Dodaj do ulubionych

Czego brakuje polskim dziewczynom?

IP: 195.94.195.* 07.04.06, 17:56
No jak dla mnie niewiele im brakuje. Większość to naprawdę fajne dupeczki
:PPPPPPPPPPPPPP

Czasem tylko zdarzy się jakaś betopniarka, ale na szczęście raczej rzadko, ufff...
Obserwuj wątek
    • eciak1 Czego brakuje polskim dziewczynom? 07.04.06, 17:56
      Niczego nie brakuje polskim dziewczynom - są najładniejsze na Świecie - kręcą
      mnie nawet bardziej niż piękności czarnoskóre.
      • Gość: singiel Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest klasa. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:32
        • Gość: skrzacik Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: 144.92.124.* 07.04.06, 18:41
          Zgadzam sie, bylem w Brazylii i niestety Polki to marne podroby.
          • Gość: może starość... Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 19:23
            może wiagra..
            • zbychowiec to jest czysty D E B I L I Z M 08.04.06, 13:19
              Zastanowmy sie o czym tak naprawde jest ten artykul:
              Polki uwazaja, ze Polacy prawia im za malo komplementow na temat ich urody w
              zyciu codziennym.
              Z drugiej strony wiemy, ze:
              Polki (i nie tylko) maja dosc oceniania ich po urodzie, poniewaz jest to
              POWIERZCHOWNE (jest to jeden z glownych zarzutow pod adresem facetow).
              Slyszymy mnostwo wypowiedzi ladnych dziewczyn w stylu: Do szalu doprowadza mnie
              fakt, ze faceci traktuja mnie jak lalke - dostrzegaja tylko moja urode!

Wydaje sie to ze soba sprzeczne, ale jednak nie jest. To odkrywa jeden z
              najbardziej paskudnych aspektow kobiecej psychiki:
              Chca one by traktowac je jak modelki - zachwycac sie ich (watpliwa, bo rasowana
              na wszelkie mozliwe sposoby) uroda, a na tej podstawie zachwycac sie ROWNIEZ
              ich niesamowita inteligencja, zaradnoscia, wiedza, dobrocia itp.
              Jest to postawa typu:
              Mam (wedlug mnie) ladna buzke, wiec automatycznie jestem inteligentna, dobra i
              w ogole naj. Czyli moj wplyw na facetow dzieki mojej (domniemanej) urodzie
              wykorzystuje w celu zmuszenia ich do prawienia mi rowniez peanow na temat moich
              innych (nie istniejacych) przymiotow.

Druga sprawa to poziom tego "artykulu". Jestem prawie pewien, ze pies sasiadki
              bylby w stanie stworzyc cos lepszego. To juz nawet nie jest zenujace... to jest
              po prostu totalny i absolutny dol (przynajmniej jak dla mnie).
              • Gość: realista [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.04.06, 14:05
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • Gość: ountain Mnie juz Polki nie kreca,po obejrzeniu Brokeback M IP: *.gl.digi.pl 09.04.06, 00:11
                  Mountain zakochalem sie w kowbojach... to jest to!!!!!
                  iiiiiccchaaaaaaaaaaa :)))))))))
                  • Gość: realista Re: Mnie juz Polki nie kreca,po obejrzeniu Brokeb IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 09:59
                    Gość portalu: ountain napisał(a):

> Mountain zakochalem sie w kowbojach... to jest to!!!!!
                    > iiiiiccchaaaaaaaaaaa :)))))))))

dobrze że nie oglądałeś "Przygód psa Cywila"...
                    • Gość: kr Bardzo malo madrych, ciekawych dziewczyn!! Ladny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 17:02
                      biust, nogi i buzka to nie wszystko!! Dlaczego 90% dziewczyn nie ma jakis
                      glebszych ciekawszych zainteresowan, pasji?
                      • Gość: Aleksandra Re: Bardzo malo madrych, ciekawych dziewczyn!! La IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.04.06, 20:25
                        czasami mają ;)
                        pozdrawiam!
              • Gość: Magdzia Re: to jest czysty D E B I L I Z M IP: *.autocom.pl 09.04.06, 22:29
                Przesadzasz. Ja uwazam ze Polki wcale nie sa wspaniale chociaz sama nia jestem.
                Kobiety w Polsce chca by mezczyzni prawili im komplementy dlatego ze same nie
                potrafia uwierzyc w siebie i chca by ktos je dowartowciowal. Poza tym z taka
                ponura mina jakie ma wiekszosc Polek ciezko byc urocza i wygladac slicznie.Wiem
                ze w Polsce jest ciezko i trudno zdobyc sie na odrobine optymizmu ale warto
                sprobowac to zrobic szczegolnie w towarzytswie plci przeciwnej.Mam 21 lat i jak
                widze jak ciezko jest wyciagnac moich znajomych do knajpy czy na jakies
                spotkanie po to tylko zeby spedzic troche czasu w towarzystwie, po to by sie
                troche posmiac to rece mi opadaja... Dziewczyny w moim wieku robia z siebie
                dojrzale damy a jak maja chlopakow to graja role oddanej, nawiedzonej
                zonki.Sponatnicznosc i mlodziencze zachowanie nie jest w modzie wsrod mlodych
                Polek wiec nie dziwmy sie ze jest jak jest.Umiejetnosc i chec szukania radosci
                wsrod wiekszosci mlodych kobitek w Polsce jest prawie zerowa.
                • Gość: topimek Re: to jest czysty D E B I L I Z M IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 12:21
                  Na szczęście ja z moja lubą nie wpisujemy się w ten nurt. A zachowywanie się jak
                  małżeństwo jest chore. Pani stateczna z panem statecznym... Taaa. i nagle z osób
                  lubiących sie bawić stali się snobanmi bo tak rodzice mówia że wypada. A jeśli
                  nie mówią to dają przykład. Ale to jest sprawa chorej mentalnosci naszego
                  społeczeństwa.
              • Gość: taka-se Re: to jest czysty D E B I L I Z M IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:08
                oj nie zupelnie sie z Toba zgodze bo troche generalizujesz. kobietom, ktore sie
                w ten sposob prezentuja rzeczywiscie bardziej zalezy na ocenie ich
                powierzchownosci niz wnetrza (co za przeproszeniem widac w ich argumentach), a
                przeciez nie wszystkie kobiety reklamuja sie w ten sposob bo widza w sobie cos
                wiecej niz wlasna proznosc.zreszta te, ktore maja piekne wnetrza nie musza sie
                pysznic tym na prawo i lewo bo jezeli sa inteligentne to jednoczesnie swiadome
                swoich zalet. podobna jest sytuacja jesli idzie o mezczyzn-nie kazdy prawi
                komplementy w celu zaciagniecia do lozka.
                przyznam natomiast, ze isnieja przekorne kobiety, ktore staraja sie aby ich
                uroda zostala zauwazona, a gdzy sie tak stanie to maja pretensje, ze nikt nie
                widzi ich inteligencji-no coz, zasada jest taka aby ineligentnie pokazac swoja
                urode:>
                • blade1985 Re: to jest czysty D E B I L I Z M 10.04.06, 17:44
                  u mnie laska z taka samoocena i "skromnoscia"jak 'nasza" Hania nie miala by
                  zbyt wielkich szans dziewczyna musi miec osobowosc a nie tone tapety na twazy
                  i wybujala samoocene wiekszosc facetow nie prawi takiej dziewczyny komplementow
                  na ulicy bo albo uwaza ze nie warto albo ma swoja kobiete poza tym wygladalo by
                  to conajmniej dziwnie jak by tak kazdy podchodzil do kobiety na ulicy i prawil
                  jej komplementy albo by go uznala za zboczenca albo za wariata:P poza tym
                  plastikowe panienki z wybujalym ego dobre sa na jedna-dwie noce-pozniej niech
                  nie placza ze faceci je zostawiaja bo poza cialem nie mialy nic innego;)i jak
                  tu oceniac ich wnetrze kiedy nie ma co:P- ale nie na dluzszy czas i tu mamy
                  przyczyne rosnacych rozwodow w Polsce:P , no chyba ze facet juz calkiem
                  zamienil mozg na miesnie i koks wtedy to juz wszytsko jedno ....:P
                  • blade1985 Re: to jest czysty D E B I L I Z M 10.04.06, 17:47
                    poza tym jak laski leca na kase to co sie dziwic ze niektorzy wybieraja takie
                    zeby pasowaly im do BMW tak samo ladne drogie i plastikowe ;)
            • Gość: maniek Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 15:07
              Brazylijki i Wenezuelki rulez!!!!!!!!
            • Gość: Magdzia Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.autocom.pl 09.04.06, 22:37
              hehe
              cale szczescie ze sa jeszcze tacy naiwni i slepi ktorych kreca polskie kobiety.
              Dobrze tez ze ci naiwni i slepi faceci sa przystojni i calkiem dobrzy w lozku.
              Zaleta tych panow jest rowniez to ze czesto mozna z nimi porozmawiac, posmiac
              sie i pozartowac. Zal mi Polek ze wlasnei na takich okropnych facetow zostaly
              skazane.
              pozdrowienia dla wszystkich naiwnych i slepych ;)
          • Gość: ptyś Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: 209.208.236.* 07.04.06, 19:58
            nie wrzucajmy pieknosci i Latynosek do jednego wora - Brazylijki to jedno, niskie i pekate Meksykanki
            to co innego
            • Gość: waldek Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.dsl.mdsnwi.ameritech.net 08.04.06, 01:17
              Co do wielu Meksykanek to zgoda, ale Brazylijki, Kubanki, Kolumbijki to tez
              latynoski!
              • karmarys Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k 09.04.06, 14:37
                Racja Kolumbijki i Wenezuelki sa najpiekniejsze, Brzylijki najseksowniejsze a
                Meksykanki takie jakies.... chociaz spotkalem kiedys Meksykanke wysoka, sliczna
                i inteligentna, ze prawie popelnilem faux pa (czy jak to sie pisze;) tak
                ostentacyjnie nie moglem uwierzyc ze jest z Meksyku. ;)))
                • Gość: purify .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:44
                  faux pas*
          • Gość: Polka Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: 217.153.161.* 07.04.06, 21:30
            to bardzo ciekawe panowie.......jestem Polką, mam ciemną karnację i czarne
            długie /nie farbowane/ wlosy.wszędzie zagranicą /jak dotąd 14 krajów/
            mężczyźni wręcz narzucają się i nie mogłam przejść ulicą bez zaczepek
            nie ubieram się wyzywająco, ani w mini ani dekolt do pasa, a nigdy nie
            narzekałam na brak powodzenia, szczególnie zagranicą nasłuchałam się
            komplementów
            jeżeli panom nie odpowiadają Polki to może warto pojechać do Holandii, Niemiec
            lub Anglii tam z pewnością czekają pięknotki........
            W Brazylii może i są atrakcyjne kobiety, ale wiele z nich ma obsesję na punkcie
            poprawiania urody, sztuczne piersi, "odessane" pośladki i uda, silikonowe usta
            i doczepiane treski........powodzenia......
            Polska to jeden z niewielu krajów na świecie gdzie jest mnóstwo naturalnie
            pięknych kobiet, a nie spreparowanych przez chirurgów kukiełek
            a tak poza tym wielu facetow z całej Europy zachwyca się urodą i życiowym
            perfekcjonizmem Polek
            • Gość: globtrotter Ale się uśmiałem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 21:33
              Gość portalu: Polka napisał(a):

> Polska to jeden z niewielu krajów na świecie gdzie jest mnóstwo naturalnie
              > pięknych kobiet, a nie spreparowanych przez chirurgów kukiełek

buhahaaaaaaa

• Gość: Calineczka Re: Ale się uśmiałem IP: *.onlink.net 07.04.06, 23:16
                kiedy wracalam z Budapesztu zawsze slyszalam,ze wygladam jak 100% Polka a
                wegierscy celnicy oblesnie sie oblizywali. Zawsze bylam wysoko "zapieta" pod
                szyje i nie mialam w sobie nic z nimfomanki. Dzisiejsze dziewczyny nie dosc,ze
                wydekoltowane od pepka po pepek to jeszcze czekaja aby im jak najszybciej
                majtki z tylka spadly.
                • Gość: Michał W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 01:01
                  żyjesz jak chcesz? Nie narzucaj swoego poglądu innym.
                  Polski są nudne, bo są tak wychowywane bogobojnie i tradycyjnie.

Mamy rózne pogądy nie deprecjonuj żadnego.
                  • Gość: Paulina Pietrzak innaczej IP: *.chello.pl 08.04.06, 13:30
                    powiem wam ze czesc z tego co zostało napisane w tym artukule to stak bzdur....
                    kazda kobieta bez znaczenia z jakiego jest kraju jest piekna, to tylko kwestia
                    gustu.... a to ze ktos nie moze patrzec na Polki to moze wina tego ze to One nie
                    chca na Niego patrzec... To Media kreuja kanon piekna a i narzucaja "wzorce"
                    urodowe....a tak nie powinno byc....bo kazdy jest piekny....
                  • Gość: Delfina Re: W czym problem? IP: *.zaodrze.punkt.pl / *.zaodrze.punkt.pl 08.04.06, 14:04
                    Pewnie nie byłoby ci tak nudno gdyby cię taka mniej bogobojna od czasu do czasu
                    zdzieliła pejczem i przyprowadziła kolegę do wspólnego baraszkowania. Już widzę
                    jak płaczesz i lecisz do księdza po pomoc!:) A tak nawiasem mówiąc to dobrze,
                    że niektóre dziewczyny mają zasady, może dzięki temu przynajmniej niektórym
                    udaje się stworzyć udane małżeństwa i rodziny...
                    • Gość: paulina pietrzak [...] IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.04.06, 19:12
                      • Gość: topimek Re: W czym problem? IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:25
                        Prymitywny podszywacz z ciebie. Podpisuj sie własnym imieniem i nazwiskiem a nie
                        czyimiś zamiast z duzej napisanymi z małej litery.

A co do tego ksiedza to sadzisz po sobie? Odważny anonimie ujawnij się... I PISZ
                        O SOBIE!
                        • Gość: Paulina Pietrzak Re: W czym problem? IP: *.chello.pl 12.04.06, 21:30
                          hhehehe jeszcze nigdy nikt w zyciu nie napisał mi ze ja to nie ja..nie wierzysz
                          pof podaj mi swojego maila a podesle Ci moja fotke inna i sam porownasz do tej
                          na stronie ;>
                  • Gość: magda Re: W czym problem? IP: *.autocom.pl 09.04.06, 22:44
                    oj chlopczyku... miales chyba przykra mlodosc skoro trafiales na
                    bogobojne.Chociaz ...moze ja naleze do mniejszosci... Teraz mowisz ze Polki sa
                    bogobojne a jakbys mial taka wyzwolona ktora mialaby w pupci wszytskei zasady
                    to stalaby sie typowa polska zdzirą.. Wy sami nie wiecie czego chcecie.
                    • Gość: Yora Re: W czym problem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:43
                      Idiotka..
                  • Gość: topimek Re: W czym problem? IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:21
                    BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Ano wiesz, wszędzie są bogobojne cnotki niewydymki, nimfomanki i normalne
                    kobiety. Jak nie ptorafisz znaleźć odpowiendiej kobiety to łatwiej zrzucić winę
                    na wychowanie... Srututtutu majtki z drutu.

Ja mam dziewczynę która ca niedziele chodzi do kościoła, ale nie jest
                    świętojebliwa. Dziewczyna i do tańca i do różańca jak to mówią. A że pewnych
                    spraw każdy musi sie kiedyś nauczyć, ewentualnie będzie trwał w niewiedzy, to
                    trzeba też wiedzieć jak rozmawiać na tematy intymne. Że nie potrafisz szukać i
                    zachować sie czasem jak facet to nie zganiaj na wychowanie dziewczyn Michał.
                    Złej baletnicy przeszkadza rąbek u spódnicy...
              • Gość: fajnie Re: Ale się uśmiałem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:52
                Taaa.... np. Mandaryna ;)
              • Gość: purify nihilista IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 21:47
                ...
            • Gość: Miki Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.user.ono.com 07.04.06, 21:43
              > a tak poza tym wielu facetow z całej Europy zachwyca się urodą i życiowym
              > perfekcjonizmem Polek

MediaMarkt zrobił błąd. Niemieckich sprzedawców powinny oskubać z gaci życiowo
              perfekcyjne polki.
              • Gość: Polka Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: 217.153.161.* 07.04.06, 21:54
                tak Miki,/Mouse?/
                życiowo perfekcyjne Niemki pewnie są dużo lepsze, ale zależy dla kogo.....
                jak tak źle w Polsce to droga wolna
                nikt panów "przecudnych" Polaków na siłę w kraju nie zatrzymuje
                a w Polsce jakoś dużo bardziej popularne są małżeństwa Polek z obcokrajowcami
                niż Polaków
                może dlatego, że oni potrafią docenić śliczne i inteligentne Polskie dziewczyny
                i każdy kto przyjeżdża aż pieje z zachwytu nad urodą polskich kobiet
                jakoś zachwytów nad polskimi mężczyznami nie słyszalam
                a tak może panów porównać np. do Hiszpanów
                widziałam przez tydzień w Hiszpanii tylu przystojnych i męskich facetow co w
                Polsce przez cale życie
                • Gość: TT Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.bsk.vectranet.pl / *.bsk.vectranet.pl 07.04.06, 22:54
                  Taaaaaaaaaa jedz sobie do hiszpanii znajdz sobie jakiegos kurdupla siegajacego
                  Ci do cyckow...
                  • Gość: kasia1m80cm Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:01
                    Wzrost nie jest wyznacznikiem tego, czy facet jest w porzadku
                  • Gość: topimek Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:32
                    Jedź sobie do wybranego przez ciebie kraju i wybierz sobie ta idealną piekność
                    do tego pasującą ci w reszcie cech.
                • Gość: Miki Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.user.ono.com 07.04.06, 22:58
                  > tak Miki,/Mouse?/
                  > życiowo perfekcyjne Niemki pewnie są dużo lepsze, ale zależy dla kogo.....
                  > jak tak źle w Polsce to droga wolna
                  > nikt panów "przecudnych" Polaków na siłę w kraju nie zatrzymuje

Niemki przynajmniej nie zachowują sie jak potencjalne Lady Mackbeth.

> a w Polsce jakoś dużo bardziej popularne są małżeństwa Polek z obcokrajowcami
                  > niż Polaków

Polak ze swoimi zarobkami jest jak na europejskie warunki dziadem. Czy warto
                  żenić się z dziadem?

> może dlatego, że oni potrafią docenić śliczne i inteligentne Polskie >dziewczyny

To co oni doceniaja to przede wszyskim znikome "koszty utrzymania" i to ze za
                  niewiele dostaja wiele (głównie w łóżku)

> i każdy kto przyjeżdża aż pieje z zachwytu nad urodą polskich kobiet
                  > jakoś zachwytów nad polskimi mężczyznami nie słyszalam

Zwykła kurtuazja. Wyrobiona na podstawie kontaktów z salonami (masażu też).

> a tak może panów porównać np. do Hiszpanów
                  > widziałam przez tydzień w Hiszpanii tylu przystojnych i męskich facetow co w
                  > Polsce przez cale życie

Nic tak nie dodaje męskości jak poskromienie kobiety. Zwłaszcza z Polski.
                  • Gość: Kasia Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:03
                    Miki, jestes kochany
                  • Gość: taka-se Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:28
                    > Polak ze swoimi zarobkami jest jak na europejskie warunki dziadem. Czy warto
                    > żenić się z dziadem?

no nie mow bo jak na azjatyckie (z wyjatkiem japonskich) i afrykanskie, a w
                    niektorych przypadkach i poludnowoamerykanskie warunki to Polak jest jak pan,
                    tylko co z tego?

> To co oni doceniaja to przede wszyskim znikome "koszty utrzymania" i to ze za
                    > niewiele dostaja wiele (głównie w łóżku)

wile kobiet chce aby facet tak myslal-to jest gra:P
                • Gość: gosc Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.orange.pl 08.04.06, 13:59
                  a tak może panów porównać np. do Hiszpanów
                  > widziałam przez tydzień w Hiszpanii tylu przystojnych i męskich facetow co w
                  > Polsce przez cale życie

nie sadze zeby bylo az tylu przystojnych facetow w Polsce
                • Gość: Aga Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.dip0.t-ipconnect.de 08.04.06, 14:23
                  Polki sa ladne, ale najczesciej zle ubrane. Faceci-Polacy to
                  katastrofa.Zaniedbani, niewysocy, wasaci, banalni i nudni. Panowie, zrobcie cos
                  z soba.
                  • Gość: blackakacat Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.bulldogdsl.com 10.04.06, 05:21
                    jak jest ktos niewysoki to co ma ze soba zrobic ?? a poza tym za niskich uchodza Portugalczycy Wlosi Hiszpanie Grecy ale raczej nie Polacy, tu gdzie mieszkam (miasto na L. w Wielkiej Brytanii na polnoc od hrabstwa Surrey na pld zach od Essex) uchodzimy za dragali
                    • Gość: topimek Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:39
                      Zakompleksieni i zakompleksione muszą się wypisać.

Piękno konkretnej kobiety nie zależy od narodowości, co najwyzej bardziej
                      prawdopodobne że w jakimś kraju urodzi się piękna kobieta... a co za tym idzie
                      jest ich więcej w niektórych krajach niż w innych.

A jak jakiś Polak pisze że w Polsce nie ma pieknych kobiet to jest
                      zakompleksiony i ślepy. Przed takim psotawisz piękną kobietę to nie zauważy.

A że są i łatwe kobiety. ŁAŁ! Niesamowite! Wszedzie sa i co z tego? Wytłumaczy
                      mi to któryś zakompleksiony?
            • alyra11 Czego im brakuje? To proste . ROZUMU! 07.04.06, 21:55
              • Gość: Polka ROZUMU?chodzi ci o te które są żonami Polaków? IP: 217.153.161.* 07.04.06, 22:12
                atak na marginesie bardzo inteligentna uwaga panie A....
                • Gość: Gosc portalu Re: ROZUMU?chodzi ci o te które są żonami Polakó IP: *.user.ono.com 07.04.06, 22:24
                  > atak na marginesie bardzo inteligentna uwaga panie A..

A ma rację. Trzeba nie mieć rozumu, żeby za wszelką cenę starać się udowodnić,
                  że facet nie jest w ogóle potrzebny.
                  • Gość: lili Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: 217.153.161.* 07.04.06, 22:31
                    facet jest potrzebny ale z klasą
                    nikt tu nie udawadnia, że mężczyźni nie są potrzebni
                    tylko niekoniecznie muszą być z Polski
                    wielu jest facetów na świecie, którzy lepiej dostrzegą i docenią Polki, jeżeli
                    Polacy tego nie potrafią
                    • zbychowiec Re: ROZUMU brakuje Polakom 08.04.06, 13:33
                      Polacy po prostu NIE LUBIA KLAMAC, durna istoto.
                      Nie musisz pisac w czasie przyszlym, eksodus Polek do Wloch, Niemiec itp. juz
                      sie odbyl, wiekszosc dala nie powiem czego i pojechala do tych, ktorzy po to,
                      by miec przez pare latek mlodsza o 20 lat zonke sa gotowi troszke sklamac i
                      wydac troche kasy (relatywnie mniej niz na jeszcze bardziej rozpasane
                      niemieckie, wloskie itp. kobyly).
                      Dla mnie ta forma prostytucji jest najgorsza z mozliwych. Dziwka przynajmniej
                      wie ze jest dziwka i nie dziwi sie, gdy ja tak nazwac. Te polskie "nie
                      doceniane" dziewczyny chca by darzyc je szacunkiem: teraz w koncu maja duzo
                      pieniedzy, dom, pare samochodow, meza cudzoziemca. Gdy przyjezdzaja do
                      rodzinnej wsi, staraja sie by wygladalo to jak przyjazd krolowej na jej wlosci.
                      Najmniej pogardy czuje do tych, ktore juz nie wracaja, przynajmniej nie trzeba
                      ogladac tych idiotycznych spektakli.
                      • Gość: Kasia Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:12
                        Pytanie tylko, czy te spektakle kiedys sie
                        skoncza. I jak sie skoncza.

No a z tym klamaniem Polakow to nie do konca prawda.
                        Zauwazylam, rowniez Polacy (choc oni
                        w mniejszym stopniu) klamia nawet wtedy, gdy jest
                        to logicznie nieuzasadnione. To wprost nie do pojecia.
                      • Gość: Kasia Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:14
                        Ale masz racje, lepszy skromny pod wzgledem finasowym,
                        ale prawdziwy zwiazek.
                      • Gość: KR$ Zbychu przybij piatke... IP: *.eranet.pl 08.04.06, 23:37
                        trafiasz w sedno kazdym slowem.
                        • Gość: Magda oj Zbychu, Zbychu... IP: *.autocom.pl 10.04.06, 12:07
                          Masz racje w tym co piszesz tylko zastanow sie jakie sa powody takiego wlasnie
                          zachowania Polek. Gdyby taka opisana przez Ciebie Polka miala alternatywe dla
                          zycia z cudzoziemcem to moze wybralaby ja.Kobiety szukaja partnera ktory
                          zapewni im bezpieczenstwo pod kazdym wzgledem. To jest typowo zwierzece
                          zachowanie tak samo jak wiekszosci mezczyzn ktorzy wybieraja ze tak powiem
                          dorodne kobiety po to by daly im zdrowe potomstwo.Polscy mezczyzni sa moze
                          zabawni ale nie sa zaradni, nie potrafia o siebie zadbac a jak juz dbaja to nei
                          wiadomo czy jeszcze maja jaja czy tez je utracili w czasie przesadnego
                          upiekszania.POlki ktore potrafia sie odnalezc w polskiej rzeczywistoeci nie
                          potrzebuja Polakow a te ktore tego nie potrafia niezaradnego Polaka nie
                          potrzebuja bo jak maja do wyboru meczarnie z polskim sknerusem to wola
                          starszego cudzoziemca.
                      • Gość: topimek Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:45
                        Widać że nie wiesz jak wygląda wiekszość Niemek i Angielek. TV to nie wszystko,
                        tam wybierają zwykle najładniejsze. Pojedź i zobacz te wspaniałe an(g)ielki, te
                        doskonale i proporcjonalnie zbudowane Niemki... ŁAŁ! Wrócisz do Polski i
                        stwierdzisz że w Polsce są na prawde Piękne kobiety.

A że niektóre lubią łatwo i wygodnie żyć. Nobla ci dać zbychu, gratuluję! Wcale
                        nie ma łatwych amerykanek, włoszek, francuzek, angielek... Tylko Polki łatwe są.

Lecz gdzie indziej swoje kompleksy biedny i niedowartościowany.
                        • Gość: gregScot Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.cable.ubr01.pert.blueyonder.co.uk 11.04.06, 00:51
                          To raczej wypowiedz,typowej feministki..wiem ile Polek jezdzi za granice by sie
                          prostytuowac..tylko poto by nie pracowac.Wygodne zycie tego nie
                          tlumaczy.Oczywiscie Polki maja wybor.. nie nie musza wybierac Polakow ale kto
                          lepiej je doceni niz wlasnie my..
                        • Gość: Yora Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:32
                          Taaaak są łatwe jak cholera ale tylko wtedy jeśli czują pełne konto i willę.
                          Nie znajdują w Polsce tych bogactw. Tak bogactw, ponieważ nie wystarczy im
                          stabilne życie na przyzwoitym poziomie. Mówiąc o bezpieczeństwie maja na myśli
                          życie w luksusie (Własne BMW-nowe, rezydencja, wczasy 2 razy w roku w tropikach
                          i 1 w alpach). Nie mam kompleksów. Pewna piękna i inteligentna mężatka, starsza
                          ode mnie o 34 lata stwierdziła że niczego mi nie brakuje jako mężczyźnie za
                          wyjątkiem kasy. Mam mieszkanie,pracę i dobry choć 10-letni samochód... Jakieś
                          pytania?
                          ps Znam też opinię że "polskie chłopy to se już tylko na wioskach mogą szukać
                          żony" Myślę że nawet tam jest już podobnie jak ww.
                    • Gość: Kasia Re: ROZUMU brakuje Polakom IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:07
                      Dokladnie! Moze wreszcie Polacy nas docenia. Wtedy beda
                      mogli sie wykazac. do tej pory byli rozpieszczani, bo
                      wszedzie bylo mnostwo pieknych wolnych kobiet, a teraz
                      granice sie otworzyly i musza o nas zawalczyc. Ciekawe, jak
                      im to wyjdzie... Tzrymam kciuki, bo maja rycerskie
                      predyspozycje! No ale zobaczymy...
                • Gość: jack Re: ROZUMU?chodzi ci o te które są żonami Polakó IP: *.proxyplus.cz / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 10:40
                  a dlaczego atakuje cie na marginesie a nie centralnie:)
              • Gość: Tulla po prostu rzygac sie chce IP: *.autocom.pl 10.04.06, 12:27
                nie ma na tym forum madrego posta ktory choc troche lagodzilby ton wypowiedzi
                wszytskich panow.Ja nie wiem co sie z Wami dzieje... Patrze na ulice a tam
                zakochane pary, ide do knajpy a tam zafascynowani panowie ktorzy obserwuja
                ciekawie dziewczyny. Na co to wszystko? Te namietne calusy na przystnakach,
                spacery za raczke itd. Czasem jak na to patrze to mi sie od slodkosci niedobrze
                robi. Czyzby to wszystko bylo udawane? Powiedzcie mi czy wy to udajecie?
                Przykre by bylo gdyby Polacy zmuszali sie do kochania tak obrzydliwych Polek a
                jeszcze gorsze by bylo gdyby panowie jako za najwazniejszy cel w zyciu stawiali
                sobie nalezienie prawdziwej milosci bo to przeciez jest takie niemeskie. Wy
                naprawde jestescie ograniczeni skoro dla was najwazniejsze jest miec ladna
                laske u boku. Polki nie narzekaja tak na Polakow jak Polacy na Polki i nie
                wyniko to z tego ze jestescie tak wspaniali ale my kobiety mamy na prawde
                wazniejsze cele w zyciu niz zdobycie faceta. Po prostu rzygac sie chce jak
                czytam te wasze narzekania bo wynika z nich ze nie macie nic lepszego do roboty
                niz ciagle gledzenie na Polki. Proponuje tym wszytskim Panom ktorym sie nie
                podobamy zeby wyjechali do Brazylii, Francji itd bo tam panienki arcypiekne
                czekaja na was z otwartymi ramionami a my tutaj bedziemy miec spokoj od
                imbecylow narzekajacych na zycie jak stare baby.
                • Gość: topimek Re: po prostu rzygac sie chce IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 13:50
                  Najgłośniej szczekają psy bez zębów.

