Dodaj do ulubionych

CH ŁO D N E czekoladowe brązy- jaka farba prof.?

29.03.13, 09:56
czy możecie mi podpowiedzieć w palecie jakies firmy (preferuję fryzjerskie) znajde sredni brąz o chlodnym ocieniu, ale ewidentnie czekoladowy, zeby nie byl przez ten swój chłod zbyt brudny i szary? i jaką wlasciwie wode utlenioną stosowac do brązow, ja zawsze jechalam na 3% ale gdzie ktos mi napisal ze 6%..tylko po co rozjasniac wlos (swoje mam sredni blond)..;) skoro przyciemniam..?
Obserwuj wątek
    • 5th_element Re: CH ŁO D N E czekoladowe brązy- jaka farba pro 30.03.13, 13:32
      zerknij w sieci na blogi Sławka Stawarczyka. Dobrze kombinujesz, niepotrzebna wcale ale to wcale woda 6%. Poszukaj farb z wodą nawet 1,5%!. Ja niestety stosowałam 6% właśnie w celu uzyskania czekolady na swoich ciemny blond. Z kolorem farby niestety nie pomogę, może zapytaj fryzjera (np wspomniany Sławek - dzięki jego blogom naprawdę wiele się dowiedziałam i ostatnio uratowałam włosy po nieudanych eksperymentach). Podpowiedź: nie farbuj włosów farbami w odcieniach zimnych jeśli chcesz je przyciemnić, bo Ci zielony wyjdzie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka