fellix123
22.09.23, 14:11
Witam od miesiąca zacząłem brać lek skudexa po 2 tabletki na raz mieszałem to wieczorem przed snem z benzodiazepinami (relanium) 2 tabletki przed snem tabletki relanium zostały mi przepisane przez psychiatrę bo miałem problem z alkoholem i po odstawieniu alkoholu doskwierały mi silne objawy abstynencyjne co i tak mi te tabletki w niczym nie pomogły i ostatecznie wylądowałem w oddziale psychiatrycznym zawiąziony przez karetkę ponieważ byłem w takim już złym stanie że doznałem psychozy alkoholowej omamy wzrokowe i słuchowe w szpitalu byłem przez tydzień czasu kiedy mój stan się poprawił zostałem wypuszczony ale psychicznie byłem tak przybity że zacząłem szukać jakiegoś zamiennika który da mi chodź na chwilę trochę dopaminy i energii do życia kolega zaaprobował mi lek przeciwbólowy skudexa i załatwił mi 2 opakowania po tych tabletkach czułem się świetnie humor mi się poprawiał miałem więcej chęci żeby coś zrobić brałem max 2 dwie dziennie teraz gdy mi się skończyły relanium też mi się skończył obecnie nie biorę żadnych leków od 2 dni i czuję się fatalnie odczuwam jakiś niepokój głową mnie boli nie mogę spać w nocy wiem że mój organizm się od skudexy uzależnił i czytałem na internecie że w przypadku odstawienia leku nie można go nagle odstawić tylko stopniowo jak brałem po 2 tabletki dziennie to schodzić do 1 dziennie a później do pół tabletki dziennie doradzcie co mam zrobić bo już zaczynam znowu myśleć żeby sięgnąć po alkohol a tego nie chce bo wiem że to błędne koło jestem po odwyku od alkoholu nie piłem przez rok i 2 miesiące było wszystko Dobrze do momentu jak straciłem pracę i znowu po niego sięgnąłem nie radzę sobie z emocjami kiedy jest mi przykro albo czuję złość mam ochotę sięgnąć po coś żeby poczuć się lepiej.