hmc1 01.07.03, 15:48 Wayfaring Stranger - E.Cassidy ;)))) a wczoraj??????? wczoraj Little Wing - J.H. chociaż wersja Stevie Ray Vaughn'a też jest rewelacyjna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 15:56 Eva Cassidy - następna pozycja na mojej muzycznej liście do degustacji... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 16:05 opis techniczny do projektu ze szczegółowo opisanym odzyskiem ciepła Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 16:09 Dużo czasu zajmuje taki opis techniczny? Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 18:06 Włączyłam radio, zeby tez odszukać przebój dnia. Na razie nic ciekawego. Szef przed chwila opowiadał wrażenia z wczorajszego koncertu Cassandry Willson, a ja się stęskniłam za niedawno zmarłą Nina Simon. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 02.07.03, 09:08 ralston napisał: > Dużo czasu zajmuje taki opis techniczny? niedużo, powinien zająć niedużo pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.07.03, 22:18 Jak piszesz od początku - dość dużo. W projekcie Ani jest jeszcze zagadnienie rekuperacji - dość dużo więcej. Pozdrowienia, Aniu. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.07.03, 23:23 habitus napisała: > Jak piszesz od początku - dość dużo. W projekcie Ani jest jeszcze zagadnienie > rekuperacji - dość dużo więcej. Pozdrowienia, Aniu. :) Dużo, to moja ulubiona liczba ;) Re-kuper-acja? Myślałem, że Ania coś z odzyskiem ciepła opisuje a nie konstrukcję toalety ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 18:37 "Sealed with a kiss" - Bobby vinton Wilk też czasem jest romantyczny. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:20 a w radiu nadal nie ma przeboju na dzisiejszy wieczór :(( chyba zmienie radio Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:21 Tak. Kup większe :) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:22 gdybym tylko miała taką możliwość.... Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:23 cisza... wiecie jak cudownie brzmi po calym dniu z radiem za plecami... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:25 miałam ciszę absolutną przez ostatnie dwie godziny. Znudziała się już. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:25 Taka prawdziwa cisza to jest chyba tylko wysoko w górach, przy bezwietrznej pogodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:27 Fajna jest cisza z takimi ozdobnikami jak cykanie świerszczy czy rechot żab. A do tego zapach maciejki i letni, wieczorny upał Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 19:29 moje ozdobniki to mruczenie kociambra na ramieniu i szum samochodow... i bardzo mi to pasuje... Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 22:14 Stugger Lee - Nick Cave & Bad Seeds z plyty Murders Ballads :-\ Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 22:37 Gotan Project, przed chwila w Trojce. Przypominial mi sie ich koncert w Stodole, film na wielkim przezroczytym materiale rozciagnietym miedzy publicznoscia a zespolem, zblizenie nóg pary tańczcej tango, to samo ujecie przez cale 6 minut, tyle chyba trawa utwor. Hiponotyzujace, bardzo zmyslowe. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 23:45 Co jest moim przebojem? Coz za pytanie? Juz od paru tygodni najnowsza METALLICA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nxa Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 01.07.03, 23:52 Witaj Oka. To Ty jeszcze w domu, a ja godziny już liczę do czwartku. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ashanti5 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 02.07.03, 09:21 Na początek dzisiejszego pochmurnego dnia dobry jest zawozący w rytmie funky Nusrat Fateh Ali Khan. Nie pomyślałabym o nim, ale właśnie leci w radiu. Mój przebój dnia pewnie się jeszcze zmieni kilkakrotnie dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 02.07.03, 09:51 "I Wish It Would Rain Down" P.Collins I chyba nie tylko dzisiejszym... Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 02.07.03, 10:19 A u mnie właśnie słychać dźwięki pochodzące z płyty Kosheen. Lubię tego słuchać, kiedy mam o czym myśleć... Polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 05.07.03, 09:16 Kiedy to uslyszalam, moje serce zaczelo robic "pik" w zaiste milym rytmie Więc można kochać ( muzyka Grzegorz Turnau, słowa Leopold Staff ) Więc można kochać i nie wiedzieć o tem Po przypadkowym, najkrótszym spotkaniu dłoń sobie wzajem podąć w pożegnaniu i w dusz spokoju odejść z bezpowrotem By już nazajutrz, ledwo po rozstaniu w dzień ów zabłądzić pamięci przelotem i stając jakby przed czymś cudnem, zlotem uczuć się nagle sercem na wygnaniu I odtąd wracać wstecz wciąż, i na próżno przesiewać przeszłość wspomnienia przetakiem, by coś w niej znaleźć, co było żywotem lecz smęt mży jeno szarym, suchym makiem, jak proch w klepsydrze, co szemrze: "za późno!..." wiec można kochać i nie wiedzieć o tem (i w dusz spokoju odejść z bezpowrotem) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 05.07.03, 22:14 Ja puszczam sobie "Roxanne" w wykonaniu George'a Michaela. Zupelnie inna aranzacja niz Stinga - nie mowie gorsza/ lepsza ale na swoj sposob zachwycajaca. Odpowiedz Link Zgłoś
aureliano.83 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 05.07.03, 23:25 A ja dziś słucham tylko wschodniej muzyki... Wschodnia = muzyka naszych wschodnich sąsiadów. Białoruś, Ukraina, Rosja... Nie wiem, jak Wy, ale ja to lubię. I polecam. Papa :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 06.07.03, 11:45 "Babski świat" Ich Troje - nie to, żebym namiętnie słuchał tego zespołu, ale ta piosenka bardzo mi przypadła do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 06.07.03, 11:58 Ostatnio to uzupełniam i poprawiam moją stronę. Robię aktualizację . przez 3 tyg. troche się poznieniało Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.07.03, 09:45 Majufes. Od kilku dni wylacznie majufes... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
hmc1 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 07.07.03, 09:53 Wczoraj fajnie w Trójce grali więc nie było przeboju dnia, za to dziś: mapy, mapy, mapy, mapy, mapy ............. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl 1.5 h na rolkach pod pra,d na Filtrowej 08.07.03, 20:32 zaczynajac od Grojeckiej do Lazienek i kombek trzeba sie wyluzowac przed obrona :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: 1.5 h na rolkach pod pra,d na Filtrowej 08.07.03, 23:24 Na Filtrowej pod prąd? Przecież tam wodociągi a nie elektrownia... Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 12.07.03, 11:49 Echoes....... ..Pink Floyd Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 12.07.03, 23:17 Agnieszka Chrzanowska "Więc co ci mogę dać" Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 14.07.03, 20:43 Stairway to heaven Led zeppelin Smoke on the water Deep Purple One U2 Fear to the dark Iron Maiden Black Sabath Black sabath Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 15.07.03, 02:57 "Little Creatures" Talking Head Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 18.07.03, 21:44 Renata Przemyk - The best of :) Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_wilk Re: Moim dzisiejszym przebojem dnia jest....... 19.07.03, 20:12 "Narcyz" - Łzy. Zaczynam się utożsamiać z tą piosenką. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś