littlefrog 09.03.04, 15:57 Chodzi mi o jakis konkretny namiar..Tylko nie allegro!!Domyslam sie ze w salonach fryzjerskich,moze w Galerii Mokotow ktorys ma..?Albo w sklepach fryzjerskich..?Pomozcie!Pozdrawiam!:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
allessia Re: Gdzie Goldwell w Wwie??? 09.03.04, 16:13 Ja kupuje w sklepie fryzjerskim na Koszykowej zaraz obok placu Konstytucji, nie pamietam numeru, ale idac od konstytucji po lewej stronie - pare krokow. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Gdzie Goldwell w Wwie??? 09.03.04, 16:21 Kojarze ten sklep,dzieki!! I chyba na tym poprzestane bo w tych sklepach przewaznie jest taniej niz w salonach:)Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wioletta Re: Gdzie Goldwell w Wwie??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.04, 16:37 Nigdy nie używałam kosmetyków tej firmy. A co byś poleciła? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: Gdzie Goldwell w Wwie??? 09.03.04, 16:52 Wiesz,szczerze mowiac tez ich nie uzywalam ale na wizaz.pl znalazlam bardzo dobre opinie odzywki do wlosow Kerasilk do bardzo suchych i zniszczonych wlosow.Naklada sie ja na 5-15 min i efekty podobno bardzo dobre:) A wlasnie czegos takiego szukam - jakiejs maseczki do dluzszego potrzymania i splukania na moje rozjasniane zniszczone wloski:)Bo niestety zwykle sklepowe odzywki to za malo..Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
allessia Re: Gdzie Goldwell w Wwie??? 09.03.04, 18:44 Ja uzywam calej serii Goldwell'a od paru lat, raz na jakis czas zmieniam serie na inna tej firmy, bo mi sie wlosy przyzwyczajaja. Z czystym sumieniem moge polecic. Sklep jest ok, maja duzy obrot wiec na pewno nie dostaniesz czegos przeterminowanego. No i ceny konkurencyjne w stosunku do tych z salonow. pozdrowienia, Odpowiedz Link Zgłoś