GoĹÄ: piter IP: 87.105.164.* 12.03.07, 08:23 hehe :) wojewodzki jestes the best:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: czarek Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.autocom.pl 12.03.07, 08:25 Skasował wszechpolak Wojewódzkiego jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mlody_junak Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.crowley.pl 12.03.07, 08:52 poseł Bosak czasami potrafil wybrnąć. owszem, mówił mądrze - w kwestii gadania publicznie o seksie się z nim zgadzam, ale też powinien się bardziej wczuć w konwencję programu. na drażliwe pytania powinien odpowiedzieć bez moralitetów ale żartem i przejaskrawieniem. po prostu powaga Bosaka wypadła żenująco i odniosłem wrażenie, że wojewódzki zmieszał go z błotem - zwłaszcza gdy przyszedł Panasewicz. rzeczywiście - więcej luzu. to program rozrywkowy i prześmiewczy a nie dyskurs polityczny. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DarioGEe Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.wro.vectranet.pl 12.03.07, 09:07 To chyba problem srodowiska w ktorym dziala. Tam nie mozna zartowac, bo nastepnego dnia spadniesz w notowaniach u Romana i po tobie. Jak bardzo nie lubie LPRu tak tego mlodego szanuje, bo jak malo kto stara sie przedstawiac swoje racje w sposob sensowny, przedstawiajac swoja argumentacje. Nie rzuca pustymi haslami. Nie zgadzam sie z wieloma jego pogladami, ale musze przyznac ze na prawde lubie chlopaka i zycze mu wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 10:04 Gość portalu: DarioGEe napisał(a): Nie zgadzam sie z wieloma jego pogladami, ale musze przyznac ze na prawde lubie chlopaka i zycze mu wszystkiego dobrego. Jak mozna lubić homofoba, który z tym się publicznie obnosi? Homofobia to forma dyskryminacji - rasistów i seksistów też zdarza ci się lubic? Bosak to wymoczek z kompleksami któremu światopogląd zbudowały wszechpolackie brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sa Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:54 jak można lubić homofoba? zwyczajnie, tak jak można lubić pedała (jak sami oni siebie na plakatach nazywają)... bądź tolerancyjny... Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 10:59 Gość portalu: sa napisał(a): > jak można lubić homofoba? zwyczajnie, tak jak można lubić pedała (jak sami > oni siebie na plakatach nazywają)... Nietrafiona analogia niestety. A plakatów nie zrozumiałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sa Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:13 wyobraź sobie że zrozumiałem. mozę nawet bardziej niż ty, bo na mnie też brzydko dzieci mówiły w szkole - krzyczały "okularnik". straszną traumę wtedy przeżyłem, ale nie wpadłęm na pomysł z plakatem, tylko zwyczajnie w świecie dałem jednemu w mordę i żarty się skończyły... a z homofobem nie dramatyzuj. ja np. nie lubię głupich ludzi - i co? zabronisz mi? nie lubię też tlenionych blondyn i gosci w lakierkach... ps. zacznijcie się wreszcie ludzie zastanawiać nad kosztami pracy, elektronicznym wysyłaniem PIT-ów, budową dróg i autostrad, obniżką podatków, korupcją w piłce i zbydlęceniem na stadionach a nie wydumanym problemem homofobii. pps. na wszelki wypadek - robię sobie z ciebie jaja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dew Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.chello.pl 12.03.07, 11:36 Widzisz "sa", kiedy dowiadujesz sie, ze jestes homoseksualista to jest to troche wiekszy szok niz kiedy zdajesz sobie sprawe z tego, ze zle widzisz. Porownujesz nieporownywalne sprawy tlumoku... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sa Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:46 następny obrońca uciśnionych... dla Ciebie napiszę powoli i z wielkiej litery: GÓWNO mnie obchodzi, że ktoś woli to robić z drugim facetem zamiast z fajną babeczką. naprawdę gó..... i dziwię się ludzim, kórzy na siłę próbują mnie zainteresować swoim życiem seksualnym. ja nie opowiadam ze lubię na jeźdźca, bo nie mam w zwyczaju dzielić się tym, co zostaje między mną a moją żoną... nie pisze sobie tego na koszulce, ani nie wykupuję bilbordów. ps. na studiach znałem jednego gościa, co lubił inaczej. ale był na tyle miły, że nie pisał sobie tego na czole i nie zanudzał mnie swoimi problemami. pps. naprawdę nie ma ciekawszych tematów do rozmowy? albo bardziej uciskanych mniejszości (większości)? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mis Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.idc.net.pl 12.03.07, 12:17 Zgadzam sie w 100%, sek w tym ze w Pomrocznej nie odruznia sie homoseksualistow od pedalow i lesbijek oni zreszta sami tego nie rozrozniaja, znam homoseksualiste i bardzo go lubie inteligentny dowcipny z dystansem do siebie ostatnia rzecza o ktorej bysmy rozmawiali jest seks bo dla niego to taka sama sfera intymna jak dla mnie, i znam lesbijke ktora po kazdym weekendzie wszem i wobec, chcacym i nie chcacym sluchac opowiada co ona to i z kim na imprezie w lazience nie wyprawiala fuj. Na wiece chodza pedaly i lesby przecietny homoseksulaista nie obnosi sie ze swoimi upodobaniami podobnie jak przecieny heteroseksulaista Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: LZ Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:22 Wojewódzki opowiadał o kobietach: "nastukał panienki", młócił dziewczyny", "zaliczał", "kiedy ty miałeś kobietę - bo ja tam miałem kobietę 15 minut temu" itp., że każda organizacja feministyczna powinna go ZNISZCZYĆ zmasowanymi procesami (na poważnie). Kiedy Bosak zwrócił mu na to uwagę, Wojewódzki powiedział drwiąco: "wyluzuj człowieku". Od dzisiaj różnym poprawniakom, oskarżającym o homofobie, antysemityzmy, rasizmy, faszyzmy i różne takie, będę mówił z drwiącym usmieszkiem żeby "wyluzowali"? Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 14:31 Wojewódzki tylko by się ucieszył z takiego oskażenia Odpowiedz Link Zgłoś
pirulo Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 15:58 Aż żal było patrzeć na tego Bosaka... Tak z niego drwili... ciekawa gra online :) Zobaczcie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: fajnie! Fajnie co nie? IP: *.chello.pl 12.03.07, 18:11 Fajny program, podrwili trochę z Bosaka, laseczek, pedałów i innych rozmaitości Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Antylewak Bosak nie powinien legitymować Wojewódzkiego IP: *.compi.net.pl 12.03.07, 19:12 Wojewódzki to kawał chama, dowcip na poziomie rozporka - na miejscu Bosaka nie brałbym udziału w takim programie. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Bosak nie powinien legitymować Wojewódzkiego 12.03.07, 19:58 Gość portalu: Antylewak napisał(a): > Wojewódzki to kawał chama, dowcip na poziomie rozporka - na miejscu Bosaka nie > brałbym udziału w takim programie. _______________________________________________ Bosak chciał się "zmierzyć" z atrybutami Wojewódzkiego - i wypadł blado.... ale zuch chłopiec....."5" za odwagę......następne doświadczenie w życiu młodego człowieka... Natomiast ty "antylewaku" nie odważyłbyś się stanąć oko w oko z chamem na wysokości rozporka.......ocena dla ciebie...."mniej niż 0" Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov A więc jednak kochają TVN 12.03.07, 22:50 czyli to nie jest tak, że oni nie chcą TVN-u, tylko on ich nie chce. Nie mają żadnej alternatywy dla lewicowych mediów głupie ćwoki. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Bosak zaprezentował tak mizerny poziom dowcipu... 13.03.07, 07:38 że bardziej płakać się chciało niż śmiać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: robi Re: Bosak nie powinien legitymować Wojewódzkiego IP: 87.239.244.* 13.03.07, 17:32 a jakiż to poziom posiada pan Bosak? Tu akurat mówił równy z równym. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: 62.111.194.* 13.03.07, 10:24 Poziom do jakiego zjechał Wojewódzki świadczy o tym, że był bezradny wobec Bosaka Odpowiedz Link Zgłoś
cz_czkawka Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 12:25 wyjaśnij jaka jest róznica między pedałem a homosiem? Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 16:02 Widzisz czyli z tym gadaniem o swoim życiu intymnym jest dokładnie tak jak u osób hetero są tacy którzy lubią i są tacy którzy nie lubią. Jak mam nazwać osoby heteroseksualne, które lubia mówić o swym życiu intymnym - może mi powiesz? Bo ja nic nie wymyśliłem... Stuknij sie w łep. Z tego co wiem aktywistom organizacji homo nie chodzi o prawo do swobodnego opowiadania o sprawach intymnych. Jak się nie ma nic do powiedzenie to lepiej puścić bąka. Podpisano Wujek Dobra Rada Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sa Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:36 oświeć mnie - o co im chodzi? o adopcję dzieci? czy o to, żeby mówić że "pedałowanie" jest cool? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paskudek1 Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 12:45 nie, chodzi o to, żebys nie mógł dyskryminowac nikogo za to z kim spi. Ja tez znałam paru panów hetero, którzy wszem i wobec, czy ktos chciał czy nie chciał słuchac opowiadali, jak to zaliczali panienki na prawo i lewo. Homoseksualizm to nie seks, seks, seks i jeszcze raz seks. To także nie mówienie o seksie, mówienie o seksie, mówienie o seksie itd. To orietacja seksualna, życiowa przypadłość, której nie wybiera się, tak jak niw eybiera sie koloru oczu i rodzeństwa. I chodzi o to, żeby wreszcie ludzie tacy jak TY zrozumieli, że INNI też maja prawo do godnego życia i np. do pokazania sie PUBLICZNIE ze swoim poartnerem życiowym, BEZ OSKARŻENIA o "propagandę homoseksualną". Rozumiesz? Chyba jednak nie rozumiesz, nie zrozumiesz bo NIE CHCESZ. Tobie sie wydaje że homoseksualiści tylko kopuluja i marzą wprost żeby wszyscy o tym rozmawiali i to widzieli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jamm Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.idcpoland.pl 12.03.07, 15:30 za to co zrobiles to teraz sady dla nieletnich... niemowiac juz o tym ze ktos mogl się powiesic za to ze go pobiłeś. Jak mogles to zrobic... nie wiesz ze teraz nawet dotknac nikogo nie mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prostok Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.aster.pl 12.03.07, 20:21 stasiu a ty co taki obronca ucisnionych? niedlugo zechcecie wysylac homofobow do jakich obozow pewnie bo biedni odmiency zyc przez nich nie moga? zanim wytrzesz sobie mordke tolerancja sam sie naucz byc tolerancyjny, jedni lubia homofobow inni lubia homosow i odmiencow i obie strony maja do tego takie samo prawo, wiec nie rozumiem dlaczego pedaly i ci co ich lubia maja byc uprzywilejowani, a ci co ich nie lubia maja byc dyskryminowani, nikt was w tym kraju nie dyskriminuje wiec przestancie sie dopominac o jakies ekstra wzgledy i obnosic sie z ta wasza odmiennoscia bo za to was zwykli ludzie nie lubia i przez to zmnieniaja sie w homofobow, ja zazwyczaj nie mam nic przeciwko homosom dopoki nie zaczynaja tak jak ty jeczec o przesladowaniach dyskryminacji i pchac na afisze ze swoim zyciem seksualnym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: vego Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.chello.pl 12.03.07, 21:13 Zgadzam się z Tobą. Dlatego JESTEM HOMOFOBEM. I nkomu nic do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zakazwjazdu Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.ghnet.pl 13.03.07, 00:26 prostok napisał: zanim > wytrzesz sobie mordke tolerancja sam sie naucz byc tolerancyjny, jedni lubia > homofobow inni lubia homosow i odmiencow i obie strony maja do tego takie samo > prawo, wiec nie rozumiem dlaczego pedaly i ci co ich lubia maja byc > uprzywilejowani, a ci co ich nie lubia maja byc dyskryminowani, nikt was w tym > kraju nie dyskriminuje wiec przestancie sie dopominac o jakies ekstra wzgledy i > > obnosic sie z ta wasza odmiennoscia bo za to was zwykli ludzie nie lubia. Słuchaj bucu ta twoja filozofia to nic innego jak faszyzm. Tak jakbyś mówił: jedni lubią Żydów, inni nie lubią i wszyscy mają do tego takie samo prawo. Tyllko że jesteśmy po doświadczeniach Holocaustu i w 39 też tylko "nie lubiono" Żydów. Nie chcę oczywiście popadać w paranoję, ale kwestia lubienia czy nielubienia nie może wiązać się, tak jak w przypadku Hitlera oraz Młodzieży Wszechpolskiej z ograniczaniem wolności słowa (pomysły Giertycha), obrzucaniem wyzwiskami, jajkami i kamieniami. Nie chodzi bucu o żadne "ekstra względy" tylko o równe traktowanie. I nikt się nie pcha na afisze, to zasrani faszyści w kółko napier.alający o "propagandzie homoseksualnej" wywołują temat. Tak więc młocie weź rozbieg i jebnij łbem o ścianę z całej siły,może ci wybije z mózgu faszystowskie poglądy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prostok Re: zakazwjazdu IP: *.aster.pl 13.03.07, 13:20 widzę, że strasznie jesteś tolerancyjny i zorientowany, i w dodatku strzelający celnymi argumentami jak z rękawa, może podaj mi jakiś konkretny przykład dyskryminacji homoseksualistów w tym kraju? strasznie jesteś przewrażliwiony na punkcie ucisku homoseksualistów przez państwo i naród polski, więc podaj mi jakiś jeden przykład (np. z ustawodawstwa, jakichs przepisów itp. - gdzie homosi są nierówno traktowani o czym piszesz, czego im nie wolno? mieszkać razem? pracować? chodzić po ulicach czy do knajp? kupować w sklepach? jeżdzić rowerami?) który pozwala ci na beznadziejnie głupie i przegięte porównywanie dzisiejszej Polski do hitlerowskich Niemiec, jeśli nie potrafisz to znaczy, że sam jesteś bucem, który oczytał się jakiś homoseksualnych broszurek i usiłuje błysnąć, i zdaje się, że właśnie popadłeś w paranoję i to taką o jakiej ci się nie śniło, a lubieni czy nielubienie nijak się ma do polityki faszystowskiej i dyskryminacyjnej, demagożku od siedmiu boleści, co może jeszcze powinniśmy w sejmie uchwalić ustawę że wszyscy musimy lubic homoseksualistów, a kto nie lubi ten do więzienia na 2 lata? i tak samo potem wprowadźmy ustawę o zakazie nielubienia twarożku, razowego chleba i jazdy na żużlu, bo prywatne sympatie i antypatie ludzi nie mogą już byc prywatne, homoseksulistów wszyscy muszą kochać i uwielbiać, bo inaczej to jest dyskryminacja, prześladowania i eksterminacja, jesteś żałosny z tą swoją pustą 'faszystowską' demagogia i hipokryzją Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: prostok Re: zakazwjazdu - jeszcze parę słow IP: *.aster.pl 13.03.07, 13:37 powinniście wreszcie zrozumieć że nie jesteście pępkiem świata i że cały świat nie kręci się wokół was i waszych homoerotycznych problemów, jesteście niszą, jakimś kilkuprocentowym odestkiem społeczeństwa więc społeczeństwo nie ma potrzeby ani ochoty żyć wami i waszymi jazdami i problemami, tak samo jak nie żyje problemami akwarystów, filatelistów i działkowców, ci którzy się tym interesują radzę sobie we własnym niszowym gronie i jest ok, nikt nie zmusza całego narodu do pasjonowania się hodowlą syjamskich mieczyków, im szybciej to zrozumiecie, tym szybciej zwykli, normalni ludzie nauczą się was lubic i akcpetować, traktować jak sobie równych, a nie nie wiadomo co, a takie bezmyślne i demagogiczne wylewania jadu jak w twoim pościku tego nie zmienią, trochę stonujcie z tą ekspansywnością na każdmy, bo nikt poza wami jej nie potrzebuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paskudek1 Re: zakazwjazdu - jeszcze parę słow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 12:52 tylko prostoku jeden, nikt nie zabroni akwaryście pokazac sie publicznie ze swoimi rybkami, żeby nie został oskarzony o "propagandę akwarystyki", a jak homoseksualista pokaże sie publicznie z partnerem to wszyscy tacy jak Ty zakrzykną" hjomos, pedał, precz z nim, propaganda homoseksualizmu" itd. Pisze, że nie ma dyskryminacji? A cudowne pomysły panów z MEN o zwalnianiu z pracy za homoseksualizm? Nie jest dyskryminacją??? A ciągłe wykrzykiwanie "pedały precz" nie jest?? Jest i to jak najbardziej, jest agresją, dyskryminacja i nawoływaniem do nienawiści na tle seksualnym. Jeżeli RZECZYWIŚCIE g...no obchodzi cie kto z kim sypia i jak to czemu tak bardzo oburza cię fakt, że dwóch facetów idzie po ulicy pod rękę???? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Przeciez on jest gejem IP: *.ists.pl 13.03.07, 08:51 tajemnica poliszynela, nie na prozno gejowski portal wybral go najprzystojniejszym wszechpolakiem, nie o urodde tu chodzilo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mir-bob Re: Jak mozna lubic homofoba? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:58 zgadzam sie z Toba Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: JP3,14159265358979 Jakie to szczęście że MW nie uprawia seksu. IP: *.aster.pl 12.03.07, 13:28 Przynajmniej nie będą się rozmnażać. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: Jak mozna lubic homofoba? - tolerancja? 12.03.07, 11:18 stasio_paluch napisał: > Jak mozna lubić homofoba, który z tym się publicznie obnosi? > Homofobia to forma dyskryminacji - rasistów i seksistów też zdarza ci się > lubic? Tak jak ty nie lubisz Bosaka tak on nie lubi gejów. Co w tym dziwnego? Homofobia (jeśli tak to chcesz nazywać) to żadna forma dyskryminacji - ot po prostu nie ma obowiązku akceptowania takich zachowań. Ty nie lubisz Bosaka - znaczy jesteś zwykłym faszystą i heterofobem - nie tolerujesz go tylko za to że ma inne poglądy niż ty. Odpowiedz Link Zgłoś
i_tak_powiem13 Re: Jak mozna lubic homofoba? 12.03.07, 15:57 > Jak mozna lubić homofoba Tak samo, jak trzeba lubić pederastów? Lewacka tolerancja tylko w jedną stronę ma działać? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: srpnov Homofobia? Taka sama mniejszość jak geje :] IP: *.acn.waw.pl 13.03.07, 00:39 Homofobowie to taka sama mniejszość seksualna jak homofobowie. Spójrzcie na niego. Sądzę, że Bosak ma problemy albo z orientacją albo z płcią (tzn. że nie wydaje się sobie dość męski albo chciałby zostać dziewczynką - cholera wie) i stąd ta "fobia". Z tego punktu widzenia powinno się ich tolerować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Czercz Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:10 Mam wrażenie że Bosak ma problemy ze swoją seksualnością. W domowym zaciszu "młuci" chyba chłopców z Młodzieży Wszechpolskiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mix Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 19:48 Bosak się zbłażnił u Kuby ale to było do przewidzenia.Najlepsze jak Kuba pytał Bosaka o dziewczyne czy zapyta ją o dzieła Dmowskiego jak nie czytała to wypad. Bosak chciał sobie zrobić popularość ale wyszedł jak zwykle na palanta. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zakazwjazdu Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.ghnet.pl 13.03.07, 00:49 taaa...wszystkiego dobrego pośle Bosak, dalej urządzajcie imprezki w mundurach hitlerowców, machajcie rączką zamawiając piwko, rzucajcie kamieniami we wrednych pedałów...wymień baterie w prawej półkuli dario. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanka Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.piekary.net 12.03.07, 11:40 Zgadzam sie w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bubba I ten przedszkolak jest członkiem rady programowej IP: *.aster.pl 12.03.07, 13:33 TVP! Może by tak jeszcze Kononowicza do tej rady! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Misia Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:40 No tak masz rację, tylko że Bosak to polityk, a Wojewódzki to chamowaty jajcarz, który jaja robi sobie ze wszystkich i ze wszystkiego. No i jak tu z takim rozmawiać o czymkolwiek, a zwłaszcza na jakiś bardziej poważny temat. Ten głupkowaty i pewny siebie facet każdego niby ośmiesza, ale tak naprawdę to każdy myślący widz nie da się na to nabrać. Wojewódzki z założenia wypada "blado", bo jeśli śmieje się ze wszystkich i ze wszystkiego, to jest albo głupi albo chory.... choć to wychodzi prawie na to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Teodorr Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.acn.waw.pl 12.03.07, 23:12 Bosak to prawdziwy endecki rycerz-wszechpolak :całkowicie zakuty łeb, jak rzadko kto! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Elka Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: 62.111.194.* 13.03.07, 10:17 Bosak był na luzie, ale na chamstwo do którego znizył sie Wojewódzki, a potem Wojewódzki z Panasewiczem mozna było odpowiedzić tylko umiarem i zachowaniem godności. Bosak obnażył Wojewódzkiego. Poza mocnym gadanym ten facet ma "0" klasy i mierny warsztat dziennikarski Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ero Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: IP: *.core.lanet.net.pl 12.03.07, 10:51 Jeśli o mnie chodzi to Bosak mógłby śpiewać jak madonna, i ośmieszać KW na każdym kroku, ale mi z jego poglądami nie po drodze i fin. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szacg-mat Bosak skasował Kojewódzkiego. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:19 Nie akceptuję wszechpolaków, ale Bosak ma u mnie duży PLUS. Miał refleks, poczucie humoru i trzymał dystans. Moim zdaniem w pełni panował nad sytuacją. Po tym programie nawet jestem w stanie uszanować, że ma takie, a nie inne poglądy. Odpowiedz Link Zgłoś
mielcz Bosak-burak jakich mało. 12.03.07, 23:17 Od niego aż bije ta arogancja,brak poszanowania.Plus zero humoru.Mały nazio-burak Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_zoska Re: Bosak skasował Kojewódzkiego. 13.03.07, 18:21 Mam taka sama opinie Szach-Mat. Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk chlopaczek ma zryty beret... 12.03.07, 21:48 Młodzież jest kochana. Można ich tak formaować jak plastelinę niemal. o. redaktor Rydzyk Odpowiedz Link Zgłoś
irena1949 Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: 12.03.07, 21:52 oczywiście,że skasował.Nie lubię wszechpolaków i ubolewam nad faktem,że Bosak jest w LPR i ma takie poglądy.Jest inteligentnym ,opanowanym ,młodym człowiekiem i nie pasuje do tego ugrupowaniaa na dodatek ma przyjemną fizjonomię. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rt Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.aster.pl 12.03.07, 08:25 trzeba przyznać że ten Bosak z LPR poradził sobie z Kubą lepiej niż wszyscy inni goście, nie dał sobie wejśc na głowę i pozostał sobą - przy tym mówił zupełnie mądrze Odpowiedz Link Zgłoś
rysiu.ochucki Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie 12.03.07, 08:46 Mądrze to mówi profesor Bartoszewski ale cóż jego ironia nie wprost często jest nie rozumiana. Ideolog Bosak rzuca wyuczonymi sloganami i frazesami. Prosta do przełknięcia papka trafia w ucho a potem mamy elektorat pisuarowy. Jak można mówić o kimś, że jest mądry jak dla niego mądrość to teoria książkowa. Przykładowo ta książka o seksie napisana przez księdza. Chyba mi nie powiesz, że uczyłbyś się ekonomii z podręcznika napisanego przez Andriu Leppera? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niestały czytelnik najlepiej kuba podsumował dzieciaka IP: 62.233.211.* 12.03.07, 10:16 właśnie w kwestii nauki małżeństwa od kawalera, seksu od ksiedza i czegoś trzeciego od kolejnego teoretyka - niepamietam juz. takie to własnie są pacany, teoretycy. od kiedy to jak chcesz wymienić uszelki tłoków w motorze idziesz do krawca? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zzzz Re: najlepiej kuba podsumował dzieciaka IP: *.bielskpodlaski.mm.pl 12.03.07, 10:26 Chłopakowi trzeba kobiety. Byłby bardziej otwarty! Odpowiedz Link Zgłoś
virtualtrancer Re: najlepiej kuba podsumował dzieciaka 12.03.07, 10:38 Gość portalu: zzzz napisał(a): > Chłopakowi trzeba kobiety. Byłby bardziej otwarty! i bardziej wyluzowany. Odpowiedz Link Zgłoś
naniszubur Re: najlepiej kuba podsumował dzieciaka 12.03.07, 10:54 ... ale czy dziewczynie, potrzeba takiego wstrzemięźliwego i nieutożsamionego faceta... nie każcie nam drodzy Panowie cierpieć za miliony z racji naszej stereotypowo opiekuńczej płci ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: najlepiej kuba podsumował dzieciaka 12.03.07, 11:01 naniszubur napisała: > ... ale czy dziewczynie, potrzeba takiego wstrzemięźliwego i nieutożsamionego > faceta... nie każcie nam drodzy Panowie cierpieć za miliony z racji naszej > stereotypowo opiekuńczej płci ;-) Heh, ciekawy punkt widzenia, dobry tekst. Ja wam nie każę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Greg On jest chyba rzeczywiście nieutożsamiony. IP: *.aster.pl 12.03.07, 13:32 Taki gej który nie może się z tym pogodzić. Kobitki go nie kręca, ma na tym punkcie kompleksy i dlatego wszyscy są źli, od aktywnych heteo do gejów. Tylko on jeden wie jak należy uprawiać seks, a wie, bo mu ksiunc powiedzioł. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Analityk Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:55 Czasami poglądy Leppera na ekonomię i tych którzy nie mogą związać końca z końcem, są sensowniejsze niż przemądrzałe wywody profesorów ekonomistyków. Odpowiedz Link Zgłoś
stasio_paluch Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie 12.03.07, 11:03 Gość portalu: Analityk napisał(a): > Czasami poglądy Leppera na ekonomię i tych którzy nie mogą związać końca z > końcem, są sensowniejsze niż przemądrzałe wywody profesorów ekonomistyków. Czasami? Ciekawe... Może jeden przykład? Taki pierwszy z brzegu? Z góry dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:31 Jeden Bosak nie dał sie przemondrzałemu Kubie ....jest super Bosak... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jogi Skąd te zachwyty nad Bosakiem IP: 80.55.150.* 12.03.07, 08:36 Przecież on wypadł u Kuby jak ciota. Nieczego nie dowiódł. Księża mają w sobie więcej luzu niz on. Chłoptasiowi już odbiło i tylko monologi polityczne potrafi prowadzić. Jak miał odpowiedzieć na jakieś pytanie to pierdzielił bzdury. i atakował jakby się kłucił z jakimś politykiem. Niby, że dokopał Kubie. Zbłaźnił sie i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miaka Re: Skąd te zachwyty nad Bosakiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.07, 11:24 zgadzam sie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:40 > Jeden Bosak nie dał sie przemondrzałemu Kubie ....jest super Bosak... Nie lubie LPR ale pos. Bosak wykazał klase i doswiadczenie wieksze niz inni duzo starsi gosie Wojewodkiego Pokazał ze nawet w rozmowie z głupolem mozna byc soba i madrze sie zachowywać Co innego Panasewicz dostosował sie w pełni do debilizmow prowadzacego gdy połozyli siena sobie -jak w piaskownicy (poprzednio Gawlinski chwalac sie ile to zaliczył lasek ) Zdaje sie ze o nich spiewał Andrzej Sikorowski "ktos przed kamera spodnie zdjął powiedział ile razymorze ...." Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie 12.03.07, 08:47 Wykazał klase? Uu w którym momencie bo chyba przespałem. A tak serio to Bosak pokazał zupełny brak dystansu,zachowywał sie jak młody aparatczyk rzucajac frazesami, strasznie był spięty i zdenerwowany,ale cóż to młody człowiek bez wielkiego doswiadczenia i miał prawo sie speszyc,i skulic w rogu kanapy. Program Wojewódzkiego ma taką konwencje,ze jest mało poważny i jezeli ktos sie decyduje tam pójsc to musi brac to pod uwage,ze rozmowa nie bedzie na "powaznie" i trzeba wykazac troszke dystansu do siebie,ale cóz dystans do siebie posiadaja ludzie bez kompleksów,a u Bosaka kompleksy wychodziły czwórkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz obowiązek "luzowania się"? 12.03.07, 11:26 vazz napisał: > Program Wojewódzkiego ma taką konwencje,ze jest mało poważny i jezeli ktos sie > decyduje tam pójsc to musi brac to pod uwage,ze rozmowa nie bedzie > na "powaznie" i trzeba wykazac troszke dystansu do siebie Eee tam, to jakiś jest obowiązek "luzowania się" i zachowywania jak prowadzący nakazał? Swego czasu Borowski się u KW wyluzował i zachowywał się jak pacan (też miał potem kilka promili w wyborach). Za Bosakiem nie przepadam, ale to Wojewódzki został zmuszony do dostosowania się do Bosaka, a nie na odwrót i przez to Bosak został zwycięzcą owego starcia. Odpowiedz Link Zgłoś
vazz Re: obowiązek "luzowania się"? 12.03.07, 12:35 jimmyjazz napisał: > Za Bosakiem nie przepadam, ale to Wojewódzki został zmuszony do dostosowania si > ę > do Bosaka, a nie na odwrót i przez to Bosak został zwycięzcą owego starcia. > Ten skulony w rogu kanapy chłopiec z drzacymi wargami zwyciezcą ? Bosak był rozdygotany i nie wiedział nawet jak Wojewódzki z Panasewiczem jaja z niego robili. Wojewódzki całkowicie zdominował Bosaka, dla przykładu osobami których Wojewódzki nie potrafił zdominowac to Doda i Peja (akurat nie przepadam za tymi ludzmi,ale staram sie patrzec obiektywnie) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anita211 Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 14:10 chyba nie rozumiesz konwencji programu, Bosak był sztywny i nadęty,i miał szczęście,że był u Wojewódzkiego-bo inny by mu chyba lutnoł9ja napewno),strasznie nadęty dzieciak,dobrze ,że mu te pryszcze chociaż zeszły-a wiecie co jest najlepsze na pryszcze...tamtaratam BoonaNzza Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sojuz A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydofobem" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:31 to też by było śmiesznie? A jak bym ja wręczył koszulkę w telewizji z napisem "Jestem katoliko-fobem" albo "Nienawidzę papieża" też by było wesoło? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Walpurg Re: A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:19 O właśnie! Dobry przykład! Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydof 12.03.07, 11:21 Gość portalu: sojuz napisał(a): > "Jestem katoliko-fobem" albo "Nienawidzę papieża" też by było wesoło? Tylko że tego typu koszulki jakie wymieniłeś są w sprzedaży i jakoś nikogo to nie oburza. A to każdy musi akceptować gejów? Jest taki obowiązek? Odpowiedz Link Zgłoś
oktawianc Re: A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydof 12.03.07, 16:01 Nie każdy, ale to oznacza, że ów ktoś ma problem ze sobą. A nie może być tak żeby przez czyjeś problemy, grupa ludzi nie mogła normalnie funkcjonować w przestrzeni publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz Re: A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydof 12.03.07, 18:33 oktawianc napisał: > Nie każdy, ale to oznacza, że ów ktoś ma problem ze sobą. A nie może być tak > żeby przez czyjeś problemy, grupa ludzi nie mogła normalnie funkcjonować w > przestrzeni publicznej. A to geje nie moga normalnie funkcjonowac w przestrzeni publicznej? Bzdura. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: paskudek1 Re: A jak by Bosak wręczył koszulkę "Jestem żydof IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.07, 13:07 a mogą? powiedz tak szczerze? Mogą na prawdę otwarcie pokazac się np. zze swoimi partnerami i nie narazic się na, co najmniej, wyzwiska?? Moga otwarcie powiedziec w pracy z kim mieszkają???? G..no prawda, nie mogą. Nie dlatego nie widzisz na ulicach par męskich i żeńskich, trzymających sie za ręce, że takich par w Polsce nie ma, tylko dlatego ,ze byliby od razu wytykani palcami, obrzucani wyzwiskami, byc może nawet atakowani czynnie. Plakaty z hasłem "co się gapisz pedale" nie są wymysłem organizacji homoseksualnych, są tylko przedstawieniem tego ,co dzieje sie w społeczęństwie, unaocznieniem, że określenia takie jak "pedał, lesba" są określeniami obraźliwymi, a osoby takie postrzegane negatywnie, jako zasługujące na potępienie i wykluczenie WŁASNIE Z PRZESTRZENI PUBLICZNEJ. Szkoda że tego nie dostrzegacie, wy światli ludzie, broń Boże nikogo nie dyskryminujący. Gdybyście NIKOGO nie dyskryminowali to w d...pie mielibyśie np. to, czy nauczyciel fizyki w szkole to hetero czy homo, a interesowałoby was to czy dobrze uczy wasze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hanka z gronia Re: Poseł Bosak...: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:34 I tam jego miejsce!!!!!!!!!! Idź nie czekaj!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alek Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:37 Równie zakompleksiony gość, jak jego koalicyjni koledzy - zero dystansu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: AS Re: drugi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:41 > Jeden Bosak nie dał sie przemondrzałemu Kubie ....jest super Bosak... Nie lubie LPR ale pos. Bosak wykazał klase i doswiadczenie wieksze niz inni duzo starsi gosie Wojewodkiego Pokazał ze nawet w rozmowie z głupolem mozna byc soba i madrze sie zachowywać Co innego Panasewicz dostosował sie w pełni do debilizmow prowadzacego gdy połozyli siena sobie -jak w piaskownicy (poprzednio Gawlinski chwalac sie ile to zaliczył lasek ) Zdaje sie ze o nich spiewał Andrzej Sikorowski "ktos przed kamera spodnie zdjął powiedział ile razy moze ...." Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Andrzej Poseł Bosak - sztywniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:50 młody chłopak a nie zna Lady Pank!! gdzie on sie uchował? i mówi "Pan Panas robi za Gwiazdę" A to dobre!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaan Re: Poseł Bosak - sztywniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:55 Lady Pank byli gwiazda jak Bosaka nie było na swiecie A teraz to tylko takie "wystepy" jak u Kuby im pozostały Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Beti Re: Poseł Bosak - sztywniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:38 Taaa...to mi się podobalo "Panas robi za gwiazdę"....cos Bosakowi nie wyszło. Prawda taka...może nieco przegadał Wojewódzkiego, ale nie miał luzu i rzucał frazesami ogólnie znanymi, których nikt nie chce sluchać. Poza tym prawda jest taka jak mówił Wojewódzki: Nie bzykał a poucza , nie jest tatusiem a chce się mądrować na temat " Jak być ojcem". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sufin sztywniak i beznadzieja IP: *.awf.poznan.pl 12.03.07, 10:14 Żenada, nawet nie umial się wkręcić w klimat zabawowy, cały czas politykował... Mnie nie rozczarował, nie spodziewałam się po nim wiele... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kicha prowadzącego Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.poczta-polska.pl 12.03.07, 08:56 Wojewódzki nie umiał uzasadnić swoich racji na mądre stwierdzenia nie wiedział co odpowiadać bo on tylko o głupotach umie rozmawiać a jak trafi się ktoś w miarę porządny to kicha Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: z Zielona Gora wstydzie sie za tego goscia, sorry to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 08:58 porazka i obciach w jednym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zielonogórzanka Re: Zielona Gora dumna z posła Bosaka IP: *.ztpnet.pl 12.03.07, 19:29 Aaa, chcielibyście, zeby Bosak zniżyl sie do poziomu K.Wojewódzkiego. Brawo, Panie Pośle! Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj ahahaha 12.03.07, 08:58 Chłopczyna aż dygotał na tej kanapie ze strachu. Widziałem w oczach Kuby litość. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d Re: Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj aha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:03 "ześmiesznił"??? kup sobie słownik języka polskiego dla szkół podstawowych, oślico! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DarioGEe Re: Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj aha IP: *.wro.vectranet.pl 12.03.07, 09:12 Wyluzuj, moze twoj przedmowca jeszcze nie skonczyl podstawowki a ty go tak atakujesz ;] Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zakazwjazdu Re: Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj aha IP: *.ghnet.pl 13.03.07, 00:40 DarioGE i b to właśnie takie buraki bez poczucia humoru i luzu jak Bosak. Właśnie pokazaliście - wy ku.wa kompletnie nie czaicie bazy tumany!bosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DzikiPiesDingo Re: Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj aha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:33 a odkąd język jest statyczny? Słowotwórstwo!! polecam np. Gombrowicza Odpowiedz Link Zgłoś
ciass To jest nowomowa. Wraz z prezydentem i premierem 12.03.07, 14:21 należę do awangardy języka polskiego. I prosze mnie nie tykać w rodzaju żeńskim. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamba szkoda że sie nie dogadali przed programem. IP: *.zax.pl 12.03.07, 09:16 po co w ogóle przyjmował zaproszenie do tego programu? I gdyby mówił te swoje moralitety z większym luzem, bez szarpania się, to by się tak nie ośmieszył. prawdopodobnie Andrju okaże się większym luzakiem.a te plakaty to mógł podpisać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rt Re: szkoda że sie nie dogadali przed programem. IP: *.aster.pl 12.03.07, 10:26 chłopak był sobą a ty chcesz żeby się zachowywał tak jak ty oczekujesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mamba Re: szkoda że sie nie dogadali przed programem. IP: *.zax.pl 12.03.07, 11:16 nie chodzi tyle o to co mówił, ale jak. obydwaj wygenerowali napiętą atmosfęrę, no i po co? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: leon Re: Bosak się ześmiesznił jako facet. Bez jaj aha IP: 82.139.20.* 12.03.07, 11:32 wydaje mi sie, że Kuba starał się oszczędzić chłopaka, bo miał wiele okazji, żeby zetrzeć go na pył, ale nie skorzystał - może nie chciał żeby sie smarkaty rozbeczał na wizji - a swoją drogą okropnie spięty był chłopczyna, zero dystansu do samego siebie a buzka pełna wyświechtanych frazesów, nic własnego - szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Wyraźnie spodziewał się oponenta a nie dziecka. 12.03.07, 14:25 Wyraźnie odpuszczał i na koniec tylko skomentował to dosadnie co o postawie Bosaka mysli. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pio Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.plock.mm.pl 12.03.07, 09:05 było wczoraj widać, że Bosak jest zupełnie z innej bajki - jest już ukształtowany i niereformowalny przez te swoje lektury Dmowskiego, czy innych patronów narodowych. Tacy ludzie u władzy są niebezpieczni - teraz jest jeszcze młody, niby ładny, z chłopięcą buźką, ale strach pomyśleć co z niego wyrośnie za 10 czy 20 lat. I jeszcze te jego teksty, że na mównicy sejmowej nie może stanąć byle kto (mówił to do Kuby i Panasewicza) - a kim ty ku.. jesteś, koleś? Kim jest Lepper, twój wysoki Wódz, Hojarska, Łyżwiński? Kim oni są? Powiedz mi proszę, bo oni stają czasami na mównicy? Masakra, ale aż miło było popatrzeć jak go Wojewódzki wczoraj przejechał - koleś momentami w ogóle nie wiedział gdzie jest :) To nie był jego uporządkowany świat z książkami Lenina i Dmoweskiego, z flagą narodową na ścianie i portretem Giertycha, i z radiem maryja grającym w tle - jeden z lepszych odcinnków jakie oglądałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: d Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:23 Żartujesz chyba! Bosak wypadł nad podziw dobrze, ustawiał się w roli pytającego. Nie poparł bym go nigdy w życiu, ale widać było, że się dobrze przygotował do zadania. Za to Wojewódzki kompletnie spieprzył sprawę. Dlaczego nie zapytał go o płonące swastyki, o związki wszechpolaków ze skinami, neofaszystami czy kibolami piłkarskimi. Mógł spytać Bosaka, jak on się czuje na czele takiej hołoty. No i zaproszenie tego Panasewicza z umalowanymi ustami i mózgiem zniszczonym przez alkohol - nie lepiej było zaprosić kogoś równoważnego Bosakowi z lewicy? Równie młodego i wygadanego, a o odmiennych poglądach. Jedna z najbardziej zmarnowanych szans dziennikarskich, jakie widziałem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maga Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 11:48 popieram niestety, liczyłam że Wojew. osmieszy bosaka a było odwrotnie (z małymi wyjątkami) niestety Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: szczurek22 Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:07 Przedewszestkim buraki to samoobrona, a Bosak to LPR - a wojewodzki i ledy pank to smiecie jak większość z was - bez jakichkolwiek hamulców moralnych i wy to uwazacie za smieszne ale opcja przygłupów. Bawić i śmiać sie też trzeba umieć . Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DzikiPiesDingo Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 12:37 taaaa... grilować z dziwnie wyglądającą podpałką. NIE OBRAŻAJ!!! bo się będziesz musiał długo spowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ART Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:07 Sądziłem, że Bosak w pewnym momencie się rozpłacze...cienias z tego wszechpolaka i taka ciota jak reszta tej chołoty Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gay-boy Jestes naszym idolem - GEJE IP: *.adsl.alicedsl.de 12.03.07, 09:12 przyjedz od nas my geje ciebie uwielbiamy MNIAM MNIAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aann Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:14 Bosak byl beznadziejny, nie umial sie obronic, uderzyc cieta riposta i podejsc do siebie z dystansem.. wkurzyl mnie bo jest nikim a mial czelnosc mowic do Panasiewicza per Panas, troche szacunku dla Ciebie to Pan Panasewicz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: e Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:25 Przecież sam Panasewicz mu zaproponował tego "Panasa". Trzeba było oglądać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arahat czytajac wpisy widze ze kolezanki kolesia ostro. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:10 wziely sie za klikanie...facet nic soba nie reprezentuje oprocz frazesow wyczytanych w ksiazakch a trzeba uwazac bo ostatnimym czasem nawet najglupsze tresci mozna sobie wydrukowac.. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Gladiator Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: 193.24.24.* 12.03.07, 09:36 Jak czytam niektóre opinie "prowojewódzkich" to wydaje mi się, że oglądaliśmy dwa zupełnie różne programy. Nie przepadam za LPR (głosowałem na PO)i ceniłem czasem Wojewódzkiego za jego błyskotliwe, śmieszne uwagi i komentarze. Wczoraj natomiast kolega Wojewódzki przerżnął aż miło. Kolega Bosak okazał się spokojnym, opanowanym, pewnym swoich racji gościem z ukształtowanym kręgosłupem moralnym. Potrafił racjonalnie bronić swoich zasad co bardzo kontrastowało z małpimi wygłupami Wojewódzkiego, który darł się, przerywał, drapał się po tyłku i głowie jak człekokształtny, który uciekł z właśnie z warszawskiego zoo. Reasumując z jednej strony zachowujący się jak podopieczny placówki w Tworkach Wojewódzki a po drugiej normalny gość ze zdrową głową Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.aster.pl 12.03.07, 09:40 ja tak samo to odebrałem porażka Kuby i zaskakujące zwyciestwo tego młodziana (przy okazji - to non-stop uśmiechnięty chłopak, nie tak jak na focie gazety:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: a_niunka Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 195.205.147.* 12.03.07, 13:26 Byłam ciekawa jak będzie wygladała ta rozmowa. Wydawało mi sie że wojewódzkiego będzie stac na dowcipną i ironiczna ale jednak dyskusję o poglądach. Niestety założył sobie idiotyczną pozę i postanowił drwic ze wszystkiego. Możliwe że była to próba sprowokowania Bosaka. Wyszło to jednak bardzo kiepsko. Jestem zawiedziona poziomem tej rozmowy. Wydawało mi sie że Kubę będzie stać na więcej. Przez takie zachowanie bardziej ośmieszył siebie niz poglady posła Bosaka. Bo zamiast próbowac poznaś choć trochę dokładniej co on myśli i dlaczego, oparł się tylko na powierzchownych informacjach. Nie jestem zwolenniczką LPRu ale nie podoba mi sie takie przedmiotowe traktowanie kobiet jakie w tej rozmowie prezentował Kuba. Nie uważam się za "obiekt do zaliczania". Kuba wstyd - zamiast pokazać brak tolerancji w postawie posła sam pokazałeś że nie stac cię na posłuchanie argumntów drugiej strony. Tolerancja to umiejetność słuchania innych nawet jak się z nimi nie zgadzasz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumok 12.03.07, 09:42 nic myślenia samodzielnego, brak poczycia humoru, a błyskotliwość? to w jego przypadku pojęcie abstrakcyjne. Kuba zniszczył go wczoraj całkowicie... brawo Wojewódzki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rex Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.aster.pl 12.03.07, 09:42 ale ty nie wyglądzasz niestety na bardziej samodzielnie myślącego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: silesian Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.vivaldiego.wroclaw.pl 12.03.07, 09:55 Jak to mówi Wojewódzki: "trzeba być postrzeganym jako błazen żeby mówić to co się myśli". 1. W tym kraju niestety tak trzeba - smutne a prawdziwe. 2. U Wojewódzkiego obronić mogą się ci którzy mają: -dorobek -uznanie społeczne -klase a dostęp do mównicy sejmowej to troche za mało ;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DD Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:57 nie popieram bosaka, ale akurat wczoraj widać było kompletnie odwrotnego:) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DD Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:58 coś kompletnie odwrotnego Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: w Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:56 To pewnie redakcja Wyborczej wypuszcza od czasu do czasu na forum takie tresowane buldogi, żeby wyglądało na "zróżnicowanie opinii":) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldek Re: Ale dno!!! - ten Bosak to ciężkomyślący tłumo IP: *.aster.pl 12.03.07, 10:38 Bardzo merytoryczna wypowiedż, no i co ważne bez inwektyw. Typowa dla większości dyskutujących tu półinteligentów, dla których zaproszony do TV gość nie może mieć poglądów i musi dostosować się do poziomu prowadzącego program. Odpowiedz Link Zgłoś
darioo_b [...] 12.03.07, 09:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Skandal Re: Bosak niech najpierw IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.07, 09:59 Redakcja, proszę usunąć ten homofobiczny wpis! Odpowiedz Link Zgłoś
cuauhtemoc Re: Bosak niech najpierw 12.03.07, 10:00 podstawa to sensowna wypowiedz z dobra argumentacja jak nie masz nic sensownego do napisania nie pisz Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: piZol Re: Bosak niech najpierw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:03 Panas = Pan As i chyba Pan Poseł myślał że tak on się nazywa... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joki ja się tam nie znam, ale IP: *.fdk.airbites.pl 12.03.07, 10:08 ja się tam nie znam, ale czy w wywiadzie chodzi o to żeby "przegadać" rozmówcę? banda prymitywów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: A. Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.tpnet.pl 12.03.07, 10:16 Bosak nie potrafi się wyluzować, jego występ był żenujący. Jak się człowieku wybierasz do programu rozrywkowego to musisz troche wyluzować a jak tego nie potrafisz to odpuść sobie wystąpienie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaro Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.direct-adsl.nl 12.03.07, 10:20 Brawo Panie Bosak. Nabrałem do Pana szacunku po tym programie chociaż LPR'u nie znosze.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krakus Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: 83.238.175.* 12.03.07, 10:20 Poseł Bosak sprawia wrażenie filozofa, w dodatku świętszego od samego papieża!!! Wojewódzki poradził sobie z nim bez problemu i pokazał mu miejsce w szeregu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Slawek73 Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:40 pokazał miejsce w szeregu? niby w jaki sposób? pokazujac włosy na klacie? kładąc się na Panasewiczu? pytajac czy nie jest prawiczkiem? jesli tak, to pokazał mu miejsce w szeregu...debili. Żenada panie wojewódzki Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: 6579g Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie do.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.07, 10:24 No, Bosak świetnie nadaje się do tzg, jest identycznie taki sam jak te wszystkie gwiazdunie które tam występują, być może dzięki niemu oglądalnośc tego kiczu spadłaby do zera:)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ka Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: 195.136.49.* 12.03.07, 10:50 Bosak przyszedl do programu Kuby w jednym celu-a mianowicie wczul sie w role czlowieka przywracajacego innych na "wlasciwa" droge.Chcial zmienic program rozrywkowy,komercyjny w program o walorach moralnych,mowiacy o powaznych rzeczach w sposob pouczajacy.Zapomnial tylko jednego-ze sam jest tylko gosciem i niestety nie jest mu dane zmieniac formuly programu.Onnie zorzumial jednego,ze byl tam po to,by wczuc sie w klimat panujacy w programie,pozartowac-czesto rowniez z siebie,a niektorych rzeczy po prostu nie "uslyszec" lub obrocic je w zart.Mozna Kube lubic lub nie,ale najlepiej poznaje sie czlowieka wlasnie po tym jak zachowuje sie u Wojewodzkiego.Mozna rowniez nie przyjac zaproszenia od Kuby i to byloby chyba najwlasciwsze dla p.Krzysztofa Bosaka... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ero Re: Poseł Bosak u Wojewódzkiego: Zaproszono mnie IP: *.core.lanet.net.pl 12.03.07, 10:44 Haha, nie ma dziewczyny bo jego "zainteresowania" idą w inną stronę :P Albo korzysta z usług... :P Odpowiedz Link Zgłoś
franek9915 Lubi romantyzm wow a to co w Warszawie nie ma 12.03.07, 10:45 romantycznych dziewczyn. Niech juz przestanie sie katowac i zacznie chodzić z chłopakiem przynajmniej moze sie usmiechnie bo robi miny jak cierpietnica. NATURY NIE OSZUKASZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś