Gość: ycbo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:05 Uwielbiam opowieści o kretynach gubiących milion dolarów na ławce w parku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lilo snob Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 14:11 a tam, milion dolarów, torebka vuittona to jest coś :P!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.polsl.pl / *.polsl.pl 29.03.06, 14:34 Ja wolę o kretynach, którzy ten milion znajdują i oddają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yuhu Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:03 Ciekawe po co ta pani miała z e sobą milion dolarów w torebce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cls Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 15:21 hahaha, "Każdy, kogo znam, zrobiłby dokładnie to samo - powiedział Suhrhoff. - Cieszę się, że mogłem pomóc." ... bo: "Tymczasem Suhrhoff myślał, że biżuteria jest fałszywa." wszystko na temat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Przemo Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 29.03.06, 16:19 Znikła? a może zniknęła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polonista Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.chello.pl 29.03.06, 16:38 obie formy są poprawne, sprawdź w słowniku i się nie czepiaj na przyszłość :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filozOff hehe, ale za to jak pobudza wyobraźnię... IP: *.crowley.pl 29.03.06, 16:32 hehe, faktycznie nic nie znaczące historyjki, ale za to jak pobudzają wyobraźnię... No to bawcie się dobrze, ja idę na spacer do parku... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.chello.pl 29.03.06, 16:39 ja bym sobie opyliła te cacka i żyła potem jak królowa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.gdynia.mm.pl 29.03.06, 16:45 Ten terapeuta powinien niezwlocznie udac sie do innego terapeuty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chirac Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.w86-197.abo.wanadoo.fr 29.03.06, 17:41 Tak, tak, najpierw to się biada na stanem Rzeczypospolitej, brakiem kultury obywateli, złym obrazem takowych w mediach zagranicznych, a potem takie reakcje: wariat, powinien się leczyć, bo oddał, co nie jego albo, a ja bym sobie wydała i żyła jak królowa. I po co to biadać nad brakiem uczciwości w narodzie. Ludzie,Spójrzcie w lustro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LONG Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.03.06, 17:43 ja poszedłem do parku i wdepnąłem w psią kupe. Ide zagrać w lotto, jak trafie to też "bańke papieru" :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ista Re: Cenne znalezisko na ławce w parku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 22:54 brawa za szczerość, cuda się nie zdarzają:) Odpowiedz Link Zgłoś