Dodaj do ulubionych

sposób na wypadające włosy

11.04.14, 21:17
Witam
odkąd odkryłam i zaczęłam stosować nową udoskonaloną linia ich kosmetyków Cece MED Prevent Hair Loss. problem wypadania włosów zniknął raz na zawsze z mojego życia. Te kosmetyki są rewelacyjne. Jeżeli macie naprawdę poważne problemy z wypadającymi włosami polecam również ich ampułki do skóry głowy i suplement diety Hair Complex. Już po kilku zastosowaniach włosy wyglądają jak z reklamy:):brawo:
Polecam !
Obserwuj wątek
    • kilo.maki Re: sposób na wypadające włosy 10.05.14, 13:43
      jeśli masz problem z włosami to zastosuj Follixin, jest to jeden z najczesciej kupowanych produktów w tym roku :)
    • liliiiana włosy 03.07.14, 10:24
      A zna ktoś może jakieś naturalne sposoby na wypadające włosy, nie wymagające inwestowania w drogie kosmetyki?
      • berciakowa Re: włosy 30.09.14, 11:24
        Ja wolę stosować preparaty doustne na włosy, teraz stosuję vitapil z bambusem i po drugim opakowaniu już widzę efekty.
    • fernia Re: sposób na wypadające włosy 01.10.14, 19:11
      ja niestety na to sposobu nie znalazłam, jedyne co to inwestuję sobie co jakiś czas w kmax zagęszczanie włosów i dzięki temu mam na prawdę super gęste włosy
    • ciapek1111 Re: sposób na wypadające włosy 16.10.14, 18:50
      Na nadmiernie wypadające włosy stosowałam kiedyś seboradin ;). Jest to kosmetyk dostępny w praktycznie każdej aptece, więc warto go przetestować.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka