xdanax 05.07.22, 20:31 Wyznaję tę zasadę w życiu. To od was zależy, czy będziecie ze mną walczyć, czy spróbujecie mnie bliżej poznać. Zapraszam do życzliwej rozmowy:-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 09:23 Witaj. Moim zdaniem na forum nie można mówić o przyjaźni. Przyjaciół można mieć w realnym życiu. Tu toczą się rozmowy. Raz można się z kimś zgadzać, raz nie. Tu ludzie wymieniają poglądy na różne tematy, również bardzo osobiste. Nie ma żadnej bandy i szajki zwalczającej innych. N4 naraził się tu niektórym osobom, nie wnikam, nie moja sprawa. Napisałaś "to od was zależy". Każdy tu odpowiada za siebie. Nie ma "nas" i "was". Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 09:28 Ja, niestety, widzę tu szajki. Przyjaźń buduje się powoli szacunkiem i zaufaniem. Nie zgadzam się z Tobą. Można stworzyć piękne relacje, ale do tanga trzeba dwojga, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 16:20 Wybacz, trochę nie rozumiem. Jeżeli gdzieś widzę szajki, to tam nie chodzę. Może warto poczytać i samej wyciągnąć wnioski. Nie ma przymusu rozmowy z każdym. Nie wiem z czym konkretne się nie zgadzasz, ale przyjaźń, to moim zdaniem coś więcej aniżeli pisanie na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:25 Masz rację, nie ma przymusu rozmowy z każdym. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:46 Założyłaś dziwny wątek, to co się dziwisz. "Wam" czyli komu? Masz na myśli wszystkich, którzy tu piszą i zaglądają, czy konkretne osoby na które poskarżył się Boguś? Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 20:43 Boguś nie ma nic wspólnego z założeniem tego wątku.. To mój pomysł. Chcę się przekonać, czy warto tu pisać. Nie mam czasu dla ludzi, którzy jątrzą. Mam na myśli wszystkich tu piszących. Nie znam tego forum, nie muszę tu być. Jeśli ludzie tu piszący będą złośliwi, to ja tu długo nie wytrzymam. Nie mam zamiaru być pośród osób, które się wymądrzają. Już widzę, Inko, że jesteś złośliwa i raczej nie po drodze mi z tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 21:23 Nie lubię się powtarzać, ale napiszę jeszcze raz. Każdy tu odpowiada za siebie. Skierowałaś wątek do "was". Byłam ciekawa do kogo konkretnie. Może to mój słaby punkt, ale nie lubię być wrzucana do jednego worka z wszystkimi/innymi. Nie obrażając nikogo, bo na nikogo tu złości nie mam. Ja tu piszę rzadko, więc na mnie i moją złośliwość często nie trafisz. Pozdrawiam. Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 11:25 Ach cóż nam jeszcze ideał kobiety bogusia opowie, zwłaszcza jeszcze we wzajemnym dialogu. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 12:59 Po co ta złośliwość ? Mam wakacje i chęć życzliwej rozmowy. Jeśli tego nie potrafisz, to ten wątek nie jest dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzalubezsresu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 14:25 inka.fem napisała: > Witaj. Moim zdaniem na forum nie można mówić o przyjaźni. Przyjaciół można mieć > w realnym życiu. Tu toczą się rozmowy. Raz można się z kimś zgadzać, raz nie. > Tu ludzie wymieniają poglądy na różne tematy, również bardzo osobiste. Nie ma ż > adnej bandy i szajki zwalczającej innych. N4 naraził się tu niektórym osobom, n > ie wnikam, nie moja sprawa. Napisałaś "to od was zależy". Każdy tu odpowiada za > siebie. Nie ma "nas" i "was". > Pozdrawiam Mijasz się z prawdą .Akurat na tym forum zawiodłem się ogromne .To nie jest następny song o taniejradzie tylko o przyjaźni na forach .Na dobre i złe i choć by tu stado harcowników hasało to nie wątpimy lub piszemy bzdury o kimś .Jest takie powiedzenie kozak na necie ......itd itp.Można porozmawiać i się wyżalić bo człowiek nie ryba musi porozmawiać .Warto też poczytać jak cyganie traktują kobiety i jak dzieje się im krzywda .A forum ewidentnie się ożywiło gdy na tym forum pojawiła się XD .Z problemami pomocowymi to idą na inne portale typu Ematka .Zawsze to forum było kameralne i nic tego nie zmieni choćby ktoś produkował tysiące wątków . Odpowiedz Link Zgłoś
bezzalubezsresu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 14:36 Spotykałem w Niemczech tabory cygańskie .Tylko te nowoczesne .Kampery i telewizja satelitarna .Ciekawiło mnie jak troszczą się o swoje kobiety . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://parenting.pl/rom-od-poczecia-do-dnia-smierci-zawsze-jest-otoczony-przez-rodzine-i-brac-romska%3Famp%3D1&ved=2ahUKEwii57_goeT4AhVj_CoKHbHpAY8QFnoECAkQAQ&usg=AOvVaw2IBQBX_gxQwQTWNiL0dqlR Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 16:23 Bezzalubezstresu, jeżeli ktoś ma wygórowane oczekiwania, to zawsze się zawiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezzalubezsresu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 17:36 Nie i na forach GW można znaleźć przyjaciół wbrew logice .Chyba na tym polega przyjaźń ,że ktoś Cię wspiera na tych dziwnych portalach jakimi one są teraz .Człowiek dorośleje ciągle , a czas jak rzeka . Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:01 Wspieranie na forach, to jeszcze nie przyjaźń. Mnie nikt wspierać nie musi. Jak mam coś do powiedzenia, to piszę. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:17 Aleś się uczepiła! Zakładając ten wątek chciałam wam uzmysłowić, że nie jestem niczym wrogiem. W takim razie zmieniam: znajomi moich przyjaciół są moimi znajomymi:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:21 A wróg to też mocne słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 18:22 No to pogadałyśmy! Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 22:57 inka.fem napisała: > Wspieranie na forach, to jeszcze nie przyjaźń. Mnie nikt wspierać nie musi. Jak > mam coś do powiedzenia, to piszę. Bzdury .Sama widzisz .Wątek się skręcił do sagi o taniejradzie .Ale nie o to chodzi.Miałem warunkowe pisanie .Wytrzymam do września ,ale rzygać się chce jak się czyta te wszystkie fora i ta nagonka .Wcześniej tyralem od rana do wieczora .I nie miałem czasu na szukanie kobiet. Piszę to i bo jakiś dureń typu admin snajper znowu to wyciągnie .Za dobre słowo oddał bym wszystko .Nie ukrywałem tego .W czerwcu miałem propozycję pracy ,ale odmówiłem .Teraz to dbanie o siebie i korzystanie z życia bo coś uciekło .Zycie jest piękne i krótkie .Szkoda czasu na usrywanie .A są osoby co warto im więcej poświęcić siebie .Wirtualny świat jest dobry ,ale na krótką metę .Tyle wiem od Ciebie dobry duchu tego forum .Zawsze miałaś dla mnie dużo sympatii .Ogrodniczko. Odpowiedz Link Zgłoś
harcownik Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 21:44 inka.fem napisała wątku Stalkerka 03.07.22, 15:57 «Omijać szerokim łukiem i nie wdawać się w dyskusje. Broń Boże odpowiadać na prywatną korespondencję.» Tak, ale są tutaj osoby, które wpisują się w jego wątkach albo odpowiadają wręcz bezpośrednio do niego. Toczą z nim taką grę albo może ze swoimi słabościami. W każdym razie nie omijają szerokim łukiem, co by przyniosło spodziewane efekty Ja rozumiem, że tylko muł i osioł są do końca konsekwentni w swych działaniach, lecz warto czasami wziąć na wstrzymanie. Zastosować się do własnych przemyśleń i wynikających z nich zaleceń. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 19:29 Mnie od kilku dni zastanawia, dlaczego ludzie szukają bliższego kontaktu z kimś, kogo zachowaniem są zdegustowani. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 20:44 Pisz konkretnie, o co i kogo ci chodzi. Niech mowa twoja będzie prosta. Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 21:56 Nie chodzi o ciebie xdanax. Chodzi mi o bezustanne komentarze na temat mojej znajomości z N4 i analizowanie moich słabości. Nie podoba mi się to, ale skoro ta osoba tego potrzebuje... Niemniej za wszystko, co dobre, jej dziękuję i będę zawsze wdzięczna. Przyjaciółkę mam jedną, od czasów liceum. Potem już były po prostu znajomości. Możliwe, że niektóre znajomości internetowe mogłyby się przenieść się do reala, jeśli by się bliżej siebie mieszkało. Ja tu szukam ciekawych rozmów oraz miejsca na wypowiedzenie tego, co akurat chce powiedzieć, co akurat pochłania moje myśli. Mamy tutaj podobne zainteresowania, podobne lektury i osobowości nas interesują. Na razie jednak nie chce tu powracać na stałe. Nie działo tu się ostatni rok najlepiej i choć wracają stare klimaty, to czuję że każdy mój post jest pod obserwacją i przyciąga złą energię wygórowanych oczekiwań i nieuprawnionych wyrzutów. Na szczęście, gdy komuś nie ufam, nie daję bliższych namiarów, także mogę sobie znikać i łapać dystans. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 22:44 Zachowaj spokój duszy.Nie masz odwagi takiej jak Dana.Uczyłem Cię tego.Ciężko Ci będzie w życiu Haniu .Ale to nie mój problem .Nienawidzę ludzi co kłamią i Dana o tym wie .Sorry. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 22:47 «Chodzi mi o bezustanne komentarze na temat mojej znajomości z N4 i analizowanie moich słabości. Nie podoba mi się to, ale skoro ta osoba tego potrzebuje... Niemniej za wszystko, co dobre, jej dziękuję i będę zawsze wdzięczna.» Nikt tego nie robi poza samym N4. Czy ktoś jego wypowiedzi traktuje tu poważnie? Chyba nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 23:10 Czy chodzi o moje wypowiedzi .Czy o wątek Dany i typu na moderacji .Bliska mi osoba pisze . "Poczekamy, Danusiu. Kwestia czasu " Czy nie można milczeć i niż brać udział w czymś komu się dzieje krzywda .Nigdy tego nie zrozumiem . Natomiast kobiety są empatyczne, bardziej dbają o atmosferę, a nie wyłącznie o treść. Zupełnie odmienny styl porozumiewania się często prowadzi do nieporozumień między kobietami i mężczyznami zarówno w sferze osobistej jak i zawodowej. Kobiety zarzucają swoim partnerom, że ich nie słuchają, nie rozumieją itp. Natomiast na gruncie zawodowym bardziej ceniony jest „męski” styl porozumiewania się oparty na faktach, uważany za bardziej racjonalny. Kobieta, która chce być odpowiednio traktowana np. w biznesie, zazwyczaj uczy się takiego (właściwego mężczyznom) stylu.Jeśli Hana się uczy biznesu to powinna to poczytać . Zdrówka . www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.doz.pl/czytelnia/a326-Kobieta_i_mezczyzna_-_psychologiczne_roznice&ved=2ahUKEwjd07fVleX4AhVSxIsKHbqRBiQQFnoECBEQAQ&usg=AOvVaw2kRXvFcdBgMAfEM06P0lm9 Odpowiedz Link Zgłoś
harcownik Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 06.07.22, 22:40 Ja dwa paluszki do góry podnoszę i życzliwie pytam, co chciałaś osiągnąć takim tytułem wątku? Ocieplić swój nadwątlony niefortunnymi radami wizerunek? Przecież to jawny szantaż. Stawiasz warunki: albo zaakceptujecie moich przyjaciół albo wojna! Taki warunek jest nie do przyjęcia. Dotyczy on wielonickowca z którym zdążyłaś się zaprzyjaźnić(czy nieopatrznie, to się przekonasz w najbliższym czasie) a który jest postacią szczególnie nielubianą, za swoje wypowiedzi na forach Gazety Z wielu forów go usunięto, więc usiłuje się zakotwiczyć na forum Psychologia. I co ja mam przyjaźnie powiedzieć: ależ oczywiście xdanax puściłem w niepamięć ględzenie, plagiatowanie, zaśmiecanie wątków, obsceniczne teksty, obnażające koszmarną osobowość twojego przyjaciela? Ważne, że ty jesteś i będziesz aktywnym uczestnikiem forum Psychologia. Logika porażająca. Adaptacja powiedzenia o wasalach, zdecydowanie nietrafiona. PS Czy ty jesteś (byłaś) naprawdę nauczycielką? Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 02:13 Forum zagubionych dusz ,którym brak własnej odwagi .Dni nieprzespane i zapłakane .Jak szybko się zapomina co dobre, a wychodzi zazdrość i obłuda .Tak łatwo tu wszystkich zmanipulować .Szkoda czasu sobie marnować na te wszystkie udręki ,bo świata nie zbawi się..Trzeba się trzymać tych osób co mają odwagę na przekór wszystkim.Miłego życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 04:17 Jeśli sam sobie nie pomożesz, to nikt ci nie pomoże. Łatwiej mieć pretensje do innych, niż spróbować cos zmienic, niż przyznać się z czym masz problem. Masz czas, to zapisz się na terapię grupową. Wiesz jak takie grupy funkcjonują, bo masz kogoś bliskiego w takiej grupie i wiesz, że jej to pomaga. Będziesz miał się gdzie uzewnętrzniać, znajdziesz tam zrozumienie, wsparcie. Nie życzę ci źle. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 09:19 Ja nie mam takiej potrzeby . Ona ma traumę po zmarłym mężu i problemy z siostrą ,której też mąż zmarł. I obaj są pochowani w tej samej alejce co moi bliscy .Nie mam z nią teraz kontaktu .I nie wiem jak przebiega terapia. Jedynie co potrzebuję teraz to spokoju .A nie wkręcania mnie w różne relacje .Napisałaś w maju że wrócisz i tyle jak poukladasz sobie sprawy osobiste .I nic więcej .Ja nawiązałem kontakt z cudowna osobą i ściągnąłem ją tu by mogła sobie pisać i rozmawiać .Ale to się nie spodobało paru osobom .W tym Tobie .Bo nie do końca zrozumiałaś mój wpis o ochronie kobiety przez bliską rodzinę . Nasze kontakty zostały w maju zamknięte .A.Twój wpis typu zobaczymy Danusiu jak długo ,zupełnie mnie zaskoczył . Zamykamy ten etap bo szkoda go ciągnąć w nieskończoność , zwłaszcza jak życie się toczy dalej .Teraz to ja dam sobie spokój z tymi forami .Uważaj na siebie . Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 06:02 Przecież nie chodzi o brak odwagi. Ja w Twoje zatargi nie wnikam i przyczyny banowania. Spamu na poczcie też się nie boję, nie trzeba podpisywać. Dawno temu napisałam z czym masz problem, ale to jest grochem o ścianę. Musisz też zrozumieć, że ludzie tu wchodzą na chwilę i nie zastanawiają się nad innymi nickami. Gdy mnie spotkał hejt, też nikt się nie odezwał. Żalu nie mam, bo byłam i jestem anonimowym nickiem. Niedawno miałam duże zmartwienie. Sama byłam zaskoczona ile osób udzieliło mi pomocy i wsparcia. Relacje warto budować w realnym życiu, bo dobro jednak wraca. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 07:32 Nikt Cię Aniu do niczego nie zmuszał .Gdybyś miała więcej odwagi jak Dana nie miał bym tych problemów co teraz bo ludzie czytają tylko co tu jest napisane .A reszty nie znają Nie masz takiej odwagi jak pewna kobieta z ematki co podkreśliła ten wątek na niebiesko. Nie pojawiła się tam przypadkiem . Ludzie tyle wiedzą i oceniają jedynie to co przeczytają .Piszesz jakieś niestworzone historie bo na kontakty nie trzeba odpowiadać .I nie zawsze ja pierwszy pisałem .Było pięknie ,ale się skończyło .Teraz to wyciąganie nieprzyjemnych historii ,które nie powinny mieć miejsca . Odpowiedz Link Zgłoś
absurdybezsensu Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 11:49 "Spamu na poczcie też się nie boję, nie trzeba podpisywać" A tak, zauważyłam, że likwidacja przeze mnie poczty ciebie ruszyła, bo to nie wpasowywało się w twoją historyjkę na mój temat. Bo sobie ułożyłaś w głowie, że mi na tym kontakcie na priv z n4 zależy i że ja jakieś gierki z nim toczę, że ja coś tym karmię, leczę słabości - tak napisałaś o mnie w trzeciej osobie. Dziecko potrzebuje uwagi, a ja zamiast nim się zająć, pielęgnuje napływ toksycznych feedbackow - to już sama dodaję. Przyjaźń z n4 się skończyła, bo ile można komuś tłumaczyć, żeby nie robił sobie nadziei. To były moje pierwsze słowa do niego skierowane i jak widać do tej pory one do niego nie dotarły. Mój błąd, że sądziłam że ludzie się zmieniają pod wpływem przyjaźni, życzliwości. Nie, nie zmieniają jeśli mają poważny problem i wypełniają pustkę w taki sposób, ze jedynie terapeuta może im pomoc. Widzisz moją osobę w krzywym zwierciadle i to twój problem, czemu tak bardzo chcesz ze mnie zrobić pustą kobietę. Wyrwałas kiedyś moje zdanie z kontekstu i powielałaś, że ja napisałam, że się dobrze dogaduje z mężczyznami. Nie, ja wolę towarzystwo kobiet, ja mam problem w relacji z mężczyznami, stresuje mnie na dłuższą metę. Ale mam kilku mężczyzn w rodzinie z którymi bardzo dobrze się dogaduję, z resztą jak i z pewnymi kobietami w rodzinie. Teraz jak to wyrzuciłam, to nie mam już żalu. Nie wiem czemu tak bezkrytycznie podchodzisz do własnej osoby, dajesz sobie upoważnienie oceniać słabości innych a nie widzisz jak twoje własne wychodzą przy każdej niekonstruktywnej krytyce innych. T.M fajnie mówiła o ogonach. To właśnie to, co zostawiamy za sobą i prowokujemy, aby ktoś na nie nadepnął. Ja mam ich nadal pełno. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 12:03 Przykro mi to czytać, bo to nie było o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuibezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 18:19 Pogubiłaś się strasznie Nie mówimy tu o zalotach i amorach , tylko o ludzkiej przyjaźni .Nikt nie wie tego co sobie pisaliśmy .Wiadomo że wiek i dwójka małych dzieci to granicą . Po prostu brakowało mi Twojej przyjaźni I tych słów pocieszenia jak było na początku znajomości .Gdybyś jasno napisała tak jak Danusia odwalcie się od niego Nikt bym mnie nie atakował .Ani Yada ,ani Ta, ba nawet snajper w swoim amoku i wariant .Nie zrobiłaś tego , wręcz odwrotnie .Napisałaś tylko w maju, że odchodzisz bo układasz sobie sprawy zawodowe .Wylogowujesz się i wrócisz gdy Ci się ułoży .Nie napiszę nic złego , gdy to opublikuje .W marcu pomyliłem Cię z jedną kobietą ,a ta zamiast napisać że to pomyłka ,zrobiła aferę na sto fajerek . Ograniczyliśmy kontakty bo dałaś jasno do zrozumienia. A tu taki numer gdy pojawiła się Danusia. Dlaczego kłamiesz nie wiem .Wystarczy napisać i się określić .Niepotrzebuje zadym na forach i to wszystko .Trochę przerwy mnie się przyda , bo muszę ogarnąć chaos który powstał . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 07.07.22, 22:17 Informuję tylko, że przeczytałam wasze wpisy. Nie wiem, z kim rozmawiam. Napiszcie może kilka słów o sobie. Oczywiście oprócz Sławko:-) Przyjaźń to wielkie słowo, ale warto o nią zabiegać, bo czasami nie doceniamy osób, które są blisko nas i nie dbamy o dobre relacje z nimi, a potem jesteśmy samotni. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 10:10 «Nie wiem, z kim rozmawiam» No właśnie, nigdy nie wiadomo kto kryje się pod nickiem. Ja tu wpadam i wypadam. Na codzień pracuję w dwóch miejscach, mam dwoje dzieci, więc nie pozostaje dużo czasu wolnego. Uwielbiam czytać książki. Ostatnio wciągnęły mnie kryminały Nele Neuhaus. I to by było tyle;) Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 15:56 Ja mam dwie dorosłe córki, ostatnio też czytałam kryminał. Pracuję w tym samym miejscu od 1 września 1991 roku:-) Chyba już tam zostanę do emerytury. Nie lubię zmian. Ja tu jestem bardzo krótko, dlatego poprosiłam was o parę zdań o sobie. Mieszkam w małej wiosce na Podkarpaciu. Cenię w ludziach szczerość, skromność i uczciwość. Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 18:28 To rzeczywiście długo pracujesz w jednym miejscu. Ja również nie lubię zmian, ale czasami sytuacja wymusza. Dwa lata temu zmieniłam pracę i to zupełnie na inną branżę. Na początku ciężko mi było się przyzwyczaić. Tym bardziej, że zespół już był zintegrowany. Po dwóch latach czasami jeszcze czuję się obco, dzisiaj miałam takie odczucie. Wypożyczyłam sobie dzisiaj cztery książki. Mam co czytać, to najważniejsze:) Dzieci namawiały na wakacyjny wyjazd w góry, ale tak wyszło, że musimy ten wyjazd przełożyć na następny rok. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 19:46 Po skończeniu studiów zaczęłam pracować w szkole w rodzinnej wiosce, choć w zakładzie produkcyjnym dawano mi 2,5 raza więcej. Wolałam pracę z dziećmi, niż tłumacza. Czasem tak w życiu bywa, że musimy zmienić plany. Ostatnie 2 wypady do Krynicy z dziećmi miło wspominam, grałyśmy wieczorami w tysiąca, rozmowy- bezcenne!:-) Kilka lat temu byliśmy razem nad morzem. Teraz coraz trudniej się zorganizować na wspólny wypad, na szczęście mieszkają w tym samym mieście i zawsze możemy do nich pojechać:-) Młodsza jest pasjonatką książek. Cały jej duży pokój to książki:-) Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 22:11 W ogóle czas z dziećmi bezcenny. Ja mam dwoje nastolatków w domu. Jak były małe, to obowiązkowo wakacje nad morzem. Z gór definitywnie trzeba zrezygnować, ale morze może się udać;) Na razie chodzę zmęczona jak cień. Dużo miałam ostatnio stresu i emocji. Dzisiaj zaspałam do pracy, co zdarza mi się niezwykle rzadko. Jeszcze trochę muszę wytrzymać, odliczam dni do urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 22:27 Ja mam chyba zapalenie stopy po morzu, okrutny ból, ledwo chodzę. Przydałby się parterowy dom, lub winda:-) Nad emocjami trzeba panować:-) Szkoda zdrowia! Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 08.07.22, 10:15 «Widzisz moją osobę w krzywym zwierciadle i to twój problem, czemu tak bardzo chcesz ze mnie zrobić pustą kobietę. » Matko jedyna, co Ty sobie wkręciłaś. Prawdę mówiąc nie mam dużych przemyśleń ani o Tobie, ani o innych z forum. Przecież ja nawet nie wiem, czy masz pocztę, czy jej nie masz. Nie będę już więcej komentować, bo nie mam się z czego tłumaczyć. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 07:26 car_fox Re: OT, zabierać głos w wątkach idiotek czy ignor 08.07.22, 17:47 O, to teraz Danka wroci na pewno i na ciebie skieruje swoja uwage Zarabiasz tyle kasy i zona cie nie lubi a ona ma takie dobre serce i na meza tez narzeka. Zolza potwierdzasz ze romans wisi w powietrzu? Odpowiedz Link Zgłoś gzesiolek Re: OT, zabierać głos w wątkach idiotek czy ignor 08.07.22, 18:32 Ja tam niepokorny jestem i śmiem mówić co myślę,. a nie słodzić a i jeszcze przeklinać mi się zdarza ;) NIe jestem chyba w typie ;) car_fox to kto ze starych forumowiczów? Odpowiedz Link Zgłoś zolza670 Re: OT, zabierać głos w wątkach idiotek czy ignor 08.07.22, 22:05 No ba...przecież nie dla motoryzacji Danuśka tu przyszła Plotki potrafią wyrządzić wiele krzywdy, zwłaszcza, gdy niektórzy w nie wierzą. Muszę odpocząć od internetu, od ludzi. Miałam usunąć nick, łatwiej by mi było nie pisać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu_bezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 09:05 Wyhamuj emocje .Po co wklejasz tych durni z forum co niewarte jest splunięcia .Oni własnych żon nie szanują ,a co dopiero obce kobiety .Miałaś tu przyjść i pisać z dziewczynami .A nie patrzeć na tych kretynów ,którzy się uważają za pępek świata .To jest temat psychologiczny ,zachowanie się w necie i niszczenie drugiego człowieka .Danusiu proszę Cię .Ty nie musisz znikać bo nikt Cię nie wygania .W sumie to kobiece forum ,bo to one mają fajne przemyślenia .Nie chcę tworzyć nowych nicków .Potrzebuję luzu i dystansu bo można zwariować czasami . Zostań . Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensu_bezduszy Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 09:55 Proszę . youtu.be/C4L4U_VxA3E Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 20:12 Masz rację, niestety mam emocje na wierzchu i czasem moje decyzje są nieprzemyślane, jak ta z rana. Niemniej to boli, gdy ktoś wypisuje kłamstwa w internecie na mój temat. Wstawiłam tylko po to, by uzasadnić moje odejście. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
inka.fem Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 10:49 No tak, masz rację. Nie warto się denerwować. Tyle jest spraw w codziennym życiu, że po co sobie jeszcze dokładać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 20:13 Czasami jednak człowiek nie wytrzymuje i ulega emocjom. Udanego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensui Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 20:50 Dana my wiemy swoje .Na forum są dwa obozy .Jeden prawy drugi lewy .Lewy skarży i donosi ,prawy cierpliwość .Na moderacji jest to samo Prawy i lewy .Prawy cierpliwie tłumaczy ,lewy kłamie i mąci.Jeśli ktoś tego nie rozumie to kiep.Lata pisania na forach .Nienawidzę upodlania kobiet i negowania moich kontaktów ,kłamstwa i hejtu .Pisania donosów .Wyjątkowo podłe. Mam to gdzieś .Faceci na forach to tchórze i małe fiutki .Kobiety w tym są dużo do przodu .Tak mnie wychowano ,gdy brakło mi matki.Jestes wyjątkową mgiełką i nie ulotną .Kap .kap lecą łzy . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 09.07.22, 20:59 www.youtube.com/watch?v=mdroVVA0EQY Udanego wieczoru:-) Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuizycia Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 20:02 No patrz kogo moje oczy dzisiaj wypatrzyły na auto Moto .Normalnie szok .Oprócz Yady która wyleciała na oślą .To ten żałosny starzec snajper i no i jestem pod wrażeniem kogo tam dzisiaj zobaczyłem .Nie czytam wszystkich bzdur i pierdół .I pisałem wcześniej że z radami pomocowymi na Ematkę .Bo tam są normalne adminki i bardzo opiekuńcze 😃 . Tu bardziej kameralnie sobie można pogwarzyć .I pomyśleć że na Ematkę ściągnęła mnie Asia .Zmieniła nicka po hejcie ,który ją spotkał .Było tak fajnie w zeszłym roku .Później się rypło .Zawsze mnie zastanawia skąd te kobiety biorą czas na te gadanie .Bo nie wszystkie pracują zdalnie. Siemka miłego wieczoru Dana . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 20:15 Ja już na auto- moto nie wrócę. Dziękuję Ci, że mnie uwolniłeś od tych toksycznych ludzi. Snajpera i " tę" dodałam do niewidocznych, nie wyświetlają mi się (gdy jestem zalogowana). Kobiety to gaduły, sama taka jestem:-) Wzajemnie, spokojnego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 20:21 www.youtube.com/watch?v=lvb4qSiyLT0 Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuizycia Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 20:43 Jesteś moim aniołem .Tu najbardziej możesz pisać . Na forum kobieta też .Bo jest ciekawe .Jeśli będzie Ci działa się krzywda to się pojawię . youtu.be/tIItj-IUn-Q Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 21:57 Dziękuję, piękny utwór. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 21:50 Usuwanie konta Usunięcie konta zostało zainicjowane. Konto zostanie usunięte po 7 dniach. Więcej: konto.gazeta.pl/konto/0,49513,22241218.html Za dużo wrogów w internecie, ponad 8 lat prześladowania mnie w internecie przez osobę z tarnobrzeskiego forum, to długo, jestem zmęczona, może kiedyś wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 21:52 e-zybi Usuń zolza670 Usuń pixma59 Usuń Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuizycia Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 22:08 Danusia nie Ty jedna odchodzilaś z tego forum i było stwierdzenie ostatni raz .To jest jak heroina ,nałóg ,mania pisania .Akceptacja ,zagrać komuś na nosie. Pokazać że jestem ważny ,szukać czegoś .Jesteś słodką gadułą jak wszyscy .Próbujesz. ruszyć tymi forami .Nie zmienisz świata. Że te forum męskich szowinistów omijać z daleka to rozumiem .Ale tu czasami możesz się wpisać Nie każdy musi lubić każdego ,ale odrobina tolerancji jest potrzebą .Są inne fora tematyczne poza GW ,ale tu człowiek się zżył , nawet wrogami😃 Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 22:14 Mam tydzień na to, żeby się zastanowić, jak nic się tu nie zmieni, to nie ma sensu boksować się z ludźmi. Nie chce nikomu przeszkadzać, ani nikogo denerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuizycia Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 22:27 Ty byś wygrała z całą armią Putina .Skąd taka kobietka ma duże serce .Aż dziw bierze .Kiedyś Ci pęknie i nie zdążę na czas .Moją siostrę uratowałem ,ale później przyszło coś gorszego i żadne pieniądze świata nie dały rady .Waleczna dziewczyna pełna serdeczności .Spokój nas uratuje . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 22:37 Jestem cierpliwa, poczekam na ten nick: bguslawko_1, dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
bezsensuizycia Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 10.07.22, 22:47 Nick wróci ,ale nie ten. Spoko .Grażyny na ematce wyleciały bo to troll. Snajper swymi wpisami sam się pogrąża .Wariant ma dużo cierpliwości do Ciebie i chyba pamięta jak walczyłem o Psa i Yomę.I wrócił tam spokój . Wątek Moni na Ematce poczytaj ,dużo ciekawych spojrzeń na życie ,choć Yada robiła co mogła .Fajny wątek w ocenie kobiet . Śpij spokojnie jutro też jest dzień . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 13:14 Sio z mojego wątku! Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 13:36 Czekaj, pomyślę. Jednak nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
yadaxad Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 13:56 Jakby nie było, ostatni nick taniochy to pirdziszewo. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:04 Widzę, że dzień bez donosu, to dzień stracony, dodaję was do niewidocznych. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:39 To ty sobie dodawaj, a my bedziemy dalej prostować twoje kłamstwa. Mamy umowę :) I przypominamy, że to nie lotnisko, nie musisz anonsować swojego odlotu. Chcesz publicznie głaskać po główce stalkera i molestatora, to se głaskaj. Ale nie oczekuj, że ludzie będą udawać głuchych i ślepych. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:06 Twoi nieprzyjaciele e-zybi usuń zolza670 usuń pixma59 usuń kreinto usuń engine8 usuń trypel usuń qqbek usuń bywalec.hoteli usuń ta usuń snajper55 usuń grazyny usuń yadaxad usuń Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:58 Dobra, to ty powiększaj listę, a my będziemy dalej prostować twoje kłamstwa i piętnować obwinianie ofiar :) Odpowiedz Link Zgłoś
beznadzii [...] 11.07.22, 20:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 19:49 Zdążyłam przeczytać, zanim wiadomość została skasowana. Daję do niewidocznych osoby, które mnie atakują, dla zdrowia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beznadzii Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 20:36 xdanax napisała: > Zdążyłam przeczytać, zanim wiadomość została skasowana. Daję do niewidocznych o > soby, które mnie atakują, dla zdrowia:-) Jesteś urocza .Kłamać ,oszukiwać i latać za kimś po forach .I jeszcze pisać bzdury wyssane z palca .Co za ludzie . Odpowiedz Link Zgłoś
beznadzii Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 20:38 Dobranoc Dana . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 21:04 Dobranoc:-) Odpowiedz Link Zgłoś
beznadzii Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 21:37 yadaxad napisał(a): > Jakby nie było, ostatni nick taniochy to pirdziszewo. Jak bym chciał pisać pod nickiem ,by mnie ktoś nie rozpoznał to bym tak zrobił .Ale ty nic nie jarzysz kto z kim co.Na forach GW zawsze były przyjaźnie damsko-męskie i sięgały poza nie .Masz mgliste pojęcie o o tym .W wątku Moni bo teraz poczytałem są wpisy Lola i Ziuty .Od dawna wiadomo że mają ku sobie.Nie są nic związane z tym wątkiem i nikomu to nie przeszkadza .Sporo bym ci opowiedział takich historii . Bo jestem na forach ponad 20 lat ii poznałem tu sporo osób .Jestem technikiem elektronikiem i znam zasady obsługi neta lepiej od informatyka 😉 Jak ktoś powiela pierdoły to nick jest adekwatny do tematu .Daj sobie spokój z tymi ogłoszeniami Yadeczko . Odpowiedz Link Zgłoś
xdanax Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:50 www.youtube.com/watch?v=vxi5zW8iIrM Udanego popołudnia:-) Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 11.07.22, 14:59 i tobie, kochana! www.youtube.com/watch?v=EdmZYu9Lths Odpowiedz Link Zgłoś
beznadziismutku [...] 12.07.22, 05:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
grazyny Re: Przyjaciele moich przyjaciół są moimi przyjac 12.07.22, 13:50 Ty kogokolwiek skądkolwiek mogłeś wywalić, taniarada? :D Wolne żarty. Nie pij tyle. Odpowiedz Link Zgłoś