Dodaj do ulubionych

krem pod oczy dla 30latki

IP: 217.8.167.* 31.08.04, 09:42
Jaki polecacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: kawa Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.238.77.253.adsl.inetia.pl 31.08.04, 10:00
      mi poleciła kosmetyczka krem "Nivea Q10" bo już zaczynały mi sie robić pierwsze
      zmarszczki pod oczami , a ten krem wyprasował mi je dokładnie , kończe już
      drugą tubke , może ktoś poleci jakiś inny krem na zmianę żeby skóra zabardzo
      sie nie przyzwyczaiła.
      kawa
      • Gość: Basia Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 13:06
        znajdziesz go na www.atw.com.pl-kosmetyki z wyciągami homeopatycznymi
      • Gość: soledad Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.com.pl 31.08.04, 15:23
        mnie nic nie wyprasował - wręcz trudno mi nawet powiedzieć żeby zapobiegał, wg
        mnie jest fatalny, zdecydowanie nie polecam
      • Gość: wiruska Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.futuro.pl 31.08.04, 15:46
        Nivea Q10 jest do kitu, naprawdę. Żadna profesjonalna kosmetyczka nie powinna
        takiego dziadostwa polecać.
        • Gość: arielka Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.04, 21:04
          jak nie Nivea to jaki inny?
          • Gość: monias1 Re: krem pod oczy dla 30latki IP: 217.97.133.* 01.09.04, 15:31
            a w jakiej cenie??

Moze wyprobuj Liftactive Vichy, lub RetiC, Active C LaRochePosay. To z tych
            aptecznych, godnych polecenia, w cenie ok. 60 zl.
            Z drozszych osobiscie polecam Antigravity Clinique, a dodam ze moja 30 juz tuz
            tuz. i uwazam ze juz 30 latka powinna stosowac kremik pod oczka co najmniej 2x
            dziennie (rano i wieczorem). Na wieczor proponuje krem nawilzajaco-odzywczy, na
            dzien chroniacy przez UVA i silnie nawilzajacy. Juz w tym wieku trzeba
            poswiecic troche czasu na systematyczna pielegnacje tej partii poniewaz
            najszybciej robia sie w tym miejscu zmarszczki. Polecam tez stosowanie 2-3 razy
            w tygodniu maseczki nawilzajacej pod oczka np.AA Oceanic. Duzo opinii dot.
            powyzszych kremow na stronie www.wizaz.pl
          • Gość: soledad Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.com.pl 02.09.04, 09:39
            może La Roche Posay Activ C czy coś takiego - bardzo fajny albo Vichy Reti C
    • wojtow Re: krem pod oczy dla 30latki 01.09.04, 17:56
      Skorzystam również z waszych rad, za dwa lata będę miała 30 a już widzę
      zmarszczki.
    • Gość: Marysia Nic już nie pomoże IP: *.acn.waw.pl 01.09.04, 23:15
      30-estce już nic nie pomoże. Choćby tony pudru użyła i tak nigdy nie przebije
      gładziutkiej skóry 20-latki
      • Gość: Julia Re: Nic już nie pomoże IP: *.mofnet.gov.pl 02.09.04, 08:16
        Marysiu na jakim świecie Ty żyjesz? w obecnych czasach 20-stki wyglądają na 30-
        40 ze zwgledu na ostry makijaż, poza tym nie maja pieknych cer. Ja obecnie
        jestem 30-stką i stwierdzam, że wyglądam o wiele leipiej niż gdy miałam 20 lat,
        cere tez mam ładniejszą. Pozdrawiam serdecznie
      • Gość: monias1 Re: Nic już nie pomoże IP: 217.97.133.* 02.09.04, 08:55
        Dziewczyno, o czym ty mowisz, skad jestes??. Moze i tak bylo kilkanascie lat
        temu ale nie teraz. Widze mnostwo mlodziutkich dziewczyn ktore maja zmarchy i
        wygladaja o 10 lat starzej. W wieku 30 lat cera jest jeszcze jedrna i bez
        zmarszczek, jesli przestrzega sie pewnych zasad!!. O jakich tonach pudru
        mowisz? wlasnie te tony pudru postarzaja, az przykro patrzec jak nastolatki sa
        wytapetowane i przy okazji sie postarzaja. Ja dobijam trzydziestki i mam o sto
        razy ladniejsza cere niz 10 latek temu.
        • Gość: go Re: Nic już nie pomoże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.04, 10:50
          popieram!!! ja też wyglądam łądniej niż gdy mialam 20 lat :)
          a obcy ludzie biorą mnie za 20-22 letnią dziewczynę! HA!!!
          • Gość: Ola Re: Nic już nie pomoże IP: 195.26.24.* 02.09.04, 10:57
            Marysia też będzie mieć 30 lat. A jak się jej uda, to i więcej...
            • Gość: Marysia Re: Nic już nie pomoże IP: *.acn.waw.pl 02.09.04, 12:47
              Tak sobie tłumaczcie że wyglądacie lepiej. Ale współczuje wam ze tak źle
              wyglądałyście w wieku 20 lat
              • Gość: Agnieszka_30 Re: Nic już nie pomoże IP: *.poczta.lublin.pl 02.09.04, 13:01
                Mam 30 lat. Myślę, że Marysia prowokuje swoimi komentarzami. Świdczy to o jej
                wieku -może mieć ok. 14 lat. Jeśli ma więcej to jest kompletnie niedojrzała.
                Nie zdziwiłabym się gdyby jej iloraz inteligencji był niższy od przeciętnej.
                Jednak mam wrażenie, że to tylko prowokacja ze strony lolitki:)
              • icegirl Re: Nic już nie pomoże 02.09.04, 13:05
                Dobry wygląd nie jest przypisany tylko i wyłącznie wczesnej młodości.
                Jest także wynikiem szczęścia i samorealizacji oraz odpowiedniej pielęgnacji.
                Ale o tym dowiesz się, jak dorośniesz.

PS.
                Czy M. Bellucci albo D. Hannah nie są piękne? A mają 40 lat! (Dla Ciebie pewnie
                to zaawansowana starość :) )
    • Gość: Dejsanda Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.04, 13:00
      POlecam Hydraphase Eyes La Roche-Posay. To jedyny tego typu specyfik, który
      mnie nie uczula.
    • Gość: devilinside Re: krem pod oczy dla 30latki IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 02.09.04, 14:34
      Bio-performance Shiseido. Kosztuje fortunę, a działa cuda. Ew. Anti-Gravity
      Clinique.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka