Dodaj do ulubionych

Oceny prezydentowej zastrzeżone

IP: *.gdynia.mm.pl 24.11.06, 09:50
Nawet stylizowane zdjęcia p. prezydentowej są kiepskie. Dobrze że chociaż
porządnie się ośmieszają w naszych oczach
Obserwuj wątek
    • Gość: dr inż. Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.wemif.pwr.wroc.pl 24.11.06, 09:52
      Musia? A ja myślałem że Baba Jaga :)
      • Gość: cd Kartofel i Baba Jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:13
        Lechu wygląda jak brudny Burek, zero klasy, marny styl fatalna dykcja
        gruba morda, to nie mój Prezydent!!!!!!!!!!!!!11
        chciało by się żeby prezydent był mężem stanu
        a tym czasem kartofel jest mężem Baby Jagi i kota filemona najmniejszego z Jarków
        niech już skonczy się ta kadencja
        • shedows1969 Re: Kartofel i Baba Jaga 24.11.06, 12:30
          cd ile trzeba mieć w sobie jadu żeby pisać takie bzdury, człowieku daj się
          leczyć tylko nie wiem czy nie zapóżno
          • plaszcz nie bądźcie tacy perfidni, bo jeszcze Wam urodzi 24.11.06, 13:11
            się jakieś pokręcone dziecko i wtedy już nie będzie tak wesolo.
            A Samo powiedzenie kartofel raczej tyczy się zachowania kaczyńskiego :)
            • Gość: klub gogo A mnie sie podoba inne IP: *.brutele.be 24.11.06, 13:41
              Przyjaciel wesolego diabla- Piszczalka!

Pamietacie ten serial :) nawet podobna;
              • Gość: :O) Podobna do Malej Mi z muminkow IP: 194.46.43.* 24.11.06, 14:26
                www.math.uu.se/lillamy/lilla_my_logo2.gif
                • tepetoja .Malej Mi z muminkow - raczej do złosliwego Trolla 24.11.06, 15:15
                  • Gość: marco Czemu się dziwić skoro daty urodzenia nie ma nawet IP: *.magma-net.pl 24.11.06, 23:24
                    w notce biograficznej na oficjalnej stronie prezydenta:
                    www.prezydent.pl/x.node?id=4542706
                    • Gość: Ja ..................Kogo to interesuje - maglarkową? IP: *.aster.pl 25.11.06, 00:49
                      Fe
                      • Gość: erwr O co chodzi????????? IP: *.cust.tele2.se 25.11.06, 11:47
                        No i co z tego, że żona prezydenta Kczyńskiego nie jest ładna? No i co z tego,
                        że w liceum mogła mieć np. tróję z matmy?

Co byś zrobił/zrobiła, gdyby gazety pisały o twojej żonie/mężu, że jest
                        brzydka/brzydki?

Toć to wszystko jest skrajnie durne. Po cholerę komuś świadectwo pani
                        Kaczyńskiej z liceum? I co z tego, że prezydent nieprzystojny i prezydentowa
                        nieładna? Jakie to ma znaczenie?
                        • Gość: Sierotka Marysia Re: O co chodzi????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:11
                          Jak to jakie?... Z racji urządu pokazuja sie publicznie! Gdzieś tam mysla, że
                          wszyscy jesteśmy tacy PASKUDNI!
                          !
                          • Gość: Ksiądz Jan Przecież Ona jest piękna ... inaczej. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:22
                            Dlaczego jesteście tacy potworni. Nie oglądaliście Shrek'a? Tam była piękna która o północy przemieniała się w piekną inaczej. I dalej była piekna dla Shrek'a. Bo nie wszystko złoto co się świeci.
                            • ludwigvanbeethoven Re: Przecież Ona jest piękna ... inaczej. 26.11.06, 20:29
                              Jesli kaczynska jest piekna kobieta to Ty jeszcze nie widziales pieknych
                              kobiet...Fuj lepiej dzieciom jej nie pokazywac bo beda sie w nocy baly!!!!
                • Gość: vivi Re: Podobna do Malej Mi z muminkow IP: 80.51.196.* 25.11.06, 13:39
                  Uprzejmie proszę nie obrażać Małej Mi.
              • Gość: jolanta Redajcie jej juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:46
                jest juz rok jako pierwsza dama a wy ciagle to samo.Ladniejsza nie bedzie,i nic
                na to nie poradzimy.A ja mam pytanie: gdzie ,oprocz poczty ,mozna zaplacic r-k
                za telefon? moze ktos wie? badzcie tak mili.).)
                • Gość: Marakuja Re: Redajcie jej juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 18:02
                  w banku, w punktach przyjmujących opłaty, w okienkach tpsa
                • Gość: ja A słyszałaś kiedyś o makijażu? IP: 217.17.38.* 24.11.06, 21:04
                  > Ladniejsza nie bedzie,i nic na to nie poradzimy.

Obejrzyj sobie zdjęcia aktorek i modelek bez makijażu i przemyśl jeszcze raz to,
                  co napisałaś.
                • bazylia15 Re: Redajcie jej juz spokoj 24.11.06, 22:29
                  Pytała Pani gdzie można zapłacić rachunek za telefon. Ja płacę przez moj bank i te
                  forme polecam ale można płacić w niektórych sklepach, które mają logo "moje
                  rachunki". Ja płacę w delikatesach na Woli rachunki za prąd, gaz i UPC. Myślę,
                  że za telefon też mozna.
                  • Gość: podjadek Re: Redajcie jej juz spokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:02
                    a ile wrzucasz na tacę? hę....?
                • Gość: andrzej9927 Re: Redajcie jej juz spokoj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 01:41
                  Najwygodniej w sklepie. Niektóre przyjmują rachunki. Albo przelew internetem.
                • Gość: Sierotka Marysia Re: Redajcie jej juz spokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:14
                  OCZYWIśCIE W SKLEPIE !!!
                • europa130 Re: Redajcie jej juz spokoj 28.11.06, 11:44
                  Gość portalu: jolanta napisał(a):

> jest juz rok jako pierwsza dama a wy ciagle to samo.Ladniejsza nie bedzie,i
                  nic
                  >
                  > na to nie poradzimy.A ja mam pytanie: gdzie ,oprocz poczty ,mozna zaplacic r-
                  k
                  > za telefon? moze ktos wie? badzcie tak mili.).)
                  <jak wyskoi to u mnie mozesz zaplacic ja przekaze dalej.
          • Gość: student Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:02
            Jad to mają takie puchate berety w sobie!!!!!!A to jest samo życie i przykra ALE
            PRAWDA!.
          • Gość: Analityk Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.proxy.aol.com 24.11.06, 18:58
            Wydaje mi sie ze mozgi cd i studenta zupelnie sa "nieskazone intelektem".
          • Gość: knur Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 14:01
            nie baba jaga tylko dzięcioł!!! pod resztą się mogę podpisać.
          • europa130 Re: Kartofel i Baba Jaga 28.11.06, 11:40
            shedows1969 napisał:

> cd ile trzeba mieć w sobie jadu żeby pisać takie bzdury, człowieku daj się
            > leczyć tylko nie wiem czy nie zapóżno
            <to nie zaden jad tylko stwierdzenie faktow nie widzisz?bos slepy jak kot jarka.
        • Gość: perepere [...] IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 24.11.06, 12:40
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: anna Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 14:22
          Co za debile,którym ważniejszy jest wygląd niż to co ma w głowie.
          /pewnie że przyjemniej spojrzec na człowieka pięknego/
          ale za prezydenta wolę miec mądrego /a tak naprawdę nie jeden z was piszących
          jest brzydszy od prezydenta a nie jedna od prezydentowej- a może to tylko tak z
          zazdrości czepiacie się ich urody, głupie kmioty

• tepetoja sęk w tym że oni ani urody ani kultury nie mają 24.11.06, 15:13
            • Gość: tratata Re: sęk w tym że oni ani urody ani kultury nie ma IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 24.11.06, 16:06
              Tak ci mychnik powiedzial a ty uwierzyles? Kwachu mial za to kultury w
              nadmiarze!
          • Gość: kiki Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 15:21
            mądry prezydent? to jakis żart?
            • Gość: Analityk Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.proxy.aol.com 24.11.06, 19:02
              Kiki, twoje urodziny to byl zart...przykry zart.
            • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Kartofel i Baba Jaga... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.11.06, 07:56
              Dwa zdania... (1) Lech Prezydent Kaczynski w ciagu
              roku swojego urzedowania narobil wiecej gaf dyplomatycznych
              nizli jego poprzednicy - prezydenci III RP razem wzieci.
              (2) W sumie - nie ma najmniejszego znaczenia kim byla / jest
              zona pana Prezydenta...

P.S. Czy na poczatku lat 60-tych ubieglego wieku w polskich
              liceach nauczano religii???
              • Gość: 60-latek Katecheza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:31
                odbywała się w salkach katechetycznych, przy parafiach.-
                • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Katecheza... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.11.06, 16:32
                  Zgadza sie - przy parafiach ale nie w samych szkolach!
                  • europa130 Re: Katecheza... 28.11.06, 11:49
                    Gość portalu: Kaczoland Atakuje napisał(a):

> Zgadza sie - przy parafiach ale nie w samych szkolach!
                    <no i tam powinna wrocic ,zaklad pracy to nie opera ani cyrk.
              • Gość: FerdeK Re: Kartofel i Baba Jaga... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 19:02
                ja chodziłem w latach 50 do szkoły panstwowej z religią. Codziennie na początek
                śpiewaliśmy ,,Wszystkie nasze .....,,. nie rozumiem głosów o niesłychanych
                prześladowaniach kościoła.
                • europa130 Re: Kartofel i Baba Jaga... 28.11.06, 11:50
                  Gość portalu: FerdeK napisał(a):

> ja chodziłem w latach 50 do szkoły panstwowej z religią. Codziennie na
                  począte
                  > k
                  > śpiewaliśmy ,,Wszystkie nasze .....,,. nie rozumiem głosów o niesłychanych
                  > prześladowaniach kościoła.
          • Gość: podjadek [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:03
          • Gość: Sierotka Marysia [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 15:17
        • yolarz Re: Kartofel i Baba Jaga 24.11.06, 22:53
          no nie da sie ukryc ze piekni to oni nie sa oboje. ani obyci. takie zycie
          niestety. tylko szkoda ze za kazdym razem kiedy przy Guinessie rozmowa schodzi
          na polityke musimy, tzn. my polacy na obczyznie, musimy ze wstydem tlumaczyc ze
          my na niego nie glosowalismy....
        • Gość: drojb Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 23:53
          No i mówi pieszczotliwie "babiszonku" - urocze, co? Jak ona może się na to
          godzić? Jedyne, co ją tłumaczy, to chorobliwa nieśmiałość - ot, popychadło
          domowe. Żal mi jej.
          PS. dla młodych dziennikarzy: w 1961 r. nie było religii w szkołach.
          Wprowadzono w 1956, ale rok później wycofano. Dopiero Mazowiecki nam wlepił tę
          przyjemność spowrotem. I dobrze. Rośnie nam pokolenie ateistów!
          • Gość: koronka Re: Kartofel i Baba Jaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 01:26
            I tu nie masz racji... W roku 1959 zniesiono religię w szkole. Od 1960 roku
            religii w szkole już nie było, ale w dużych miastach. W małych miasteczkach,
            wsiach itp. w dalszym ciągu jeszcze odbywała się religia w szkole po lekcjach,
            ewentualnie tuż przed lekcjami, ze względu na duże odległości do kościoła i
            braku komunikacji. Pani Kaczyńska urodziła się w roku 1942, obecnie ma 64 lata,
            więc mogła już chodzić do liceum w roku 1961 (wtedy miała 19 lat). Szkołę
            podstawową kończyło się po siódmej klasie w wieku 15 lat. I wszystko się
            zgadza, to co napisali w artykule.
            • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Kartofel i inni... IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.11.06, 16:36
              Szkole podstawowa konczylo sie wtedy (zazwyczaj)
              w wieku lat CZTERNASTU (7+7) "koronko"!
              • europa130 Re: Kartofel i inni... 28.11.06, 11:52

> Szkole podstawowa konczylo sie wtedy (zazwyczaj)
                > w wieku lat CZTERNASTU (7+7) "koronko"!
                no chyba ze koronka repetowala jeden roczek
      • Gość: gonzo Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:25
        'Maria Kaczyńska przez męża pieszczotliwie nazywana Babusikiem, w szkole była nazywana Musią'
        A ja myslalem, ze "pieszczotliwie nazywana Babulcem" ;-)
      • nessuno Nie Baba Jaga a JaśCiomb 24.11.06, 15:21
        Gość portalu: dr inż. napisał(a):

> Musia? A ja myślałem że Baba Jaga :)
      • Gość: jacaranda [...] IP: *.onlink.net 24.11.06, 16:37
        • Gość: Analityk Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.proxy.aol.com 24.11.06, 19:14
          Jacarando, pozwol kundlom szczekac do ksiezyca - to wszystko co one potrafia.
      • Gość: aaaa. Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.kuzniki.net 25.11.06, 10:56
        Kobieta z klasą,wykształceni i mądrzy .Zakompleksieni ,tego nie zobaczą.Bo to
        trzeba mieć coś w główce, trzeba było się uczyć, żal serce ściska nieprawdaż.
      • Gość: gosia Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 11:42
        odczepcie sie od tej kobiety zboczeńcy
        • europa130 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 28.11.06, 11:56
          Gość portalu: gosia napisał(a):

> odczepcie sie od tej kobiety zboczeńcy
          <gosia spojrzalas w lustro i co ujrzalas?o rany siostra blizniaczka
          prezydentowej
    • Gość: Jubba Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.pekao.com.pl 24.11.06, 09:56
      Nie tylko dziennika ale i jej również nie powinni pokazywać. O jej mężu nie
      będę wspominał bo to głowa Naszego państwa i mógłbym pójść za kratki jak ten
      bezdomny
      • yavorius Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 09:58
        To jakiś bezdomny poszedł za kratki za obrazę prezydenta? To ciekawe, powiedz
        coś więcej na ten temat, chętnie posłucham...
      • hera9 pokazali ja w stanie mocno wskazujacym 24.11.06, 13:09
        przy Jastrzebiach vel F16.ptaszki cwierkaja ze po spozyciu paru luf,czyli
        koniak+pare kropel herbatki
    • ag112 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 09:58
      Fakt, że "pierwsza dama" nie grzeszu urodą, ale wolę jej naturalność, aniżeli
      wystylizowanie i super elegancję, niekiedy zupełnie nietrafioną, poprzedniej
      first lady.
      • pe1 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 10:08
        De gustibus. Z pewnością jest ogromna masa ludzi, którzy jednak woleli Jolkę
      • miauka Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 10:10
        Naturalność???!!! Litości... toż ta baba to jakieś nieporozumienie towarzyskie!
        • Gość: oleoganja@stofanet Pinokio i Dzepetto IP: *.rev.stofanet.dk 26.11.06, 20:37
          Oto nowa ksywa tych kaczych wymiotow!!!
        • europa130 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 28.11.06, 12:01
          miauka napisała:

> Naturalność???!!! Litości... toż ta baba to jakieś nieporozumienie
          towarzyskie!
          <to taki sam genetyczny bubel jak dwa kartofle.
      • finish1 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 11:52
        ag112, ty to zboczony/a/ jakiś/aś/ jesteś
    • Gość: Andy Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:23
      zawsze jak Ją widzę, to przypomina mi sie taki dowcip:

spotkanie prezydenta Ukrainy z nasza Parą prezydencką..
      Prezydent zaprzyjaźnionego kraju schyla sie przy kolacji do naszej 1 Damy i
      szeptem ją pyta : " A Tebe czym truli" ?

pozdrawiam piątkowo
      A.
    • Gość: zdziwiona A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowej???? IP: 195.245.213.* 24.11.06, 10:23
      A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowej z 1961 roku????????? Przydatne
      do czegoś? Uszlachetnią Was one???? Lepiej zajmijcie się ważniejszymi
      tematami...
      • Gość: bowpoz Re: A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowe IP: 80.50.95.* 24.11.06, 10:33
        Oczywiście, oceny Pani Prezydentowej są mniejwięcej tak przydatne jak większość
        teczek SB
      • Gość: Anik Re: A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:43
        uważam że takie szcególiki jak oceny prezydentowej nie powinny nikogo
        interesować! co z tego że wygląda niewyjściowo?! nie rozumiem waszej zawiści z
        tego powodu, Donatella Vesrace wygląda jak transwestyta a mimo to nikt jej za
        to nie nienawidzi i nikt też nie pyta jakie miała oceny. może to nie najlepsze
        porónanie naszej prezydentowej z ikoną mody ale chciałam pokazać że nikt z Was
        w tych ocenach prezydentowej nie jest obiektywny, nikt też tak naprawdę jej nie
        zna, tak samo jak nie zna donatelli ale im bardziej dziwną rzecz włoży na
        siebie lub zrobi pani donatella tym bardziej wszyscy się zachwycają, a nikt nie
        potrafi nawet spróbować docenić pani kaczyńskiej, poprostu została z góry
        skreślona...
        • Gość: P Wreszcie jakis rozsądny głos, chociaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:02
          biorąc pod uwagę cuda medialno-PR-owskie wokół pierwszej pary 4RP, choćby
          człowiek nie chciał, musi zwrócić uwagę na pewne niedoskonałości...
        • milestone Re: A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowe 24.11.06, 13:05
          Zawiści? Czy Ty w ogóle rozumiesz co piszesz? Kto mógłby na litość być zawistny
          o to, że Kaczyńska ma, delikatnie mówiąc, niewyjściową urodę?

Emilia
      • orinus Re: A po jaka cholerę Wam oceny Pani Przeydentowe 24.11.06, 17:27
        Niech dziennikarze dobrze poszukają ocen z religii na świadectwie z 1961. Z
        całą pewnością znajdą. Oj, dzieciaki, dzieciaki!
    • Gość: szkoda słów Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.piekary-sl.net 24.11.06, 10:33
      naprawde szkoda słów dla Was. cyt. "chciało by się żeby prezydent był mężem
      stanu a tym czasem kartofel jest mężem Baby Jagi i kota filemona najmniejszego
      z Jarków" wg was powinien byc jaki 190cm spręzysty 90kg mięsnie jak arnold ,
      ubranie od armaniego, a w środku może byc byle co? szmata?
      wole Kaczynskiego takim jaki jest a nie gładki, ładny wydepilowany, opalony ,
      kłamiący (mgr) .....
      kiedyś ktos zapytał : chcesz byc bogaty i głupi czy biedny i mądry? widzę ze
      wielu z Was wybrałoby to pierwsze.
      • Gość: Romano Italiano Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.pekao-fs.com.pl 24.11.06, 15:07
        Ty pewnie wybrałbyś drugie.
        Każdy wybiera to, czego mu najbardziej brak ;)
      • Gość: Kaczoland Atakuje Re: Kaczynscy i prawdomownosc - dobry dowcip! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.11.06, 16:43
        Klamiacy to (mgr), a Kaczynski zawsze czysty (duchowo)
        i zawsze prawdomowny? To chyba dowcip!

P.S. Wszystko ladnie panie (panie) "szkoda slow" tylko, ze...
        obu Kaczynskim mozna przedstawic dluga, nawet baaardzo
        dluga liste klamstw. Byli juz tacy na forum "G. Wyb.",
        ktorzy te klamstwa dosyc starannie wyliczali...
    • gajane4 Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 10:33
      A co to ma za znaczenie. W końcu bardziej pasuje do funkcji prezydentowej niż
      Jej głupkowato uśmiechający się w trakcie kolejnych gaf mąż do funkcji
      prezydenta.
    • Gość: Romio. A oceny Naczelnego z Superaka? IP: *.lot.pl 24.11.06, 10:34
      i z Wybiorczej! Ja chce je poznac.
    • Gość: . I jak tu odpowiedzieć w ankiecie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:35
      Kompletnie nie interesują mnie jej oceny, ale uważam, że naród powinien móc
      poznać je poznać.
      • mistrzkungfu Re: I jak tu odpowiedzieć w ankiecie? 24.11.06, 14:00
        A slyszales o ochronie danych osobowych? Podaj swoje oceny, adres i zdjecie, to
        bedzie jakis argument ;] A tak na marginesie, ciekawe ze dziennikarze nie moga
        dostac sie do glupich ocen, a tajne akta, informacje z tajnych obrad sadowych
        itp. wyciekaja do mediow. Jak to mozliwe?
    • doral2 Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 10:44
      zapewne są kiepskie....jakby były czwórki-piątki nie byłoby potrzeby
      zastrzegać...prezydentowa się czegoś wstydzi....
      • tepetoja jasne że prezydentowa sie wstydzi... 24.11.06, 10:56
        i wiem nawet za kogo: za bełkoczącego gbura, nie posiadajacego choćby
        najmniejszej ogłady a tzw kindersztuba to dla niego abstrakcja. Taki prezio
        przynosi nam wstyd - niech sie wreszcie ta kadencja skończy bo wizerunek Polski
        w tym świecie całkiem upadnie. A prezydentowa mając takie możliwosci finansowe
        mogłaby popracować troche nad swoim wyglądem - mamy świetnych wizażystów,
        stylistów itp Teraz pasuje tylko do tego brudnego kartofla
        • Gość: anna Re: jasne że prezydentowa sie wstydzi... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 16:18
          a ja wstydzę się za swoich rodaków,złośliwych głupków,którzy nie cenią takich
          wartości jak: mądrośc,sprawiedliwośc,uczciwośc.

• Gość: ulisse Re: jasne że prezydentowa sie wstydzi... IP: *.58-82-r.retail.telecomitalia.it 25.11.06, 12:55
          dobre wychowanie jest kwestia szczescia, a Ty nie masz duzo szczescia...
    • Gość: wlodek31 Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 10:58
      Szkoła to nie Instytut Pamięci Narodowej, z którego wychodzą kontrolowane
      przcieki mające na celu zwalczanie "wroga" politycznego lub niewygodnych dla
      rządzących osób. Dyrektor szkoły i kazda inna osoba ma swiadomość, że po
      udostępnieniu ocen szkolnych dotyczących żony prezydenta w krótkim czasie
      pozbyłaby się zajmowanej posady. A tak nawiasem mówiąc komu te oceny są
      potrzebne. Warto sobie uzmysłowić, że osoby obecnie coś w kraju znaczące nie
      zawsze miały w szkole dobre oceny. Co nie znaczy, że obecnie są mało
      wartościowe. Wręcz przeciwne.
      • Gość: P Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:09
        > Warto sobie uzmysłowić, że osoby obecnie coś w kraju znaczące nie
        > zawsze miały w szkole dobre oceny. Co nie znaczy, że obecnie są mało
        > wartościowe. Wręcz przeciwne.

Tu się zgodzę: wręcz przeciwnie, są wręcz szkodliwe a nie mało wartościowe.
        Co nie zmienia faktu, ze oceny szkolne żony prezydenta, która nie piastuje
        żadnych stanowisk za publiczne pieniądze niewiele mnie obchodzą.
    • Gość: czech W 1961 nie było już religii w szkołach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 11:31
      Już moja Mama nie musiała chodzić na skargę do Kierownika Szkoły, że ks. S bije
      dzieci na religii. Taki był mocarz. I czałe szczęście, wyprowadzili religię ze
      szkół.
      • Gość: tratata Re: W 1961 nie było już religii w szkołach IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 24.11.06, 15:41
        Pewnie, cale szczescie, ze wywalili wtedy ten wstretny kler!

Mogli bez przeszkod prac mozgi i urabiac nowa klase pracujaca uczac o przyjazni
        polski radzieckiej. Ci to dopiero byli mocarze!

Rodzice tez nie musieli chodzic na skarge, ze nieprawdy ucza. Niechby
        sprobowali!

• Gość: Kaczoland Atakuje Re: W 1961 nie było religii w szkołach - i dobrze! IP: *.dhcp.embarqhsd.net 25.11.06, 08:00
          Nie bylo religii w szkolach panie (pani) "tratata"
          ale wciaz byly dostepne lekcje religii przy
          kosciolach (pamietam). Przy okazji - wyobraz sobie,
          iz do dzisiaj cos podobnego funkcjonuje w takim
          panstwie jak USA. Nie ma tam zadnych lekcji
          religii w PUBLICZNYCH szkolach!
          • europa130 Re: W 1961 nie było religii w szkołach - i dobrze 28.11.06, 12:15

> Nie bylo religii w szkolach panie (pani) "tratata"
            > ale wciaz byly dostepne lekcje religii przy
            > kosciolach (pamietam). Przy okazji - wyobraz sobie,
            > iz do dzisiaj cos podobnego funkcjonuje w takim
            > panstwie jak USA. Nie ma tam zadnych lekcji
            > religii w PUBLICZNYCH szkolach!
            <i w porzadku tak powinno byc wiara to prywatna sprawa kazdego czlowieka i
            miejsce na to jest w do tego przeznaczonych instytucjach.
    • Gość: ala Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.chello.pl 24.11.06, 11:31
      Nie jestem zwolennikiem PiS-u ani panów Kaczyńskich, ale szukacie dziury w
      całym. Co to ma za znaczenie jakie miała oceny ważne kim jest dzisiaj. Panowie
      dziennikarze trochę dyskrecji nigdy nie zaszkodzi. A wy szukacie taniej
      sensacji.
    • stephen_s No nie... 24.11.06, 11:43
      Przepraszam, ale "SE" robi sensację, której nie ma.

Niezależnie od tego, kim obecnie jest Maria Kaczyńska i co o niej można sądzić,
      jej oceny szkolne są sprawą wyłącznie jej.

Wścibstwo tabloidów przekracza wszelkie granice, bardzo dobrze, że im tych ocen
      nie pokazano...
    • Gość: ona Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.dip.t-dialin.net 24.11.06, 11:47
      chcialabym tylko napisac krotki komentarz do tekstu o Prezydentowej.Nie powinno
      to interesowac nikogo,kto jakie oceny mial w liceum, poniewaz nie moga one tez
      swiadczyc o inteligencji czlowieka. Jak oceny ze szkoly sredniej moga pokazac ,
      jaki ktos jest teraz??a stopnie w szkole sa czasami niesprawiedliwe,ludzie
      sciagaja i dostaja wspaniale oceny. Zastanowcie sie nad tym co robicie, bo to
      troche smieszne, ze wsadzicie leb juz gdzie tylko popadnie.
    • robertpk Ciekawe jest coś innego 24.11.06, 12:01
      ile wg. oficjalnego życiorysu na potrzeby kampanii wyborczej Lecha K.
      ma pani Maria ??

• Gość: abc Re: Ciekawe jest coś innego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.06, 11:50
        >ile wg. oficjalnego życiorysu na potrzeby kampanii wyborczej Lecha K.
        ma pani Maria ??

na potrzeby kampanii odmłodzono ją "życiorysowo" o 6 lat, tak więc ma wyglądać
        na 58 przy rzeczywistych 64.
    • Gość: Gosia Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:03
      Dziennikarzom wyczerpały się tematy. Brakuje im chyba talentu. Dziwię, że nie
      zainteresowali się szkołą podstawową Pani Kaczyńskiej, o przedszkolu też
      zapomnieli. Ja nie zgodziłabym się na oglądanie moich ocen szkolnych i uważam,
      że dawna szkoła dobrze zrobiła, że nie zgodziła się na wgląd. Czy dziennikarze
      chcą wykazać, że Pani Prezydentowa jest mało inteligentna? Ciekawe jak udało się
      Jej nauczyć kilka języków? Jestem oburzona tym.
      • europa130 Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone 28.11.06, 12:22
        Gość portalu: Gosia napisał(a):

> Dziennikarzom wyczerpały się tematy. Brakuje im chyba talentu. Dziwię, że nie
        > zainteresowali się szkołą podstawową Pani Kaczyńskiej, o przedszkolu też
        > zapomnieli. Ja nie zgodziłabym się na oglądanie moich ocen szkolnych i uważam,
        > że dawna szkoła dobrze zrobiła, że nie zgodziła się na wgląd. Czy dziennikarze
        > chcą wykazać, że Pani Prezydentowa jest mało inteligentna? Ciekawe jak udało
        si
        > ę
        > Jej nauczyć kilka języków? Jestem oburzona tym.<o ile mnie pamiec nie myli to
        Maryska zna dwa jezyki:jeden swoj,drugi lesia no i moze jeszcze jakiegos
        szkolnego kolegi,w to akurat watpie.
    • Gość: gość Drwiny z czyjegoś wyglądu IP: *.os1.kn.pl 24.11.06, 12:17
      Wygląda sie tak, jak na to natura pozwoliła. Nie jestem entuzjastą Kaczyńskich,
      ale pragnę przypomnieć niektórym młodym Forumowiczom zaliczającym sie zwłaszcza
      do pokolenia JP II, że naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest obrzydliwe. Co
      ona jest winna, że ma rysy twarzy, które nie wszystkim sie podobają. Pomyślcie,
      jak czulibyście się sami, gdyby na temat waszej facjaty pojawiały się na Forum
      niewybredne opinie. A co do świadectwa szkolnego, dziennikarze szukają taniej
      sensacji. Pamiętam, jak kiedyś opublikowano świadectwo szkolne gen.
      Jaruzelskiego z bardzo dobrymi ocenami z religii.
      • Gość: empe42 Re: Drwiny z czyjegoś wyglądu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:37
        Gościu, zgadzam się z Tobą w 100%.
      • Gość: perepere Lustereczko powiedz przecie IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 24.11.06, 12:51
        Taka brzydka ta Kaczynska, nikt taki brzydki jak ona nie jest!

Na przyklad taki Nadredaktor Michnik toc panie sliczny jak obrazek, a jaka
        dykcja i wymowa! A jak kaszle i charczy cudownie, sam slyszalem!

A jaki tow. Urban piekny, a jakie slownictwo wykwintne, miod dla uszu to ci
        salonowiec!

A jesli o savoir vivre chodzi to nasz Byly Najjasniejszy prezydent rownych
        sobie nie mial, w Charkowie to wszystkich swojom kulturom na kolana (albo
        raczej golenie) powalil, a jak ladnie papieza udawal z Siwcem, a ta
        prezydentowa taka nieokrzesana i reklamowke ze soba wszedzie targa, toz to
        wstyd i sromota!

A oceny jakie mial piekne! NAjwyzsza ocene mozliwa dostal za obrone swojej
        Pracy Magisterskiej. I nikt tego nie przed ludziskami jak ta straszna Kaczynska
        nie taji, kazdy zerknac i sprawdzic moze!

Moze takie rzeczy by tak nasza Gazeta Wielebna, w serwisie DESER opisac raczyla?
        Z ciekawoscia przeczytamy! A jakze!
        • Gość: hekate Re: Lustereczko powiedz przecie IP: *.derbynet.pl 24.11.06, 14:02
          Trafiłeś waść w samo sedno:)
        • Gość: Ala Re: Lustereczko powiedz przecie IP: *.89-161.tel.tkb.net.pl 24.11.06, 17:46
          Swietny teks.

Jesli nie mila super ocen to co z tego wynika?

Wizerunek prezydentowej wlasnie jest dobry, bo jest zwykla matka polska, a nie
          nadmuchana lala, ksiezniczka na cudzym folwarku jak ulubiona Kwasniewska.

tak trzymac pani Mario!!!
      • Gość: morgana Re: Drwiny z czyjegoś wyglądu IP: *.ocean.univ.gda.pl 24.11.06, 14:04
        1-sze czego uczę swoją córkę to nie wyśmiewać wyglądu innego człowieka bo sobie
        twarzy nie wybierał. Co innego lenistwo, ubranie, fryzura. Ale co ma pokolenie
        JPII do tej sprawy. Ja niby jestem z tego pokolenia a nie czuję się absolutnie
        zobowiązana do propagowania Jego poglądów w jakiś szczególny sposób. Co to jest
        pokolenie JPII jakis stygmat? Przekleństwo? Zobowiązanie? Nie nadużywajcie tego
        określenia bo mi już bokiem wychodzi
    • Gość: tępić debili jakie tajemnice skrywają czaszki redaktorów IP: *.szuwarowa.krakow.pl 24.11.06, 12:19
      super excesu?

bo mózgów to tam nie ma - więc co ich napędza ?
    • Gość: Cara Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.user.ono.com 24.11.06, 12:21
      Jakie mają znaczenie oceny pani Kaczyńskiej? Nie bardzo rozumiem...
      A od wyglądu najlepiej się odczepić, wyglądu nikt sobie nie wybiera.
      Nie lubię kaczorów, mierzi mnie styl ich rządzenia i wstyd mi, że jako Polka za
      granicą bez przerwy muszę tłumaczyć, ze rząd to jedno, a to, co myślą Polacy to
      drugie i że Polska jest pięknym krajem, który naprawdę warto odwiedzić nie
      przejmując się czasową dewiacją władzy.
      Jednak ani wygląd, ani oceny żony prezydenta nie mają tu nic do rzeczy.
      Odwalcie się już od tej kobiety.
    • alex-alexander Oceny prezydentowej zastrzeżone 24.11.06, 12:26
      Oceny byly potrzebne dziennikarzom do robienia ewentualnej sensacji. Dodac,
      ujac, przekrecic i juz jest kolorowy tytul. Inaczej gazety sie nie sprzeda.
    • Gość: ivulspirit jest się czym chwalić IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:27
      "Maria Kaczyńska w latach 60. uczęszczała do "Romera" - najstarszego gimnazjum w
      Rabce"

no rewelacja.. hyhy.... a ile ich tam było

nie będę się chwalił ale chodziłem do najstarszego LO w Polsce;)
      • Gość: mk Re: jest się czym chwalić IP: *.chello.pl 24.11.06, 23:47
        Wtedy było jedno liceum - a obecnie są trzy. I Romer jest najstarszy.
    • Gość: kaja Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:42
      slusznie ,że zastrzezone.Co to kogo obchodzi jak uczyła się
      prezydentowa.szmatławiec nie ma się czym zając i chce zapełnić szpalty.niech
      napiszą o swoich ocenach jak to takie ważne.
      • Gość: autor Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.naenxx4.adsl-dhcp.tele.dk 24.11.06, 12:57
        Jak to zastrzegac?! Toz to zamach na wolnosc slowa, demokracjem i tolerancjem!
        Jak to?! No to prawde ludziska mondre gadali ze IV RP nadchodzi i ciemnica i
        dyktatura bedzie! Dyktatura, panie i zamordyzm, ocen prezydentowej sprawdzic
        nie mozna... No to moze chociaz cos o bracie Redaktora dowiedziec sie bedzie
        mozna?
    • Gość: Ewa Re: Oceny prezydentowej zastrzeżone IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.11.06, 12:47
      Ja tez chce wyrazac zgode jesli KTOKOLWIEK bedzie chcial zajrzec do dziennika z
      moimi ocenami!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka