Gość: zlota rybka IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.04, 22:56 Prosze wpisywac sie na liste, trzy zyczenia dla kazdego ,i bez jaj, spelnie najglupsze nawet zyczenie. Termin spelniania zyczen 6 miesiecy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joanna_1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:06 jak to bez jaj? to nie humanitarne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.04, 23:10 Ty mala nie pyskuj, ba ja nie mam duzo cierpliwosci, ani czasu, a co, jaja masz? No dobrze niech bedzie z jajami. Ale reklamacji nie przyjmuje, jakby co. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:43 wariant bez jaj: chciałabym w najbliższym czasie sfotografować całą żółwią rodzinkę, bo mi ciągle jeden gdzieś zmyka, i żeby klisza nie pękła wariant z jednym jajem, żeby nie oberwać: marzy mi się zdalnie sterowany odkurzacz albo morderstwo lenia siedzącego za kołnierzem jednego z domowników, wariant do wyboru i szybko szybko, bo ja tez nie mam czasu na ecie pecie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:45 joanna_1 napisała: > wariant bez jaj: > chciałabym w najbliższym czasie sfotografować całą żółwią rodzinkę, bo mi > ciągle jeden gdzieś zmyka, i żeby klisza nie pękła > > wariant z jednym jajem, żeby nie oberwać: > marzy mi się zdalnie sterowany odkurzacz albo morderstwo lenia siedzącego za > kołnierzem jednego z domowników, wariant do wyboru > > i szybko szybko, bo ja tez nie mam czasu na ecie pecie! Ten zolw co zmyka, nie nalezy do tej rodziny, klisza nie peknie, nie pekaj, morderstw sie nie imam, zdalnie sterowany odkurzacz to betka, juz takie sa, przysle poczta, podaj dokladny adres i telefon. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zainteresowana Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 10.11.04, 12:58 Ok, mam życzenia, trzy. 1. chciałabym, aby osoba, o której myśle znów mnie kochała i chciała być ze mną. 2. Chciałabym, aby wystarczyło mi siły na zrealizowanie pewnego planu 3. Chciałabym być szczęśliwą Odpowiedz Link Zgłoś
kazal2 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 02.03.07, 16:29 ja chciałabym być w końcu szczęśliwa i mieć spokój ducha żeby się ten terror skończył. Nic więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
e_vvika Re: Spelniam wszystkie zyczenia 03.03.07, 21:01 żeby Ewa była z Adamem a Adam z Ewą Odpowiedz Link Zgłoś
tea22 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 26.12.06, 20:33 ok!! Jak spełniasz, to ja poprosze, A)mieszkanko własnościowe, B)dobrą prace, C)żeby mi się udało ciekawe dające przyszłość studja zrobić Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 27.12.06, 13:09 tea22 napisała: > ok!! Jak spełniasz, to ja poprosze, > A)mieszkanko własnościowe, > B)dobrą prace, > C)żeby mi się udało ciekawe dające przyszłość studja zrobić ojej, to ostatnie to nie bedzie latwe, zeby sutdia dawalay przyszlosc i jeszcze Cie ciekawily...a moge wiedziec w jakiej dziedzinie masz zainteresowania..? Odpowiedz Link Zgłoś
dorota_elzbieta Re: Spelniam wszystkie zyczenia 21.01.07, 20:34 1.zwiedzic Świat, nie z biurem podróży ale w zorganizowanej wyprawie. 2.Mieć własną audycje w radio:) Odpowiedz Link Zgłoś
mark1965 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 15.02.07, 15:47 K..wa, ale zapotrzebowanie na złotą rybkę.Nie przeczytam, za dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:13 To ja sie dopisuje do listy :"P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 16.05.04, 23:16 A gdzie zyczenia? Ja jestem zlota rybka, a nie jasnowidz. Moze byc jedno, dwa najwyzej trzy zyczenia,teraz splywam cos zjesc. Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:31 No wlasnie zastanawiam sie czego mi brak, moze niech zacznie mi dzialac aparat fotograficzny co sie wlasnie popsul? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:50 > No wlasnie zastanawiam sie czego mi brak, moze niech zacznie mi dzialac aparat > fotograficzny co sie > wlasnie popsul? No to niech zacznie dzialac, poczekamy 6 miesiecy, jak nie zacznie- reklamuj, no i nie chrzan.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 23.05.04, 17:17 cholercia, wiedzialam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ejs Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dami.pl / *.dami.pl 05.09.04, 23:55 1. Chcę do Michaela Jacksona!!! 2. Chcę Jasia!!! 3. Chcę prawdziwego Boga :) Odpowiedz Link Zgłoś
malina862 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 20.04.06, 20:06 Chce: Mieszkać na wsi. chce: Aby mój kot ożył Chce: Na tydzień przenieść się w czasie(do wieku XIX) Odpowiedz Link Zgłoś
marissa03 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 11.07.08, 22:25 1.) szczęście 2.) szczęście 3.) szczęście....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Antoni Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.acn.waw.pl 17.05.04, 02:00 Ale to chyba trzeba zaplacic karta krdytowa? esemesa wyslac? Ile to kosztuje??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:30 Gość portalu: Dr Antoni napisał(a): > Ale to chyba trzeba zaplacic karta krdytowa? esemesa wyslac? > Ile to kosztuje??? A czys ty kiedy widzial zlota rybke z maszynka do kat kredytowych.?.jeezuuu, ludziom to sie juz kompletnie wywrucilo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niurka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 16.05.04, 23:18 to ja chce wreszcie wygrać w totolotka i nigdy więcej nie chodzić do roboty i kupić domek w środku lasu i żeby mi tam nikt nie przyłaził a najlepiej to jeszcze na wyspie na środku oceanu pozdrawiam rybkę (czy rybki maja jaja?) w nadziei na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby łącze wyrazy szacunku n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:53 Codziennie przez 6 miesiecy wysylac totolotka, reszta sama przyjdzie.Dzieki za pozdrowienia i szacunek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niurka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 17.05.04, 10:23 rybka niezorientowana :( duzego lotka losują 2 razy w tyg. czy czas mam odpowiednio wydłużyć tzn. 7/2 * 6 m-cy czy termin podany przez szanowną rybkę pozostaje bez zmian? czy podac ewentualnie inne dane (liczba zakładów, stosowany system ew. typowane liczby) a i jeszcze rybka ! czy można chociaz w przybliżeniu określić termin, bo przecież musze wszystko zaplanować no i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 12:52 Losuja dwa razy w tyg., ale wysylac mozna codziennie hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
bzeebze Re: Spelniam wszystkie zyczenia 17.05.04, 17:51 hm no to ja czuję jakąś nieszczerość od rybki... jakiś rybny smrodek :) Odpowiedz Link Zgłoś
caorle Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:33 1. 100 litrów soków Karotka 2. 100 litrów mleka 3. 20 kg schabu bez kości Dziękuję Kiedy mogę odebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niurka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.zar.vectranet.pl / 213.77.5.* 16.05.04, 23:35 a co robisz ze schabem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:55 caorle napisała: > 1. 100 litrów soków Karotka > 2. 100 litrów mleka > 3. 20 kg schabu bez kości > Dziękuję > Kiedy mogę odebrać? Gdzie mam ta krowe i swinie zaparkowac? Soczek male piwko dostarcze z trzoda. Odpowiedz Link Zgłoś
procesor Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.05.04, 23:43 Do kiedy można skąłdac zamówienizyczenia? Bo ja to musze pomyślec spokojnie.. Zeby nie było jak w kawale o Murzynie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:57 procesor napisała: > Do kiedy można skąłdac zamówienizyczenia? > Bo ja to musze pomyślec spokojnie.. > > Zeby nie było jak w kawale o Murzynie.. Mysl spokojnie, mamy czas. Co z tym Afrykanczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piespies Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.pronet.lublin.pl 09.11.04, 09:40 ja tez chce to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
zakrwawiona_umywalka Re: Spelniam wszystkie zyczenia 03.06.07, 15:34 Chcę żeby mój chłopak zaczął nosić aparat ontodontyczny... Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 08.06.07, 12:07 zakrwawiona_umywalka napisała: > Chcę żeby mój chłopak zaczął nosić aparat ontodontyczny... z krzywymi zebami nie bedziesz go kochala? Odpowiedz Link Zgłoś
anonim_ka poprosze JAJA :)) X 3 16.05.04, 23:45 Od kazdego ptaka , wszystkie rodzaje tj od kolibra - do strusia>>>>>> O indyku i kukulce( czy kukulku??) nie zapomnisz rybeczko . Zlota ? po 6 miesiacach nie beda troche ..hm !! Dzieki podam na priv loco Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: poprosze JAJA :)) X 3 IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:01 anonim_ka napisała: > Od kazdego ptaka , wszystkie rodzaje tj od kolibra - do strusia>>>> > >> O indyku > i kukulce( czy kukulku??) nie zapomnisz rybeczko . > > Zlota ? po 6 miesiacach nie beda troche ..hm !! > Dzieki podam na priv loco > Pozdr No beda troche..hm, mam jeszcze pare kurzych jajeczek po Wielkanocy i tez sa troche ..hm. Podaj Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_1 Rybko nie śpij, tylko powiedz na jakim etapie jest 17.05.04, 00:13 -eś ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nau Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.aster.pl / *.acn.pl 17.05.04, 00:52 Deskorolkę. I żeby ta druga szczoteczka do zębów, co stoi w łazience obok mojej, używana była też w poniedziałki, środy i czwartki. Tzn. żeby to było możliwe. Mam tylko te dwa, z resztą jakoś sobie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:05 Gość portalu: Nau napisał(a): > Deskorolkę. > I żeby ta druga szczoteczka do zębów, co stoi w łazience obok mojej, używana > była też w poniedziałki, środy i czwartki. Tzn. żeby to było możliwe. > Mam tylko te dwa, z resztą jakoś sobie poradz Niech sie stanie!!!!!!!!! romb rumb tarara Odpowiedz Link Zgłoś
barbie48cm Re: Spelniam wszystkie zyczenia 27.12.05, 12:18 poprosze by moj facet wrocil do mnie:)i mnie kochal/;0 Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaa84 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 23.03.06, 21:24 Ty, myśl, o co prosisz, bo ze złotymi rybkami nie ma zmiłuj się. Jak zwiał, to proś, żeby nie wrócił. Jaki on Twój? I niech se pokocha stukniętą jakąś... Zdrówka se życz od złotej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Rybko nie śpij, tylko powiedz na jakim etapie IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:03 Nie spie joanno_1, pracuje, robie co mogie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 00:58 Ja mam tylko jedno - żeby rybka mi zrobila druta. Wystarczy raz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:11 Gość portalu: Zdzisław napisał(a): > Ja mam tylko jedno - żeby rybka mi zrobila druta. Wystarczy raz. Zeby zrobila z druta... co? wieszak..? Wyrazaj sie jasniej czlowieku. Ja jestem prawdziwa zlota rybka, a nie jakims druciarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisław Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 03:01 jesteś złota rybka? Rozumiem. Weź te pastylki co ci doktor przepisał. Dojdziesz do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
magdalenav Re: Zdzisław 21.08.05, 01:25 Zdzisławie, jak każdy facet ciężko znosisz odmowę, ale zaraz tak bez finezji i elegancji, fe.... Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Spelniam wszystkie zyczenia 17.05.04, 00:59 mam jedno tylko żeby codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, czekała na mnie złota rybka od spełniania 3 życzeń Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka No co was tak zatkalo IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 01:30 Czekam Odpowiedz Link Zgłoś
tend Moje 20.01.05, 10:42 Spotkałem w moim zyciu kogos fajnego. W tak bezsensownej sytuacji, że az głowa boli. Chciałbym, żeby ten związek mnie pozytywnie zaskoczył. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zlota_rybka1 Re: Moje 21.01.05, 13:01 tend napisał: > Spotkałem w moim zyciu kogos fajnego. W tak bezsensownej sytuacji, że az głowa > boli. Chciałbym, żeby ten związek mnie pozytywnie zaskoczył. I tyle. Juz pozytywnie Cie zaskoczyl :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:16 r.richelieu napisała: > mam jedno tylko > żeby codziennie rano, zaraz po przebudzeniu, czekała na mnie złota rybka od > spełniania 3 życzeń No dobrze, podaj namiary, ale pamietaj, laskotek nie lubie.. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Spelniam wszystkie zyczenia 17.05.04, 02:22 namiary? 50.31°N 18.67°E hihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:35 > namiary? > > 50.31°N > 18.67°E > > hihi Na ktorym pietrze? Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: Spelniam wszystkie zyczenia 17.05.04, 03:00 sypiam w parterze, pracuję w chmurach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 06:10 r.richelieu napisała: > sypiam w parterze, pracuję w chmurach Stewardessa?, o rany ...w parterze sypia, pamietaj nie lubie laskotek i nie bede spac w nogach. Odpowiedz Link Zgłoś
nelly_27 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 16.08.05, 13:24 Chciałabym złota rybko... żeby TA osoba o której myślę i która jest mi coraz bardziej bliska też czuła to samo co ja... i żeby sytuacja dalej rozwijała się tak fantastycznie jak do tej pory.. i żeby było pięknie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 17.05.04, 01:58 Ja chce podrecznik do astronomii, w ktorym bedzie napisane... co za dowcipniś ruszył siłe zwaną czasem i kto tą siłe zatrzyma. Czas jest straszny i piekny... i jezeli nim zawładne... zadna rybka nie bedzie mi juz potrzebna. Poza tym mam jeszcze jedno zyczenie ktore mozna sobie wywnioskowac z jedynej na tym forum mojej wypowiedzi. To chyba nic trudnego dla takiej rybki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 02:23 Gość portalu: kosmos_kosmos napisał(a): > Ja chce podrecznik do astronomii, w ktorym bedzie napisane... co za dowcipniś > ruszył siłe zwaną czasem i kto tą siłe zatrzyma. Czas jest straszny i piekny... > > i jezeli nim zawładne... zadna rybka nie bedzie mi juz potrzebna. > > Poza tym mam jeszcze jedno zyczenie ktore mozna sobie wywnioskowac z jedynej na > > tym forum mojej wypowiedzi. To chyba nic trudnego Nie badz taki cwany, juz mowilam: jestem zlota rybka, nie astrologiem, a jak pragniesz partnera to bedziesz go mial he he. Czas to nie sila madralo, a poza tym czas, tak czy owak, nie istnieje i taka ksiazka rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 17.05.04, 14:51 Przepraszam Rybka, ze chciałem Cie wykiwać. Niech bedzie moge być dalej nieświadomą cząstko wrzechswiata, ktora " wydarzyła sie pod jedną z gwiazd prowincjnalnych". Moge juz zawsze zyc na tych absurdalnych zasadach, nie wiedzac kiedy sie skoncze ( o ile w ogóle sie skończe ). Moge byc tym nikim. Tylko do teo zyczenia to chciałem dodac ze ja nie chce byle jakiego patnera (bo widze Ze Ty Rybka dowciapna jestes i gotowaś mi sprawić jakiegoś Murzyna z wielką gametą ). Ja chce tylko tą wymieniana przeze mnie - zadne substytuty w gre nie wchodzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 15:08 kosmos, no co ty, durny jestes? nie wiesz, ze jestes bezkresnym Kosmosem i istniec bedziesz WIECZNIE. Skup sie na tej jednej, a ja puszczam w ruch milosne fluidy..acha i co to za pomysly, ze na absurdalnych zasadach. Jestes na zasadach jakie sam ustanowiles...no, a teraz do roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 17.05.04, 15:37 Nie zebym narzekał........ ale pół roku to cholernie długo. Czy w drodze wyjatku nie mogłabys "mnie załatwić" poza kolejnością ? Ja juz sie naczekałem. Jesli jednak nie mozesz to trudno - skupiam sie i zamykam morde. Dobrze by było przybrac do tego czasu jakąs forme przetrwalnikową / schowac sie za szafe alboco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 15:49 No kurcze, ty masz dobrze(!) wygladac,zachecajaco, a jak bedziesz wygladal, po polrocznym pobycie za szafa? noo nieee moooogie poooza kolejnoscia, dosyc w Polsce balaganu no i tej, no tej... korupcji. Nie len sie brachu, patrzaj przed siebie i jaaaazdaaaa w swietlana przyslosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 17.05.04, 23:03 Rybka - jest sprawa. Otóż pojutrze mam mature ustną z języka polskiego. Sprawa jest powazna i pilna. Lubie czytac ksiazki, ale te ktore czytałem nie koniecznie pokrywają sie z programem Liceum Ogólnokształcącego. Zorientowałem sie dzisiaj, że stan mojej wiedzy jest zatrważająco skromny. Posrednio jest to związane z moim poprzednim zyczeniem ( które nawiasem mowiąc jak narazie nieco zaniedbujesz ). Z tego co wyczytałem to mam 3 zyczenia... Nie chciałbym marnowac jednego z nich na zwykłą mature. Zadowole sie tylko małym wstawiennictwem ;-)) Nie traktuj wiec tego jako pełne zyczenie ..... co najwyzej jako pół. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 23:33 OK, pisz wolny temat, cokolwiek to jest i wtryniaj wszystko (no prawie wszystko) co przeczytales. Udawaj, ze cytujesz, pisz z rozmachem, naciagnij temat na to o czym wiesz najwiecej...i trzymaj sie. Mature masz jak... w kasie zapomogowej...czyli na 100%, przynajmniej w USA tak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 23:34 O cholera! To ustna, ale rady te same. Pamietaj ciagnij w temat Ci nablizszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 17.05.04, 23:45 Słyszałem o metodzie wg ktorej nalezy : 1. Na poczatku odpowiedac na pytanie na ktore odpowiedź zna sie nie zbyt dobrze. 2. Jako drugie trzeba rozwazyc pytanie o ktore umie sie słabo. 3. Na koniec zostawic swój mocny punkt programu. Tak zeby zostawic dobre wrazenie na koniec... W moim przypadku zastosowanie sie do nich bedzie wygladało tak: 1. "Nie wiem - ale to nic. Prawda ze to nic?" 2. Odwracam głowe podczas pytania i czekam na nastepne. 3. Mocne uderzenie : "Kiedys juz o tym slyszałem... ale za dobrze nie pamietam" Jak zostawie dobre wrazenie na koniec to powinno byc dobrze ;-) Grunt ze kolejnosc zachowana. Na pisemnej napisałem 9 stron o miłosci i tak mnie zemdliło ze przez 3 dni miałem jej po uszy. Ponadto chciałem sie pochwalic ze dostałem 5 z pisemnej biologii :-) P.S. Pamietaj Złota ze licze na bardziej na Ciebie niż siebie... Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 Re: kosmos_kosmos 17.05.04, 23:56 Gość portalu: kosmos_kosmos napisał(a): xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Prometeuszu,kim byles wczoraj?Czyz nie pacjentem w Tworku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 18.05.04, 00:04 To Ty wysyłałes mnie na turnus. Ja nie czuje potrzeby... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 01:28 Chlopie, spij spokojnie, rybka czuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: komos_kosmos Re: kosmos_kosmos IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 22.05.04, 16:50 No Rybka - z maturą to spisałas sie rewelacyjnie. Dziekuje :-) Mam nadzieje, ze poradzisz sobie i w przpadku tego wazniejszego probemu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: kosmos_kosmos IP: *.dialup.mindspring.com 22.05.04, 17:15 Teraz to mozesz rwac "na mature" uhi uhi ooooooooooooooooooooooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos right! right! right! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 23.05.04, 08:16 Dobra dobra - nie pajacuj tutaj tylko działaj ;-) P.S. Mam mature i dziki łączonemu egzaminowi dostałem sie na KUL ;-)) To jak Rybka - dasz sie wyrwac na taki zestaw ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlta rybka Re: right! right! right! IP: *.dialup.mindspring.com 23.05.04, 13:27 dzm, dam, tylko pisz jasniej o co chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: right! right! right! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 23.05.04, 20:43 złota rybka napisała: "Teraz to mozesz rwac "na mature" uhi uhi ooooooooooooooooooooooo" kosmos_komos napisał: "P.S. Mam mature i dziki łączonemu egzaminowi dostałem sie na KUL ;-)) To jak Rybka - dasz sie wyrwac na taki zestaw ??" złota rybka napisała: "dzm, dam, tylko pisz jasniej o co chodzi." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: right! right! right! IP: *.dialup.mindspring.com 23.05.04, 20:49 no i....................................................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: right! right! right! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 23.05.04, 20:53 nic nic - koniec zawracania Twojej głowy. Zajmij sie tymi zyczeniami... w koncu masz na głowie całe forum forumowiczów. Kazdy w kieszeniech po tuzinie niespełnionych marzeń. Bądź dzielna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: right! right! right! IP: *.dialup.mindspring.com 23.05.04, 20:58 To do nastepnego...smutno jakos... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos_kosmos Re: right! right! right! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 23.05.04, 21:13 Wybacz... mówiąc "Zajmij sie tymi zyczeniami" chyba sprowadziłem Twoją role niemalze do poziomu sługi. Czy Ty nie chcesz niczego w zamian za tą nadzieje na spelnienie tylu zyczen? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: right! right! right! IP: *.dialup.mindspring.com 23.05.04, 21:17 no moze, zebys w innych budzil wiare, ze zyczenia sie spelniaja... Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_kosmos Wszystko fajnie! 20.04.06, 00:31 Mam co chciałem, ale chce więcej... Chce skonczyć weterynarie.. a później to chce niczego nie chcieć. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmos_kosmos Re: Wszystko fajnie! 19.01.07, 23:23 Wszystko po myśli... Kolejna sesja - wstawiennictwo wskazane :) Odpowiedz Link Zgłoś
jmx Re: Spelniam wszystkie zyczenia 17.05.04, 02:58 1. Koniec wojny i pokój w Iraku 2. Kompromis po myśli Polski w sprawie konstytucji UE (może być bez odwoływania się do chrześcijaństwa w preambule). 3. Siły i odwagi na załatwienie pewnej sprawy, którą zawaliłam ale którą chciałabym jeszcze odkręcić. Da się...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: no i.... IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 05:52 No co ty, jak rybka mogla olac takie wazne sprawy.Rybka tez czlowiek, musi czasem pospac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 17.05.04, 06:05 Odpowiadasz na : jmx napisała: > > 1. Koniec wojny i pokój w Iraku > 2. Kompromis po myśli Polski w sprawie konstytucji UE (może być bez odwoływania > > się do chrześcijaństwa w preambule). > 3. Siły i odwagi na załatwienie pewnej sprawy, którą zawaliłam ale którą > chciałabym jeszcze odkręcić. > > Da się...? > Jezeli jest to Twoim zyczeniem..to da sie, spoko. Spij spokojnie droga jmx , zajme sie ta pier...lona wojna. Kompromis po mysli Polski?...ale moze przemysl to jeszcze raz, ja tam na polityce sie nie znam. Odkrecic...? ...tez sie da, nie ma takiej sprawy, ktorej nie da sie odkrecic, musisz jedynie zdobyc sie na szczerosc, przyznac sie do bledu, a zrobic to z usmiechem i spokojem. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.04, 17:45 A ja bym chciała droga złota rybko żeby pewien przyjaciel serdeczny wrócił. On kiedys był koło mnie, niedaleczko, tak na jedna dłoń, na jeden dzwonek, a potem zniknął. I bardzo bym chciała złota rybko wierzyć, że on istniał na prawdę, a nie, że mnie się tylko tak wydawało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 02:16 Jak nie ten, to bedzie inny i nic Ci sie nie wydawalo, no, moze troche. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.04, 16:42 Ty to jesteś jakas powierzchowna rybka :( Przyjaciół nie ma się aż tak wielu, a tym tu piszesz... jak nie ten to inny... eeee tam, wątpię czy potrafisz spełniać życzenia... Na patelnię z Tobą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 20.05.04, 16:46 Pozyjemy, zobaczymy kolezanko Mirko, powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 06:10 pożyliśmy i zobaczyliśmy. kiepsko ci idzie rybko... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 21.08.04, 14:46 Gość portalu: Mirka napisał(a): > pożyliśmy i zobaczyliśmy. > kiepsko ci idzie rybko... Tak tak, z takimi jak Ty to najtrudniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.04, 21:22 jest bardzo zle, ale nie zrazaj sie... :-( Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 No Ziuta,znowu masz napady? 17.05.04, 23:45 Lyknij se ze psychotropa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ineS Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.lodz.mm.pl 18.05.04, 00:05 1. Jeszcze raz spotkać tego jedynego(albo kolejnego) 2. Wyjechać do Afryki tańczyć z wężami i spać z tubylacmi 3. Mieć własną winnice;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 01:31 Spotkasz go pojutrze na ulicy. Mogie zalatwic tance z tubylcami, spanie z wezami(daj znac, czy zainteresowana) Oh ho ho, winice wlasna kazdy by chcial miec, w tym miesiacu mam juz 56,789 podan. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpiaca1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 08.06.07, 13:57 To ja proszę tylko o jedno. Nie chcę więcej. Spraw, zebym nie musiała tak cierpiec i zebym mogła z nim byc ..... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=210&w=63682790 Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w moje trzy życzenia 18.05.04, 08:56 1. Stwórz jaką istotę wyższą (Boga), niekoniecznie na obraz i podobieństwo człowieka; 2. Cofnij mnie w przeszłość co najmniej o 27 miesięcy; 3. Spraw, aby suma tzw. dobra na świecie przewyższała sumę tzw. zła. Przy czym, nie dopuszcza się sztuczek opartych na redefinicji jednego bądź drugiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: moje trzy życzenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 12:37 iwan_w napisał: > 1. Stwórz jaką istotę wyższą (Boga), niekoniecznie na obraz i podobieństwo > człowieka; <<<<<< juz taka istnieje > > 2. Cofnij mnie w przeszłość co najmniej o 27 miesięcy; <<<<<<<Nie mogie, czas nie istnieje > > 3. Spraw, aby suma tzw. dobra na świecie przewyższała sumę tzw. zła. Przy czym, > > nie dopuszcza się sztuczek opartych na redefinicji jednego bądź drugiego. >>>>>>Dobro i zlo to tylko Iluzja chlopcze(dziwczynko), ale ty iwan-w masz w sobie power, ze ho ho ho, pozazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Migasz się? 18.05.04, 13:24 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > <<<<<< juz taka istnieje A gdzie? Pokaż! To moje nowe życzenie:) > <<<<<<<Nie mogie, czas nie istnieje No jak to? A według jakiego porządku sortujesz posty? > >>>>>>Dobro i zlo to tylko Iluzja chlopcze(dziwczynko), Proszę Cię, rybeczko, rozwiń tę tezę? I zmieniam życzenie na: przekonaj mnie do niej, tej tezy, znaczy:) P.s. Czy Ty aby na pewno jesteś złotą rybką? A może, nomen omen, iluzjonistką tylko? Żal by było:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Migasz się? IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 13:44 Bog jest niewidzialny w swej Ideii, ale widzialny w swoim przejawie, rozejrzyj sie wokol, wszystko co widzisz jest Bogiem w dzialaniu. Next: Kiedy jedziesz pociagiem, mijasz krajobrazy, jeden po drugim, TERAZ ten, POTEM tamten- obserwator z samolotu widzi te krajobrazy w tym samym "czasie", obserwator z jeszcze dalszej "odleglosci" obejmuje wieksze rozmiary "czasu", dochodzisz do punktu w ktorym wszystko dzieje sie w wielkim TERAZ. Next: Czy widziales kiedys kogo, kto czynil by cos, mowiac-to jest zle? Swiat nasz fizyczny oparty jest na dualizmie: Dobry- zly cieply- zimny gora -dol prawo-lewo mokry-suchy itd zauwaz, ze w zimie 8+ to cieplo, w lecie -zimno, dle jednych gora moze byc dolem, dla innych dol moze byc gora. Co nazwiesz zlem jest zle, co nazwiesz dobrem jest dobre.Ty wybierasz SIEBIE. Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Re: Migasz się? 18.05.04, 14:14 Primo: dlaczego miałbym wierzyć, że to, co wokół mnie, jest Bogiem w działaniu? A nie Diabłem? Albo kim innym? Albo, zwyczajnie i trywialnie, ruchem i przemianą materii? Nie oszukuj. Chcę GO zobaczyć tak, jak na obrazie. Secundo: Piszesz o ruchu. Jego konsekwencją jest właśnie czas. TERAZ to też czas. Punkt sunący wzdłuż linii. Prawdopodobnie, gdyby nie było ruchu, to nie byłoby i czasu. Dlatego ponownie proszę o przesunięcie punktu z moją w nim osobą wstecz o co najmniej 27 miesięcy. Albo nie: 30! Tertio: Niepokojące jest to, co piszesz. Nie ma więc dobra i zła? Wszystko jest względne? WSZYSTKO JEST DOZWOLONE? Zróbmy więc tak: zwiększ sumę czynów, które ja (subiektywnie) uważam za dobre, a zmniejsz sumę tych, które uważam za złe, i to tak, aby pierwsza suma przewyższyła tę drugą. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Migasz się? IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:21 > Zróbmy więc tak: zwiększ sumę czynów, które ja (subiektywnie) uważam za dobre, > a zmniejsz sumę tych, które uważam za złe, i to tak, aby pierwsza suma > przewyższyła tę drugą. > Czy jedzenie rybek jest dla ciebie dobre czy zle? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Ale... 18.05.04, 14:40 ...ja nie mam zamiaru Ciebie zjeść:) A ad. 1 i ad. 2? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Ale... IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:42 Hej hej, odpowiedz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Ale... IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 15:01 Gość portalu: zlota rybka napisał(a): > Hej hej, odpowiedz! Ja tez cie o cos prosze, a ty to olewasz, to jak mamy rozmawiac? Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Proszę... 18.05.04, 15:11 Zjeść rybkę - nie jest źle. Zjeść złotą rybkę - źle. Wyjątek od reguły. P.s. Ale nie pisz, że z punktu widzenia ryby zjeść ją to jest źle, bo ona nie ma swojego punktu widzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Proszę... IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 15:18 Z mojego p-u widzenia zjesc rybe jakakolwiek jest zle, z twojego- nie jest zle. I co ty na to? Z mojego p-u widzenia hodowac zwierzeta, mordowac, a potem je pozerac jest baaardzo zle. Ale czy moglabym ludzi, ktorzy to robia nazwac zlymi. NIE. Oni robia to i uwazaj, ze to jest DOBRE. Tak wlasnie wyglada DOBRO i ZLO Odpowiedz Link Zgłoś
monisia.m3 Re: Proszę... 05.04.06, 21:27 Rybko...a ja proszę o fajną dobrze płatną pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
dzaga21 Re: Proszę... 13.04.06, 18:47 żeby mój ukochany pokochał mnie najbardziej na świecie, zeby zaplanował ze mna wspólną przyszłość i proszę o fajną pracę;d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Migasz się? IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:38 iwan_w napisał: > Primo: dlaczego miałbym wierzyć, że to, co wokół mnie, jest Bogiem w działaniu? > > A nie Diabłem? Albo kim innym? Albo, zwyczajnie i trywialnie, ruchem i > przemianą materii? Nie musisz wierzyc, to JEST Bogiem w dzialaniu. > > Nie oszukuj. Chcę GO zobaczyć tak, jak na obrazie. Spojrz w lustro, wyjrzyj przez okno > > Secundo: > Piszesz o ruchu. Jego konsekwencją jest właśnie czas. TERAZ to też czas. Punkt > sunący wzdłuż linii. Prawdopodobnie, gdyby nie było ruchu, to nie byłoby i > czasu. Czas liniowy to tylko zludzenie, wlasnie dlatego, ze istnieje ruch, a ty rusz glowa, bo masz ja nie od parady. > > Dlatego ponownie proszę o przesunięcie punktu z moją w nim osobą wstecz o co > najmniej 27 miesięcy. Albo nie: 30! To i tak niczego nie zmieni, co sie stalo to sie nie odstanie, nawet gdybys cofnal czas, no i nie badz takim egoista, "czas" jest w koncu "wspolny" dla wszystkich, pomysl o tych co mature maja za soba. > > Tertio: > Niepokojące jest to, co piszesz. Nie ma więc dobra i zła? Wszystko jest > względne? WSZYSTKO JEST DOZWOLON To, ze wzgledne, nie znaczy, ze dozwolone, ty okreslasz co dla ciebie jest dozwolone, spoleczenstwo tez to okresla...ale zauwaz ze jeszcze 200 lat temu spoleczenstwo uznawalo za "dobro" palenie czarownic na stosach. > > Zróbmy więc tak: zwiększ sumę czynów, które ja (subiektywnie) uważam za dobre, > a zmniejsz sumę tych, które uważam za złe, i to tak, aby pierwsza suma > przewyższyła tę drugą. > > :)) Nie moge ci tego zrobic, to o co prosisz cofnelo by cie w rozwoju, pomysl tylko Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w Uparta jesteś, rybko:) 18.05.04, 14:55 Umówmy się zatem tak: nie chcę już, żebyś stworzyła Boga, ani też, żebyś mi Go pokazała. (patrząc w lustro widzę siebie, czyżbym to JA był BOGIEM?) Spraw tylko, abym w Jego istnienie uwierzył:) To po pierwsze. Po drugie: spraw, abym z popiołów nauczył się budować katedry. Metaforycznie:) (rezygnuję z pierwotnego życzenia) Po trzecie wreszcie: Spełnij moje życzenie. Nawet za cenę cofnięcia się mojej osoby w rozwoju. Chociaż, dlaczego miałoby się tak stać? masz na myśli rozwój intelektualny, duchowy, materialny? Inny jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Uparta jesteś, rybko:) IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 15:12 iwan_w napisał: > Umówmy się zatem tak: nie chcę już, żebyś stworzyła Boga, ani też, żebyś mi Go > pokazała. > > (patrząc w lustro widzę siebie, czyżbym to JA był BOGIEM?) Dokladnie, jestes Bogiem w dzialaniu. > > Spraw tylko, abym w Jego istnienie uwierzył:) Juz wierzysz, pragniesz jeno dowodow. > > To po pierwsze. > > Po drugie: spraw, abym z popiołów nauczył się budować katedry. Metaforycznie:) > > (rezygnuję z pierwotnego życzenia) > Za malo popiolu, (nie metaforycznie), naprodukujesz go wiecej, wtedy przyjdzie taki blysk, wiedza, i bedziesz te katedry budowal. Nie napisalabym tego zdania kazdemu. Jest to specjalne zdanie TYLKO dla ciebie. > > Po trzecie wreszcie: > Spełnij moje życzenie. Nawet za cenę cofnięcia się mojej osoby w rozwoju. > Chociaż, dlaczego miałoby się tak stać? masz na myśli rozwój intelektualny, > duchowy, materialny? Inny jeszcze? Kazdy rozwoj jest wazny, a szczegolnie duchowy, powiedzilam, nie badz egoista. Dla kaprysu (indywidualna potrzeba jest kaprysem) moglbys zrujnowac zycie innym Odpowiedz Link Zgłoś
iwan_w To sofistyka zwykła, 18.05.04, 15:52 a nie spełnianie życzeń. Jestem rozczarowany, doprawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: To sofistyka zwykła, IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 15:55 Robie co moge, zeby cie ratowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Uważasz, IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 16:04 Alez, swietnie plywasz, ale mozesz wpasc do kaluzy. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Spelniam wszystkie zyczenia 18.05.04, 13:00 Witam... 1 - prawdziwy urlop...ale taki super....( nie mialam jeszcze zadnego "wyjazdowego" urlopu :-(9 W cieplym kraju, nad woda...w domku...z mezem i dzieciakami...( o piesku niezapomniec) i nie myslec o niczym ( zwlaszcza ile to kosztowac bedzie :-( ) 2 - zdrowie...zdrowie...jeszcze raz zdrowie dla mnie i calej mojej rodzinki.... 3 - Mieszkania i poprawy sytuacji finasowej mojego kuzyna, jej zony i dziewczynek :-) Szkoda ze wiecej sie nie da....bo potem wybralabym....domek,forse i dlugie zycie z moim mezem oraz......dobrego zycia dla moich dzieci :-) Pozdrawiam...i czekam 6 miesiecy.... :-) noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 13:09 Ojjojoj, jaka gospodarna--i o piesku nie zapomniec-, a slowo prosze, to z glowki wylecialo, co ? Aby zaspokoic takie wymagania, to ze 12 miesiecy potrzbuje, no dobra, beda te cieple kraje...zdrowie tez, tylko nie pal!!! Kuzyn niech sie zgosi osobiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
noie Re: Spelniam wszystkie zyczenia 18.05.04, 13:33 Oj zlota rybko...jak tu prosic jak sie wie, ze i tak nic z tego nie bedzie ? Ale ja i tak szczesliwa jestem ze zlota rybka na mnie uwage zwrócila...odpisala, zaraz lzej czlowiekowi...Dzieki Ci zlota rybko...i wiesz...zycze by Tobie sie tez cos spelnilo. A jesli chodzi o kuzyna....ciezka sprawa...tak zagoniony ze czasu nie ma ( dwie prace) a i komputera i interentu to juz wogole...wiec ja tak dla nich....bo mi ich taaak zal.... :-( Pozdrawiam Cie serdecznie zlota rybko ... noie Ps . a dlaczego nie palic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:12 Prosilas o zdrowie, wiec nie pal papierosow. Jezeli wiesz, ze i tak z tego nic nie bedzie, to bedziesz miala w/g swojej wiary. Kuzyn, jak ma dwie prace, to i mieszkanie wkrotce bedzie mial. Ostancie z Bogiem dobra kobieto. Odpowiedz Link Zgłoś
noie ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) 18.05.04, 14:26 Wow.....zloto rybko....az dziw bierze...szybka jestes...my tu gadu-gadu.... a tu akurat przynioslam poczte i co tam mam ??? no co ???!!! prospekty na urlop !! :-) jeszcze tylko zaplacic musi ktos :-) jednak zlota rybka istnieje...( no chociaz polowicznie hihihi ) LUDZIE !!! Zostalam nawrocona !!! Wierze w zlote rybki i spelniajajce sie zyczenia ! Pozdrawiam wszystkich milo i serdecznie :-) nawrocona i szczesliwa noie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:40 Pamietaj- TWOJA wiara czyni cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga 25 lat Re: ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) IP: *.crowley.pl 26.05.04, 12:51 Proszę o to aby Filip do mnie wrócił i żebysmy do końca zycia byli juz razem. A jak będe z nim to wszystko inne już mi się spełni np: przebaczę ludziom którzy doprowadzili do naszego rozstania Bardzo Proszę,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) IP: *.dialup.mindspring.com 26.05.04, 15:45 Filipie WRACAJ !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
komandos57 [...] 26.05.04, 15:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga25 Re: ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.07.04, 12:22 Droga Złota Rybko, 26.05 wysłałam Ci życzenie żeby Filipi do mnie wrócił i żebyśmy byli już na zawsze razem Filipi pojawił sie 26.o6, 3.07 oraz telefonicznie 15.07(dzwoniłam z życzeniami urodzinowymi) i 24.07 (on zadzwonił z zyczeniami do mnie) i nadal nic czy możesz rybko żwiększyć wysiłki, aby do mnie wrócił, jeżeli chcesz coś w zamian, albo potrzebujesz czegoś aby spełnic to życzenie lub czegos dla siebie to daj znać, tylko żeby sie spełniło Dobrze, proszę i z góry dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: ZLOTA RYBKA DZIALA ! :-) IP: *.dialup.mindspring.com 29.07.04, 04:14 Kotku, to ty musisz zwiekszyc wysilki, nie ja. Dostalam pare dni temu sms-a od jakiegos Filipka, ktory blagal mnie, aby to dziewcze na ktorym mu zalezy, wrescie sie opamietalo. Moze wiesz o co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
peyton29 Re: Spelniam wszystkie zyczenia - moje życzenie 18.05.04, 13:47 A ja poproszę o uczciwego, szczerego, czułego, wiernego i troskliwego człowieka, który nada sens moim dniom, będzie moim przyjacielem, rodziną, który będzie mnie kochał i będzie ze mną w zdrowiu i w chorobie, będzie mu się marzył dom pełen ciepła i miłości, który będzie chciał mieć kiedyś ze mną dziecko, przy którym nie będę się bała, że gdy odejdą rodzice zostanę sama i któremu zaoferuję dokładnie to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia - moje życzenie IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:14 Musisz pierwej sama nadac sens swoim dniom, potem pomyslimy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiaczek303 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 06.11.04, 22:04 chce byc z... :) wyjechac do disneylandu i zeby byl pokoj na swiecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
zlewozmywak1 Re: Spelniam wszystkie zyczenia 18.05.04, 13:34 Złociutka poproszę: - spokoju wenetrznego dla moich staruszków wykręconych - zdanych egzaminów dla mojej wife - wygranego turnieju w fussball dla mnie na weekend Prosiak jestem ze swojego pierworodnego nie umieściłem w życzeniach, ale on chodzi jak w zegarku to co sie bede prosił.Wszystko sie dzieje samemu rybciu złota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Spelniam wszystkie zyczenia IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 14:19 Poczekaj, spokuj nie tylko wewnetrzny osiagamy wszyscy, wczesniej czy pozniej, twoich staruszkow tez to nie ominie. Poza tym skad wiesz, ze oni tego spokoju potrzebuja? Zda! A wygrywaj sobie te turnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Wpisuję się 18.05.04, 15:17 1/ Zachowaj to, co jest teraz, to znaczy status qwo (?) 2/ Oddaj bliskość ekhm z kimś; ZABRAŁAŚ, zwróć :) 3/ I...podoba mi się samochód Ka, koleżanka powiedziała, że jak rozdeptana żaba, ale JA CHCĘ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zlota rybka Re: Wpisuję się IP: *.dialup.mindspring.com 18.05.04, 15:23 kvinna napisała: > 1/ Zachowaj to, co jest teraz, to znaczy status qwo (?) zachowanie status qwo jest cofaniem sie i nie zachowywaniem tegoz. Zycie nie jest statyczne. > 2/ Oddaj bliskość ekhm z kimś; ZABRAŁAŚ, zwróć :) A ty zwroc temu komus wolnosc pierwej ok? > 3/ I...podoba mi się samochód Ka, koleżanka powiedziała, że jak rozdeptana > żaba, ale JA CHCĘ! Jaki kolor? Odpowiedz Link Zgłoś
kvinna Złotych rybek nie ma, zatem 1. życzenie było 18.05.04, 15:26 nie do spełnienia. Wiedziałam, no. Spraw przynajmniej, aby jesienią było mi tak wesoło jak wiosną. I latem. Drugie - ale zwrócona (wolność). Jak bum cyk cyk. 3. CIEMNA ZIELEŃ :)