Taki jeden z drugim najeżdżając na Polki a pozostałe nacje widząc tylko w TV
                  myśli sobie że tam są same piękne kobiety. A w Polskich serialach też brzydkie
                  wystepują... TAAAAAAAAA...
                  Taki nie docenia Polek bo nie wie co ma obok siebie. Cudze chwalicie, swego nie
                  znacie.
                  • Gość: Tulla Re: po prostu rzygac sie chce IP: *.autocom.pl 10.04.06, 14:16
                    wkoncu odezwal sie ktos madry. Tak sobie mysle ze Ci wszyscy faceci ktorzy tak
                    najezdzaja na Polki maja problemy z soba. Ja jestem b.ostrozna co do facetow
                    jako partnerow w zwiazku bo raz sie przejechalam niemilo natomiast teraz mimo
                    takich doswiadczen nie mam potzreby narzekania i wybrzydzania nad mezczyznami.
                    Polacy maja swoje plusy i minusy ale na prawde nie tylko wokol przeciwnej plci
                    kreci sie swiat. A ci narzekajacy pewnie sa tak swietnymi panami ze zadna ich
                    nie chce bo jakby mieli kobiety to inaczej wyrazaliby sie o Polkach.dzieki za
                    glos normalnego faceta na forum Topimek:)
                • Gość: Yora Re: po prostu rzygac sie chce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.06, 00:40
                  Kochałem Polkę, jej wady i zalety. Ona mnie kochała "na zabój". Pojechała do
                  Anglii i znalazła sobie 20 lat starszego ode mnie pana biznesmena. Był brzydki
                  i zimny ale miał Mercedesa SL i spędziła z nim wakacje w:Australii, Grecji,
                  Tajlandii, Brazylii, Francjii, Egipcie, Hiszpanii i jeszcze w jakimś azjatyckim
                  kraju, nazwy nie pamiętam. Rzucił ją po czasie i teraz ona mi mowi, że jednak
                  ze mną był "najpiękniej"i że chce żebyśmy zaczeli od nowa..
            • Gość: wardog1 Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.versanet.de 07.04.06, 22:44
              Do Polki
              Stukam z niemiec i tylko jedno ci powiem
              MASZ RACJĘ
            • Gość: kilimanjaro Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 02:49
              Hmmmmmmmmmmmmmm, interesujące jest to, droga Pani, że Pani typ urody jakby ciut
              odstawał od stereotypowego wyglądu przaśnej polskiej krasawicy-blond,
              etc....Trochę to, co Pani pisze, potwierdzałoby zatem wyższość owych Latynosek,
              skoro Pani tak właśnie wygląda i ma tak szalone powodzenie ;)! Pani uwagi na
              temat operacji plastycznych w Brazylii traktuję jako prowokacyjny dowcip, gdyż
              przeciętna Brazylijka przez całe życie nie zgromadzi takich pieniędzy, które by
              jej pozwoliły na najskromniejszą choćby operację...
              Pozdrawiam serdecznie!!!!!
              P.S
              Jestem pewien, że też bym zwrócił na Panią uwagę na ulicy, ale pewnie bym się
              tak jednak nie narzucał...
              • Gość: Kasia Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:22
                No właśnie. Polski romantyk. Tylko jednego mu brakuje.
                Odwagi. Jaka jest potencjalna szansa na to "by zyli dlugo i szczesliwie", jesli
                obiekt westchnien nie ma pojecia, ze dany mlodzian chociazby o niej mysli?
                Marzyciele!
                • Gość: KR$ Wez mnie nie rozsmieszaj... IP: *.eranet.pl 08.04.06, 23:42
                  akurat nie mam problemow z podejsciem do dziewczyny i zaflirtowaniem. Niestety
                  zdecydowana wiekszosc Polek jest jak inzynier Mamon - on lubial tylko piosenki
                  ktore juz slyszal, one lubia tylko ludzi ktorych juz kiedys poznaly... Zenua -
                  a jak pomysle o tym jakie laski zaczepialy mnie same w San Francisco i jak milo
                  sie z nimi potem baraszkowalo...
                  • Gość: Jędrzej Re: Wez mnie nie rozsmieszaj... IP: *.chello.pl 09.04.06, 20:55
                    1. Kto tu CIEBIE chce rozśmieszać? Kasia pisała przecież do kogo innego.
                    2. O co masz pretensje do "zdecydowanej większości Polek"? Że nie idą do wyra z każdym samcem, który je na ulicy zaczepia?

Jesteś głupszy, niż ustawa przewiduje.
            • Gość: janek [...] IP: *.toya.net.pl 08.04.06, 04:00
            • corradocatani cóż... 08.04.06, 09:46
              z tym perfekcjonizmem polek to przesadziłąś grubo. Oczywiście Polki naprawdę
              wyróżniją się na tle kobiet z krajów zachodnich. Niewątpliwie jesteś przykłądem
              osoby urodziwej i inteligentnej. Przyznas z chyba rację stwierdzeniu, ze Polki
              dopiero zaczęły pozbywać się zachamowań i nabierać ogłądy. Nie jestem
              przykładem faceta specjalnie urodziwego ani inteligentego, natomiast rzadko
              spotykam kobietę z którą mogę swobodnie porozmawiać, bez wynisołości lub
              udawania skromności, bez pakowania mnie w rolę samiec - napastnik. Mało jest
              kobiet bezpośrednich ale z klasą. Kobiety zapomniały jak być sobą. Wierz mi,
              nie muszą być slicznymi lalami, dopracowanymi dziełami sztuki. Wole szczerą i
              otwartą dziewczynę w wytartych dzińsach która wie że jest kobietą w 100% i nie
              musi tego udowadniać, niż pannę która poświęca swojemu ciału 99% czasu a
              umysłowi pozostałą cześć.
              • Gość: Kasia Re: cóż... IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:25
                Niewielu jest jeszcze u nas facetow, ktorzy potrafia to docenic.
                • Gość: taka-se Re: cóż... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:40
                  tych, ktorzy nie potrafia docenic podzielilabym na dwie grupy.
                  1 to Ci, ktorzy nie maja na tyle odwagi by byc romantycznymi i zgrywaja macho bo
                  kiedys jakas niewrazliwa 'samica' puscila ich z torbami lub sa zmuszeni
                  zaszpanowac przed kumplami)
                  2 to Ci, ktorzy odebrali wychowanie, ze facet jest lowca, panem i wladca, a
                  kobieta tylko dodatkiem (takowy musi sie odpowiednio prezentowac)
            • corradocatani c.d 08.04.06, 09:47
              Poza tym życiowymi perfekcjonistkami polki są tylko za granicą kiedy zobaczą
              kasę. przykra prawda.
              • Gość: Kasia Re: c.d IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:27
                Nie popadaj w zwatpienie: WYJATKI potwierdzaja regule:)
            • nessuno Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k 08.04.06, 11:40
              Gość portalu: Polka napisał(a):

> to bardzo ciekawe panowie.......jestem Polką, mam ciemną karnację i czarne
              > długie /nie farbowane/ wlosy.wszędzie zagranicą /jak dotąd 14 krajów/
              > mężczyźni wręcz narzucają się i nie mogłam przejść ulicą bez zaczepek
              > nie ubieram się wyzywająco, ani w mini ani dekolt do pasa, a nigdy nie
              > narzekałam na brak powodzenia, szczególnie zagranicą nasłuchałam się
              > komplementów
              > jeżeli panom nie odpowiadają Polki to może warto pojechać do Holandii, Niemiec
              > lub Anglii tam z pewnością czekają pięknotki........
              > W Brazylii może i są atrakcyjne kobiety, ale wiele z nich ma obsesję na punkcie
              >
              > poprawiania urody, sztuczne piersi, "odessane" pośladki i uda, silikonowe usta
              > i doczepiane treski........powodzenia......
              > Polska to jeden z niewielu krajów na świecie gdzie jest mnóstwo naturalnie
              > pięknych kobiet, a nie spreparowanych przez chirurgów kukiełek
              > a tak poza tym wielu facetow z całej Europy zachwyca się urodą i życiowym
              > perfekcjonizmem Polek

To prawda.Wszędzie można spotkać piękne kobiety,wszędzie można też spotkać takie
              zwyczjne szare myszki.O urodzie kobiety nie decyduje super ubranko,makijaż,czy
              też jakaś super fryzura.Można spotkać wiele super ubranych i wymalowanych
              lasek,którym się wydaje,że są takie urodziwe i naj pod każdym
              względem.Najczęściej są to puste lale,może i urodziwe czasem ale to
              wszystko.Piękno kobiety,to nie tylko to,co nasze samcze oko dostrzega.Nawiasem
              mówiąc,często o wiele przyjemniej popatrzeć na dojrzałą kobietę,na jej
              wypielęgnowaną urodę,niż na osiemnastoletnie wyzywająco ubrane
              dzierlatki,wymalowane jak kamienica na Starym Mieście,często wytatuowane lub
              wykolczykowane.A przede wszystkim wulgarne i pyskate.Jakże często możemy
              podziwiać może i niebrzydką buzię a niżej spod kusej bluzeczki znakomicie
              wyeksponowana oponka,czasem już pokaźnych rozmiarów.Jakże często można zobaczyć
              taką lalę wymalowaną i wyperfumowaną,o może i zgrabnych nogach ale bardzo
              zaniedbanych,których stopy dawno nie widziały pumeksu.Nie brak u nas pięknych
              kobiet i dziewczyn,niektórym może brak czasu lub chęci na pielęgnowanie swojej
              kobiecości.
              P.S. I nie krzyczcie na mnie,takie jest moje zdanie.
              • Gość: Tonia Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.orange.pl 08.04.06, 14:29
                Gdzie Ty mieszkasz?
                • Gość: KR$ Mieszkam w Polsce, to jest Polska... IP: *.eranet.pl 08.04.06, 23:46
                  Pelno tutaj mlodych, zarozumialych suczek ktore prezentuja soba zero.
              • Gość: taka-se Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:48
                niestety musze sie z Toba zgodzic. czasami, gdy widze takie dziewczyny to smiac
                mi sie chce, bo mam wrazenie, ze taka 'slicznotka' nie ma pojecia o kobiecosci.
                to nawet nie jest bunt mlodzienczy bo przeciw czemu? to staje sie po prostu
                niesmaczne. przez takie traktowanie wlasnej kobiecosci, kobiety chca
                zaprzepascic to o co walczyly feministki, czyli dostrzeganie naszego wnetrza, a
                taka 'laska' chyba nie ma wiele czasu na jego rozwoj.
          • whyiamsoclever Re: co za bzdety 08.04.06, 09:21
            co za bzdury... jak można porównywac polki do latynosek i odwrotnie? porównajmy
            polki do francuzek, angielek czy włoszek. polki niczym nie odbiegają od nich a
            nawet już zaczynają wyglądac lepiej...jedynie z polakami wciąz narnie...

www.EroPortal.Org - Quality Erotica & Adult Community
            • zbychowiec moja rada 08.04.06, 13:40
              Mysle, ze stanowczo powinienes/nnas zmienic rozmieszczenie mebli w sypialni.
              Ide o zaklad ze przy lozku, nad twoja glowa, wisi teraz jakas szafka. Kaz ja
              przesunac w inne miejsce. Zaoszczedzi to tobie bolu, a nam, czytajacym twoje
              wypowiedzi, mek intelektualnych.
          • Gość: :o) Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: *.server.ntli.net 08.04.06, 14:04
            Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow. 1 na 100 jest na europejskim
            poziomie. Reszta to zwyczajne stado slocluchow, ktore nie potrafi sie zachowac
            w restauracji.
            • Gość: Jantar Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: 198.70.237.* 08.04.06, 16:57
              potwierdzam te obserwaje.
              Dodam tez brak higieny osobistej u wielu Polek, jak zajedzie smrodem potu spod
              pach --nie tylko ze nie myja sie zbyt czesto ale tez nie uzywaja dezodorantow
              (czy wogole wiedza co to jest i do czego sluzy?)
              • Gość: taka-se Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:01
                a moze Ty powinienes zaczac uzywac wody i mydla zamiast dezodorantow bo chyba
                mowisz o sobie. no tak dezodorant moze na jakis czes ukryje to co kryje sie pod
                nim, ale po pwenym czasie, gdy zobaczysz ladna laske zaczynasz sie denerwowac i
                szlag trafia dzialanie dezodorantu:] poza tym zastanow sie dlaczego tak mowisz o
                kobietach-czyzby wszystkie Cie omijaly szerokim lukiem;] ?
            • Gość: taka-se Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:57
              musiales pare lat poswiecic na obserwacje, zeby takie wnioski wyciagnac i do
              tego zwiedziec cala Europe-proponuje, zebys to gdzie opublikowal bo jesli Twoje
              dane sa tak szczegolowe (1/100) to naprawde warto. poza tym przy takim
              'gentleman'ie' to wcale mozliwe, ze znalazla sie jedna odpowiadajaca Twoim
              idealom kobiety:P BTW powiedz mi jak wyglada Twoja 1/100 dam-jestem szlenie
              ciekawa.Chyba masz malo kolezanek
              • Gość: :O) Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: 170.65.192.* 10.04.06, 10:19
                Moja kobieta zwyczejnie wie jak uzuywac makeup i nosi bardzo bardzo, ladne
                ciuchy (Karren Mullen itd)... ale to jest zwyczajnie poza twoim wyobrazeniem.
                Zakaldam sie o kupe kasy, ze gdybys stanela obok mojej kobiety to wygladalabys
                jak zwyczajny morus.

Nie mam zamiaru tutaj nikogo obrazac. To ze polki sa wiesniarami to nie jest
                ich wina. To wina systemu, komuny, braku pieniedzy itd. Bylo pytanie w artykule
                to na nie odpowiedzialem (mysle ze mam pewna, wiarygodna skale porownanwcza).

Pozdrawiam.
                • Gość: taka-se Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 13:50
                  niektore kobiety nie musza sie dowartosciowywac karren muller itp. bo sa
                  swiadome swojej wartosci. szkoda, ze dla Ciebie kobieta to tylko dodatek, jesli
                  naprawde uwazasz nas za wiesniary to i dobrze bo nie ma obaw, ze ktos taki
                  zwroci na nas uwage.
            • Gość: Paulina Re: Polka brakuje czystosci i ladnych ciuchow IP: 83.168.96.* 24.04.06, 21:44
              Hmmmm... w sumie masz racje ze wiele dziewczyn jest niehlujnych, wulgarnych i ordynarnych... No ale sa te dziewczyny które sa ładnie ubrane (mam nadzieje ze nie chodizlo CI o różową bluzeczkę i mini pokazujące całą dupe:P):) Trzeba poprostu sie rozejrzec:P
              Chłopacy weźcie się do roboty:)
              Pozdrawiam:)
          • Gość: zezóje Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.06, 09:59
            a teraz wyobraz sobie że w Polsce jest cały czas lato i ocean na zawołanie. kto
            byłby wtedy czyja podróbą?
        • Gość: przerażony nie STAJE mi już na widok polek, co robić???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.06, 22:15
          wszystkie są takie same, do 20-tki ok, potem odrażające!
          • corradocatani gdzie ich szukasz? 08.04.06, 09:48
            w dyskotekach czy w burdelach?
          • Gość: aaa Re: nie STAJE mi już na widok polek, co robić???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 22:20
            idz do lekarza bo masz wielki problem hahhahaha
          • Gość: taka-se Re: nie STAJE mi już na widok polek, co robić???? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:06
            to moze zmien orientacje? moze wiagra pomoze, a moze wolisz nastki (tu Cie
            wyleczy miesiac, ba tydzien w pudle;>)no chyba, ze jestes nastkiem to zmienia
            postac rzeczy:)
          • Gość: topimek Idź do okulisty, kup okulary albo soczewki i... IP: *.dsV.agh.edu.pl 10.04.06, 14:25
            zobaczysz świat o wiele wyraźniej!

Jest wiele typów urody wśród Polek, oczwiście z niektórych trzeba wydobyć to
            piękno poprzez uświadomienie im tego że są piękne. Inne trzeba trocheusadzić bo
            myślą że są takie super i wszystko mogą. Ale tak jest wszędzie, a jak sobie nie
            potrafisz poradziż z poderwaniem panny na której widok co staje. To może zgłoś
            się do urologa.
        • Gość: kilimanjaro Re: Polki mnie już nie kręcą, latynoski to jest k IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 02:40
          Tak, tak, tak!!!! Popieram!!!! Me gusta muchisimo chicas Latinas!!!!
      • business3 Nie lubią tak lodów jak Francuzki... 07.04.06, 23:51
        Nie lubią tak lodów jak Francuzki...
        • koalanw Viva la France:) 08.04.06, 21:44
        • Gość: taka-se Re: Nie lubią tak lodów jak Francuzki... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:09
          bardzo dobrze. mamy o jednego 'glebokiego' wielbiciela mniej-niech na Twoja
          wrazliwosc narzekaja Francuzki ja nie zaluje takiej straty:P
          • Gość: Magda Re: Nie lubią tak lodów jak Francuzki... IP: *.autocom.pl 10.04.06, 12:09
            ja rowniez nie zaluje. podejrzewam ze jest nas duzo duzo wiecej
      • nanai11 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 10:00
        Najcześciej to brakuje im pieniędzy i myślacego meżczyzny przy boku.
      • sorella3 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 18:47
        Niczego nie brakuje. Brawa dla polskich dziewczyn!!!
      • Gość: curious Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.nwrknj.east.verizon.net 08.04.06, 22:57
        Nie wiem, ale kiedy niedawno odwiedzilem moj kraj, po wielu latach pobytu za
        granica, co mnie najbardziej zaskoczylo u polskich kobiet to ... te malowane na
        bordowo wlosy - ala wiewiorka. Czy to mialoby dodawac im jakiegos uroku? Hmmm?
        Bo u nas to i wiewiorki i kobiety to bardziej w takim naturalnyum kolorze,
        tzn. ... no coz - siwym ...:).
      • Gość: mika Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.aster.pl 09.04.06, 16:53
        no i tak ma byc! brawo dla tych wszystkich, ktorzy slawia i wielbia urode Polek!
    • Gość: Konrad Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.dip.t-dialin.net 07.04.06, 17:58
      Niestety polscy meżczyźni nie dorośli do tego aby doceniać to co naprawdę
      dobre. Polskie dziewczyny należą w końcu do najpiękniejszych na świecie,
      uroda to tylko mały element. Przecież mają niepowtarzalnie urocze charaktery.
      • Gość: przystojniak Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:37
        a charakteru chodzi Ci o to ,że lubią lecieć na kasę
      • Gość: robson Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:51
        poczucia godności, bo szmacą się że cho cho...
        • Gość: Realistka Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.uni.lodz.pl 08.04.06, 09:36
          O Przepraszam. Po pierwsze: co to znaczy 'szmacą się'...? Czy to, ze mają wielu
          partnerów 'łóżkowych', coś co dla faceta jest wyznacznikiem męskości i powodem
          do dumy...??? Po drugie: polecam wyjazd za granicę (np. Niemcy, Wielka
          Brytania, HISZPANIA) i zaznajomienie się ze stylem życia tamtejszych kobiet. A
          tam żaden facet nie określi tego jako 'szmacenia się'...
          A tak na marginesie: czy nasi polscy panowie pomyśleli jakie wrażenie zrobili
          by na pięknych Latynoskach...? czyba żadna nie poleciałaby na
          określenie 'szmato'...
          • Gość: taka-se Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:17
            Realistko prawda jest taka, ze niektorzy panowie (Polacy) sa strasznie
            zakompleksieni. nie wierze, ze facet, ktory ma przy sobie kochajaca kobiete w
            ten sposob wyrazal by sie o innych. podobnie jest z komplementami, panowie boja
            sie -powiedzmy wprost-porazki, a jesli taka ich spotka to sa bezwzgledni w
            ocenie wszystkich kobiet-i oni mienia sie Europejczykami, a nas smia nazywac
            smierdzacymi, glupimi,szmatami? zalosne
            P.S. mowie o tych, ktorzy tak uwazaja-na forum takich prostakow nie brakuje
      • Gość: WelcometoDisneyPL Taaa.. Polki są przesłodkie (do ślubu) IP: *.era.pl 07.04.06, 20:18
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=630&w=37785727&a=37785727
        • Gość: magdzia Polacy sa przeslodcy do momentu kiedy... IP: *.autocom.pl 10.04.06, 12:11
          ...dostaja orgazm.Pozniej mozna sobie ich darowac.
      • business3 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 07.04.06, 23:45
        Wysysają kasę bez żenady i oporów...

Gość portalu: Konrad napisał(a):

> Niestety polscy meżczyźni nie dorośli do tego aby doceniać to co naprawdę
        > dobre. Polskie dziewczyny należą w końcu do najpiękniejszych na świecie,
        > uroda to tylko mały element. Przecież mają niepowtarzalnie urocze charaktery.
        • Gość: taka-se Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:19
          jak wszedzie. pokaz mi nacje, w ktorej nie ma kobiet czy mezczyzn chciwych posagu.
      • Gość: Jendruś Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.04.06, 07:00
        Ześmiałem się cały ze śmiechu w tym momencie. Polki mają chyba najbardziej
        wredne charaktery na świecie! Poza tym większość Polek ma nosy jak cybuchy i
        cienkie włoski. Wszędzie są piękności i maszkary ale przeciętnie najlepsze są
        Rosjanki, Czeszki i Brazylijki. Poznałęm temat dobrze przez ostatnie 18 lat.
        • meerkat1 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 08:19
          Kasy. Stad tyle uczennic szkol srednich, a nawet podstawowych nagabujacych
          facetow w centrach sklepowych bynajmniej nie w celu uslyszenia komplementow.
        • Gość: taka-se Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:26
          za miedza noski juz nie sa jak cybuchy? gdzies Ty sie chowal przez te 18 lat.
          slowa 'najlepsze' moglbys uzyc majac pojecie o pieknosciach na calym swiecie, a
          sam piszesz, ze tak nie jest, wiec skad wiesz, ze Tajki nie sa piekniejsze niz
          Brazylijki. zreszta z mojego 25-letniego doswiadczenia Czeszki prezentuja typ
          urody slowianski, czyli taki jak nasz.
      • Gość: wojtek Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.81-161.gts.tkb.net.pl 08.04.06, 13:36
        Dobry dowcip. To chyba kobiety nie dorosły by oceniać facetów. Wszezie są
        zaradni i pzreegrani. NIe tylko u nas. Tylko jak panienka chce mieć wszystko to
        niech ustawia się w kolejce bo bogatych jest niewielu. Seks można zapłacic
        prostytucce.
        • Gość: swiatelko Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 13:43
          I meskiej, i zenskiej stronie brakuje realizmu - w miejsce zapatrzenia w plakaty
          superprzystojnych, superbogatych modeli i modelek. Ale czego mozna oczekiwac,
          skoro probuje sie nam wmawiac, ze zycie typowego Polaka powinno wygladac jak
          rzeczywistosc z filmu 'Tylko mnie kochaj'?
      • Gość: krakus Brzydkie Polki IP: 198.70.237.* 08.04.06, 16:54
        Jakos nikt poza Polska nie uwaza Polek za ladne.
        W koneserskich pismach przewaza typ Germansko-Skandynawski lub Latynoski.
        Te bezpodstawne brednie o pieknosci Polek propaguje ludzie ktorzy nigdy nie
        wyjezdzali za porzadna granice.
        Stan w kolejce w supermakeciek, przejedz sie tramwajem, przespaceruj ulica i
        zobaczysz koszmarna czesto brzydote Polek.
        • Gość: taka-se Re: Brzydkie Polki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:31
          buahahaha. oh rzadko pojawiaja sie fora na ktorych moge sie posmiac. czytasz
          niemieckiego plyboya? no wiesz chodzi o urode Polek, a nie Twoja. widze, ze
          bardzo sie starales, ale zadna cudzoziemka w supermarkecie, tramwaju czy na
          ulicy nie zwrocila na Cie uwagi-wspolczuje, ale zawsze zostaja Ci pisemka:P
    • Gość: olo Kobiety oczekujace cudu na Ziemi - w Ferrari ;) IP: *.gprsrus.net 07.04.06, 17:59
      Jak mozna nawet zaczac rozmowe z kobietami nie widzacymi nic poza kariera ,
      czytajacymi ABC managera i czekajacymi na ksiecia z bajki z gora zlota . Jak
      Kuba Bogu ...............
      • Gość: taka-se Re: Kobiety oczekujace cudu na Ziemi - w Ferrari IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 00:32
        wiec zacznij rozmowe z kobietami widzacymi inaczej, takie tez istnieja
    • Gość: Ziutulek Niczego nie brakuje polskim dziewczynom.... IP: 216.8.121.* 07.04.06, 18:02
      Dla mnie tego typu zachowanie to pierwszy krok w kierunku agencji
      towarzyskich. Ninfomania zakompleksiona i tyle ......
    • oldscool Czego brakuje polskim dziewczynom? 07.04.06, 18:03
      polskim dziewczynom brakuje oryginalności i własnego stylu.
      Większość wygląda jednakowo - najważniejszy dla nich jest tatuażyk delfinka
      albo skorpionka kilka centymetrów ponad dupą a jeszcze ważniejsze jest
      ukazywanie go światu o każdej porze dnia i roku - nawet w środku śnieżnej i
      mroźnej zimy, na przystanku tramwajowym.
      do tego dochodzi bardzo podobny sposób ubierania się większości polskich
      dziewczyn - od Warszawy po Pierdziszew Dolny. Czyli styl coś pomiędzy
      lampucerą dyskotekową a lampucerą tirówką.
      spotkać niebanalnie ubraną młodą Polkę to duża sztuka. W powodzi stringów,
      białych spodni, biodrówek, różowych adidasków i kusych kiecek seksowna
      okazuje się ta, która wygląda trochę jak zakonnica. Bo przynajmniej jest inna
      od całego tego jednakowego stylistycznie stada polskich kóz.
      przykre ale prawdziwe

• Gość: alek true IP: *.toya.net.pl 07.04.06, 18:11
        • Gość: skrzat co racja to racja IP: 144.92.124.* 07.04.06, 18:37
          chociaz mam wrazenie ze dziewczyny dostosowywuja sie do wymogu "rynku" czyli
          tego co umozliwi im przyciagniecie uwagi jak najwiekszej ilosci samcow.
          • Gość: Damien Re: co racja to racja IP: *.chello.pl 07.04.06, 21:52
            Jednego brakuje polskim dziewczynom - nie golą włosów w pasek. Zamiast tego
            rosną im gąszcze.
            • business3 Bułgarki w kroczu - to jest to !!! 07.04.06, 23:47
              Bułgarki w kroczu - to jest to !!!

Gość portalu: Damien napisał(a):

> Jednego brakuje polskim dziewczynom - nie golą włosów w pasek. Zamiast tego
              > rosną im gąszcze.
            • Gość: Olek Re: co racja to racja IP: *.internet.v.pl 07.04.06, 23:52
              Sam sobie ogol w pasek.
      • Gość: tomeks Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:43
        Zgadzam się z przedmówcą !
        Dziewczyny sa urocze .... ale ... właśnie to ale.
        Wykrztałcone ... i znowu to ale ...
        Albo seria klonów "od Warszawy po Pierdziszew Dolny" albo bezpłciowe Rozamundy.
        Słychać tylko biadolenie, że faceci podli i nie umyci ...
        Lusterko w rączkę przed ocenianiem ...
        Trochę samokrytyki niewiasty !
      • Gość: WelcometoDisneyPL Ująłeś meritum sprawy oldscool ! :) IP: *.era.pl 07.04.06, 20:19
      • Gość: wardog1 Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.versanet.de 07.04.06, 22:52
        oldscool napisał:

Ty opisujesz małolaty z twojego otoczenia
        a nie prawdziwe piękne Polskie kobiety
        • zbychowiec Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? 08.04.06, 13:46
          chyba ci sie epoki pomylily
      • Gość: ania Re: Czego brakuje polskim dziewczynom?- Zależy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.06, 06:54
        To naprawdę zależy gdzie się mieszka. W moim mieście było kiedyś właśnie tak
        jak piszesz, teraz jest zupełnie inaczej- dziewczyny stwaiają na własny styl i
        to widać na ulicach.Nie generalizujmy więc.
      • Gość: ona Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.torun.mm.pl 08.04.06, 22:44
        nie solidaryzuje sie ani nie utozsamiam z tymi kozami..( wiem widze to jak sie
        niektore ubieraja) ale powiedz mi jedno! DLACZEGO SIE CZYTA POZNIEJ I SLYSZY DO
        JASNEJ CHOLERY JAK JAKIS FACET MOWI DO NICH EJ FOCZKI....ALE SIE LADNIE LASKA
        UBRALAS.......TO PRZECIEZ WY TAK CHCECIE ZEBY SIE UBIERALY.....JAKBY TAK NIE
        BYLO TO BYSCIE NA NIE NIE LECIELI....BO TYLKO TE SIE DLA WAS LICZA...DLA TYCH
        PRYMITYWNYCH CYMBAŁÓW...a na oryginalna strojem albo i nie...ale taka sobie
        nawet ladna dziewczyne nie spojrza.....bo to nie ten poziom.....nie zblazni sie
        taka i nie znizy do tego ktory leci na "foczki"!!!! :)
      • Gość: japi Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.04.06, 01:02
        Jedna z największych agencji reklamowych przeprowadziła bardzo szczegółowe
        badania Polek. Wyniki były zaprawdę interesujące.Wyszło na to, że dominuje typ
        kobiety jak ją nazwano Królowa Disco Polo- bardzo duże oczekiwania, ale mało
        ambicji do ich realizowania, postawa roszczeniowa i życzeniowa, lubiąca pokaz i
        fasadę. Szkoda.
    • Gość: noe Re: Czego brakuje polskim dziewczynom? rozumu! IP: 195.8.101.* 07.04.06, 18:13
      ;-)
    • Gość: $$$ na początek niech zaczną wąsik usuwać... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 18:21
      • glemp1 Równouprawnienie to fikcja. 07.04.06, 18:25
        "Brakuje nam za to komplementów, a przecież dzięki nim czujemy się pewniej,
        jesteśmy docenione. Bardzo trudno spotkać na ulicy mężczyznę, który po prostu
        zachwyci się naszą urodą i nam to powie. Z doświadczenia wiem, że panowie nie
        są skorzy do pochwał - skarży się."
        Fajnie, że kobiety są inne i bardzo często komplementują wygląd facetów
        spotkanych na ulicy...
        • Gość: Calineczka Re: Równouprawnienie to fikcja. IP: *.onlink.net 07.04.06, 23:30
          o komplementach od polskich facetow mozna zapomniec. Co drugi smierdzi
          papierosami,zeby zolte jak za zlotka, nozie smierdza na odleglosc i co drugie
          slowo ku... a w charakterze przerywnika. Ot i caly polski elegant.
          • Gość: Glemp Re: Równouprawnienie to fikcja. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:48
            Chyba przesadzasz. Moze tacy sa twoi kolesie dresiarze.....