Dodaj do ulubionych

I nagle Ona zupelnie z nienacka

12.10.07, 16:36
dostaje smsa od swojego bylego... pisze, ze on robi wlasnie maly powrot do
przeszlosci, przypomina Jej, ze gdy byla za granica, ten miesiac, wtedy, to on
do jej mieszkania przyprowadzil 8 panienek, ktore przelecial na Jej lozku, a
dwie nawet naraz. I ze ona ma sie pogodzic z tym, ze byla jedna z wielu...
A ona przeczytala to kilka razy, usmiechnela sie i pomyslala "od poczatku
wiedzialam" - tyle, ze nie miala dowodow do teraz, dopoki sam nie przyznal...
Obserwuj wątek
    • synvilla Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 17:18
      jaka szmatka tak robi? czy to facet czy cien faceta?
      jakby to poetycznie nie ujac, to ja bym zrobila blokade na tego
      jego sms, aby wiecej sie nie produkowal.
      A czy to twoj byly? Tak z ciekawosci pytam:=)))
      • shangri.la Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 17:50
        Trzeba było odpisać , że i tak nie wierzysz , bo cienias taki , że i jednej by nie obskoczył.....;)
        A tak poważnie, durny facet i kłamie. Niedowartościowany bidulek jakiś i musi sobie dorobić historię podbojów " w jednym łóżku", ech....
    • tysia131 buhahaha! 12.10.07, 18:39
      A temu co sie stalo? Jakas zemsta niedojrzalego emocjonalnie
      chlopczyka? hihihihi
      Mialam podobna przygode ale on zadzwonil i mozna powiedziec ze byl
      bardziej "zachowawczy" (taki neologizm w znaczeniu, bo slowo
      kulturalny tu nie pasuje ;) ).
      • synvilla Re: bardzo malego lopczyka:=)))) 12.10.07, 18:40
        Zemsta nieszczesliwego.
    • jan_stereo Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 19:32
      na takie sms-y sie odpisuje krotko, przykladowo:

'Ty chodziles ze mna przed Markiem,czy po Zbyszku, bo juz nie kojarze' :")
      • sunsilk Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 19:36
        jan_stereo napisał:

> na takie sms-y sie odpisuje krotko, przykladowo:
        >
        > 'Ty chodziles ze mna przed Markiem,czy po Zbyszku, bo juz nie kojarze' :")

perfect :)
      • synvilla Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 19:42
        Cudowne Janku:=)))
      • shangri.la Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 20:34
        jan_stereo napisał:

> na takie sms-y sie odpisuje krotko, przykladowo:
        >
        > 'Ty chodziles ze mna przed Markiem,czy po Zbyszku, bo juz nie kojarze' :")

To zły pomysł Janie:(
        Na takie dictum rzeczony debil odpowiada....."zawsze wiedziałem , że jesteś dzi...ką!"
        Mężczyńie nie wolno dawać do ręki dowodów złego prowadzenia się(!), nawet fałszywych:)
        • 13kotek13 Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 20:42
          shangri.la ma racje, on bardzo czesto od dziwek mnie wyzywal, szukal tylko
          pretekstu. Gdy mialam sesje u fotografa, taka profesjonalna, to powiedzial mi ze
          bede miala ladne zdjecia i pewnie pojde do lozka z tym fotografem, he he,
          naprawde, wciaz doszukiwal sie mozliwej zdrady, bo sam zdradzal...
          • shangri.la Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 20:46
            Dokładnie, Kotek....a podobno nic tak nie plami honoru kobiety jak atrament i ....mail, sms ( wersja unowocześniona:)
            • 13kotek13 ale ile mozna 12.10.07, 20:56
              pisac, ile mozna szukac kontaktu pomimo ze ja nie chce, mowie mu o tym wyraznie.
              Juz mysle o tym, ze jednak zmienie nr telefonu, bo naprawde nie mam ochoty wciaz
              uczestniczyc w tych gierkach...
            • jan_stereo Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 20:59
              shangri.la napisała:

> Dokładnie, Kotek....a podobno nic tak nie plami honoru kobiety jak atrament i ....mail, sms ( wersja unowocześniona:)

Honor kobiety najbardziej plami jej wyobraznia moja droga :)
          • sunsilk Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 21:06
            > Gdy mialam sesje u fotografa, taka profesjonalna, to powiedzial mi z
            > e
            > bede miala ladne zdjecia i pewnie pojde do lozka z tym fotografem, he he,
            > naprawde, wciaz doszukiwal sie mozliwej zdrady, bo sam zdradzal...

jakbym czytala o moim exie...
            • 13kotek13 Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 21:36
              :)))

moze to ten sam hi hi
              • sunsilk Re: Zły popmysł , Janie;( 14.10.07, 01:21
                może, kto wie? ;))
        • jan_stereo Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 20:50
          shangri.la napisała:

> Na takie dictum rzeczony debil odpowiada....."zawsze wiedziałem , że jesteś dzi...ką!"Mężczyńie nie wolno dawać do ręki dowodów złego prowadzenia się(!), nawet fałszywych:)

A Matko! nie pomyslalem, ze to taki wspanialy chlopak jest z tego bylego i ze takimi slowy mozna go tylko zdenerwowac niepotrzebnie. W zyciu bym nie chcial aby tak cudowna osoba zle o mnie myslala :")
          Jak Ty cos Shania wydedukujesz to sie tylko wziasc i powiesic :")
          • shangri.la Re: Zły popmysł , Janie;( 12.10.07, 21:01
            Sorry, że działam tak przygnębiająco na Ciebie, ale to tylko efekt moich osobistych przeżyć, maili, sms-ów i innych donosów z ostatnich dwóch lat....:(
            Wiem, ze nie wszyscy są tak popieprzeni jak ....., ale na tym właśnie polega koszmar ofiary, neverending story.
    • sunsilk Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 12.10.07, 19:35
      o tak, ja tez znam jeden podobny przypadek :)

moj ex tez koniecznie chcial sie na mnie zemscic po rozstaniu (w sumie nie wiem
      dlaczego, bo to on odszedl, nie ja. chyba dlatego, ze nie blagalam go o powrot
      ;)) i wyprawial rozne dziwne rzeczy, hitem bylo wydzwanianie do mnie, kiedy
      bylam akurat u znajomych i opowiadanie mi z wsciekloscia o jakiejsc drugiej
      kobiecie, ktora taka jest fantastyczna w lozku (oczywiscie lepsza niz ja). a jak
      to nie wywarlo na mnie wiekszego wrazenia, to zaczal wypisywac sobie opisy na
      skype i gg, w ktorych wyciagal na swiatlo dzienne szczegoly z naszego w spolnego
      zycia oraz wychwalal pod niebiosa swa nowa dziewczyne. nawet jej sie oswiadczyl
      porzez opis w skype :D:D:D z rezta, do tej pory w jakims stopniu to uprawia, a
      juz ponad pol roku minelo od rozstania. biedny, nie zorientowal sie, ilu ludzi w
      ten sposob do siebie zrazil :) idiote z siebie zrobil, jak nigdy wczesniej.

a ja kazdego dnia wstaje rano i dziekuje Bogu, ze juz z nim nie jestem. jak ja z
      nim wytrzymalam tyle czasu?
    • 13kotek13 jasne ze to moj byly, ten p i e r d o l o n y 12.10.07, 20:34
      klamca!

dzis jak zwykle wlazl mi na moje gg, no i wypisuje jakies bzdury o przyjazni,
      jako, ze go szczerze nienawidze, to kazalam mu sie pier****, kazalam mu zajac
      sie swoimi pannami z netu, ktore sciemnia w ten sam saposob, w jaki i mnie
      poznal, czyli rozmowa na czacie, propozycja spaceru (u mnie nie wypalila,bo bylo
      pozno,a ja chcialam sie wyspac), a pewnie pkt kolejny to seks z nimi. Glupia nie
      jestem, wiec kazalam mu sie bujac. To nie 1 raz. No i on sie wkurzyl,
      zablokowalam go na gg, a pol dnia pozniej mi przysyla takiego smsa.

Kurna, nigdy nie bylam idiotka, ani naiwniaczka, ale ten sms byl zenujacy. Jakby
      myslal, ze mi nim dopiecze? Mnie to guzik obeszlo, ale wiem, ze takich jak on
      jest sporo, tak jak piszecie dziewczyny, mali chlopcy dostaja kosza to wypisuja
      takie durnowate teksty. Tylko po co ja sie pytam ? Wiecie moze??
      Mnie to nie zabolalo, ale zirytowalo, ze on od tylu miesiecy nie chce sie ode
      mnie odczepic. Skoro ma tych laseczek na peczki, to po co wciaz mi glowe zawraca?

Janie stereo, pomysl genialny, ale ja mu nie odpisze na tego smsa, niech teraz
      sie zastanawia co o tym mysle, bo nie dam sie sprowokowac do kolejnych dyskusji :)
      • synvilla Re: jasne ze to moj byly, ten p i e r d o l o n y 12.10.07, 20:40
        Ale kotek, mam nadzieje ze to nie ojciec twojej coreczki. czy
        dobrze kojarze?
        Bo jezeli to twoj byly partner i tatus dziecka, to ci wspolczuje.
        Moze dac ci mase niepotrztebnych problemow w zwiazku z dzieckiem,
        uwazaj.

Ale nadal nie wiem czy dobrze cie kojarze- z mama malej dziewczynki?
        • 13kotek13 dobrze kojarzysz 12.10.07, 20:43

• 13kotek13 Re: jasne ze to moj byly, ten p i e r d o l o n y 12.10.07, 20:46
          sorki synvillo, cos mi sie enter wlaczyl...

tak, mam mala coreczke. A klamca nie jest jej ojcem. On pojawil sie gdy bylam w
          ciazy i jakze swietlanie nakreslil mi wspolna przyszlosc. Wtedy mu wierzylam. To
          byl dopiero poczatek klamstw.
          • jan_stereo Re: jasne ze to moj byly, ten p i e r d o l o n y 12.10.07, 20:54
            a w diably z jego sms-ami, nie masz juz czego przezuwac tylko takie bzdziny i jeszcze sie zastanawiasz co sobie facet o Tobie pomysli ?
            • 13kotek13 hmm 12.10.07, 21:00
              janie, chodzilo mi o to, ze nie chce napedzac kolejnych tematow, dlatego nie
              chce reagowac na jego smsy i zaczepki, zeby mu sie znudzilo. To mialam na mysli.
              ps: tyle, ze zazwyczaj ja nie reaguje a on i tak ciagnie swoje tematy, jesli nie
              przez net to smsy.... grrr
              • synvilla Re: hmm 12.10.07, 21:05
                13kotek13 napisała:

> janie, chodzilo mi o to, ze nie chce napedzac kolejnych tematow,
                dlatego nie
                >...........

najwazniejsze, ze nie on jest ojcem dziecka wiec nie musisz sie z
                nim w jakis sposob kontaktowac.
                A resztę koziołków Matołków, olewaj. To taka moja rada na boku:))
                • 13kotek13 Re: hmm 12.10.07, 21:09
                  tatus dziecka za to doznal olsnienia, badanie ktorego zadal wykazalo, ze jest
                  tatusiem. Alez na niego teraz splynela milosc rodzicielska.

Kolejny do odstrzlu, tyle, ze musi mi splacic wyprawke plus biezace aliemnty,
                  wiec nie tak predko :))
    • mamba8 Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 13.10.07, 16:02
      tak, tak nie rozumiem swojego zachowania ani ex-a jest podobnego
      rodzaju.
      On mnie do tego prowokuje bo sam się tak zachowuje. Tyle, że różnica
      jest taka że ja potrafię przeprosić żeby nie rozstawać się z
      nienawiścią a jemu tylko chodzi o to, żebym mu dała zielone światło
      na seks. Tymczasem na samą myśl, że mnie dotknie niedobrze mi się
      robi. NEVER AGAIN.
    • mahadeva Ale o co chodzi? 14.10.07, 01:35
    • odrzut_wizowy Re: I nagle Ona zupelnie z nienacka 14.10.07, 18:55
      dziecinada zwykly oszust matrymonialny pelno jest takich po 5
      spotkan z czata niektore panny tez sa takie
      • 13kotek13 Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:24
        1. jestem meski, rycerski, dumny, swiadomy - uzywa tych samych slow w kolko
        2. musze ukrywac sie z uczuciami, kobieta mnie zranila, chcialem stworzyc
        rodzine, a teraz zostalem sam - niezly bajer, kazdej pannie jest zal tego
        faceta, ktory mysli o rodzinie ( za to juz ma punkt), chcial ja stworzyc a
        kobieta go zle potraktowala
        3. Pyta o to jakie rozmowczyni ma dlonie
        4. Proponuje spacer - mmmm, jak milo, jaki romantyk
        5. Jestem dzentelmanem - twierdzi .... taaaak, bardzo mnie po dzentelmensku
        kiedys zwyzywal od najgorszych, rzucal przedmiotami po pokoju...
        6. Mam marzenia a nie mam ich z kim spelnic
        7. Mama mnie nie chciala, zle traktowala
        8. Gdy wysylasz mu zdjecie to okresla Cie jako boska i zjawiskowa...

A gdy juz sie z nim spotkasz to faktycznie gra wspaniale i tak manipuluje, ze
        masz ogromna ochote go pocalowac.... bo juz wytrzymac nie mozesz...
        A pozniej bierze do siebie panne i...

tak oto, gdy tesknilam bedac za granica, on te czatowe panny doglebnie poznawal....

Pewnie, ze to oszust matrymonialny. Oszust doskonaly.
        • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:27
          Kotek, a nie mówił Ci przypadkiem, że jest prawiczkiem i , tu cytuję "wolę to robić sam niż bez miłości" hihihihi
          • 13kotek13 Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:31
            zaproponowal mi abym przyszla na zapoznawcza kawke bez majtek :)))
            sam twierdzil, ze nie zalozyl bielizny..

no i prosil o seksownego mmsa...

taaak, a pozniej okazalo sie, ze w komputerze mial niezla kolekcje roznych
            "seksownych" mmsow od roznych pan....

powaznie!!!

acha, plus "lista zestrzelonych" panienek lacznie z punktacja za osiagniecia
            zapewne...
            • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:36
              Wiesz, dobrze, że kobiety wreszcie zaczęły głośno mówić o takich patologicznych dupkach. Jeśli uświadomią sobie, że są wyśmiewani, prawdopodobnie za jakiś czas zmienią taktykę, ale z inteligencją u nich nietęgo, więc trochę im to zajmie:)
              • 13kotek13 Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:40
                Racja Kochana

moze to uchroni te naiwne dziewczyny, ktore lapia sie na takie teksty w swiecie
                wirtualnym i nie pojda na spotkanie z czlowiekiem, ktory zniszczy ich zycie i
                nie bedzie sie chcial odczepic, bo to tez jest wazne, ze sie taki przyczepi i
                wraca jak bumerang...

Jak najbardziej nalezy mowic o tym glosno.
                • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:44
                  Ja dostałam kiedyś od takiego poparańca zmontowaną fotkę, która miała przedstwiaćć jego samego......na pierwszy rzut oka fotomontarz nieudolny, co póżniej kolega potwierdził pikselizacją.
                  I tylko jedno mnie zastanawia? Po co zadał sobie aż tyle trudu?:)))
                  • 13kotek13 Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:46
                    Musial sam siebie dowartosciowac. Zbudowal obraz kogos, kim on chcialby byc. Ot,
                    podrasowanie wlasnego ego.
                    • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:48
                      Masz racje:) tylko ciekawa jestem , co chciał zamaskować? Paskudną bużkę , czy rahityczną posturę? Hih
                      • 13kotek13 Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 19:51
                        "maaaam dosc rahitycznych kochankow, maaam dosc"...

ostrowska to spiewala :)))
                        • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 20:05
                          Ja pamiętam:)
                          Ale , że Ty to znasz?!
                          • 13kotek13 Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 20:16
                            Jestem wszechstronna :)))
                            • shangri.la Re: Oto sposob jego dzialania na czacie: 14.10.07, 20:17
                              Gratuluję:)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka