Dodaj do ulubionych

Fotel masujący... sposób na relax

01.12.08, 17:52
Chciałabym kupić fotel masujący. Zaraziłam się nim jak byłam w
Spodku na targach fryzjerskich. Spróbowałam i super odprężenie.
Niestety nie pamiętam już jaka to była firma. Może macie taki fotel
i pomoglibyście mi coś wybrać, nie jest to tani wydatek i nie chce
źle trafić.
Obserwuj wątek
    • docia23 Re: Fotel masujący... sposób na relax 01.12.08, 18:02
      Mój facet ma taki w domu, taki czerwony :) bardzo fajny. A firma... hmmm...
      jakaś bodyhelp czy jakoś tak. Na prawdę jest super. Masuję się za każdym razem
      jak jestem u niego.
      • Gość: Kasiulka Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.08, 22:40
        Zawsze mi się marzył taki czerwony fotel. Mam nadzieję, że ze
        skórki :) Gdzie go kupił?

• docia23 Re: Fotel masujący... sposób na relax 03.12.08, 17:46
          Właściwie to nie wiem, chyba przez internet, bo on taki leniwy :P
      • Gość: Gość Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: 77.87.124.* 19.03.09, 11:46
        Lepiej by było gdyby to on Cię masował, a nie fotel, gwarantuję, że o wiele lepsze doznania ;)

-----------------------------------------------
        Fajerwerki
        Odzież sportowa
        Dewocjonalia
        • Gość: gateway-hit Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.14, 11:38
          Witam Serdecznie.

Zapraszam na naszą stronę www.gateway-hit nasza firma jest bezpośrednim importerem foteli masujących, mat, materacy do masaży i rehabilitacji.
    • misiuki Re: Fotel masujący... sposób na relax 05.01.09, 10:01
      Świetne fotele masujące posiada ten sklep
      www.medivers.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=9
      Naprawde solidnych firm.. Cena jest odpowiednia do jakości,więc moim
      zdaniem nie ma się co zastanawiać. Sklep też w jak najlepszym
      porządku,bardzo miła i rzetelna obsługa.
      • Gość: relaxacz Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 10:51
        Witam. Fotele masujace w atrakcyjnych cenach znajdziesz tu
        medivers.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=9
        firma rzetelna i uczciwa wiec mozna u nich kupic.
        • Gość: Brzuch Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:37
          Najlepsze fotele masujace
          medivers.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=22&option=com_virtuemart&Itemid=9
          nigdzie nie znalazłem lepszej oferty. Sam zastanawiam sie nad
          kupnem...
      • kociczka.na.dachu Re: Fotel masujący... sposób na relax 16.07.16, 12:21
        Ja natomiast na najlepsze fotele masujące trafiłam będąc w Blue City w Warszawie, w sklepie Fotele Masujące. Genialna obsługa, świetny wybór foteli na każdą kieszeń no i zdecydowana poprawa zdrowia po zakupie super-fotela ;)
    • Gość: Łania Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.lodz.mm.pl 05.01.09, 13:30
      Ludzie, to jest beznadzieja, naciągarstwo. Wydawać kasę na takie
      bzdury? To jest drogie i bez sensu.
    • jeszcze.ja.live Re: Fotel masujący... sposób na relax 08.01.09, 18:13
      Ja sie masuje na czyms takim:
      ceragem.pl/cgm.html
    • Gość: CaRoll Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:43
      są super fotele na www.fatty.pl ! super tanie i super wygodne!!!
      • Gość: mMARY Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.09, 15:45
        fatty? coś o tym wiem... Są tak wygodne, ze jak usiadłam, nie
        chciało mi się wstać :-)
    • Gość: iwcio Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 15:49
      Najciekawszą ofertę foteli masujących posiada sieć sklepów Pro-
      Wellness www.fotele.com Znajdziesz ich w Katowicach w centrum
      handlowym RAWA przy IKEI.
      • Gość: maria Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 20:35
        podaję adres
        DOMOWE SANATORIUM
        15-423 BIAŁYSTOK
        ul.Grochowa 11 lok.13

www.DomoweSanatorium.pl
        • Gość: weronika Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.icpnet.pl 28.04.09, 17:41
          najwiekszy wybór i najlepsze ceny znajdziesz w firmie wielkopolska grupa
          handlowa w Środzie WLkp. duza ekspozycja,ceny od3tys do 22tys zl. podali mi swój
          sklep www.wgh-fotele.pl maja fotele wszystkich producentów daja super rabaty.
          mozna na miejscu wypróbować. raz w miesiącu organizuja wyprzedaz foteli z
          ekspozycji i mozna kupic fotele 50% taniej.
        • Gość: fotele-poznan.pl Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.icpnet.pl 16.11.10, 20:33
          witam!zanim podejmiecie decyzję odsyłam na stronę www.wgh-fotele.pl a przezyjecie prawdziwy szok cenowy!do tego 2lata gwarancji!porównajcie modele i ceny!
      • lianeska Re: Fotel masujący... sposób na relax 01.05.09, 19:50
        w realu w katowicach na 3 stawach mozna sprawdzic co i jak(na ogole maja stoisko)ale nie pamietam jaka firma:(
        • Gość: iza Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.09, 17:27
          mam do sprzedania taki fotel, uzywany 2-letni w idealnym stanie.
          Cena 4000 zł (prawie połowę taniej niż w salonie). Oczywiście
          skórzany, w beżowym kolorze. tel 0-509-827-606.
          • audi100lbi Re: Fotel masujący... sposób na relax 09.01.10, 10:29
            Witam serdecznie mam do sprzedania Fotel masujący MARSHALL made by CASADA
            Germany używany 3 razy cena jaką teściowa zapłaciła rok temu to 7 tyś ja chcę za
            niego 3000 jest naprawdę super ale mam małe mieszkanie i przeszkadza mi tylko
            ,audi100lbi@gazeta.pl.pozdrawiam
    • aleczka1_7 Re: Fotel masujący... sposób na relax 12.08.09, 11:51
      Witam! Jeśli nadal szukasz właściwego fotela do masażu, to mam coś dla Ciebie. Zerknij na stronę www.massage-chair.pl lub napisz mi swój adres mailowy, to prześlę Ci ofertę. Super jakość, a cena bardzo atrakcyjna. Szczegóły na mail lub telefonicznie 794 972 933.
      Rok gwarancji plus kolejny rękojmi.

Polecam serdecznie,
      Aleczka
    • Gość: bacorrr Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.09, 12:56
      sprawdź sobie oferte firmy pro-wellness z katowic , mają super wybór i
      sympatyczną obsługę.
      Ich strona to www.fotele.com
    • kubanowicki Re: Fotel masujący... sposób na relax 14.12.09, 13:20

Najlepiej żeby miał kulki masujące - ale takie fotele są drogie - około 800 zeta
      • deser_z_owocami Re: Fotel masujący... sposób na relax 09.02.10, 21:24
        Massmedic MX7 ma kulki. Moja kuzynka taki ma. Jest regulowany, ma pilocik i
        kilka rodzajów masażu. Można sobie ustawić intensywność. Masuje super kark,
        plecy, pupę i łydki. Coś fantastycznego. Można taki kupić na sklepwellness.net.
        Obawiam się, że jakbym taki miała to bym na nim spędzała cały dzień.
        • konshens Re: Fotel masujący... sposób na relax 16.02.10, 10:06
          Ja mam łóżko masujące nie fotel, ale to ten sam patent, a myślę nawet że łóżko
          wygodniejsze. Też jest na pilota, można sobie wyłączyć z masażu niektóre partie
          ciała. Bardzo relaksujące to jest i odprężające. Taki mam, to chyba nawet ten
          sam sklep: www.sklepwellness.net/lozko-masujace-massmedic-mx9.html
          • Gość: Tomek Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.icpnet.pl 13.05.10, 16:34
            Ja kupiłem rok temu fotel w sklepie www.wgh-fotele.pl i powiem Wam BAJKA:) Fotel
            pierwsza klasa, nie ma nic cudowniejszego! Jak wracam z pracy to pierwsze co
            robię to masaż na fotelu...
    • Gość: rehbed Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.olsztyn.vectranet.pl 28.07.10, 18:23
      mam do sprzedania łóżko masujące, prawie nowe kupione 25 marca 2010
      r. na gwarancji. cena 7.600, (nowe 10.000). tel. 668441101. zdjecie
      www.rehbed.pl, rehbed@onet.pl
    • Gość: shiatsu Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: 188.33.156.* 24.08.10, 19:18
      Witam serdecznie widzę ze pan szuka dobrego sprzętu do masażu ja kupiłem
      profesjonalne i w 100 % oryginalne nie chińskie podróbki ze strony
      www.nefrytowe.com.pl i jestem w 100 % zadowolony ta firma istnieje najdłużej w
      Polsce i jako 1 sprzedaje na polskim rynku masażery materace maty fotele do
      masażu hydromasaż polecam i życzę zdrowia
      • Gość: fotele blog Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.09.10, 14:05
        Fakt faktem dobrze jest się przed zakupem zapoznać z towarem. Zapytać sprzedawcę lub tak jak w przypadku fotela z masażem móc go wypróbować.
        Znalazłem ostatnio ciekawy blog związany z masażem, zaletami foteli masujących itp.
        www.fotele-z-masazem.pl
        Polecam wahającym się!!!:)
      • sylwia2013 Re: Fotel masujący... sposób na relax 28.02.13, 13:24
        Witam,
        ja polecam fotele dostępne w sklepie ulgdlakregoslupa.pl.
        Ja używam jednego z foteli dostępnych w tym sklepie.
        Fotel masujący który wybrałam to Smart II.
        Ma on funkcje która bardzo mi się spodobała,
        jest to możliwość dopasowania impulsów masażu do rytmu muzyki.
        Polecam i życzę zdrowia.
    • adresnieprawidlowy Re: Fotel masujący... sposób na relax 13.09.10, 14:47
      Oj tak fotel masujący zdecydowanie dobra rzecz :-) Ja co prawda nie mam fotela, ale mam matę masującą. Myślę, że równie dobre rozwiązanie i chyba tańsze (ale to już zależy jaki producent) Na electro.pl widziałem ostatnio matę Homedics za 750 zlotych - podobna do mojej, ale ja mam innej marki.
      • Gość: sylwia79 Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.10, 21:54
        witam
        jeżeli jeszcze jest aktualne ogłoszenie to ja posiadam do sprzedania fotel 3D, rozkładany ze wszystkimi bajerami, czarny, nowy na gwarancji, zakupiony do gabinetu rehabilitacyjnego , ale ponieważ likwiduje działalnośc to chciałabym go sprzedać , cena za którą go kupiłam to 8tys w grudniu 2009 roku, sprzedam za 5 tyś , dodatkowe informacje na temat fotela, pytania oraz zdjęcia mogę przesłać na maila, mój mail to marlin79o2.pl, pozdrawiam
    • Gość: argus77 Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.play-internet.pl 30.05.11, 13:28
      TO NIE ANTYREKLAMA LUB REKLAMA ale w Ciechocinku są co tydzień w weekend firmy casada z nefrytowymi kulami, ale słyszałem, że trzeba uważać bo np. ludzie z przepukliną, osteoporozą i jeszcze paroma schorzeniami nie powinni tego używać. NAJLEPIEJ SKONTAKTUJ SIĘ Z LEKARZEM REHABILITACJI CZY KUPIĆ Z NEFRYTOWYMI KULAMI CZY WIBRACYJNY. pozdrawiam i życzę zdrowia.
    • Gość: argus77 Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.play-internet.pl 30.05.11, 16:40
      to co pisałem o Ciechocinku to tam są maty a nie fotele i na pewno jeszcze w następny weekend gość będzie robił pokaz pod namiotem, można samemu spróbować jak to działa - tylko jak już pisałem, nie dla każdego to się podobno nadaje.
    • Gość: Darek Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.homenett.pl 31.05.11, 08:13
      www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/f2f17feae929fa74.html
      polecam ci ofertę tej firmy tanio profesjonalnie i najlepsza łóżka w polsce sprzedaje bez pośredników z 1 reki tanio z gwarancja dowóz na miejsce kliknij z fotkę obraz się powiększy
      • pawpaz [url=http://www.dxracer.pl]Fotele biurowe [/url] 31.05.11, 14:40
        A ja polecam ergonomiczne fotele biurowe DXRacer jak będziecie siedzieć na takim fotelu to nie potrzebny Wam będzie masaż.
        • pawpaz Ergonomiczne fotele biurowe DXRacer 31.05.11, 14:43
          A ja polecam ergonomiczne fotele biurowe DXRacer jak będziecie siedzieć na takim fotelu to nie potrzebny Wam będzie masaż.
          • joanna222poczta Re: Ergonomiczne fotele biurowe DXRacer 23.01.13, 15:03
            Ja sama kupiłam fotel w sklepie internetowym i jestem bardzo zadowolona - i jeszcze miałam wysyłke gratis yu jest link Tekst linka
    • Gość: aga Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.cdma.centertel.pl 20.10.11, 14:26
      mam taki fotel jezeli pania interesuje to prosze zadzwonic 665-738-542
    • Gość: Kaja Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.merinet.pl 23.04.12, 16:39
      Mój tata kupił Eknaton na www.fotelezmasazem.com jest ekstra, nawet babcie się masuje!
      • Gość: łukasik Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.dynamic.mm.pl 01.06.12, 08:30
        a ja wam powiem że kupić dobry fotel to problem - a fotele za 3 tys możecie sobie postawić w domu jako chwytak do kurzu albo podstawka na kwiaty - za taka kase nie da sie kupić nic sensownego - wiem z doswiadczenia - ja za swój zapłaciłem 10 tys - ale naprawde warto - chociaż marzy mi sie taki fuji za 26 000 zł - no ale na razie mnie nie stać - widze ze pełno jest tego powyzej, ale ja wam polece strone swiatfoteli.p - zadzwonicie, porozmawiajcie, nic praktycznie was to nie kosztuje ( 20 groszy za telefon ?) a zobaczycie jakie oni maja podejscie, ja bylem zachwycony, albo nie dzwoncie, kupcie badziewie, i zamiast relaku bedziecie mili dyskomfort, i bol pleców po wyrzuceniu takiego fotela jak sie zepsuje po 3 miesiacach... pozdrawiam
        • Gość: ja Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.tktelekom.pl 11.06.12, 12:38
          Mam do sprzedania bardzo fajny fotel masujący firmy SANYO model dr7700 allegro.pl/fotel-masujacy-sanyo-dr7700-bezowy-i2413693672.html
    • joanna222poczta Re: Fotel masujący... sposób na relax 04.02.13, 13:46
      Ja uzywam fotela niemieckiej firmy Casada.Kupilam go w sklepie internetowymTekst linka przed złożeniem zamówienia bałam się zamawiac tak drogiej rzeczy przez internet ale naprawdę było warto.sklep jest profezjonalny nie bylo żadnych problemów z zamówieniem więc szczerze polecam :)
    • joanna222poczta Re: Fotel masujący... sposób na relax 04.02.13, 14:35
      Ja wam gorąco polecam fotele masujące dostępne w sklepie internetowym UlgaDlaKregoslupa.pl.
      Sama kupiłam fotel President i spisuje się wysmienicie.
      • joanna222poczta Re: Fotel masujący... sposób na relax 04.02.13, 14:42
        A co myślicie o tych produktach: nowoczesne fotele do komputera?
    • Gość: Karol Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 20:27
      Oferta promocyjnych foteli masujących na stronie fotele.e-masaz.pl zapraszam
    • artur.rehabilitant Re: Fotel masujący... sposób na relax 22.02.13, 13:28
      Witam,
      Fotele masujący to naprawdę fajna sprawa.
      Polecam fotel Kennnedy III, jest to luksusowy model z wieloma dodatkowymi funkcjami.
      Ja sam go używam i jestem bardzo zadowolony.
      Fotel masujący to inwestycja na lata więc warto wybrać najlepszy.
      Producentem tego fotela jest niemiecka firma Casada.
      Jeśli wolisz coś tańszego to polecam fotel do masażu Smart II.
      Też niemiecka firma czyli ta sama jakość tylko mniej zaawansowany model.
    • Gość: Karol Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.13, 15:52
      Witam jeśli szukasz fotele do masażu i brakuje ci opinie lub chcesz takowa dodać lub zakupić fotel zapraszam do sklepu o fotelach masujących fotele.e-masaz.pl

• Gość: Karol Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.dynamic.chello.pl 26.03.13, 15:19
      Witam jeśli szukasz fotele do masażu i brakuje ci opinie lub chcesz takowa dodać lub zakupić fotel zapraszam do sklepu o fotelach masujących fotele.e-masaz.pl
    • Gość: pharao Re: Fotel masujący... sposób na relax IP: *.net141.okay.pl 25.08.13, 11:02
      Witam, mam do sprzedania fotelmasujący EKNATON firmy PHARAO. Eknaton, wyposażony w inteligentny wielofunkcyjny system skanujący i symulujący masaż ręczny techniką shiatsu, rozpoznaje kontur ciała użytkownik. Wszystko po to aby przystosować optymalną funkcję masażu do jego sylwetki. To cudo masuje łydki, stopy, pośladki, uda, ręce, barki, kark, a nawet głowę. (itd.) Więcej opis www.luxmaniak.pl/3715/eknaton-fotel-masujacy/
      Cena do negocjacji. tel 793523295, iweta.k@op.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka