Dodaj do ulubionych

TWOJE UKOCHANE PERFUMY?

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:20
Jakich zapachow lubicie uzywac na codzien, a jakich na wieczor? Czy macie
jakies specjalne perfumy, ktore szczegolnie darzycie sentymentem lub
uwielbieniem? Jestem bardzo ciekawa ktore zapachy sie Wam podobaja, a ktore
zdecydowanie odrzucacie?
Ja na dzien preferuje Joop ,,All about Eve" (zapach slodko-radosno-
jablkowy, niestety juz niedostepny w Polsce), a na wieczor ,,Loulou"Cacharel
(niestety-przypadek ten sam co poprzedni, wycofany z polskiego rynku).
Natomiast nie potrafie sie za nic przekonac do wspolczesnych zapachow: Women
Paula Smithsa, Helloween J.del Pozo i Chic C.Herrery. Nie wiem, ale czuje w
nich posmak...muchozolu! Ale wiem, ze maja one swoich zwolennikow. coz, o
gustach sie nie dyskutuje, ale mozna je poznawac!! :))
Obserwuj wątek
    • Gość: ilda Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 23:08
      kocham miracle, davidoff i orientalne guerlain. dlugo zastanawialam sie jakich
      zapachow nie lubie, i chyba padnie na Angel oraz wiekszosc zapachow Oriflame.
      Mam jedne specjalne perfumy na wyjscia z ukochanym, ale nie zdradze jakie!
    • icegirl Innocent 21.09.04, 09:02
      Od paru tygosni moje najukochańsze. Próbowałam też innych, ale żaden nie
      dorównuje i ciągle wracam. Myślę, że jest fajniejszy od Angela, który oprócz
      sporej rzeszy zwolenniczek ma zdecydowane przeciwniczki. Innocent jest bardziej
      radosny, mniej uciążliwy dla otoczenia i jest piękny :)
      • Gość: dalloway Re: Innocent IP: *.chello.pl 21.09.04, 09:16
        chanel 19 i to najchętniej perfumy a nie woda toaletowa - niestey w Polsce cena
        perfum jest absolutnie zabójcza
        orócz tego polubiłam i noszę ardenbeauty, black cashmere, a nawet coco
        mademoiselle - ale to są ledwo sympatie, a nie miłości
        • Gość: asiiiaaaak Re: Innocent IP: *.attu.pl / *.attu.pl 21.09.04, 10:31
          Moje "niesmiertelne": Elizabeth Arden 5th Avenue i Flower by Kenzo

Teraz dokupilam jeszcze Dolce&Gabanna Light blue w ramach powiewu swiezosci ;-)
          ale nie zalicze go do tych, do ktorych MUSZE wrocic

wszystkich uzywam na zmiane, w zaleznosci od okazji oraz samopoczucia ;)

• cafe_justysia Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? 21.09.04, 10:57
      Teraz i zawsze i na wieki wieków HOT COUTURE Givenchy!!!
    • justa_79 Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? 21.09.04, 11:00
      Dolce Vita Diora
      Chance Chanel
    • Gość: Ona Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 11:25
      Must II Cartier
    • Gość: Jagoda Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:38
      Superanckie: Carolina Herrera 212 !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: axa Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.04, 13:52
      Herrera - 212
      Jil Sander - Sensations
      Ungaro - Desnuda
      Paco Rabanne - Ultraviolet
      Cerruti - 1881
      • Gość: Manhattan Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 23.09.04, 23:00
        Do jakiego stylu pasuje Ultraviolet? mam fryzurke na chlopaka i glowie sie jak
        chlopiecy wizerunek pogodzic z tak zmyslowymi perfumami. Z jakimi ubraniami
        nalezy je zestawiac, aby osiagnac szyk a nie szok??
        Pozdrawiam
        • Gość: mj Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:10
          dla mnie ULTRAVIOLET jest raczej ekstrawaganckim zapachem, chyba dobrze
          koresponduje z krotkimi wlosami, nawet z punkiem...:) to zapach dla odwaznie
          ubierajacych sie dziewczyn, ale nie w stylu slodkich blondynek, tylko
          drapieznych!
          • Gość: Manhattan Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 08:54
            Drapieżna nie jestem, ale na pewno obdażona fantazją i duchem
            experymentatorskim. Dzięki za radę. Nie jestem fanką stylu naiwnego rózu w
            modzie, ale też i doceniam ubrania klasyczne, tyle że z charakterkiem. Dzięki
            • Gość: Manhattan Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 08:58
              Obdarzona miało być. Wybaczcie miłe panie
    • kiciula1 Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? 21.09.04, 14:37
      Uzywam Celebre Ice z Avonu. Uwielbiam go...nie zamienie go na żaden inny....
    • Gość: Maja Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.futuro.pl 21.09.04, 16:13
      Moje ukochane Jungle-kenzo. Jestem im wierna. To najpiękniejszy zapach jaki
      kiedykolwiek miałam.
      • inezja21 Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? 21.09.04, 18:09
        Ralph Ralph Lauren i Davidoff Cool Water.
        • Gość: lola3 Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.04, 18:15
          a co powiecie na calvina kleina? moze sa nieco w stylu unsex, ale za to przez
          to praktycznie do noszenia przez caly dzien i wieczor. ulubione to ,,ck one".
          aha-nie mowie o obsession czy eternity, bo te juz sa bardziej
          okreslone.pozdrowki.
          • Gość: stila Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 22:53
            ,,Noa"cacharel, ,,dune"diora
            niecierpie ,,wietrznych"zapachow typu issey miyake.
      • Gość: lala Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:43
        popieram kezno jungle-piekny.dodam jeszcze angel thierrego
        muglera,znienawidzony przez niektóre:/.nie potrafię sie im oprzeć..
    • pieskuba Samsara n/t 23.09.04, 22:58

• Gość: lalique Re: moje perfumy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.04, 23:16
        Na dzień dzisiejszy Indecence z J'adorem na zmianę w zależności od nastoju. Ale
        największym uwielbieniem darzę to Lolitę Lempicką. Po paru godzinach od
        psikniacia pachną najpiękniej, są takie bogate i rozwijają się na skórze.
        Zawsze będę do nich wracać jak do ukochanej książki.
    • Gość: cytrynka Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.petrus.com.pl 23.09.04, 23:51
      Light Blue - Dolce&Gabana. oraz XS - Pacco Rabbane.
      Pozdr!
    • Gość: Kasia Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.04, 09:07
      Najpiekniejsze dla mnie zapachy to -Amor,Amor oraz Angel
    • mar_ciocha Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? - do Mirabellion 24.09.04, 09:43
      Mirabellion, mam ok. połowy małego flakonika All about Eve i nie uzywam tego
      juz od dawna. Może jesteś zainteresowana?
      • Gość: Bi Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? - do Mirabellion IP: 82.150.72.* 24.09.04, 16:23
        Chanel 5, Champs Elysees, ostatnio Nu YSL i Coco.
        • sula_i_komary Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? - do Mirabellion 24.09.04, 19:29
          Dolce Vita Diora i Jungle Kenzo to faworyci i miłości.Z lżejszych Re Roy soleil
          Dallego.
          Zapach, którego nigdy bym nie kupiła :Hipnotic Poison-Diora : pachnie jak
          kadzidło,cygara i fajki...ble.
          • Gość: S. Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.tvsat364.lodz.pl 24.09.04, 20:43
            Moje ukochane od dawna zapachy to dokładnie te,które wymieniła sula_i_komary
            czyli Dolce Vita i Kenzo Jungle Elephant.Pozdrawiam wielbicielkę tych samych
            zapachów i wszystkie forumowiczki :)
      • Gość: mirab Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? - do Mirabellion IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 24.09.04, 22:35
        marciocho- wiesz co, ja mam 125 ml jeszcze w zanadrzu, takze dziekuje za mila
        propozycje, ale jak na razie nie jestem w potrzebie! :)) POzdr.
    • Gość: Ally Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: 80.51.237.* 24.09.04, 20:45
      Paco Rabanne- Ultraviolet
    • Gość: virtuallady Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.vline.pl 24.09.04, 22:27
      Escada Magnetism
    • Gość: naina Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.kalisz.dialup.inetia.pl 24.09.04, 23:28
      Escada Magnetism
      Individuelle-Charles Jourdan
      Temperamento-Gabriela Sabatini
      Very Irresistible-Givenchy ( w planach;)
    • Gość: Indywidualistka Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 24.09.04, 23:33
      Długo długo emporio. Na wieczór. Na dzień noa, 5th avenue, elisabeth arden
      spiced green tea. zzielony bulgari.
      Od wielkiego dzwonu aimez moi i blumarine. A swoją drogą to ten wielki dzwon
      jest z oszczędności. Bo gdzie kupić w Warszawie te ostatnie?
    • Gość: ania Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 11:26
      Perfumy all about eve sa jeszcze dostepne-widzialam:).W sephorze na goclawiu w
      wawie..o ile dobrze pamietam:)
    • Gość: l Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.04, 13:17
      "Innocent"!!!!
    • Gość: AURELIA Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.zgora.dialog.net.pl 28.09.04, 14:39
      Na imprezy lub inne okazje uzywam: ENVY Gucci oraz J'ADORE, a na codzień
      wystarczają mi zapachy AVONu (Passion Dance,Celebre Ice i mój ukochany
      DreamLife którym czasem zastępuję ENVY i J'ADORE)
    • Gość: agda Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: 212.244.249.* 28.09.04, 14:57
      A czy ktoś pamięta YSATIS Givenchy? Cudo
    • Gość: Slotna Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.dsl.pipex.com 28.09.04, 17:42
      Lubie:
      Ode a la Vie i Ming Shu - Yves Rocher - do 'noszenia' Ode a la Vie zdecydowanie
      bardziej
      Pret a Porter - Coty
      Green Tea - E. Arden
      Gio - Armani - wersja meska!

A moje ukochane perfumy to Baby Doll YSL. Nie wiem dlaczego, bo ogolnie
      podobaja mi sie takie zapachy, jak te wyzej, orzezwiajace, lekkie itp. a nie
      jakies landrynki;) W kazdym razie Baby Doll kocham.

Ostatnio spodobalo mi sie Pure Poison, samo Poison zawsze bardzo lubilam, moze
      na to Pure sie skusze.
      • Gość: nutka Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.chello.pl 28.09.04, 21:58
        zimą : kenzo jungle, chanel 5 - na dzień, d&g czerwone - na wieczór, black
        cashmere - weekendowo
        latem : pampeluna, tommy hilfinger, eau de dolce vita,
        obecie ( więc jesuienią) używam l'instant guerlain ale chyba nie powtórzę
        buteleczki - jest b. słodkie
        "chodza za mną" od b. dawna dolce vita , być może zakupie na najbliższa zimę
    • Gość: angel Re: TWOJE UKOCHANE PERFUMY? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.04, 11:20
      davidoff - dzien
      ted baker - dzien
      hugo boss deep red - wieczor

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka