rysiu.ochucki 13.06.07, 14:57 Żenada i prostactwo ogarnia nas coraz bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: panicattack Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 14:59 wiele tysięcy z dożywociem za posiadanie.... pewnie konopii która nie ma nic wspolnego z marysią... łał duch kononowicza unosił się nad premierem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Wiedza o dragach i dopalaczach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:31 jest elementarzem każdego lewaka i dziennikarza GW Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Wiedza o dragach i dopalaczach 13.06.07, 15:59 Wiesz chłopcze, mądry człowiek, nie wazne czy "prawy" czy "lewy" zabiera głos jeśli ma jakieś pojęcie w tmacie który porusza. Domeną kato-pawicy jest natomiast wypowiadanie się (Z CAłOM STANOFCZOŚCIOM) w tematach o których nie mają bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wystarczy być mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 16:16 domyślić z czego jest maryśka, ale do tego trzeba minimum rozgarnięcia. a ten mło ma przeciez w sobie za mało pokory by dopuscić że czegoś nie wie. skąd ta dupa wołowa sie wzieła??? nie wie co to maryśka, konta nie ma bo sie go boi, papu daje mu mama (także ścieli łóżko), żyje z kotem itd. boże, 'wystarczy być' kosińskiego na całego. (z tym że tamten dobrze się ubierał i był dobrym człowiekiem) a nasz to głupi, zawistny i źle ubrany gnom. Odpowiedz Link Zgłoś
polska_baba Mamusia mu nie powiedziała, to skąd mógł wiedzieć 13.06.07, 17:52 Jak z Monty Pythona Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Przecież nie jest wszechwiedzący 13.06.07, 19:13 Ja jakieś 5 lat temu też myślałem, że marihuana jest z rośliny zwanej marihuana, a konopie to takie rośliny uprawne (jak kukurydza), z których wyskoczył Phillip :) Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: Przecież nie jest wszechwiedzący 13.06.07, 19:31 Ile miałeś wtedy lat? 10? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.telprojekt.pl 13.06.07, 19:59 ja wiem od 17 roku życia, pewnie dlatego ze bzdury mnie nie interesują :) ciekawe czy wszyscy wiecie z czego sie robi inne używki :) no i jeszcze na koniec, moj kolega (student) nie wiedzial na jakim kontynencje szukać Tybetu :) myślę, że to jest jeszcze bardziej żałosne tym bardziej, ze reszta też robiła dziwne miny - wykształceni magisterzy inżynierowie hehe oczywiscie z czego sie robi marihuane wiedza doskonale bo studentow glownie to interesuje poza piciem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfhsfd Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:19 O o o. Widzę, że nareszcie dziesiątki ajnsztajnów znalazły sobie pole do popisania się (no cóż elementarną w końcu) wiedzą. Każdy przedszkolak wie że marycha jest z k.indyjskiej!? Tacy, to na pytanie ile jest w Polsce kopalni cukru odpowiadają, że wiedzieli, ale gdzieś im wypadła ze łba ta liczba. Nie popieram kaczek Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Przecież nie jest wszechwiedzący 13.06.07, 21:17 Pan premier po prostu nie zna marihuany ponieważ zawsze palił konopie, co by tłumaczyło że białe myli mu się z czarnym i na odwrót:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cfk Wybory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 01:23 A iluż z Was nie poszło do wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doopa Re: Wybory IP: *.pl 14.06.07, 12:25 natępny który myśli ze jak sie nie zagłosowało na jego ulubione PO to Kaczka łatwiej do władzy doszła. śpij dalej Książe Ciemności Umysłowych Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Czy w Warszawie się nie ćpa? 15.06.07, 09:32 Jaśnie Oświecony Premier powiedział, że "szczególnie na dyskotekach na prowincji"... to znaczy, że na dyskotekach w Warszawie mniej? Warszawa stolicą moralności? Oj, coś nie tak. www.skubi.net/macierewicz.html www.skubi.net/pis.html Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Czy w Warszawie się nie ćpa? 16.06.07, 16:55 skubi6 napisał: > Jaśnie Oświecony Premier powiedział, że "szczególnie na dyskotekach na > prowincji"... to znaczy, że na dyskotekach w Warszawie mniej? > > Warszawa stolicą moralności? Oj, coś nie tak. Wpierw warto byłoby się dowiedzieć, czy Jarosław tak w ogóle wie, co jest stolicą kraju Wolskiego, którego jest premierem - prawidłowej odpowiedzi też wcale już bym nie był pewien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyKaczor Re: Czy w Warszawie się nie ćpa? IP: *.dialog.net.pl 21.06.07, 19:15 Widocznie Warszawa to już szczyt prowincji naszego kraju. Ale co sie dziwić skoro Sejm jest na wiejskiej i naszym krajem żądzą sami wieśniacy!!!!! Bez urazy dla mieszkańców wsi. Ps. Co się stało z polską walecznością o wolność?? kiedyś takich debili roznieśliby na widłach!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polskie_mleko Re: Wybory 05.07.07, 16:06 Ja byłem. Nie głosowałem na PiS, nie głosowałem na Kaczyńskiego. No i co z tego? Jest strasznie mylące powiedzenie - "mądry głupiemu ustępuje". Myślę, że to dlatego jesteśmy rządzeni przez głupców... Odpowiedz Link Zgłoś
funnypunch Re: Przecież nie jest wszechwiedzący 13.06.07, 21:39 Marychę robi się w polsce głównie z c. sativa, a nie z c. indica. Istnieje też c. rudealis - przynajmniej jeśli dobrze pamiętam. Nigdy nie paliłem maryśki, żeby nie było. I nie jestem żadnym specjalistą, w tym roku maturę zdawałem. Odpowiedz Link Zgłoś
d_arek_d Re: Przecież nie jest wszechwiedzący 14.06.07, 01:49 funnypunch napisał: > Nigdy nie paliłem maryśki, > żeby nie było. Żeby nie było czego? Żeby niczego nie było? A co w tym byłoby złego? Jeszcze trochę i faktycznie pewnie wstyd będzie przyznać się do tego. A w papierosy i alkohol małolaty mogą spokojnie zaopatrywać się w sklepach. Dorośli zresztą też. Trochę proporcji, proszę Państwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amoniak Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.chello.pl 14.06.07, 09:25 nie tylko z indyjskiej ale i siewnej Cannabis sativa, ja mam tylko nadzieje ze nie wprowadzą zakazu sprzedaży roślin z rodziny Cannabacea bo nie wiem czy wiecie ale maryśka i chmiel są ze sobą ostro spokrewnione Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abaddon Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:41 Nie chodzi o to że on nie wie z czego się to robi... bo przecież to nie musi leżeć w jego kompetencjach. Myślę że bardzo wielu ludzi nie wie z czego robi się marihuanę. Ale jeżeli tego nie wie... to po co się wypowiada i robi z siebie debila. Jak o czymś nie wiem to nie mówię.. albo się najpierw dowiaduje :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.swietochlowice.org 17.06.07, 13:10 No bo jak by to wyglądało na konferencji - wiedzie ludzie... nie wiem ale się dowiem i wtedy pytajcie. Wkurza mnie ten gość, ale fakt, że się ośmieszył nie jest powodem do nabijania się z niego. Tylko głupi śmieje się z potknięć innych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeee Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.aster.pl 20.06.07, 13:16 czy Ty w ogóle wiesz co piszesz?? Przecież on się napie..ł z dziennikarza!!! "Od kiedy to konopie mają coś wspólnego z marihuaną?? heh, nic mi o tym nie wiadomo." No nie wiadomo mu bo jest głąbem, debilem, idiotą zadufanym w sobie, zacofanym tępymcw..em, który dorwał się do władzy i poniza ludzi oraz zamiata nimi podłogę. Nie wiem czy chciało by mi się na niego splunąć, szkoda śliny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ksiądz Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.autocom.pl 14.06.07, 23:51 A ja myślałem, że lamy w Tybecie to zwierzęta juczne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fen Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.aster.pl 15.06.07, 03:13 Gość portalu: mutant napisał(a): > ja wiem od 17 roku życia, pewnie dlatego ze bzdury mnie nie interesują :) > > ciekawe czy wszyscy wiecie z czego sie robi inne używki :) Ja wiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosiek Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: 193.142.112.* 22.06.07, 12:23 Problem polega nie na tym, że on nigdy nie interesował się tematem narkotyków, a że zabiera głos w sprawie, o której nie ma zielonego pojęcia, co jest po prostu żenujące. W Polsce to chyba trzeba by przeprowadzić kampanię społeczną, że osoba publiczna (a szczególnie na takim stanowisku) nie powinna wypowiadać się na jakikolwiek temat, bez wcześniejszejszego zasięgnięcia opinii specjalistów. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 debil kwadratowy! Kazde dziecko ze spec-szkoly 13.06.07, 23:20 igraszka napisała: > Ile miałeś wtedy lat? 10? to wie, ale toto niedorozwiniete debilstwo nawet normalnie Szkoly zycia by nie ukonczylo. On chce walczyc z narkotykami, ale wlasciwie nie wie, co to takiego. "Na dyskotekach, na prowincji...", ludzie, trzymajcie mnie, bo mu wpier*ole!!!! Za ten wstyd, ktory mam przez niego kazdego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asinka Re: Przecież nie jest wszechwiedzący IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 14.06.07, 00:22 problem w tym ze on jest premierem i powinien miec nieco wyzszy poziom wiedzy ogolnej niz reszta spoleczenstwa....z zalozenia rozumie sie....a jesli nawet nie wiedzial, to powinien sobie doczytac, jesli wie ze taki temat moze byc obecnie publicznie poruszony!! no chyba ze chcial wyjsc na takiego cymbala....to mu sie udalo.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaga Re: Mamusia mu nie powiedziała, to skąd mógł wied IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:42 a to ser robi się z mleka? no nie wiem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenah Re: Mamusia mu nie powiedziała, to skąd mógł wied IP: 90.207.159.* 14.06.07, 09:17 uwielbiam jak on sie wypowiada na tematy o ktorych guzik wie. Od razu troche zwalnia i zaczyna sie poslugiwac pseudo-akademickimi chwytami zeby otumaniony prosty lud za bardzo sie o nic nie dopytywal. Usmialam sie jak dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pat Re: mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:10 Od kota mi się tu odwal ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jul1942 Re: mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.chello.pl 18.06.07, 22:26 Nie jestem wielbicielem kaczorów, jarka mam za zakompleksiałego półwykształciucha, ale tym razem ciała dała gazeta i moi poprzednicy w komentarzach. Marihuana tak ma się do konopi indyjskich jak Ameryka do Azji. "Marycha" to roślinka przetwarzana jak tytoń i rośnie w Ameryce Srodkowej oraz północnych rejonach Południowej. Konopie indyjskie - jak sama nazwa wskazuje - rosną w Azji i są surowcem do produkcji haszyszu. Taką wiedzę powinien posiadać każdy absolwent dobrej szkoły podstawowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laubzega. Re: mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.chello.pl 20.06.07, 11:43 Przestań, naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i6ryi Re: mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.adsl.inetia.pl 22.06.07, 03:07 > Marihuana tak ma się do konopi indyjskich jak Ameryka do > Azji. "Marycha" to roślinka przetwarzana jak tytoń i rośnie w Ameryce Srodkowej > oraz północnych rejonach Południowej. Konopie indyjskie - jak sama nazwa > wskazuje - rosną w Azji i są surowcem do produkcji haszyszu. Taką wiedzę > powinien posiadać każdy absolwent dobrej szkoły podstawowej. LOL z konopi indyjskich i siewnych mozna zrobic i haszysz i marichuane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antek Re: mógłby się, debil jeden, z kontekstu pytania IP: *.chello.pl 23.06.07, 11:13 Ale pojechałeś kolego, hahhaa dobre;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety Re: Wiedza o dragach i dopalaczach IP: 88.220.143.* 13.06.07, 21:23 moim jednym powodem przez który chce z Polski uciekac jest własnie otłumanienie jakie panuje wzgledem wiedzy o marihuanie. Pomyslcie - ile ludzi juz zginęło od LEGALNEGO alkoholu a ile od OCZERNIONEJ marihuany: na swiecie nie zanotowano przypadku zgonu z przedawkowania marihuany. ale co tam - trzeba walczyc <tak> <tak> PS. w holandi jest legalna, w szwajcari belgi hiszpani angli jest dostepna na własny użytek, czechy legalizuja a polska nie wie co to jest Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Wiedza o dragach i dopalaczach 14.06.07, 00:07 Gość portalu: niestety napisał(a): moim jednym powodem przez który chce z Polski uciekac jest własnie otłumanienie jakie panuje wzgledem wiedzy o marihuanie. Pomyslcie - ile ludzi juz zginęło od LEGALNEGO alkoholu a ile od OCZERNIONEJ marihuany: na swiecie nie zanotowano przypadku zgonu z przedawkowania marihuany. ale co tam - trzeba walczyc <ta k> <tak> PS. w holandi jest legalna, w szwajcari belgi hiszpani angli jest dostepna na własny użytek, czechy legalizuja a polska nie wie co to jest niestety... czy ci panowie w ogóle wiedzą o czymkolwiek? o niczym nie mają pojęcia! o dosłownie NICZYM, nie tylko nie kumają dzisiejszego świata oni niektórzy to żyją w innym świecie... a ten przykład jest najmniejszy z możliwych... i nie chodzi tylko o Kaczyńskich ale o wszystkich rządzących teraz... ONI NIE MAJĄ POJĘCIA O NICZYM! a i tak bełkoczą bez sensu! bełkot dla bełkotu bez ŻADNEJ WIEDZY o czymkolwiek! a horror! horrrror Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: Wiedza o dragach i dopalaczach 14.06.07, 02:41 krawiec6661 napisał: > Wiesz chłopcze, mądry człowiek, nie wazne czy "prawy" czy "lewy" zabiera głos > jeśli ma jakieś pojęcie w tmacie który porusza. i tu sie dupku mylisz zupelnie w od podstaw.Nie jest sprawa istotna czy zapytany ma pojecie w temacie.Wazne co odpowie! Moj Pan -nie uzywajacy widocznie tego co dla ciebie i wspolinteligencji z twojej polki jest podstawa egzystowania/marychy/ najnormalniej odpowiedzial zapytaniem. A po cholere np.mi wiedza z czego robione jest sie prezerwatywy?Wiesz?Nie sadze.Kazda firma ma swoje tajemnice...wiec jestez wiekszym durniem jak MOJ Pan,ktory nie wiedzial!!!!!!!!!o zgrozo z jakich substytutow robi sie narkotyki/tutaj -maryske... Faktycznie nakladasz portki od zlej strony ciala... Domeną kato-pawicy jest > natomiast wypowiadanie się (Z CAłOM STANOFCZOŚCIOM) w tematach o których nie > mają bladego pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hekate Re: Wiedza o dragach i dopalaczach IP: *.derbynet.pl 14.06.07, 09:04 Wystarczy wiedzieć co powoduje maryśka, niekoniecznie trzeba wiedziec z czego się ją robi:) Odpowiedz Link Zgłoś
randoraf Re: Wiedza o dragach i dopalaczach 21.06.07, 19:12 krawiec6661 napisał: > Wiesz chłopcze, mądry człowiek, nie wazne czy "prawy" czy "lewy" zabiera głos > jeśli ma jakieś pojęcie w tmacie który porusza. Domeną kato-pawicy jest > natomiast wypowiadanie się (Z CAłOM STANOFCZOŚCIOM) w tematach o których nie > mają bladego pojęcia. Taaaa,tak jak księża o seksie ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Wiedza o dragach i dopalaczach 13.06.07, 18:04 Gość portalu: LZ napisał(a): > jest elementarzem każdego lewaka i dziennikarza GW Rozumiem, że to wstyd posiadać wiedzę na tak podejrzany temat? Że taka wiedza sugeruje, że osoba obeznana jest ćpunem? Akurat rzetelną wiedzę na temat środków psychoaktywnych powinna posiadać każda osoba, taka wiedza powinna być odpowiednio wcześnie przekzywana w szkołach - nie tylko na zasadzie "ćpanie jest be", tylko na zasadzie WIEDZY o tym, co jak działa. Doprawdy gdyby ludzie mieli tę wiedzę i byli w stanie rozważając spróbowanie czegoś przeprowadzić tzw. rachunek zysków i strat, środki psychoaktywne byłyby dużo mniej niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mutant Re: Wiedza o dragach i dopalaczach IP: *.telprojekt.pl 13.06.07, 20:01 mysle, ze warto jednak inwestowac w uczenie czegos pozyteczniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfhsfd Re: Wiedza o dragach i dopalaczach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:23 Stary a co ma do tego to, z czego się robi marihuanę? Owszem trzeba mówić, że narkotyki są be, ale myślę, że wiedze o liściach konopii można jednak przyswajać po opanowaniu położenia Afryki na mapie świata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z kaczolandu Re: zgraja nieukow rzadzi teraz w Polsce! IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 13.06.07, 21:09 Kazdy srednio oczytany czlowiek wie co to jest "marihuana"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: głos ludu co za kołek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 19:16 znam wielu ludzi, którzy mają po 16-18 lat i są zdecydowanie bardziej obeznani, bardziej reprezentatywni i którzy umieją się zdecydowanie lepiej wysławiać niż Niezbyt Szanow(a)ny pan ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: Wiedza o dragach i dopalaczach IP: 80.240.172.* 22.06.07, 12:34 Ależ takie informacje masz w co n-tym fimie kryminalnym, gazecie itp. Wiedza jest wokół nas ale do niektórych niedociera. Tak jak moja stara ciotka która ogladając ze mną dziennik tv jak ją spytasz o coś o czym przed chwilą mówiono to tłumaczy że nie wie bo to, czy tam to ją nie interesuje. A patrzy się w ekran i powtórzyć jednego zdania nie potrafi. Kuźwa niektórzy to mają jakieś ograniczone postrzeganie świata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek.sygula Premier boi się że upali się sznurkiem . z konopii IP: *.devs.futuro.pl 13.06.07, 15:55 ale jazda Odpowiedz Link Zgłoś
poker1 zapaliłby raz i by sie troche wyluzował... 13.06.07, 15:59 ... pare nowych pomysłów, mniej agresji, mniej ukrytych przeciwników, love&peace.... Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: zapaliłby raz i by sie troche wyluzował... 13.06.07, 16:18 Chcesz żeby nam premier całkiem zniknął? On jest mniej więcej tak zbudowany: 33% - głupie pomysły 33% - agresja 33% - tropienie ukrytych przeciwników 1% - reszta Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 18:04 ...tak, a dzieci przynosi bocian... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milenah Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: 90.207.159.* 14.06.07, 09:08 Polszczyzna tego czlowieka zwyczajnie budzi zdumienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hujomatosukojeba:D Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.gl.digi.pl 14.06.07, 17:25 co za debil :| a wlasnie nie uwazacie ze powinni zabronic ogladania kaczynskich tak jak zabronili ogladac bolka i lolka bo spia w jednym namiocie? albo teletubisiow bo nosil torebke? :D tutaj mamy do czynienia niedosc ze z kazirodztwem to jeszcze ze zlodziejami (o dwoch takich co ukradlo ksiezyc) :D:D:D:D debilizm sie szerzy!!!!!!!!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abako79 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.chello.pl 27.12.07, 15:14 >konopii która nie ma nic wspolnego z marysią... że co??? naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.lublin.mm.pl 13.06.07, 15:02 Fajna ta nasza Polska :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:20 tylko dużo w niej głuptaków takich jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tiamath Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:20 To, że nie wiedział o sposobie produkcji marichuany jeszcze można by mu było wybaczyć w normalnych warunkach, ale że na konferencje mu się nie chciało przygotować to żal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiamaty co? Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.autocom.pl 13.06.07, 15:43 tiamat pisze sie bez h na końcu, a marihuana przez samo h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wal w Rod Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.07, 16:08 Tiamath napisał(a): > To, że nie wiedział o sposobie produkcji marichuany jeszcze można by mu było > wybaczyć w normalnych warunkach, ale że na konferencje mu się nie chciało > przygotować to żal... NIE NIE żal. On nie musi wiedziec wszystkiego!, on musi m iec ludzi którzy sie tym zajmą! Kopmpromitujesz sie udając genjusza a nie dorastasz mu intelektualnie do kostek! Robisz z siebie wiekszego kretyna od kazdego głupiego Polaka. Czy Polacy żeczywiscie musą zawsze robić z siebie głupków? Cannabis sativa - Konopie siewne (Cannabis sativa L., Sp. Pl. 2. 1753) - gatunek jednorocznej rośliny zielnej z rodziny konopiowatych (Cannabaceae Endl.), występująca w górach Ałtaj, Tien-Szan oraz na Zakaukaziu i w Afganistanie. Jako roślina uprawna rozpowszechniona w różnych częściach świata. pl.wikipedia.org/wiki/Konopia pl.wikipedia.org/wiki/Marihuana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: 84.203.168.* 13.06.07, 16:18 "Czy Polacy żeczywiscie musą zawsze robić z siebie głupków?" Najwyraźniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do muła widać, 'żeczywiscie musą' - przynajmniej niektórzy IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 16:19 Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:42 Ludzi??? Masz na myśli tych ekspertów, co to u ojca dyrektora występują? Muszę cię zmartwić, pojęcie o marihuanie mają podobne do kaczora. Nie znają się tez na innych sprawach, ale są doskonałymi tropicielami masonów i bolków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.autocom.pl 13.06.07, 17:11 Twój prezydent jest genjuszem, mój wolałbym żeby był geniuszem, a nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eter Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.autocom.pl 13.06.07, 17:12 kurfff, nawet pisac nie umiesz, a wychwalasz pajacu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 18:19 "Kopmpromitujesz sie udając genjusza a nie dorastasz mu intelektualnie do kostek!" Ty, Ferdek. Do kogo pijesz i o co ci chodzi "genjuszu"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: 24.86.226.* 13.06.07, 18:37 Dajesz czadu koleś: "żeczywiscie", "genjusza" itd. J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppfff Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.lublin.mm.pl 17.06.07, 11:00 Skoro jesteś zbyt ograniczony, żeby dostrzec celowe użycie niepoprawnej formy, to lepiej się zamknij pseudointelektualisto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: królik Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 17:28 marihuana się pisze przez h, proszę zachować godność i styl choć u ludu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 06:52 Moze i sie przygotowal. Moze po tym przygotowaniu tak sie zbombil ze zapomnial :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..ykaczory [...] IP: *.pools.arcor-ip.net 13.06.07, 15:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eter Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.autocom.pl 13.06.07, 15:42 Człowieku co podzieliłeś się mózgiem z bratem... Proszę, błagam.... ODPIE..Się od mojej Ojczyzny już!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff26 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 15:46 Kolejny dowód na to co się stało z naszym społeczeństwem :( Obrzucacie się błotem w byle gó..anej sprawie. Niestety do tego doszło że nikt już nawet nie słucha polityków tylko z założenia jedni gadają mądrze a inni głupio. Nie jestem zwolennikiem Kaczyńskich ale myślę że taka niewiedza nie jest jakąś wielką gafą. Bywały większe. Ja też się nie znam na narkotykach i jakoś nie czuję się źle z tego powodu :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le_maniaque Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:52 czyli tez cale zycie walczysz z czyms o czym nie masz zielonego pojecia ? pozatym wybierajac sie na konfencje wypadalo by wiedziec o czym ona bedzie i chociaz zerknac na materialy zwiazane z tematem a nie przez 2 min gadac o czyms o czym nic kompletnie sie nie wie... ale koniecznie chce sie to wprowadzic.... i to jest najgorsze w naszej terazniejszej wladzy Odpowiedz Link Zgłoś
kristoff26 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 15:59 Może nie do końca tak. Faktem jest że nasi kochani politycy pojęcia zielonego nie mają o czym mówią. Temu się nie da zaprzeczyć. Tylko że czasem wyłapujemy (zwłaszcza niektóre media z GW na czele) naprawdę głupotki, z których potem powstaje wielka afera. I mamy kolejny powód do kłótni i obrzucania się błotem o banały. Inna sprawa że akurat z narkotykami jest trochę tak jak mówisz, czyli całe życie walczę z nimi (no może to za mocne słowo - raczej jestem przeciwnikiem) mimo że niewiele o nich wiem. Tu akurat jestem przeciwny niejako z założenia. Choć pewnie gdybym publicznie miał o tym powiedzieć to bym się jednak przygotował. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bez ściemy proszę ale nie o to chodzi. z pytania jasno IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 16:36 wynika ż czego jest maryśka, jak bystry człowiek czegoś nie wie to się "umi" domyśleć, ale ten debil i ignorant jest tak bardzo przekonany o swojej nieomylności że nawet nie pomyśli że może się kompromitować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bue m Re: ale nie o to chodzi. z pytania jasno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:28 a po co wiedza o produkcji narkotykow premierowi, nie uzywa ich, ne produkuje i pewnie sie ich brzydzi. I slusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak tu dotrzeć ? kolejny muł, który nie rozumie prostego IP: *.ghnet.pl 14.06.07, 10:07 zdania w języku polskim. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:39 To nie żadna afera tylko filmik umieszczony w części która nazywa się "Deser" w której raczej nie umieszcze się afer tylko deser. Co do samego Kaczora to wybacz ale prezydent 40 mln kraju powinien mieć choć minimum wiedzy ogólnej. Dla przykładu powiem ci że moja babcia lat 80 doskonale wie co to marihuana i konopie indyjskie - koleś jest burakiem strasznym a do tego ociężałym umysłowo - wybacz ale jeśli nie zna w ogóle tematu to mógł go zrecznie tak przekształcić że nikt by sie nie zorientował że nie wie o czym mówi - ale on "nie" musiał jeszcze pouczyć dziennikarza żemy nie mylił marihuany z konopiami - szczyt bufonady, prostactwa, braku klasy i rozeznania w świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.k1 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 15:57 Nie jeste > m > zwolennikiem Kaczyńskich ale myślę że taka niewiedza nie jest jakąś wielką gafą > . A ja uważam, że jest gafą i to maksymalną. Jak do cholery można wypowiadać się - do tego publicznie - na jakiś temat nie mając pojęcia o czym się mówi??? Zwykli ludzie wiedzą, że jak się na czymś nie znają, to nie powinni gadać bzdur, bo się po prostu ośmieszą. Ale nasz premier tego nie wie. I ośmiesza nie tylko siebie, ale też całe nasze państwo. Nie pierwszy raz zresztą. I nie ostatni jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:21 CZłowieku, takie sytuacje występują 3 razy dziennie. Nie chodzi o jedna głupią wtopę, tylko o to, że ta cała kato-prawica ma takie właśnie pojęcie o wszystkim, a ich głównym celem jest walka z wolnością i narzucanie ludziom swojej ideologii. Ile mozna znosić buraków, którzy włażą z butami do twojego domu i zaczynają meble przestawiać a nie potrafią policzyć do 5? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:24 Kristof, dobrze że jeszcze parę osob myślących w tym kraju żyje (reszta nie umie myśleć za to wie że marihuana jest z tego czy tamtego) Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:36 Podziwiam was. Zawsze potraficie dorobić ideologię do swojej ignorancji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:53 myślenie - to jest sztuka chłopie, a nie zbieranie okruszków "wiedzy" jak ty:) Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 17:06 No sorry, staram sie przynajmniej te okruszki zbierać, Pan Jarosław natomiast to ścisły post. Podobnie panowie Andrzej, Roman, Maciej, który uważa, że świat ma 7000 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 17:13 Widzieliśmy to myślenie premiera... Po prostu ociężałość umysłowa w całej krasie - nie chodzi o wiedze - już sie przyzwyczailiśmy do poziomu intelektu tego rządu - koleś albo nie powinien się wypowiadać w temacie o którym nie ma zielonego pojęcia albo z samego kontekstu pytania domyslić że marihuana to konopie ale on wolał pouczyć dzienikarza żeby nie mylił faktów. Dodam tylko że to nie jest jakaś tam wiedza która jest dostepna tylko użytkownikom marihuany (moja babcia 80 lat wie co to konopie indyjskie) jest to dowodem np na to że premiera chyba poza "Naszą szkapą" i "Potopem" nie miał ręce żadnej innej literatury!!!! Biedny mały człowiek zagubiony w świecie tych skomplikowanych kont bankowych, zegarków, sznuruwek, internetu - te wszystkie przedmioty tworzą układ z którym walczy premier... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uzupełnienie ...i słuchawek, marynarek i ich guzików itd. IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 17:15 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z kaczolandu Re: Premier i inni (ociazali umyslowo) IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 13.06.07, 21:20 To fakt "anvillu"... Jak czytam, czy tez slucham (radio przez Internet) wypowiedzi panow Kaczynskich, Kuchcinskiego, Kurskiego, Macierewicza, Leppera, Maksymiuka, Giertycha, Orzechowskiego (czy przynajmniej kilkunastu innych) to zastanawiam sie i wciaz nie moge zrozumiec jak to sie stalo, ze do wladzy w Polsce doszla tak WIELKA grupa ludzi "myslacych inaczej". Prawdziwa rozpacz bierze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolo Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 15.06.07, 03:29 Ja też się nie znam na narkotykach i jakoś nie czuję się źle z > tego powodu :) Ja się znam i uwierz mi, czuję się dużo lepiej:P Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos ciekawe kto mu w takim razie te "dane" 13.06.07, 15:43 przetłumaczył??? Kary w Polsce są za niskie? co on chrzani??? kolega dostał w zawiasach, bo policja znalazła u niego lufkę, w której został jedynie wypalony popiół po trawce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McLarenka Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:56 ta..... a trawke wypalily pewnie krasnoludki. Nie skladal apelacji??? toz to typowy poszlakowy! przeciez zawsze mozna sprawdzic DNA na fifce i odciski palcow, prawdopodobienstwo poszlaki wzrasta ? to i o zawiasy trudniej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pynky Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" IP: *.bg.univ.gda.pl 13.06.07, 16:46 bycie pod wpływemjest legalne jezeli policja znalazła popiół to powinna sie odpieprzyc, bo niedozwolone jest posiadanie albo przyłapać na gorącym uczynku:) Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" 13.06.07, 16:57 Właśnie. Zdaje się, że według policji jedna "dawka" marihuany to 0.25 grama. Jeśli nie ma nawet tego 0.25 tylko śladowe ilości, to sprawa powinna być w najgorszym wypadku umożona, bo tak sie robi w przypadku bardzo nie znacznych ilości. Potwierdza sie tylko, że u nas nie ma ŻADNEGO prawa i jest wolna amerykanka. Zbyt wiele dziwnych rzeczy już słyszałem. Jak pan władza ma dobry dzień to puści czasem posiadacza co ma przy sobie grama, innym razem zamykają jakiegoś studenta u którego znajdą lufkę albo pusty woreczek. Nic to. Oglądajcie dalej kryminalnych i dzielnego sierżanta w TV :)Tak się właśnie przyzwyczaja ludzi do kraju policyjnego, najpierw trzeba polubić pana policjanta, potem da mu się odpowiednie prawa i już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" IP: *.chello.pl 13.06.07, 19:59 Tak sie sklada, ze widzialem wyroki za mniejsze posiadane dawki, w wypalonej lufce na pewno znajda zawsze jakies resztki za ktore mozna wsadzic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" IP: *.acn.waw.pl 13.06.07, 18:07 > ta..... a trawke wypalily pewnie krasnoludki. > Nie skladal apelacji??? toz to typowy poszlakowy! > przeciez zawsze mozna sprawdzic DNA na fifce i odciski palcow, > prawdopodobienstwo poszlaki wzrasta ? to i o zawiasy trudniej... Tylko ze wypalenie trawki nie jest karalna. Karalne jest jej posiadanie. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" 13.06.07, 16:27 Dostał zawiasy bo był nie karany. Jak drugi raz go pryłapią z lufką to mogą już spokojnie odwiesić wyrok i za posiadanie popiołu będzie siedział 2 latka w celi razem z Krwawym Ziutkiem i Czarnym Zenkiem, którzy juz go nauczą co i jak. Kaczyński zresztą przyznał, że podobają mu sie te wyimaginowane pełne więzienia w USA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr. Gonzo Re: ciekawe kto mu w takim razie te "dane" IP: *.aster.pl 15.06.07, 03:39 el_bigos napisał: > przetłumaczył??? Kary w Polsce są za niskie? co on chrzani??? kolega dostał w > zawiasach, bo policja znalazła u niego lufkę, w której został jedynie wypalony > popiół po trawce Powinien jarać w papierze! Z bletek zawsze łatwiej się wyłgać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rat Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.pools.arcor-ip.net 13.06.07, 15:44 co za burak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasiu Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 15:56 Przerażające ....co tu więcej mówić trzeba sie dalej chować ze swoimi przekonaniami w tak zwanym "wolnym" kraju. sadźcie i palcie !!! koniec prohibicji jest bliski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Tylko dobrze o premierze Kaczyńskim swiadczy. 13.06.07, 15:57 Zresztą, nie musi być premierem narkomanów, którzy nie mogą mu darować tak lekceważącego stosunku do ich Bóstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lena.k1 Re: Tylko dobrze o premierze Kaczyńskim swiadczy. 13.06.07, 16:02 > Zresztą, nie musi być premierem narkomanów, którzy nie mogą > mu darować tak lekceważącego stosunku do ich Bóstwa. brak mi słów po prostu............ Człowieku, tu nie chodzi o prywatny stosunek premiera do marihuany, tylko o zwyczajną WIEDZĘ. Każdy dzieciak wie, czym jest marihuana i nie musi to od razu oznaczać, że się do niej modli. A premier skoro chce walczyć ze zjawiskiem narkomanii, to niech się najpierw dowie, z czym walczy. Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: Tylko dobrze o premierze Kaczyńskim swiadczy. 13.06.07, 16:12 To mozę nie być dla niego proste. Kiedyś zapytany o ulubiona książkę przyznał się "że nie czyta". Myslę, że nie potrafi tez włączyć komputera, i słabo orietnuje sie co to jest ten cąły internet. Mówić potrafi jako tako, ale kogo ma się zapytac o tą marihuanę? Koledzy tez przecież nie palą (co najwyżej wódeczka i Radomskie) i możliwe że też nie czytają. Ponoć mieli dostać notebooki jakieś, ale pewnie nic z tego nie będzie. Gó.. chłopu nie zegarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik...załamany Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.adsl.inetia.pl 13.06.07, 16:01 niestety to tylko potwierdza to że Pan Kaczyński jest totalnym burakiem, to ze się nie wie z czego jest marihuana...ok rozumiem nie mieli tego za jego czasów...ale przeca on jest szefem rządu i wypowiada się o narkomani w taki sposób że ręce mi opadają. Przecież te informacje o skazanych w stanach są wyssane z palca. Nie mówiąc już o "prowincji" i dyskotekach... no ku...m.. czy u nas kiedyś będzie normalnie?>? pytam się?? Wychodzi na to że w wielu sprawach społeczeństwo ma większą wiedzę niż ludzie którzy bądź co bądź nami rządzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mim Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: 84.38.160.* 13.06.07, 16:04 Nie dziwi nic.... A spodziewaliście się czegoś innego? Marihuana to TEŻ egzotyka. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wybiorcza kolejna afere zwietrzyla, odwolac Premie 13.06.07, 16:08 Wybiorcza kolejna afere zwietrzyla, odwolac Premiera bo nie wie z czego marihuane sie robi i nie moze przez to 'kontestowac' w style le madame! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meff Re: Wybiorcza kolejna afere zwietrzyla, odwolac P IP: *.chello.pl 13.06.07, 16:18 to nie afera tylko żenada... premier jeśli robi na jakiś temat konferencję to powinień być przygotowany, a jeśli nie wie co to marihuana i z czego to jest to nie powinień podejmować takiego tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: boże ratuj qrwa, co za muł. po prostu głupi człowiek. IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: qrwa, co za muł. po prostu głupi człowiek. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:28 pomylił ci się wpis z nickiem chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
titta Jak go uswiadomia to zabroni sznurka do snopowiaza 13.06.07, 16:21 Jak go uswiadomia to zabroni sprzedazy sznurka do snopowiazalek. Ze z sizalu? A kto by tam rozroznil... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:22 osobiście nie wiedzialem do dziś z czego jest marihuana i nadal gucio mnie to obchodzi a wy jesteście żałośni oczekując że ktoś musi coś takiego wiedzieć:) Odpowiedz Link Zgłoś
lena.k1 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:31 > osobiście nie wiedzialem do dziś z czego jest marihuana i nadal gucio mnie to > obchodzi a wy jesteście żałośni oczekując że ktoś musi coś takiego wiedzieć:) I spoko. Tyle że różnica między Tobą a premierem jednak jest dość znaczna. On jest facetem, który ma reprezentować nasze społeczeństwo. Pewnej ogólnej wiedzy się od takich ludzi wymaga, sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:48 i tę ogólną wiedzę on ma reakcje tutaj są typowe dla naiwnego gimnazjalisty który z oburzeniem pomieszanym ze zdziwieniem dowiaduje się że ktoś mądrzejszy od niego nie zna 1 informacji która ten dzieciuch zna:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les innymi słowy IP: *.aster.pl 13.06.07, 16:51 te reakcje są po prostu nieinteligentne:) tu trzeba przyznać że portal wykazał co trzeba umieszczając rzecz w rozrywce, niestety czytelnicy nie dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie kumasz??? jaką wiedzę ??? IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 17:04 nie wie jak założyć słuchawki, żyje, stary pierdziel, z mamą, butów nie umie wiązać, marynarki nie umie zapiąć, gadać nie umie, z kobietą nic nigdy..., hymnu polski nie umie, konta nie umie założyć (bo się go boi) itd. to debil jest. nie ma co go bronić. powinien mieć opiekuna socjalnego a nie (wystarczy) być premierem naszego kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: jaką wiedzę ??? IP: *.aster.pl 13.06.07, 17:05 zastanów się tylko chwilę - jeśli rządziłby tobą debil to by znaczyło że ty kim jesteś - imbecylem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicanicniekumasz widze że w logice tez masz poważne braki IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 17:08 nie głosowałem na tych buców. rozumiesz na czym polegaja wybory, czy tego tez nie kumasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
krawiec6661 Re: jaką wiedzę ??? 13.06.07, 17:09 Ale to starzy schorowani ludzie z demencją starczą go wybrali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: jaką wiedzę ??? IP: *.aster.pl 13.06.07, 17:10 he he - no a co z he he młodyszmi mądrzejszymi i ich kandydatami ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Re: jaką wiedzę ??? IP: *.aster.pl 13.06.07, 17:12 obawiam się że nastepne też przegramy obserwując poziom waszej inteligencji:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rotmistrz Re: jaką wiedzę ??? IP: 195.150.224.* 20.06.07, 10:33 Ty oczywiście jesteś najmądrzejszy, może w jakiś sposób byś to udowodnił bo po wypowiedziach tego nie widać jak dlamnie to nie masz przekroczonych 13 lat albo właśnie ukończoną szkołę specjalną bo jak można bronić tego cymbała ??? Tego nie mogę zrozumieć. A wiesz czemu umieszczono to w dziale rozrywka ? Pewni też nie bo z tegom debila to można się tylko śmiać ale kadencja tego rządu nieuchronnie się kończy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenio Re: jaką wiedzę ??? IP: *.acn.waw.pl 13.06.07, 18:15 > zastanów się tylko chwilę - jeśli rządziłby tobą debil to by znaczyło że ty kim > jesteś - imbecylem? To nic by nie znaczyło. Debile-nauczyciele zaczynaja człowiekiem rzadzic w momecie kiedy idzie do szkoły :) ale to do piero przedsmak tego co czeka go dalej. Potem Wojsko i Kapral Debil nad debile :) a potem praca i szef-debil :) do tego dochodza debile na szczeblu centralnym :P Całe zycie debil jest nad toba :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tere Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.autocom.pl 13.06.07, 17:20 gimnazjalista wypowiada sie na forum.premier w tv.na konferencji na zadany temat.Żałość Odpowiedz Link Zgłoś
lena.k1 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 20:56 Gość portalu: les napisał(a): > i tę ogólną wiedzę on ma > > reakcje tutaj są typowe dla naiwnego gimnazjalisty który z oburzeniem > pomieszanym ze zdziwieniem dowiaduje się że ktoś mądrzejszy od niego nie zna 1 > informacji która ten dzieciuch zna:) Nie przekonujesz mnie. Może to kwestia uzgodnienia poziomu ogólności tej "ogólnej wiedzy", ale póki co zdania nie zmieniam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BlackShaman Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.aster.pl 15.06.07, 17:14 Wiedzę może jakąś ma, choć nie mam pojęcia jaka, pewnie ukończył te samą szkołę co Lepper. Zastanów się kogo bronisz i jakimi argumentami. Ty nie wiesz i nikt tej wiedzy od ciebie nie wymaga póki nie próbujesz tego ocenić i nie jesteś ustawodawcą którego decyzje wpływają na życie i wolność tak wielu ludzi. Skoro jełop nie wie to niech się nie wypowiada. Człowiek inteligentny milczy w tematach których nie zna a nie próbuje udawać wszech wiedzącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tłumaczyćchłopkowi sam jesteś żalosny. jak się nie ma o czymś IP: *.ghnet.pl 13.06.07, 17:00 pojęcia to się nie poucza innych - co pozwolił był sobie zrobić ten nadmuchany cieć. "lepiej milczeć i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości" tego przysłowia zapewne nie znasz - podobnie jak twój nadmuchany zarozumiałością "wuc" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bajdy z kaczolandu Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.natpool6.outside.ucf.edu 13.06.07, 21:28 A mozesz, mozesz "les"! Mozesz nic nie wiedziec, tak dlugo, jak dlugo nie wypowiadasz sie publicznie, a do tego - publicznie i jako przedstawiciel wladzy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MichalG Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.hsd1.nj.comcast.net 13.06.07, 16:32 Stany Zjednoczone od poczatku lat 80 wydaly na walke z narkotykami 40 mld dolarow. A uzycie Marihuany w tym czasie wzroslo kilkukrotnie. Gdzie tu sens? Odpowiedz Link Zgłoś
chardonnay11 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 16:48 Kaczka to debil.Taki czlowiek reprezentuje Polske.Nic dziwnego ze ten kraj staje sie posmiewiskiem dla calego swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? 13.06.07, 16:52 robi się z zużytych podpasek kobiecych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: coca Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:53 To może powinnismy walczyc z coca cola albo przynajmniej zakazac tej nazwy zdecydowanie kojarzy sie z narkotykami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: keisha Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.chello.pl 13.06.07, 16:58 no bo coca cola kiedys miala dodawany ekstrakt z lisci koki to tak w ramach wyjasnienia ale bez przesady wstyd sie przyznac ale male dzieci wiedza z czego sie robi marichuane ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 17:02 marihuana ... jakas dziwna nazwa , w ktorym sklepie sie to kupuje ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaracz Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:56 bozeee smiluj sie nad nami ten idiota sam nie wiem z czym walczy SADZIC, PALIC, ZALEGALIZOWAC !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maciek Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 16:59 Widać, że premier nie ma o tym ZIELONEGO pojęcia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis07 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 13.06.07, 17:41 No nie swiadczy to zle o nim - wrecz przeciwnie, mam znajomych, ktorzy regularnie cpaaja, o co nikt by ich nie podejrzewal ze wzgledu na wysokie stanowiska jakie zajmuja... On po prostu - nie broniac go - jest szczery do bolu, taka ma spontaniczna nature. Jest tu ewidentny brak dyplomacji, bo jakby to powiedziak jako presez np. Zwiazku Wedkarskiego na jakims lokalnym zebranku, to niktby o tym nie pisal. Dodam, ze trudno byc jego zwolennikiem, ale wole 100- krotnie jego niz amerykanskiego Krzaka, ktory jest pompowany dyplomacja, jak zaba kompresorem - tylko patrzec jak peknie. - Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee Ale afera...hoho. Brawo dla śledczych z GW... IP: *.77.classcom.pl 13.06.07, 17:45 Poziom "dziennikarstwa tego brukowca jest żenujący.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hetero erectus Re: Ale afera...hoho. Brawo dla śledczych z GW... IP: *.gdynia.mm.pl 13.06.07, 17:58 nie jestem do końca przekonany, czy ta wiedza jest premierowi niezbędna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Ale afera...hoho. Brawo dla śledczych z GW... IP: *.botany.gu.se 13.06.07, 18:36 Ta wiedza nie - ale inteligencja i umiejetnosc sluchania (zamiast przekonania o wlasnej nieomylnosci) to chyba tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Plotek Re: Ale afera...hoho. Brawo dla śledczych z GW... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:25 No to zmykaj chłoptasiu z powrotem na o2. Bo nie będziesz na pierwszej stronie w pudelkowych komentach !! Odpowiedz Link Zgłoś
tierralatina Re: Ale afera...hoho. Brawo dla śledczych z GW... 14.06.07, 00:37 A od kiedy to dziennikarze odpowiadaja za glupote politykow??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak w Holandii Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: 84.27.184.* 13.06.07, 17:47 Pogratulować przygotowania do rozmowy panie premierze!!! Pomijając fakt, że Holandia, choć liberalna, nie zgodziłaby się na legalizację narkotyku, a jak wszyscy wiemy można ją kupić tutaj legalnie. Nie rozumiem porówniania nas do USA, przecież obecny rząd prowadzi kampanię, której niekoniecznie po drodze do wzorców imperialistycznych stanów :P A wracając do tematu samych konopii... Primo: Większość młodych polakow i tak pali. Drugie primo (:)) Picie alkoholu, ogólnie dostępnego, bardziej niszczy organizm i szybciej uzależnia, niż palenie marihuany. Poza tym jak można porównywać coś, co naturalnie rośnie do środków chemicznych, o których mówi "nasz" premier?? Jedym słowem, po raz kolejny ignorancja i nieznajomość tematu w wykonaniu nie byle kogo, bo samego premiera spowoduje, że mohery zaraz wyjdą na ulice, linczować wszelkich palących, bo okaże się pewnie, że to nie chrześcijańskie :) Kolejny absurd, których w Polsce ostatnimi czasy nie brakuje... Dlatego jestem w Holandii... Odpowiedz Link Zgłoś
tom3012 Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi 13.06.07, 22:00 Sami jesteście otępiali, wam tylko marihuana kojarzy się z konopią, ziele zrobiło wam pranie mózgu. Kaczynski był zdziwiony, ponieważ jako starszy człowiek pamiętał jak to kiedys z konopi robiono dobre sznury ale były to gatunki bez kannabinoidów( bądz <1%). tyczy się to śledczych GW, hipokryzja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koy Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.tvsat364.lodz.pl 13.06.07, 17:51 znalazł się znawca. Ciekawe ile ludzi w tym wieku wie z czego jest marihuana? Żenujące to juz są te twoje posty i takie filmiki, które na siłę już szukają czegoś żeby dowalić się do Kaczyńskich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titta Re: Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi IP: *.botany.gu.se 13.06.07, 18:44 Alez nie musi wiedziec. Ale jak sie nie wie to sie na ten temat nie wypowiada, a nie stara sie korygowac rozmowce. Bo pan premier jest madrzejszy od jakiegos tam glupiego dziennikazyny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x bo ty znasz tylko jeden rodzaj konopii cpunie! IP: *.crowley.pl 13.06.07, 17:53 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ParoBoSS Premier Kaczyński: To marihuana jest z konopi? IP: *.chello.pl 13.06.07, 18:00 No to nieźle. Nasz prezydent zwalcza coś o czym nie ma bladego pojęcia. Przy okazji: Papierosy są z tytoniu ??!! <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś