ormond 02.09.03, 11:21 50 litrow benzyny, dwie mascie w aptece, przedluzenie abonamentu na komorke. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 11:23 Dziś nic nie kupiłem... Ale zaskarbiłem sobie czyjąś wdzięczność. Liczy się? :) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 15:39 ja zaskarbiłem wdzięczność chyba u paru osób, u innych być może wręcz przeciwnie..... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 16:11 A ja kupiłam tylko sałatkę, za to spędziłam pół dnia w PZU, które właśnie wystawiło sobie śliczny błyszczący nowy budynek na samym końcu świata... za to rzeczoznawcę od rozbitych samochodów zatrudnia tylko jednego... :((( Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 16:16 O i tu mi się otworzył Lec: Ludzie są w rękach r z e c z o -znawców! :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 17:04 ormond napisał: > 50 litrow benzyny, > dwie mascie w aptece, > przedluzenie abonamentu na komorke. Starasz sie nakrecic gospodarke?;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 17:08 anahella napisała: > ormond napisał: > > > 50 litrow benzyny, > > dwie mascie w aptece, > > przedluzenie abonamentu na komorke. > > Starasz sie nakrecic gospodarke?;) > Coś Ty! Nie da rady. U niego i tak gospodarka stoi na głowie. Ormond z Australii klika... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:19 Jogurt o smaku kiwi i dwa banany. Ważniejsze co dziś dostałam - herbatę zieloną Genmaicha. Pycha! Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:20 saunne napisała: > Jogurt o smaku kiwi i dwa banany. > Ważniejsze co dziś dostałam - herbatę zieloną Genmaicha. Pycha! Saunne, opowiedz jak smakuje... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:26 hehe nic z tego - niech zżera Cię ciekawość :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:28 Długo żarła nie będzie... jak będziesz dalej dokuczać, to już jutro pobiegnę i kupię ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:30 bardzo dobrze! Nic nie powiem..., tym bardziej, że właśnie brat wygania mnie sprzed komputera... Idę czytać. pa. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 20:37 saunne napisała: > bardzo dobrze! Nic nie powiem..., tym bardziej, że właśnie brat wygania mnie > sprzed komputera... Idę czytać. > > pa. Zaraz, zaraz - ten sam brat, za którego trzymałem kciuki na maturze? I takie rzeczy znowu robi? Od komputera wygania? Powiedz mu, że ostatni raz trzymałem za niego, jak się nie poprawi :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 21:43 - papier śniadaniowy - mały zwój drutu - sznurek lniany - klej i farbki plakatowe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 21:45 czarnyaniolek napisał: > - papier śniadaniowy > - mały zwój drutu > - sznurek lniany > - klej i farbki plakatowe > ;) I zestaw antyoszołomski? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 21:59 ralston napisał: > I zestaw antyoszołomski? :)) ..nie.. :) to będzie abażur... byłem ostatnio w Ikei.. i tak mi coś do głowy przyszło, że zrobię sobie sam tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 21:54 O, ktoś nowy do pozaziemskiej kolekcji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 21:59 all2 napisała: > O, ktoś nowy do pozaziemskiej kolekcji... :) :).. nowy.. stary.. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 22:02 czarnyaniolek napisał: > :).. nowy.. stary.. aha... :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 02.09.03, 23:42 czarnyaniolek napisał: > all2 napisała: > > > O, ktoś nowy do pozaziemskiej kolekcji... :) > > :).. nowy.. stary.. To ja nic nie rozumiem. Proszę o wyjaśnienie, bo nie wiem jak ujmować w statystykach Forum. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 07:44 ralston napisał: > To ja nic nie rozumiem. Proszę o wyjaśnienie, bo nie wiem jak ujmować w > statystykach Forum. mnie nie da się ująć w statystykach :).. ale może być nowy.. wcześniej nic nie pisałem.. tylko czytałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 01:03 czarnyaniolek napisał: > - klej i farbki plakatowe Ja tez kupilam farby plakatowe! Najlepsze sa wedlug mnie Astry (przepraszam za te kryptoreklame, ale musialam). Poprzednio kupilam jakies tansze ale jak wycisnelam z tubki to okazalo sie ze w srodku grudy i woda. Te co mam sa swietne. Odpowiedz Link Zgłoś
gwiezdny.zalogowany UWAGA! Przebijam wszystkich! :) 03.09.03, 08:00 Od dawna miałem dość mojego komputera (i klawiatury, na którą wszystko wylewałem...). Dlatego postanowiłem!! I od wczoraj mam na biurku nowiutkiego laptopika! Jaki on cichy w porównaniu z tym starym blaszanym pudłem! :) Tak tylko się chciałem pochwalić na forum... :):) Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: UWAGA! Przebijam wszystkich! :) 03.09.03, 18:00 ja na razie oglądam laptopy. Kupuje za miesiąc... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: UWAGA! Przebijam wszystkich! :) 03.09.03, 18:29 zupę pieczarkową w firmowej stołówce ( 1/2 porcji ) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: UWAGA! Przebijam wszystkich! :) 03.09.03, 19:39 awee napisała: > > > zupę pieczarkową w firmowej stołówce ( 1/2 porcji ) Awee, na pieczarkową to zapraszam do mnie, często miewam. Dostaniesz nawet całą porcję :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee pieczarkowa.... 03.09.03, 20:59 all2 napisała: > Awee, na pieczarkową to zapraszam do mnie, często miewam. Dostaniesz nawet > całą porcję :) Jeśli taki kawał drogi przejadę to na pewno zasłużę na całą porcję, a może i na drogę powrotną dostanę.... :) A jak jest często to się przypadkiem nie nudzi ? Chyba, że to ulubiona.... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: pieczarkowa.... 03.09.03, 21:45 Mojemu dziecku się nie nudzi :((( Ulubiona... Na drogę powrotną może być spaghetti? Też ulubione :))) Odpowiedz Link Zgłoś
awee II danie :) 03.09.03, 23:10 all2 napisała: > Na drogę powrotną może być spaghetti? Też ulubione :))) Jeśli z sosem bolonese to może :) Chociaż wolałabym pierogi.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: II danie :) 04.09.03, 00:13 awee napisała: > Jeśli z sosem bolonese to może :) Chociaż wolałabym pierogi.... ;) To chyba że przywieziesz już ulepione ciasto, a ja tylko nałożę farszu. Nie mam czasu na takie rzeczy, przecież muszę posiedzieć w sieci... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee To może..... 04.09.03, 10:15 all2 napisała: To chyba że przywieziesz już ulepione ciasto, a ja tylko nałożę farszu. Nie mam czasu na takie rzeczy, przecież muszę posiedzieć w sieci... ;) ....przyjadę z gotowymi pierogami, abyś zupełnie nie musiała odrywać się od monitora. I jeszcze sama wrzucę je do gotowania oraz pozmywam wszystko oprócz sztucców.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
luego wczoraj kupilam... 03.09.03, 18:04 ... pizze salmone i musialam zjesc ja samotnie. Nie lubie tak, bardzo nie lubie. Jedzenie bez towarzystwa zupelnie nie ma smaku. I dla samej siebie nie chce mi sie gotowac. Lu Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: wczoraj kupilam... 03.09.03, 18:19 paczke Rothmansow i kawe w Dunkin Donuts. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 A czy nikt... 03.09.03, 19:03 ... tutaj nie robi normalnych zakupów - ziemniaki, kapusta, chleb?!!! Same duchy, słowo daję... Odpowiedz Link Zgłoś
czarnyaniolek Re: A czy nikt... 03.09.03, 19:06 all2 napisała: > ... tutaj nie robi normalnych zakupów - ziemniaki, kapusta, chleb?!!! > Same duchy, słowo daję... :)).. normalne mówisz... więc rano kupiłem 4 pączki.. nim doszedłem do przystanku już je zjadłem :).. a wracając z pracy pozwoliłem sobie na 2 litrowy "odrdzewiacz" (dla niewtajemniczonych: Cola).. Odpowiedz Link Zgłoś
alex.4 Re: A czy nikt... 03.09.03, 19:08 Ja od 3 dni stołuje sie głónie w Gopalu. Rewelacyjna indyjska kuchnia Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: A czy nikt... 03.09.03, 19:12 czarnyaniolek napisał: > :)).. normalne mówisz... więc rano kupiłem 4 pączki.. nim doszedłem do > przystanku już je zjadłem :).. a wracając z pracy pozwoliłem sobie na 2 > litrowy "odrdzewiacz" (dla niewtajemniczonych: Cola).. czy też ją wypiłeś, zanim doszedłeś do domu? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 19:17 A ja kupiłam 2 opakowania plasteliny i 2 zeszyty 16-kartkowe - jeden w kratkę a drugi w trzy linie :) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 20:10 Czarnyaniołku Ty to masz żołądek... Uduchowiony z pewnością :-) Ech... a ja dziś nic nie kupiłam, bo przez cały dzień czytałam (z przerwą na ugotowanie obiadu). Chłopaki a jaka jest różnica między laptopem a zwykłym kompem? Dobra... wiem, że pytanie jest lamerskie ale trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 20:52 nic nie kupilam a wydalam prawie cała wypłate, na ubezpieczenie :( Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 21:51 chatka_ napisała: > nic nie kupilam a wydalam prawie cała wypłate, na ubezpieczenie :( a jednak kupiłaś - ubezpieczenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 22:01 nie pomyslam o ubezpieczeniu jako o zakupie, hm...w takim razie kupilam cos jeszcze zdjecie zęba i plombę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 23:12 saunne napisała: > Chłopaki a jaka jest różnica między laptopem a zwykłym kompem? Dobra... wiem, > że pytanie jest lamerskie ale trudno... Co prawda nie jestem chlopak, ale za to odpowiem po babsku:) Taka sama jak miedzy wieza a walkmanem;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 09:59 anahella napisała: > Co prawda nie jestem chlopak, ale za to odpowiem po babsku:) Taka sama jak > miedzy wieza a walkmanem;) Dobrze, drążymy dalej. Co jest odpowiednikiem walkmana a co wieży? Patrząc na sprzęt (stacjonarny), na którym właśnie piszę mam wrażenie, że to walkman... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 00:21 saunne napisała: > Chłopaki a jaka jest różnica między laptopem a zwykłym kompem? Dobra... wiem, > że pytanie jest lamerskie ale trudno... Cenowa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 10:00 all2 napisała: > Cenowa ;) :) niedawno widziałam w sklepie: laptop - 9 tyś. zł., zwykły komputer - 2700 zł. Dlatego skończyłam na oglądaniu... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 10:07 saunne napisała: > :) niedawno widziałam w sklepie: laptop - 9 tyś. zł., zwykły komputer - 2700 > zł. Dlatego skończyłam na oglądaniu... ;-) Ja tak kończę już od paru lat :))) Ale nie martw się Saunne, niedługo każdy będzie miał wszczepionego chipa, przez który będzie można załatwić wszystko. Klawiaturę już w tej chwili można nadrukować na miękkiej koszulce. Do tego ekranik na dłoni... A chipy będą za darmo, w ramach systemu identyfikacji ludności ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 10:10 all2 napisała: > Ja tak kończę już od paru lat :))) Ale nie martw się Saunne, niedługo każdy > będzie miał wszczepionego chipa, przez który będzie można załatwić wszystko. > Klawiaturę już w tej chwili można nadrukować na miękkiej koszulce. Do tego > ekranik na dłoni... A chipy będą za darmo, w ramach systemu identyfikacji > ludności ;) a ja trochę boję się takich czasów... Zawsze to lepiej być zwykłym, uczciwym człowiekiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 22:03 Zwirek dla kota Puszki w 3 smakach dla kota Suche jezenie z pasta dla kota ...i 6 suchych bulek... dla mnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj kupilem... 03.09.03, 23:03 aand napisał: > Zwirek dla kota > Puszki w 3 smakach dla kota > Suche jezenie z pasta dla kota > ...i 6 suchych bulek... dla mnie :) a dla psa kiełbasa ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 04:39 ...a ja od zalozenia watku nic jeszcze nie kupilem (zaplacilem tylko kilka rachunkow, ale to sie nie liczy). Nastepne wieksze "tygodniowe" zakupy w sobote. Odpowiedz Link Zgłoś
annabl Re: Dzisiaj kupilam... 04.09.03, 07:58 -sok marchewkowo pomarańczowy doktora witta -jedną bułkę -drugą bułkę -a może i obiad się dziś w mieście trafi, bardzo nieprawdopodobne ale pomarzyć można hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 08:09 zlewozmywak bateria do niego nozyki do wyrzynarki Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 09:05 Janiolka, a gdzie przed ósmą rano można kupić nożyki? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 17:20 all2 napisała: > Janiolka, a gdzie przed ósmą rano można kupić nożyki? :)) W sklepie niedaleko mnie. Co prawda sa to typowe delikatesy, wiec glownie jedzenie tam jest, ale przed rozpoczeciem roku szkolnego otworzyli dzial papierniczy. Nozyczki widzialam, sklep czynny od 6.00 rano.:) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 04.09.03, 21:45 Ale tu chodziło o nożyki do wyrzynarki. Takich to chyba nie mają? Interesowałoby mnie również, gdzie można kupić papier ścierny w porach nocnych. Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Dzisiaj kupilem... 05.09.03, 07:40 Pewnie Ci to nie pomoze, ale skoro chcialas wiedziec...papier scierny sprzedaja 24 godziny na dobe, 7 dni w tygodniu w The Home Depot niedaleko mojego domu w Bostonie...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kotwicz69 Re: Dzisiaj kupilem... 05.09.03, 13:35 Witam i pozdrawiam; Masz na mysli ten w South Bay, obok Kmart? ;)))) Pozdrawiam, Kotwicz. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Dzisiaj kupilem... 05.09.03, 12:03 all2 napisała: > Ale tu chodziło o nożyki do wyrzynarki. No tak jak zwykle za szybko przeczytalam i za szybko odpisalam:) > Takich to chyba nie mają? > Interesowałoby mnie również, gdzie można kupić papier ścierny w porach nocnych. No dobra, nozyki do wyzynarki i papier scierny nie jest w asortymencie mojego spozywczaka;) Ale zawsze mozna ode mnie pozyczyc. Nozyki to nawet moge sprezentowac, bo wyrzynarka sie zepsula a nozyki zostaly:) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Dzisiaj kupilem... 05.09.03, 10:26 all2 napisała: > Janiolka, a gdzie przed ósmą rano można kupić nożyki? :)) wiekszosc hurtowni jest czynna od 7 rano dzis moglabym zalozyc watek o tym co sie probowalo kupic. bo probowalam w standardowych godzinach kupic blat kuchenny w obi. uslyszalam ze stolarnia jest czynna od 10 i nikt mi ceny wczesniej podac nie moze... Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 05.09.03, 20:48 Płatki owsiane ("Górskie") za 1,10 zł. i rodzynki. Robię sobie własną, tańszą wersję musli. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj kupiłam... 05.09.03, 22:37 ....kubełek prażonej kukurydzy i bilet do kina Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 06.09.03, 06:44 Ryby i warzywy na markecie na caly tydzien. Dla Lulu - suche kielbaski z... kangura. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 06.09.03, 23:02 ormond napisał: Dla Lulu - suche kielbaski z... > kangura. Ma po nich poprawić skoczność? Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 06.09.03, 23:50 ralston napisał: > ormond napisał: > > Dla Lulu - suche kielbaski z... > > kangura. > > Ma po nich poprawić skoczność? :)) Ale na marginesie, ponos AU jest jedym krajem w ktorym poluje sie na zwierze, ktore jest w jego godle. Nie tylko sie poluje, ale takze zjada. W niektorych restauracjach podaja mieso kangurze jako rarytas. Probowalem - dobre. W wiekszosci jednak, kangurami zywia sie domowe psy i koty. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Dzisiaj kupilem... 06.09.03, 07:01 5 litrow benzyny do kosiarki. Wystarczy na rok. Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 12:29 No co, nikt niczego nie kupuje? Bo ja dzisiaj kupilem dwie kawy. Jedna dla siebie (makiata), a druga dla kolegi (kapucyna). Odpowiedz Link Zgłoś
saunne Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 13:17 Zaprawę do spoin, czyli fugę. Białą i brązową. I bułki słodkie dla taty. Co to za kawa miakata? Kapucyn to kawa czy kolega? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 13:45 > Co to za kawa miakata? > Kapucyn to kawa czy kolega? ;-) Macchiato - moja ulubiona kawa: A shot of espresso with just a dab of steamed or foamed milk on top. Kolega pije cappuccino ze slaba kawa. Podsmiewam sie z niego, ze on bardziej lubi slodzone mleko niz kawe, tylko wstydzi sie do tego przyznac, dlatego zamawia cappuccino. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 14:06 ormond napisał: > No co, nikt niczego nie kupuje? Bo ja dzisiaj kupilem dwie kawy. Jedna dla > siebie (makiata), a druga dla kolegi (kapucyna). Kiedy naprawde nie kupuje! :) To w ramach oszczednosci na minione wakacje :) OK dzis kupilam, musialam, super trwałą pomadke do szkoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 15:45 O! To szkoła będzie wypomadowana. I to trwale! A co dla siebie kupiłaś, Chatko? Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 22:47 habitus napisała: > O! To szkoła będzie wypomadowana. I to trwale! A co dla siebie kupiłaś, Chatko? Nie, to chatka bedzie wypomadowana w szkole :) Dotychczas tylko blyszczku uzywalam, ale znikal z ust po jednej lekcji, musialam kupic cos niezjadliwego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 11.09.03, 21:54 Dziś był tylko spożywczy. Ale jutro będzie papierniczy. Rozwijam się ;) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj kupilam... 11.09.03, 22:22 all2 napisała: > Dziś był tylko spożywczy. Ale jutro będzie papierniczy. Rozwijam się ;) Hmmm....ja mam tylko plany rozwojowe, bo rzeczywistość jest taka: od paru dni nic, a dziś dwa wiechcie kopru do kiszenia ogórków Ale od czegoś trzeba zacząć... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 00:48 Jejku... jak Wy to robicie, że tak mało kupujecie! Moja rodzina to rodzina termitów! Nigdy pieczywa nie ma z rana. Ktoś zjada (chyba w nocy) i rano nie ma z czego zrobić kanapek do szkoły. Ja ciągle robię jakieś zakupy! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 01:19 habitus napisała: > Jejku... jak Wy to robicie, że tak mało kupujecie! Moja rodzina to rodzina > termitów! Nigdy pieczywa nie ma z rana. Ktoś zjada (chyba w nocy) i rano nie ma > > z czego zrobić kanapek do szkoły. Ja ciągle robię jakieś zakupy! Pociesz sie, u mnie dokladnie tak samo. W supermarkecie majatek zostawiamy, a pozniej drugie tyle w tygodniu jeszcze trzeba dokupic. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 01:22 To co my robimy źle? Za dużo jemy? Nadkonsumpcja... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 01:24 A już myślałam, że to tylko ja tak ten handel spożywczy nakręcam... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 01:32 Dzięki, czuję się podniesiona na duchu (aczkolwiek nie na kieszeni :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilam... 12.09.03, 01:35 Gdy moje "stare" dzieci wracaj pozno do domu, to tylko slysze jak trzaskaja drzwi od lodowki... Moze trzeb zamek zalozyc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Dzisiaj kupilem... 12.09.03, 08:43 Dwie pary spodni, jedna spodnice, super zajebiste buty - to sobie, a maluszkowi przesmieszne sztruksowe(!) buciki i futrzana czapke-kacapke na zime. Cos pieknego! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Dzisiaj kupilem... 12.09.03, 08:47 oka4 napisała: > Dwie pary spodni, jedna spodnice, super zajebiste buty - to sobie, a > maluszkowi przesmieszne sztruksowe(!) buciki i futrzana czapke-kacapke na > zime. Cos pieknego! :)))) Hmm... Oko tylko nie mow Chatce o tych butach, ze takie fajne;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 12.09.03, 10:39 ogabignac napisał: > Hmm... Oko tylko nie mow Chatce o tych butach, ze takie fajne;) Ogabignaczku, jaki ty jesteś delikatny :). Uznanie. Prawdziwy Rak :) Pozdrowienia PS. Oka potrafi się cieszyć, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
oka4 Re: Dzisiaj kupilem... 13.09.03, 03:43 Rzeczywiscie, zapomnialam, ze to "ulubione" slowo Chatki. Wybacz, Chatko! Ogabignac - alez Ty masz pamiec!!! Habitus - dawno juz nie bylam na porzadnych zakupach, a niedlugo wracam do pracy wiec musze sobie co-nieco kupic, tym bardziej, ze teraz waze mniej niz przed ciaza. A te buty naprawde sa za...bojcze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 13.09.03, 05:30 Jakis srodek chemiczny, ktory mial odetkac zatkana toalete. Money down the drain. Doslownie. Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Dzisiaj kupilem... 13.09.03, 07:42 W zasadzie wczoraj ale do domu wróciłem po północy. Dwa bilety do kina i żeby było dziwniej oba dla siebie. "Hollywood Cops" na 17.30 i "Irreversibel" na 20.15 - ten od 18 lat i potwornie straszny i brutalny aż tak że szerokim łukiem omijałem przechodniów wracając do domu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 13.09.03, 10:06 Red Bulla i w ogole duzo wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Dzisiaj kupilem... 16.09.03, 00:19 ...a wlasciwie wczoraj wieczorem. Tygodniowe zakupy w supermarkecie. W tym takie "szmakos", za kawalek ktorego, Lulu jest gotowa zrobic wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 16.09.03, 18:16 Dzisiaj chciałam kupić Zuzi dżinsy. Ale się nie udało. Po przymierzeniu wszystkich jakie na nią pasowały oznajmiła, że w żadnych nie czuje się sobą i wyszła ze sklepu. W życiu bym tego problemu tak nie ujęła. Dzieci są po to, żeby nas zaskakiwać :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupilem... 17.09.03, 09:11 habitus napisała: (...) Dzieci są po to, żeby nas zaskakiwać :)) Święte słowa... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
janiolka Re: Dzisiaj kupilem... 17.09.03, 09:18 w niedziele bylam w lesie na tzw grzybach, ktorych nie bylo. jedno z dzieci, ktore akurat nic nie znalazlo podeszlo do mnie i zaczelo pocieszac: "nie martw sie ciociu, z moja inteligencja i twoja sila napewno cos znajdziemy". zaskoczenie to bylo malo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 17.09.03, 13:55 janiolka napisała: > zaskoczenie to bylo malo ;) Pięęękne!:))) Się uśmiałam... Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj kupilem... 23.10.03, 19:20 Kij bambusowy 1,30 m i ok. 1,5 cm średnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj 23.10.03, 19:25 all2 napisała: > Kij bambusowy 1,30 m i ok. 1,5 cm średnicy. ....to na mułka ?? ( kimkolwiek jest, już mi go żal ) Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Dzisiaj 23.10.03, 19:32 Nie. Do szkoły kazali przynieść. Nie wiem po co i wolę się nie domyślać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Dzisiaj kupiłam torcik... 23.10.03, 23:06 i cyferkowe świeczki w kształcie 1 i 7. Na urodziny synka. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupiłam torcik... 24.10.03, 08:57 Nie pisałem - ale podobny zestaw kupowałem dwa tygodnie temu. Z tym, że świeczki były nie cyferkowe a zwykłe - proste. Sztuk: osiem. Tort był smaczny, świeczek nie próbowałem... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupiłam torcik... 24.10.03, 13:31 U Ciebie 8 sztuk, u mnie 1+7=8. :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupiłam torcik... 24.10.03, 13:32 habitus napisała: > U Ciebie 8 sztuk, u mnie 1+7=8. :)))))) To świeczki plusiki też mają? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupiłam torcik... 24.10.03, 14:38 Nieee. Ten plus w rozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Dzisiaj kupiłam torcik... 24.10.03, 14:41 Szkoda. W razie gdyby zabrakło odpowiedniej cyferki, możnaby sobie jeszcze poradzić drogą dodawania :) Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Dzisiaj kupi3am torcik... 22.12.03, 14:55 habitus napisa3a: > i cyferkowe świeczki w kszta3cie 1 i 7. Na urodziny synka. Za rok to juz nie bedzie synek tylko syn :)) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 25.10.03, 17:07 Wodę o smaku (i zapachu) cytrynowym. Dwa bochenki chleba staropolskiego, 10 jajek, pomidory, serek waniliowy i sok malinowy. Odpowiedz Link Zgłoś
awee dzisiaj... 25.10.03, 17:46 habitus napisała: > (....) i sok malinowy. Też wybrałam się po ten produkt, nie bacząc na śniegi i wiatry.... Nie było ani jednego. W dwóch sklepach osiedlowych. Pozostał tylko syrop malinowy. Ostatni. Niby ta sama firma, a jednak to nie to :( Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Dzisiaj kupilem... 26.10.03, 00:13 habitus napisała: > Wodę o smaku (i zapachu) cytrynowym. Z wod samkowych lubie malinowa Aqua Minerale, ale tak trudno ja w sklepach dostac :((( A kupilam dzis bilet do szatni na lodowisku, bo wstep ( na lodowisko oczywiscie nie do szatni :)jako opiekun mialam za darmo. I ...wykupilam dzis swoj komputer z naprawy, za 30 zlotych... wiec dobrze Wam radze, jak ma sie cos Wam psuc to tylko w Bialymstoku! :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj kupilem... 26.10.03, 00:32 chatka_ napisała: > I ...wykupilam dzis swoj komputer z naprawy, za 30 zlotych... wiec dobrze > Wam radze, jak ma sie cos Wam psuc to tylko w Bialymstoku! :) 30 zł za naprawę? To pewnie jakiś mały kabelek był rozłączony... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Dzisiaj kupilem... 21.12.03, 20:36 Dzisiaj sprawdziłam sobie w programie do księgowania ile nakupiłam w ciągu roku. Ojojojoj!!!! Za dużo.... Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Dzisiaj kupilem... 21.12.03, 22:05 habitus napisała: > Dzisiaj sprawdziłam sobie w programie do księgowania ile nakupiłam w ciągu > roku. Ojojojoj!!!! Za dużo.... Pieniądze są po to, aby ich nie mieć. Znaczy wydawać.... :) Odpowiedz Link Zgłoś