni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: figofago Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm IP: *.aster.pl 15.02.06, 23:02 Zgadzam się.Tylko starszy Stuhr. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Niezapomniani mieszkańcy z "Alternatywy 4" zm 15.02.06, 16:16 Jako nowy dozorca tylko Wasserman! Już on by dopilnował i ogrzewania w zimie i wanny i wszystkiego. A zamordyzm Anioła to każdy wspominałby jako sielanke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MALINIAK MALINIAK MOZE TYLKO BYC CIECIEM IP: *.sbc.com 15.02.06, 16:17 Moim skormnym zdaniem te role moglby zagrac Pan ... Roman K³osowski. Jest on aktorem komediowym i specyficznym do tamtego okresu. Mozna wspomniec chocby role Maliniaka ktora zagral wysmienicie. Aniolem musi byc czlowiek i pospolitej aparycji a taka wlasnie Pan Klosowki ma , nie ujmujac nic Panu Klosowskiemu. Pan Pazura zupelnie nie pasuje. nie te czasu i nie ta gra Odpowiedz Link Zgłoś