Dodaj do ulubionych

Męczące sms dalszej kuzynki.

25.12.22, 12:30
siostra cioteczna mieszka w innym mieście. Ma niby chłopaka, ale widzę, że on rzadko się z nią kontaktuje. Mieszka sama, nie ma dzieci. Rodzice toksyczni - adoptowana była. Znajomych dwóch - trzech. Codziennie piszę do mnie milion smsów. co słychać? Odpisuje, że idę na basen? Za chwilę - już na basenie? po chwili - wróciłeś już z basenu. Za godzinę - fajnie, popływałeś sobie? za dwie godziny kiedy teraz na basen? kilka razy dziennie - jak mija dzień ci? co robisz? miłego dnia? i sms w stylu ja już jestem u siebie? zjadłam pomarańcza? wietrze pokój? leżę sobie, ja już mam wolne itd plus swoje zdjęcia twarzy, żeby pisać jej jaka jest piękna, choć wygląda tragicznie. Z czego to wynika? z braku zainteresowań, niedowartościowania u niej? Traktowania mnie nieświadomie jak swojego faceta?
Obserwuj wątek
    • ta Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 25.12.22, 14:26
      Odpisujesz?
      • tuwa6 Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 25.12.22, 15:05
        czasem
        • ta Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 25.12.22, 16:37
          A co stoi na przeszkodzie, by oznajmić kuzynce, że nie życzysz sobie tych smsów?
          • yadaxad Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 25.12.22, 17:18
            Wystarczy napisać, że jej zainteresowanie jego życiem jest nadmierne, nie zamierza zrywać z nią rodzinnego kontaktu, ale na adekwatnym poziomie, bo on nie zamierza być ciekawy co ona w każdej chwili robi, ani jej ze wszystkiego się jej spowiadać, bo nie jest jej partnerem. Chyba zrozumie, że te "zaloty" kieruje źle.
    • yadaxad Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 25.12.22, 16:00
      Co w tym nieświadomego? Nastoletnimi dziećmi, jak widać z postu, nie jesteście, jak ci to nie odpowiada, ukruć to.
      • teodor-ks Re: Męczące sms dalszej kuzynki. 26.02.23, 21:36
        Ciekawe czy ukruciła?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka