Gość: Ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 12:45 A gdzie ma się kąpać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miauka Naga bezdomna w fontannie 24.08.06, 12:51 Trzeba pochwalić za zachowywanie higieny. Wolę jak się kąpią w fontannie niż stać koło takiego, co się w ogóle nie myje w autobusie. Ciekawe dlaczego za takiego utrudnianie nie dają grzywny? Co komu szkodzi jakiś człowiek w fontannie? Pewnie burzy turystom estetykę. Zakłamane to wszystko. Rzyg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Naga bezdomna w fontannie IP: 62.233.250.* 24.08.06, 12:52 Może i tak, ale ja w życiu nie wykąpałabym się w fontannie. Bleeeee... Ciekawe, jaki jets sklad mokrobiologiczny i chemiczny takiej wody. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Naga bezdomna w fontannie 24.08.06, 14:53 Skład jest dobry. No chyba, że jakiś gołąb nasra - wówczas wzrasta zawartość pierwiastków organicznych i nieorganicznych. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: Naga bezdomna w fontannie 07.04.22, 18:17 Jak w ogóle się można kąpać w fontannie?! Jakie trzeba mieć siano w głowie by to robić, a co dopiero pochwalać?! Zastanów się miauka co piszesz, bo to aż szok. Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Naga bezdomna w fontannie 08.03.23, 15:33 Wolę jak się kąpią w fontannie niż stać koło takiego, co się w ogóle nie myje w autobusie. W autobusie o wiele trudniej się myć niż w fontannie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Naga bezdomna w fontannie IP: *.crowley.pl 24.08.06, 12:59 Mogliby chociaż limit zrobić - np. do 70 kg! wiek do 25... bo tak to nie tylko zakłócanie porządku publicznego ale i za oszpecanie miejsc publicznych powinnin mandat wlepić! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Pan Re: Naga bezdomna w fontannie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 24.08.06, 14:01 jestem za. byloby milo popatrzec jak sie myje w fontannie jakas mloda panna nago ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marianek nie podniecaj sie IP: *.devs.futuro.pl 24.08.06, 15:49 nie podniecaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
quba Re: Naga bezdomna w fontannie 02.01.23, 00:53 Gość portalu: Jurek napisał(a): > Mogliby chociaż limit zrobić - np. do 70 kg! wiek do 25... bo tak to nie tylko > zakłócanie porządku publicznego ale i za oszpecanie miejsc publicznych powinnin > > mandat wlepić i tylko młode kobietki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: detol Re: Naga bezdomna w fontannie IP: 129.35.231.* 24.08.06, 13:00 to zdecydowanie nie jest higieniczne, przeciez do fontanny szczaja psy. na marginesie: dobrze sie powodzi bezdomnym w .de. zeby utrzymac mase 150kg trzeba sie porzadnie odzywiac :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jołziąąąą Re: Naga bezdomna w fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:04 fuuuujjjjjjjjjjj.......... <rzyga> Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: Naga bezdomna w fontannie 07.04.22, 18:18 Szczają, bo bezmyślni debile i brak kontroli ze strony państwa na to pozwalają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Naga bezdomna w fontannie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:04 Zapros ją do siebie do domu:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nati Naga bezdomna w fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 13:07 No raczej nie w fontannie. Czy chciałbyś widzieć w każdej napotkanej fontannie kąpiących się w niej nagich bezdomnych? Odpowiedz Link Zgłoś
miauka Re: Naga bezdomna w fontannie 24.08.06, 13:24 Nie mam nic przeciwko, a Tobie co właściwie przeszkadza? Obwisły cycek? Gruby tyłek? Mnie bardziej brud i smród. Dzieci też się kara grzywną, bo tych widziałam w fontannach w czasie upałów mnóstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: Naga bezdomna w fontannie 07.04.22, 18:19 Zastanów się nad tym co piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
wkurzon Naga bezdomna w fontannie 24.08.06, 13:19 Niech spróbują z nią wygrać sposobem na tzw. Kaczora : "Spieprzaj babo!" Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf niemiecki ordnung szwankuje 24.08.06, 14:04 no i cóż ta biedna policja zrobi, żeby odzyskać twarz?czyżby ordnung wcale nie był taki perfekcyjny? zrelaksuj się na www.asiaq.pl Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: niemiecki ordnung szwankuje 07.04.22, 18:19 Jest skuteczny, pod warunkiem że wprowadzony właściwie, a nie wyrywkowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika i groszek Naga bezdomna w fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:06 No tak, 150kilogramowa Niemka wszystkim przeszkadza.... Gdyby to była 20latka o wadze 50 kg wszystkim by się podobało :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xD Re: Naga bezdomna w fontannie IP: *.acn.waw.pl 24.08.06, 16:20 W szczególności zazdrosnym dziewczynom i matkom z dziećmi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika i groszek Re: Naga bezdomna w fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 19:18 Matkom jak matkom, ale dzieciom.... Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: Naga bezdomna w fontannie 07.04.22, 18:20 Zapewniam Cię, że nie podobałoby się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Foksana A noclegownia? IP: *.acn.waw.pl 24.08.06, 16:13 Chyba w noclegowni można się myć codziennie? Tylko pewnie kolejki są, to lepiej w fontannie... A obieg niestety zamknięty, więc mydliny pozostają na powierzchni wody :( PS. Psy sikające do fontanny?! No nie wiem.. W Polsce czasem biegają swobodnie po mieście, ale to nie jest europejska norma. Zresztą u nas też do fontanny raczej nikt psa nie wpuszcza (a w każdym razie mało jest takich ludzi). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka Re: Naga bezdomna w fontannie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.06, 16:38 Kobiety na Wenus! Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Naga bezdomna w fontannie 24.08.06, 17:53 Bezdomna? Hmmm! Żeby tylko nie obraziła Głowy Państwa, bo wtedy kąpiel tylko jeden raz na dwa tygodnie! Autor: Genetyczny Agent Odpowiedz Link Zgłoś
marcowsky 44-letnią Niemkę, ważącą ok. 150 kg- hoho 24.08.06, 22:19 Naprwade trzeba miec sily i srodki zeby 150 kg zmusic do czegokolowiek! Odpowiedz Link Zgłoś
xingxing Re: 44-letnią Niemkę, ważącą ok. 150 kg- hoho 07.04.22, 18:22 A także na tyle bezczelności, by wypominać komuś cudzą wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
peter_parker777 Re: Naga bezdomna w fontannie 20.04.22, 15:41 Ja tam uważam, że należy zachowywać się stosownie do danego miejsca. Jeśli coś jest ok to jest ok a jeśli nie jest no to nie przesadzajmy. :) Odpowiedz Link Zgłoś