rolerka 21.08.05, 17:07 moja matka cały czas mówi, że mnie nienawidzi, ze zmarnowałam jej całe życie, że mi spakuje walizki. Bije mnie po twarzy, co mam zrobić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alaaa6 Re: nienawiść 21.08.05, 17:17 rolerka napisała: > moja matka cały czas mówi, że mnie nienawidzi, ze zmarnowałam jej całe życie, > że mi spakuje walizki. Bije mnie po twarzy, co mam zrobić?? ile masz lat? Odpowiedz Link Zgłoś
ostatni.skaut.piwny Re: nienawiść 21.08.05, 17:30 rolerka napisała: > moja matka (...) Bije mnie po twarzy, co mam zrobić?? Oddać. Albo nadstawić drugi policzek, jak wolisz. Odpowiedz Link Zgłoś
g.burzynski Re: nienawiść 21.08.05, 17:49 Nikt nie ma prawa cie krzywdzic, nawet wlasna a może zwlaszcza wlasna matka. Wnieś sprawe do sądu. To smutne ale musisz sie bronic inaczej przegrasz cale zycie i najgorsze jest to że najprawdopodobniej bedziesz powielac te schematy w swojej rodzinie. Grzenio Odpowiedz Link Zgłoś
g.burzynski Re: nienawiść 21.08.05, 17:51 Polecam ksiązka Wojtka Eichelbergera "Kobieta bez winy i wstydu" Grzenio Odpowiedz Link Zgłoś
jakfajnie Re: nienawiść 21.08.05, 18:02 Jeśli to możliwe - wybierz szkołę z internatem. Jak najszybciej wyprowadź się z domu. Jaka jest reakcja ojca? Odpowiedz Link Zgłoś
racjonalna Re: nienawiść 21.08.05, 20:23 musiałabym naprawdę przejąć się Twoim problemem, żebym potrafiła szczerze Ci odpowiedzieć na pytanie, co powinnaś lub co masz zrobic. Jednak, jak zawsze w takiej sytuacji występuje pewne ryzyko uzyskania odpowiedzi. Zapytaj, po ile kupiła tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś