GoĹÄ: pether_23 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 17:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
feminista Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony Bry... 13.06.07, 18:05 rewelacja, zatkało mnie !! BRAWOOO, BRAWOOO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ania WOW!!!!! Naprawde super!!!! IP: *.cefarm.kielce.pl 13.06.07, 18:10 Mialam lzy w oczach......a to, ze On tak sie wzeuszal...jeszcze to potegowalo... WOW.... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: xxx respect IP: 195.117.230.* 13.06.07, 19:00 a ja się poplakalem ogladajac tylko fonię bez dzwieku Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: respect 13.06.07, 19:02 Wow! Szukam szczęki. Ten gościu śpiewa lepiej niż Pavarotti. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: respect 13.06.07, 19:18 Ciekawe jak potoczy sie jego kariera. Zycze mu najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: YouzeQ Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: *.tsi.tychy.pl 13.06.07, 19:29 Już nie takie rzeczy robiono w reality show aby przyciągnąć widownię, a takiego głosu to... większość zawodowych śpiewaków mogłaby zazdrościć. Taki głos to nie jest królik wyciągnięty z kapelusza a wiele lat fachowych ćwiczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Trudno uwierzyć, że to amator 13.06.07, 20:35 Jeśli to nie jakaś ściema - to mam nadzieję, że czeka go wielka kariera. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: niezapowiedziany ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche IP: *.net90.kollegie6400.dk 13.06.07, 20:53 byl udawany. Raczej traktuje to jak scieme - to znaczy organizatorzy wiedzieli, kto zacz i go po prostu tak ucharakteryzowali zeby "powalic" publicznosc. Ech ta pomylka z nozyczkami i za duzy garnitur... Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm Re: ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche 13.06.07, 23:08 No nie wiem. Gdyby był ustawiony i szykowany od dłuższego czasu, to pewnie by poprawili ząbki. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasiek Re: ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche IP: *.chello.pl 14.06.07, 01:34 Nie wierzę w znudzoną minę kolesia jurora, wiedział, że będzie rodzynek tylko udawał że czeka go kolejna kicha... Powinien jednak, mimo że grał w wyreżyserowanym show oddać sprzedawcy telefonów swoje zęby, tak za karę, za tych, których przeleciał piłą mechaniczną swojego cynizmu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: stasiek Re: ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche IP: *.chello.pl 14.06.07, 01:52 I jeszcze jedno, garnitur lezal na nim calkiem dobrze z wyjatkiem przydlugawych rekawow. Ale to nie wazne, najwazniejsze ze pojawila sie nazwa sklepow TESCO... Chetnie zajrzalbym w faktury tej telewizji :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pff Re: ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche IP: 212.160.172.* 14.06.07, 08:29 Nie widze w tym spiewaniu niczego niezwykłego, tak spiewają tysiące przyszlych spiewakow operowych przed pojsciem do szkoly operowej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: HH rulez! Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:53 jest to! Opera to komerha, brak tu prawdy o prawdziwym rzyciu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kretyn Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: 83.238.173.* 14.06.07, 20:15 opera jest lepsza niż te coś, a poza tym analfabeto pisze się "życiu" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Erinar Tragedia... IP: *.chello.pl 15.06.07, 00:17 człowieku... Ty jesteś osłem i tyle... opera to sztuka a hip-hop? może kiedyś mówił o życiu biednych ludzi z ulicy, ale jak ja teraz widzę ten cyrk na polskiej scenie hip hopowej to nie wiem czy śmiać się czy płakać. To co napisałeś zabrzmiało jak byś był prymitywem-szczerze mówiąc już Cię widzę-tępy drech po siłowni z fistaszkiem zamiast mózgu i ususzonymi jajami przez sterydy. Aż się dziwię że w ogóle zaglądasz w takie miejsce jak forum gazeta.pl (czyżby przypadek?). Wracaj synu do zawodówki i nie wypowiadaj się na temat sztuki jak leżysz na kulturalnym dnie. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop 15.06.07, 00:26 Gość portalu: HH rulez! napisał(a): > jest to! Opera to komerha, brak tu prawdy o prawdziwym rzyciu ************************************** O prawdziwej rzyci, jeśli już. Żebyś się nie męczył: rzyć to dupa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: nurek Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.zicom.pl 18.06.07, 13:07 gosciu, dotknąłeś dna nie osiągając głębii, a Paul Potts osiągnął głębię, nie dotykając dna... Odpowiedz Link Zgłoś
irminka2 Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop 15.06.07, 09:28 Masz oczywiście prawo nie lubić opery, ale nie masz prawa obrażać tych co się tym zachwycają a tym bardziej tych co wykonują. Choć nie przepadam za hip-hopem nie dziwię się i nie zastanawiam jak można to lubić. Każdy ma swoje upodobania i to należy szanować. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gosc Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.wsisiz.edu.pl 15.06.07, 13:45 pierw naucz sie pisac i czytac, a pozniej wyglaszaj opinie, bo tyle bykow w jednym zdaniu to jak zyje ... lat jeszcze nie widzialam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arturooooo Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.ipt.aol.com 15.06.07, 19:19 wszyscy jestescie glupsi od osoby ktora napisala ten komentarz ,bo sie nie zorientowaliscie ,ze to prowokacja... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Erinar Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.chello.pl 16.06.07, 09:11 Głupie gadanie! Dobrze wiesz jak wygląda polski świat muzyki dla młodzieży (chodzi mi tu o światek hip-hopowy). Czy to była prowokacja czy nie to według mnie dobrze że tak wszyscy zareagowali. A wiesz dlaczego? Bo gdyby to była prawda to wcale bym się nie zdziwił! Niestety takiej inteligencji prowadzącej koczowniczy tryb życia na ławkach i trudniącej się sprzedażą telefonów komórkowych (nie koniecznie swoich) mamy wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arturooooo Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.ipt.aol.com 16.06.07, 12:06 zalozylbym sie o wszystko co mam ,ze to prowokacja... nikt nie jest tak glupi ,zeby takie cos napisac. ale raczej ograniczony i majacy pojecie o hiphopie jak wiekszosc ludzi w polsce. nie nazwalbym tych "artystow" rapujacych o ulicy i niby zyciu ,ktorzy mieszaja dzieciakom w glowach hiphopowcami . Niech ktos poslucha prawdziwego hip hopu jak A Tribe Called Quest , The Roots czy Beastie Boys. Ale niestety w Polsce poszlo to w innym kierunku... Odpowiedz Link Zgłoś
ticz8 Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop 16.06.07, 16:28 EHhehehehehehehehehehehehee dobre dobre to się uśmiałem noorlmalnie.. Pewne taka sama prowokacja jaka jest na przystanku ja Cie pijanego policja zawija nie ? :) Luuudzie, czy jest na sali jakiś lekarz ? Odpowiedz Link Zgłoś
ticz8 Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop 16.06.07, 16:21 A jakie jest prawdziwe Życie wg Ciebie ? Ze przestałeś jarac towar zacząłeś robić komercyjny hip a potem hop na wyżyny egoizmu ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaga Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 19:10 jak poczytacie dokładnie do do finału dostała sie też kapitalna grupa Combat tancząca break dance tak więc anglicy lubia nie tylko operę Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: 80.54.27.* 18.06.07, 02:59 Zwyczajnie mi Ciebie żal i to jedyny komentarz ... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zoii Re: Jak się można zachwycać takim wyciem? Hip-hop IP: *.jftc.nato.int 20.06.07, 14:19 zwłaszcza :"rzyciu" przez rz!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maxi Re: ja mialem wrazenie ze "szok" jurorow troche IP: *.telsat.wroc.pl 14.06.07, 20:56 www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
daimona warto przeczytać, ze to grupa amatorska 15.06.07, 00:35 Warto przeczytać, ze to amatorska, a nie profesjonalna grupa operowa. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bum Sciema JAK BYK! IP: *.versanet.de 14.06.07, 00:55 jestem profesjonalnym muzykiem i wierzcie mi znam sie na tym. jak juz jeden z przedmowcow powiedzial do takiego glosu(operowego) dochodzi sie tylko za pomoca fachowych cwiczen. fizycznie jest to nie mozliwe zeby ktos tak zaspiewal tylko dzieki talentowi a bez pracy nad glosem. zreszta wszystko co gosc mowi o sobie to prawda... majaca na celu troche wprowadzic w blad. jasne jest dla mnie ze chociaz mial problemy zdrowotne i jest sprzedawca telefonow to jednak zawsze zyl dla muzyki, dla spiewu, dla opery. glos ma niezly, ale porownywac go z pavarottim na dodatek po tak krotkiej arii to ogromna przesada. porownal bym go do studentow spiewu co najwyzej. ten sam poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uzo Nie Sciema JAK BYK! IP: *.171.103.226.crowley.pl 14.06.07, 01:57 Stary, ale on śpiewał w amatorskich grupach operowych, które mają może poziom nieporównywalny z profesjonalistami, ale w UK uczą tam emerytowani profesorowie śpiewu i ćwiczyć można jak profesjonalista, tylko mniej intensywnie. Z resztą facet nie jest talentem jako takim, dużo musi pracować żeby być chociaż poprawny, ale zestawienie tandetnego programu, tej buźki wykręconej z tym głosem jest piorunujące. Spodziewamy się turystycznej piosenki nr.2110 a tu aria! Odpowiedz Link Zgłoś
ssen raczej sciema :P 14.06.07, 03:08 ech czlowiek zalacz googla i poszukaj koles po pierwsze wystepowal w wielu operach po drugie wystepowal z royal philharmonic orchestra po trzecie uczeszczal do masters class pod okiem Pavarottiego srednio mi to wyglada na amatorskie grupy operowe... na emerytowanego profesora ktory spi przez 2/3 zajec tez nie za bardzo. co nie zmienia faktu ze dal glos solidnie :> ciarki przechodza czy rezyserka czy to juz nie dociekam choc jak cos jest zbyt ladne to... dnoc Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Pidzyn Re: raczej sciema :P IP: 81.210.64.* 14.06.07, 10:20 Nie wiem czy podobny do końca: forums.britxbox.co.uk/viewtopic.php?t=52339&postdays=0&postorder=asc&start=15 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bum Re: Nie Sciema JAK BYK! IP: *.versanet.de 14.06.07, 03:33 prawda. zestawienie jest piorunujace. doprowadza masy do wzruszen i lez... hmm... wszystko mozna sprzedac. a wszystkim co doszukuja sie u niego nowego pavarottiego radze wybrac sie w najblizszym czasie do pobliskiej opery. zeby go w ogole porownywac z profesjonalnym spiewakiem trzeba by posluchac calej opery z nim. spiew operowy jest bardzo wyczerpujacy. w calej operze tenor spiewa wiecej niz te pare taktow arii(choc mysle ze telewizja ja celowo skrocila). zreszta musialby zaspiewac z orkiestra a nie z nagraniem. spiewacy operowi nie uzywaja mikrofonu a ich technika pozwala wlasnie na istnieniu mimo wszystko ponad forte orkiestry symfonicznej gdzie normalny czlowiek nawet wydzierajac sie w nieboglosy pozostaje ledwo slyszalny. Odpowiedz Link Zgłoś
gadery Re: Nie Sciema JAK BYK! 14.06.07, 09:41 > radze wybrac sie w najblizszym czasie do pobliskiej opery. Jeśli choć część ze słuchaczy się wybierze to warto było. Mało kto teraz słucha muzyki poważnej. Mały cytat (z innego forum, ale z podanym źródłem): (from Bath opera house web site) Paul Potts (Don Carlos) is a relative new comer to Grand Opera after an apprenticeship in Gilbert and Sullivan in Bristol.. His claim to fame is his 1999 appearance on Michael Barrymore's My Kind of Music. This was followed by singing for Bath Opera in Turandot as Prince of Persia and Herald. He has since performed with The Royal Philharmonic Orchestra and spent three months touring Northern Italy as a soloist, training under top teachers Mario Melani and Svetlana Sidrova. He has been invited back for a concert to be recorded and also for a masterclass with Luciano Pavarotti. Future plans include a summer tour with the RPO. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sluchacz Slucham tego belkotu i sie smieje! Bylem studentem IP: *.chello.pl 14.06.07, 17:11 Wydzialu Wokalnego Akademii Muzycznej w Warszawie. Najwieksze talenty nie maja nic z profesjonalizmem. Czlowiek rodzi sie z instrumentem w gardle lub gowno dadza mu profesjonalisci. Facet jest surowy jego glos jest do obrobki. Potwornie go wysila, ale nie zmienia to faktu, ze znakomicie i bezblednie wykonal arie, ktora jest numerem popisowym tenorow bohaterskich z gornej polki. Gdyby na przesluchaniu w AM zjawil sie taki gosc, to profesorowie biliby sie o jego poprowadzenie. Najwieksi polscy spiewacy operowie nie mieli wyksztalcenia muzycznego. Wieslaw Ochmnan jest chemikiem-cermikiem, Kiepura byl piekarzem a Mikolaj Giaurow zwyklym kantorem w cerkwii. Ten gosc jest naturalnym talentem i tak trzeba go kwalifikowac. Jak mawial Bernard Ładysz do studentow na wydziale ,ktos moze byc magistrem tenorem lub doktorem barytonem po AM a na scenie jak nie ma glosu jest zwyklym baranem". Ten gosc jakby nad nim popracowac doszedlby spokojnie do poziomu takiego Ochmana czy Bocceliego! aha i nieprawda jest, ze spiewacy na wystepach koncertowych nie uzywaja mikrofonu. Pavarotti wykonal Nessum Dorma z towarzyszeniem filharmonikow filadelfijskich trzymajac usta w odleglosci 5 cm od mikrofonu (co latwo sprawdzic na You tube). Odpowiedz Link Zgłoś
shawman Re: Slucham tego belkotu i sie smieje! Bylem stud 15.06.07, 12:52 Przedmówca brzmi profesjonalnie i ja mu wierzę. :) A dla mnie, jako kompletnego laika w kwestiach opery, nie jest w sumie ważne, czy gość wcześniej już śpiewał, czy nie, tylko, że zaśpiewał świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ticz8 Re: Slucham tego belkotu i sie smieje! Bylem stud 16.06.07, 16:31 Brawo kolego bravo ! Bardzo trafna, sensowna opinia ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zbig Re: Nie Sciema JAK BYK! IP: *.ssp.dialog.net.pl 14.06.07, 21:02 az sie nie chce czytac takich glupot..zazrosnego ..halabardnika Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: v Re: Nie Sciema JAK BYK! IP: *.telsat.wroc.pl 14.06.07, 21:00 www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
fixmeamartini gdzie słyszałeś takich studentów? 14.06.07, 08:59 bardzo profesjonalnym muzykiem jesteś widać. wiesz - mieszkam niedaleko akademii muzycznej i bym naprawdę była szczęśliwym człowiekiem gdybym chociaż raz usłyszał stamtąd taki głos. oczywiście że ten gość ćwiczył. powiedział, że to jego życiowa pasja, powiedział że chciał być profesjonalistą. nie polega to więc na tym, że gość wstał rano, podrapał się i nagle stwierdził że ma głos. jaką muzyką się zajmujesz profesjonalisto? skroo macie tam takie głosy to może się zainteresuję. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: Sciema JAK BYK! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:52 Profesjonalny Muzyku - chyba masz rację. Widząc to pierwszy raz wzruszyłam sie do łez, ale z odchłani naiwności wyprowadził mnie kumpel pokazując mi tego linka: www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm facet jest spiewakiem operowym - druga linia w środku. ale miło było sie wzruszyć - pozdrawiam ściemniaczy z gazeta.pl!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rt Re: Sciema JAK BYK! IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:30 nie z gazeta bo oni tacy sami mądrzy jak Ty i ja, lecz z Anglii bo tak go wyrychtowali na "sprz. telefonów":) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: eljot Re: Sciema JAK BYK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 11:04 bo to jest spiewak operowy www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zawas Re: Sciema JAK BYK! IP: *.smgr.pl 19.06.07, 22:12 Przecież w artykule pisze, że koleś wcześniej śpiewał. Od siebie dodam, że były to różne chórki. W artykule jest napisane, że choroba nowotworowa nie pozwoliła mu śpiewać przez dłuższy czas. Trzeba czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: hmmmm Amator?! IP: 195.205.190.* 14.06.07, 14:47 Taki tekst znalazłam na stronie opery, w której śpiewa (!):A student of Ian Comboy, Paul has appeared on national and local television and radio. He has spent two summers touring Northern Italy training with one of the major opera schools, and has taken part in masterclasses with Vilma Vernocchi, Katia Ricciarelli and Luciano Pavarotti. He has also performed with the Royal Philharmonic Orchestra. With Bath Opera he has sung the roles of Don Basilio (Marriage of Figaro), Don Ottavio (Don Giovanni) and the title role in Verdi's Don Carlos. Future plans include the role of Chevalier des Grieux (Manon Lescaut) for Southgate Opera, London, and another concert with the Royal Philharmonic Orchestra in the summer. Oh yes! He also plans to get married in May this year!!! .... Nadal sądzicie, że to amator? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: skandal Re: Amator?! IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:21 skandal, zostaliśmy wprowadzeni w błąd - śpiewał śpiewak operowy przedstawiany jako sprzedawca telefonów owszem bardzo ładnie, ale nikt sie nie popłacze że spiewak operowy ładnie śpiewa Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Idol Re: Amator?! IP: *.kkibci.pl 15.06.07, 12:31 Ale gościowi dołozyłeś, coś jak Wojewódzki ;-P. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? 14.06.07, 07:40 Gość portalu: YouzeQ napisał(a): > Już nie takie rzeczy robiono w reality show aby przyciągnąć widownię, a takiego > głosu to... większość zawodowych śpiewaków mogłaby zazdrościć. Taki głos to nie > jest królik wyciągnięty z kapelusza a wiele lat fachowych ćwiczeń. Nie uwazasz, ze powinnien zajac sie toba specjalista? Zreszta nie tylko toba, takich jak ty paranoikow wietrzacych wszedzie podstep jest tu sporo. Wyrazy wspolczucia, to musi byc dla ciebie meczace. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Hmmm Mylisz się IP: 195.205.190.* 14.06.07, 15:35 Tak się składa, że ten nieśmiały sprzedawca śpiewa w profesjonalnej operze z Royal Philharmony Orchestra, odbył szkolenia, i już nie raz występował w czołowych rolach największych oper. Pewnie kilkutygodniowe tournee po Europie z orkiestrą filhamoniczną też się nie liczy. Strasznie mało muszą płacić śpiewakom operowym, skoro muszą dorabiać w sklepach... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaca Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: 212.160.147.* 14.06.07, 15:32 Zgadzam się. To nie jest przypadek. Ten Pan doskonale spiewa. Pytanie tylko czy jest amatorem. Zbyt perfekcyjnie to wyglądało. Sedziowie prawie płaczą, publika pod koniec występy juz wstaje z miejsc. Brakuje tylko dzieci i maskotek na scenie w ramach spontanicznych gestów. Za gruby i duży ten szew po tej nici... Może się myle, jeśli się myle to cofam to co napisałem, jeśli nie i mam racje, to potwiedzi tylko to ze zyjemy w świecie Truman Show... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jimi Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: *.zgora.dialog.net.pl 14.06.07, 21:37 Mam tylko jedno subtelne pytanie? Czy ten program jest dla zawodowców czy dla amatorów? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tom Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: *.kkibci.pl 15.06.07, 12:41 www.bathopera.co.uk/contact%20us/contact%20us.htm droga wolna, zglos sie na "wiele lat fachowych ćwiczeń" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ticz Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 16:10 Bez urazy kolego.. ale wg. mnie Jesteś zamknięty w swoim ego jak sardynka w puszcze świata materii. Nawet nie jesteś w stanie tego ogarnąć...A skąd wiesz, że ten sprzedawca nie trenował w domu amatorsko ? Wszyscy pewnie tak jak Ty patrzyli na niego jak na sprzedawcę telefonów z krzywym uśmieszkiem. Jak znasz angielski to posłuchaj komentarzy jury na koniec w przebieralni. Ta "ładna Pani" nawet by na Ciebie nie spojrzała w obecności tego sprzedawcy jak by poznała jego możliwości do końca... Widziałem w swoim życiu ludzi tak zaszufladkowanych przez ociemniałe pędzące szczurze społeczeństwo, że gdy odkrywali Swoje powołanie, pasje szokowali wszystkich. To tak jak w samochodzie czy pociągu, jak będziesz gnał nie zobaczysz pięknej okolicy, etc.. a im prędzej będziesz gnał tym szybciej wylądujesz pod ziemią.. Reasumując może warto się przez chwile zastanowić z czego w życiu czerpiemy większą przyjemność.. Życzę powodzenia temu spzedawcy i jestem przekonany, że nie będzie robił kariery w telefonach. W przyszłości jeszcze o nim usłyszymy i to bardzo głośno...Ps: Zapisz sobie ten post i ten artykuł + film na dysku . Otwórz za kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Obcy Re: Czy to jakaś marketingowa ściema? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 21:39 Dokładnie, Nawet diament aby miał wartość należy długo szlifować.... Jakoś nie wierzę w czysty przypadek... Głos piękny - nie mogę zaprzeczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mirra Re: respect IP: *.acn.waw.pl 13.06.07, 22:22 Byle nie tak jak tego hydraulika czy kogotam z Norwegii...tez glos super...a utonal :( Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kasia Popłakałam się ze wzruszenia IP: *.t-mont.net.pl 13.06.07, 23:07 Zaśpiewał wspaniale! Mam nadzieję, że odniesie wielki sukces. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rt Re: Popłakałam się ze wzruszenia IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:20 ja też, niestety okazalo się że ten sprzedawca telefonów jest śpiewakiem operowym Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zachwycona Popłakałam się mimo iż nie miałam fonii tylko samą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 19:59 wizję Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: PoddanyWujaSama Re: respect IP: 63.96.48.* 14.06.07, 00:56 Podbije wszystkie sceny operowe swiata...Mam lzy w oczach, ogladalem to chyba z piec razy. BRAWO... Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Co za głos! Ten facet jest wielki. 13.06.07, 21:54 On powala ludzi swoim śpiewem - na Szalapin, Caruso??? Miałem łzy w oczach. A najlepsze było jury - od powątpiewania, że coś wogóle z tego wyjdzie, do "orgazmu" kobity oraz lecących szczęk obu facetów. WOW! A to prosty człowiek, któremu spełniło się marzenie. Zycie jest piękne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Ja Re: Co za głos! Ten facet jest wielki. IP: *.ds.ae.wroc.pl 14.06.07, 01:52 Ja to w ogóle nie chciałem uwierzyc że to on śpiewa. Myślałem, że z playbacku leci. Ten człowiek jest wielki. Mam nadzieje ze jeszcze o nim uslyszymy. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: B-flak Buraki angielskie IP: 85.134.150.* 14.06.07, 02:01 Publika to z jurorami nigdy chyba w operze nie byli. Drą się, klaszczą...dziezez wiocha jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
chrongen Re: respect 13.06.07, 19:46 Gość portalu: xxx napisał(a): > a ja się poplakalem ogladajac tylko fonię bez dzwieku chyba wizję bez dzwięku??? Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: respect 13.06.07, 19:46 To odwrotnie niż ja. Bo ja się wzruszyłem, oglądając wizję bez obrazu. ( sorki, to tylko żart ) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: brozzz Re: respect IP: *.bsk.vectranet.pl 13.06.07, 19:49 hmmm jeśli udało Ci się oglądać FONIĘ bez DŹWIĘKU to pewnie masz pewnie 13 zmysł :) Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: respect 14.06.07, 03:36 jezeli ktos oglada fonie bez dzwieku to powinien zmienic psychiatre bo jego za silne rodki podaje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jes Re: respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:38 Ja nie słuchałem, ani nie oglądałem tego fragmentu, bo to nigdy nie wiadomo co tam jest, ale też jestem wzruszony, bo mi kazali ci z GW się wzruszać, to się wzruszyłem. Na Tuska też głosowałem i jestem przeciwnikiem lustracji ponadto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: natalia Re: respect IP: *.torun.mm.pl 14.06.07, 12:50 Mimo że nie przepadam za taka muzyką .. to ZAtkało mnie .. dostałam gęsiej skórki .. i sluchałam tego 5 razy o.O respekt! mam nadzieje , że zrobi kariere! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dominika Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:06 A ja się popłakałam jak przeczytałam Twój wpis :/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: OLO Re: respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:11 a ja sie popłakałem widzac ze płaczesz w reakcji na wpis Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: czekan Re: respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 08:22 Ja za to w ogóle się nie popłakałem... :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: margerytka Re: respect IP: *.dip.t-dialin.net 13.06.07, 22:26 fonie bez dzwieku? to tak jakbys napisal obraz bez obrazu! fonie to dzwiek wlasnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miasto.mania Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:12 fonię bez dźwięku? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: audiovideofil Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:47 ciekawe jak można oglądać fonię, może na analizatorze widma :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuba_ Re: respect IP: *.autocom.pl 14.06.07, 00:03 Komenty tutaj zaczynaja miec poziom, jak na jednym z wiodacych portali internetowych - nazwy nie wymienie bo mi usuna posta, powiem tylko ze zaczyna sie na "o". jak tobie xxx udalo sie "oglądać fonię" to ja nie wiem. Ale pozostali przyjęli to twoje zdanie rownie bezkrytycznie jak to ze zwykly sprzedawca komorek bez szkoly muzycznej potrafi modulowac swoj glos jak spiewak operowy z wieloletnia praktyka. Brawo ludzie. Telewizja potrafi wam wcisnac wszystko. A wy wszystko chloniecie jak gabki !! Potem sie dziwic ze andrzej lepper jest vicepremierem i nie ma winnych!. nie wiem czy to prawda czy nie ale jakos to do mnie nie przemawia. przeciez to unbelievable zeby ktos bez cwiczen i szkoly tak potrafil pokierowac swoj glos zeby spierwac jak spiewak operowy !! wychodzi na to ze kazdy by tak mogl majac tylko dobry glos, a patrzac chociazby na nasz rynek muzyczny, zdajemy sobie sprawe z tego ze to malo prawdopodobne. predzej uwierze w to ze to chwyt marketingowy - koles jest rzeczywiscie spiewakiem operowym, albo przynajmniej skonczyl szkole jakas w tym kierunku, jest malo znany, jego wyglad jest jaki jest (szczegolnie zeby) - wyglad generalnie ma taki ze napewno bysmy o nim nie pomysleli jak o spiewaku operowym i WLASNIE O TO CHODZI !! wydaje mi sie ze to zamierzenie producentow programu. w koncu juz tyle idoli i jemu pochodnych widzielismy na calym swiecie ze czyms nas musza zaskoczyc zebysmy debatowali na ten temat chociazby na forum internetowym. przypominam ostatnią aferę z DONOR SHOW !! jesli to bylo mozliwe, to dlaczego nie podstawiony spiewak operowy ?!? za tym wszystkim przeciez i tak stoją pieniądze - on zarobi, tv zarobi, program sie lepiej sprzeda, reklamy beda mialy ogladalnosc, publicznosc ma sie czym podniecac, a telewidzowie o czym gadac... i wszyscy są happy. poza tym: 1) super naglosnienie i realizacja 2) super rekacje publiki w odpowiednich momentach - tak jakby byli bywalcami oper i znali i rozumieli tekst !! - halo! to sa brytyjczycy !! 3) ten płacz publiki i jurorki - nosz to juz na bank jest wyrezyserowane chocbyscie nie wiem co mowili 4) no i w ogole koles spiewa bez najmniejszych bledow. co on niby robi w idolu ?? bajka o kopciuszku. jeden na milion. jeden na milion?? a moze MARKETING MARKETING I JESZCZE RAZ MARKETING ?! pobudka, otwieramy oczy i "pilnujemy aby nasz wykrywacz bzdur byl zawsze na chodzie" Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: edi999 Re: respect IP: *.smgr.pl 14.06.07, 00:11 Szkoda, że umiesz tylko głupio gadać, a czytanie to już chyba za duży wysiłek? Przytoczę ci krótki fragment, żebyś się nie przemęczył: "Paul śpiewał w amatorskich grupach operowych i spotkał się nawet z samym Pavarottim." Więc MIAŁ jakąs praktykę i pewnie trening. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jak Re: respect IP: *.aster.pl 14.06.07, 02:43 Tak się składa, że Brytyjczycy to akurat najlepiej wyedukowany muzycznie, teatralnie i filmowo naród w Europie. Daj Bóg, żeby Polacy tak interesowali się sztuką. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: inny Re: respect IP: 198.28.69.* 14.06.07, 10:30 jacy Wy jesteście żalośnie cyniczni... wszędzie wietrzycie jakiś podstęp, myślicie, że nic już Was nie zaskoczy a świat to jeden wielki śmietnik pełen chciwych oszustów i oportunistów. nawet jeśli ten występ był reżyserowany - cóż z tego? cieszę się, że potrafie jeszcze odciąć sie choć na chwilę od codziennych frustracji i stresów, i ponieść się pozytywnym emocjom jakie czułem, gdy słuchałem tego nagrania. Miałem autentyczne łzy w oczach. Do końca dnia będę miał w głowie obraz tego skromnego faceta i jego głos w uszach. I za każdym razem uśmiechnę się sam do siebie i będę odrobinę szczęśliwszy. Szkoda, że nie rozumiecie o czym pisze... Plujcie dalej swoim jadem. Choć wątpie, czy bedziecie od tego szczęśliwsi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kuba__ Re: respect IP: *.autocom.pl 14.06.07, 10:40 jaki jadem czlowieku ? poprostu marketing, PR i TV zmuszaja nas do tego, aby (jak to mowil, a wlasciwie pisal Winston Groom) "pilnowac aby nasz wykrywacz bzdur byl zawsze na chodzie". Wybacz ale ja przyjmuje rzeczy podane przez srodki masowego razenia z wiekszym dystansem i krytycyzmem niz prosbe pijaka o "złotówkę na chleb". A jak chcesz sie relaksowac i uciec od rzeczywistosci to polecam sięgnąć po płyty z muzyką poważna (skoro tak gustujesz) a nie ogladac IDOLe i sluchac Rubikow... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mini Re: respect IP: *.system-sat.pl 14.06.07, 14:43 Podpisuję się pod całym Twoim postem. Nie interesuję się za bardzo operą, ale kiedy usłyszałam tego niepozornego człowieka.... szok po prostu. Już zawsze będę pamiętała ten głos. A oni niech sobie weszą te swoje spiski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kas Re: respect IP: *.hsd1.mi.comcast.net 14.06.07, 10:52 Ludzie z zazdrosci wszystko zrobia. Potrafia zrobic z siebie glupka i wypisywac takie bzdury. Byloby duzo lepiej gdybys napisal ze tez tak chcialbbys. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: uzo Re: respect IP: *.171.103.226.crowley.pl 14.06.07, 01:58 jak się ogląda tylko fonię Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: madzior Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 09:14 chyba wizje bez dzwieku ;) hehehe ja tez plakalam. czysta rewelacja! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aspekt Re: respect IP: *.core.lanet.net.pl 14.06.07, 10:33 >>a ja się poplakalem ogladajac tylko fonię bez dzwieku<< odlądać to mozna wizję a nie fonię -reszta prawidłowo :}} Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: malkontent Re: respect IP: *.agora.pl 14.06.07, 12:18 Mistrzu, zajrzyj do słownika co znaczy fonia, albo oświeć mnie jak ją można obejrzeć... A jeśli chodzi o Paula Pottsa - czapki z głów Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biceps Re: respect IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:12 Idiota jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Expies Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 10:19 A wy z tym WOW,to jakieś debile jesteście...? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja :) Re: respect IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.07, 14:48 matole, fonia to dźwięk xD a koleś świetny :) Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Miałem głupią fryzurę 13.06.07, 19:00 "Miałem głupią fryzurę. Fryzjer, który mnie strzygł tuż przed występem, pomylił ostrza, więc wyglądałem trochę łyso." :-))))) Tak się akurat składa, że identyczne fryzury nosi większość Polaków! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wwi Re: Miałem głupią fryzurę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:41 > Tak się akurat składa, że identyczne fryzury nosi większość Polaków! A to według Ciebie źle czy dobrze, bo nie wyczułem inetncji? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bobo raczej zle bo nie umieja tak spiewac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:03 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kamila.ss Re: Miałem głupią fryzurę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 13:14 źleee! Odpowiedz Link Zgłoś
chmiel41 Re: Miałem głupią fryzurę 13.06.07, 23:44 Post roku - gratuluje zdrowego poczucia humoru. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: magdacan Re: Miałem głupią fryzurę IP: *.ed.shawcable.net 14.06.07, 07:30 :))) Ale tak nie spiewaja, niestety :((( Odpowiedz Link Zgłoś
aegnor22 Re: WOW!!!!! Naprawde super!!!! Ma talent. 14.06.07, 01:04 Nie komentuje bo wystarczylo to zobaczyc! WOW WOW WOW WOW WOW!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Let it Kot KotLet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 10:30 ..faktycznie wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: camea Re: WOW!!!!! Naprawde super!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 19:41 Pięknie,kurczę pięknie.... Miałam ciarki jak słuchałam i jeśli to naprawdę amator, to daj Boże takich wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marcy O - MY - GOD!!! IP: 193.192.62.* 13.06.07, 20:29 W życiu bym nie przypuszczał że popłacze sie ogladajac taki program w dodatku słuchając opery! Gościu jest genialny. Po prostu mnie zatkało. Odpowiedz Link Zgłoś
beduinka Re: WOW!!!!! Naprawde super!!!! 13.06.07, 21:50 po prostu niesamowite robi wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk urodzony talent... 13.06.07, 22:38 facet sie urodzil do spiewania oper - zycze mu powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek Re: WOW!!!!! Naprawde super!!!! 14.06.07, 12:12 ogladalem to 30 razy i dawno sie tak nie wzruszylem, ten gosciu ma naprawde wielki talent Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy_romek Re: WOW!!!!! Lepszy niz Pavarotti!!!!! 14.06.07, 12:44 ten gosc ma jakas magie w glosie, ta aria w jego wykonaniu podobala mi sie 100 razy bardziej niz w wykonaniu Pavarottiego, tutaj porownajcie: www.youtube.com/watch?v=ONUCPKdGcrk&NR=1 naprawde to jest jakis super talent, naprawde sie tak dawno nie wzruszylem,a na Pawarottim nie wzruszylem wcale,cos niesamowitego musi w tym byc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mikka Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.zgora.dialog.net.pl 13.06.07, 18:52 Mnie również zatkało!!!!Rewelacja!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: titi Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.chello.pl 15.06.07, 18:45 REWELACJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zak Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.ruc.lama.net.pl 13.06.07, 18:57 nie wiem co napisac... facet jest rewelacyjny, malo sie nie poplakałem!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zealandia Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B 13.06.07, 19:03 Niesamowity człowiek!!! Miałam aż gęsią skórkę!!! To było świetne! Aż się wzruszyłam, ale widzę, że nie byłam jedyna. Wielkie, wielkie brawa! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: giulletta Genialny IP: *.promax.media.pl 13.06.07, 19:03 nic dodać, nic ująć, facet ma genialny głos Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 na kolana chamy 13.06.07, 19:06 na kolana chamy śpiewa Lucjan Pavarotti Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: goto206 Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.toya.net.pl 13.06.07, 19:15 na naszych oczach spełniło się czyjeś marzenie, to naprawdę rzadki moment, nad którym nie można przejść obojętnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wojtexc Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.globalconnect.pl 13.06.07, 20:01 kocur!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TraktorZYSTA Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.polsl.pl 13.06.07, 20:12 Wydra jest lepszy ahahah Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miłośnik muzyki Lubię tylko muzykę operową i jazz Zatkało mnie IP: 195.182.20.* 13.06.07, 20:30 Nigdy nie oglądałem idola ani odmian tego programu Miernoty myslące o sobie w kategoriach piosenkarzy Nadęci, bufonowaci jurorzy Ten facet wywołał szok elektryczny, który przeszył moje ciało BRAVO BRAVISSIMO Niezła jest ta panienka z jury - zwłaszcza jak doznała jednocześnie uczucia zdziwienia i wzruszenia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Spirituus Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:38 Niesamowite !!!... czytając tekst nie wierzyłem .,.ale jak go uszłyszałem .. po prostu łzy .. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kurolka Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: 80.54.202.* 13.06.07, 23:19 To niewiarygodne. Szkoda że w naszym wydaniu Idola nie trafiła się taka osoba, która zaśpiewała by tak pięknie ja on i zatkała by tak samo jurorów a szczególnie bardzo wymagającą od amatorów Elę Z. Wielkie oklaski dla tego chłopaka - Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Dan Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.net-serwis.pl 14.06.07, 04:28 No widzisz...kiedys startowalem w Idolu, ale nie dopuscili mnie do dalszych eliminacji :). I nie zartuje - teraz jak zaspiewalem na "karaoke" na pewnej imprezie pelnej dziennikarzy, to ludziom buty pospadaly :-D. Bo bylo dobre naglosnienie... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mistrz wszystkiego Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: 218.185.9.* 14.06.07, 00:33 nastepny wyjacy spaslak i tyle, placze nad stanem jego napewno juz chorego serca, grubasy to kanalia Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: poler bardzo ładnie wykonuje też rolę Radamesa w Aidzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.07, 00:59 www.bathopera.co.uk/Past%20Productions/Aida/aida_biographies.htm Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bum Re: bardzo ładnie wykonuje też rolę Radamesa w Ai IP: *.versanet.de 14.06.07, 01:13 no wlasnie! to prawie tak samo jak by powiedziec ze rossini byl kucharzem piszacym czasem opery a louis armstrong sutenerem grajacym w wolnych chwilach na trabce. a wielu taksowkarzy gra jazz na swiatowym poziomie... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: bardzo ładnie wykonuje też rolę Radamesa w Ai 14.06.07, 03:46 Paul Potts Radames A student of Ian Comboy, Paul has appeared on national and local television and radio. He has spent two summers touring Northern Italy training with one of the major opera schools, and has taken part in masterclasses with Vilma Vernocchi, Katia Ricciarelli and Luciano Pavarotti. He has also performed with the Royal Philharmonic Orchestra. With Bath Opera he has sung the roles of Don Basilio (Marriage of Figaro), Don Ottavio (Don Giovanni) and the title role in Verdi's Don Carlos. Future plans include the role of Chevalier des Grieux (Manon Lescaut) for Southgate Opera, London, and another concert with the Royal Philharmonic Orchestra in the summer. Oh yes! He also plans to get married in May this year!!! ALE SCIEMA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonka Re: bardzo ładnie wykonuje też rolę Radamesa w Ai 14.06.07, 11:47 Nie jestem przekonana, że to on, jakoś inaczej wygląda. W końcu nie jednemu psu Burek... Odpowiedz Link Zgłoś
daimona To jest strona amatorskiej grupy operowej 15.06.07, 00:44 a nie profesjonalnej. A że ćwiczył, to wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: julek Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.gwardii.osi.pl 14.06.07, 01:03 co to jest????:D jak teraz pomysle o polskim idolu to mi sie rzygac chce:/ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bond007 Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 07:25 A pamiętacie unas było podobnie. W TVN był podobny program "DROGA DO GWIAZD" w którym wygrała p. Irena Staniek bodajże, wykonując piosenke (arię) S. Brightman "Don't say goodbye" i wygrała ten program. Pamiętam jak wszyscy byli zachwyceni. Później słuchałem jej nagranej płyty (bo wygrała program) i juz nie było to. Widać jak emocje wpływaja na wykonanie... bond Odpowiedz Link Zgłoś
adamo64 tez mailem lzy w oczach 14.06.07, 07:38 Takim ludziom nalezy sie slawa, pieniadze bo daja nam radosc :) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: pawel Płakałem! IP: *.chello.pl 14.06.07, 09:05 JEEZ! Jestem starym koniem pod czterdziestkę a poryczałem się ze wzruszenia jak nastolatka! Poza samą arią, która jest przepiękna, głosem Pana Pottsa (dla mnie brzmi lepiej od Pavarottiego, jakoś tak naturalniej, bez operowej maniery) spore znaczenie w tym że to jest takie wzruszające ma reakcja publiczności i jurorów. Normalny gość z ulicy p o w a l i ł nas wszystkich i głęboko wzruszył. Popatrzcie jak zmienia się mimika twarzy Amandy, starała się to powstrzymać - nic z tego! Ja też nie dałem rady Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rt Re: Płakałem! IP: *.aster.pl 14.06.07, 16:22 ja też, ale niepotrzebnie - ten sprzedawca to śpiewak operowy, czytaj wyżej Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jaga AMATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.07, 19:48 Ten człowiek jest śpiewakiem operowym amatorem i nie wypiera się tego. Mamy mało informacji w Polsce na jego temat.Jeśli ma mozliwość trzepać kasę niech to robi.Wolny rynek Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: małami Re: AMATOR IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 01:01 gadajcie sobie co chcecie! gość śpiewa rewelacyjnie, a ci kótrzy twierdzą że jest innaczej niech dalej słuchają DODY, bo znają się jak słonie na gwiazdach;) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arkadia Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.is.net.pl 14.06.07, 13:46 Cudnie Po prostu Cudnie Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Maro Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.as.kn.pl 14.06.07, 22:28 Wiecie co - najbardziej mi się podobało to, że gość poszedł do głupawego programu, gdzie wybierają pseudo gwiazdy i zaserwował ludziom prawdziwą sztukę. BRAWO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Eliop Re: Aria sprzedawcy telefonów wzruszyła miliony B IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.07, 12:08 Jak mawia ALI G - SZACUKEN Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Niesamowite !!!że on sie uchował z takim głosem !! 18.06.07, 16:57 A jednak zdarząja się bajki i ludzie którzy jak w filmie zaskoczą innych ,piękny głos i fantastyczny utwór który dodał występowi dodatkowego efektu!!!Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: grubi Cóż można powiedzieć IP: *.torun.mm.pl 13.06.07, 18:06 Po prostu: nieoszlifowany diament... Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdna.matylda :) rzeczywiście niezły jest, poza tym budzi sympat 13.06.07, 18:08 ię publiczności, a to połowa sukcesu. Odpowiedz Link Zgłoś
wybielony Re: :) rzeczywiście niezły jest, poza tym budzi s 13.06.07, 18:25 a publicznosc woli malych lysych niz przystojnych wysokich bo kazdy kocha lajze. Odpowiedz Link Zgłoś