Dodaj do ulubionych

najpiekniejsza kobieca twarz...?

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:41
to dla mnie natalia vodianova, a potem n.kinsky i milla jovovich
Obserwuj wątek
    • Gość: len Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 04:05
      To jakiś eksperyment? ;) Umieszczasz to pytanie na kilku forach.

moje typy:

isabelle adjani
      salma hayek

Pozdrawiam!
      • Gość: Gosia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:36
        Salma Hayek
        • stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:09
          hmm dokładnie to tego typu pytania sa wszedzie..ale mi to w sumie nie
          przeszkadza...czy najpiekniejsza napewno piekna i mi sie podoba niesamowicie
          choc w kobietach nie gustuję;)
          www.zothike.com/zothike3/seym13.jpg
        • Gość: D-link Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:22
          Podaję mój typ Isabeli Fontana brazylijska top- modelka
    • Gość: aga Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 12:29
      Natalie Portman
    • Gość: roberto Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:44
      Catherine Zeta Jones- jest piękna
      p. u Hayek jest cos nie tak z dolną częścią twarzy- ustami chyba
      • Gość: ona19 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.09.04, 12:49
        kate moss, cala jej sylwetka...angelina jolie, ale tylko twarz, bo sylwetke ma
        nieproporcjonalna.
        • Gość: spray Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.vline.pl 25.09.04, 17:07
          Kate moss jest paskudna.. wygląda jak narkomanka..
        • kampysia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 29.11.04, 00:15
          Absolutnie Audrey Hepburn, a z zyjacych chyba Gisele Buendchen albo Christy
          Turlington.
          • juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:06
            A jednak "piękno" jest totalnie subiektywne :)
            Wg mnie Christy Turlington wygląda tak, jakby "wciągała" policzki do środka, a
            Audrey Hepburn podobna jest do ptaszka :)
            No offence meant, Kampysiu :)
            Mnie najbardziej podobają się Natalie Portman, Claire Danes i Emmanuelle
            Beart...a no i oczywiście Sophie Marceau
            • juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:08
              Zapomniałam o Charlize Theron :)
              • ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 09:59
                > Zapomniałam o Charlize Theron :)

faktycznie piekno jest subiektywne :-))
                ja po prostu jak na nia patrze nie moge zapomniec jej twarzy z "Monster" :-)
      • Gość: Kejt Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.ols.vectranet.pl 25.09.04, 12:49
        Nicole Kidman
        • Gość: terry Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl 25.09.04, 12:55
          Zdecydowanie - Lolita Davidovitch! Amerykańska aktorka, poszukajcie sobie w
          necie - warto..
          • Gość: Sandra Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.09.04, 15:20
            Maja Ostaszewska ;-)
            i Nicole Kidman
            • Gość: madziara Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.arcor-ip.net 21.05.05, 23:25
              Jak dla mnie to Angelina Joli i Nicole Kidman
              • mgielka83 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.05.05, 00:48
                Juliette Binoche
                Laetitia Casta
                Isabelle Adjani
                ... to typy które mi do głowy pierw przychodzą:)
                jeszcze Vivien Leigh, C. Deneuve, A. Hepburn, Anna Dymna (wciąż piekna!)
                E. Seigner..
                • ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:01
                  mam podobny gust :-))
          • Gość: maselko2 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:47
            Poszukałam sobie na yahoo i stwierdzam z przykrością, że nie warto! Nie ma w
            niej nic nadzwyczajnego, oprócz tego, że ma ładne włosy ( ale niestety
            farbowane). Ale każdy ma swój gust!
            • Gość: Pola Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.04, 10:43
              Najpiękniejsza według mnie jest Nicole Kidman-klasyczna elegancka posągowa.
          • stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:28
            ojej a co w niej było ładnego poszukaj sobie lepiej w necie angie everhart albo
            stephanie seymour którą juz tu umiesciłam a zreszta co tam umieszcze linki
            jeszcze raz
            www.luckyol.com/photo/image/oumei/Angie%20Everhart/004.jpg
            www.zothike.com/tharsus/angy.htm
            www.theworldjournal.com/special/supermodels/StephanieSeymour/6.jpg
            photo.sohu.com/60/01/Img146290160.jpg
            • Gość: Truski Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 00:15
              moim zdaniem Nicole Kidman Gillian Anderson i "Dziewczyna z perłą", zapomniałam
              jak sie zwie...
              • Gość: ja czyli nie ty Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 22:28
                Scarlet johanson.... rzeczywiście piekna
            • aisha-medea Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.05.05, 13:57
              na niektorych zdjeciach piekna, na innych... MESKA... Serio, jakos tak meska,
              jakby troche rysy faceta. Niektorych facetow mozna by tak umalowac... Dziwne -
              to ta sama kobieta???
              • sonja1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.05.05, 16:14
                Natalia Oreiro i ... Olivia de Havilland,śliczna po prostu, taka delikatna i
                baaardzo naturalna uroda. Dla tych co nie znają nazwiska- Melania z "Przeminęło
                z wiatrem", jej jedyna chyba rola.
              • ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:02
                ja tez mam takie wrazenie, ze meska ta szczeka.
    • Gość: ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 15:31
      Karen Mulder
      Nicki Hilton
      • Gość: Kate Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 25.09.04, 15:40
        Agnieszka Wagner
        Jessica Alba
        Nicole Kidman
        • fanka_grzeskow_czekoladowych Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.04, 16:30
          Chyba się jeszcze taka nie narodziła... :-)
          • Gość: ona19 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.09.04, 19:12
            wg mnie Nicole Kidman jest brzydka, ma demoniczne ohydne brwi...i w ogole
            cialo:/ nie ma piersi, nie ma bioder...
        • Gość: Anka10 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 23.05.05, 18:01
          Helena Christansen(sorki jeżeli coś przekręciłam w nazwisku)
          Jestem dziewczyną ale te jej oczy...:)))
    • Gość: eliza Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rene.com.pl 25.09.04, 19:41
      marilyn monroe
      grace kelly
      romy schneider
      jennifer lopez
      claudia cardinale
      raquel welch
      różne typy urody ale wszystkie mają piękne twarze
      • Gość: Mystie Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:55
        Angelina Jolie.
        • Gość: lalique Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:09
          Laetitia Casta
          Josie Maran
          Britney Spears (nawet w atomowym makijażu wygląda naturalnie, nie wiem
          dlaczego?)
          • Gość: eliza Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rene.com.pl 25.09.04, 21:21
            tak jeszcze laetitia casta
            • gosia282 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.04, 21:41
              moim zdaniem Nicole Kidman ma coś w sobie
    • Gość: helga ville valo (HIM) IP: *.netcafe.waw.pl 25.09.04, 21:22
      on ma piękną kobiecą twarz
    • Gość: xyz Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 25.09.04, 22:00
      Cindy Crowford
      • Gość: olka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:50
        Cindy Crowford stanoeczo.Bardzo kobieca ogolnie i sliczna twarz
        • stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:32
          tak Cindy Crawford zgadzam sie 3 po tych ktore wymiueniłam wczesniej
          • Gość: ja czyli nie ty Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 22:29
            No co wy... Z ta brodawka??????? przeciez ją stac na chirurga plastycznego,
            mogłaby sobie usunąć i byłaby piekna
    • Gość: xyz Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 25.09.04, 22:00
      Cindy Crowford
      • 1magdi1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.04, 22:48
        Liv Tyler
    • marylu1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 00:41
      Liv Tyler
      Laetitia Casta
      • Gość: she Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.238.70.109.adsl.inetia.pl 26.09.04, 01:22
        wg mnie najladniejsza twarz ma Charlize Theron!!
    • Gość: kk Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 26.09.04, 05:54
      linda evangelista
      • koala1985 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.12.04, 12:04
        DODA
        • juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:08
          To żart chyba??
    • Gość: Remek Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.04, 08:57
      ADRIANA LIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:06
        > ADRIANA LIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a wedlum mnie ona ma taka "wulgarna" twarz... i ciagle robi takie sztuczne i
        pozowane miny... jak dla mnie - wyglada jak prostytutka...
    • Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:00
      Aktorka -Amanda Peet(jest bardzo naturalna),Aktorka Tara Reid,Piosenkarka
      francuska Nadyia
      • Gość: francuzeczka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:22
        Gina Lolobrigida, M.M.
        • konim691 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 14:20
          Martyna Wojciechowska(chociaż mój tato mówi że przytyła...;),a zza wielkiej
          wody Jessica Alba.
        • konstatacja Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 14:53
          Romy Schneider

Vivien Leigh

Irene Papas

Nastassja Kinski

Laetitia Casta

Sharon Stone
          • Gość: M0na Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.com / 62.233.250.* 26.09.04, 15:11
            Sarah Jessica Parker
            Jennifer Aniston
            • elisabeth20 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 12:10
              jezu Aniston z ta kwadratowa twarza ?ona wyglada jak facet!
              Casta ma okropne oczy-byla taka reklama L'oreala z nia-przerazajaca!i jeszcze
              te krzywe zeby.
              takie rankingi sa w ogole dziwaczne bo nie ma takiej jednej twarzy-kazda ma w
              sumie skaze jakas -albo za banalna,albo dziwaczna.w kazdym razie moje typy:
              Linda Evangelista
              Angelina Jolie
              • Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:36
                Isballe Adjani jest bez skazy...
              • stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:35
                jasne ,ze nie ma czegos takiego jak najpiekniejsza kobieca twarz..to bardzo
                subiektywne postrzeganie,a swoją droga czemu nie zrobicie takiego "rankingu" o
                facetach;)
            • Gość: k6k Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:16
              Jennifer Anniston nie!! Z taka broda i krzywym usmiechem??
            • Gość: Em Poważnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:08
              Co jest pięknego w Parker? szukałam i znaleźć nie mogę.
    • Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:28
      Dla każdego z nas inna twarz wydaje sie byc idealna, mnie np. wogóle nie podoba
      sie Angelina J( usta wygladaja jakby zaraz miały jej pęknąc, poza tym twarz
      kwadratowa). Dlatego rozbieżnośc bedzie ogromna, poza tym myslę ze czesto
      dziewczyna z ,,sąsiedztwa'' moze byc o wiele ładniejsza anizeli te wszystkie
      zagraniczne modelki, aktorki czy piosenkarki.
      • ewaaj Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 14:40
        twarz to nie wszytko. musi być też klasa.
        Jacquelline Kennedy
        Audrey Hepburn
        • stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:38
          to dorzucam po raz setny swoje 3 grosze tym razem bedą to osoby nie zyjace
          Rita Hayworth
          Catharine Hepburn
          Audrey Hepburn
          Vivien Leigh
          • ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:09
            zgadzam sie!!! te Panie maja w sobie jakas tajemniczosc, uwadza spojrzeniem...
    • Gość: bilba Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.stacje.agora.pl 27.09.04, 15:00
      Monika Belucci
      Anna Dymna
      • juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:09
        Anna Dymna chyba 20 lat wcześniej? ;)
    • Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 27.09.04, 15:04
      Moj maz mowi, ze moja ;))
      • mejbi Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 15:27
        Magda Cielecka - ale ona ma ogólnie klasę...
      • kropisia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 09.10.04, 11:42
        brawa dla tego pana...
    • Gość: Brunetka24 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 193.151.96.* 27.09.04, 19:11
      1.Christina Milian, 2. Roselyn Sanchez, 3. Catherine Zeta-J., 4. Salma H., 5.
      Jessica Alba, 6. Katie Holmes, 7.Joanna Brodzik, 8.Mandy Moore
      Dla mnie np. Milla Jovovich, Linda Evangelista, Nicole Kidman (porażka
      totalna...)- są ohyyyyydneeeeee......jak widac ,gusta są różniaste. Jestem
      ciekawa od czego te guściki zależą, czy np. piękne są według nas osoby podobne
      wizualnie do nas, czy może jest zupełnie odwrotnie?Ciekawe to jest bardzo.
    • Gość: OLka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 217.41.240.* 27.09.04, 19:29
      Laetitia Casta ps Tak wg. mnie podobaja nam sie osoby podobne albo choc
      troche podobne do nas...
    • Gość: juli Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.4web.pl 27.09.04, 19:43
      monica belucci-ma niesamowitą twarz!!i jennifer lopez-przyznacie że jest
      sliczna.zresztą jest tyle pięknych kobiet ze nie sposób wymienić
      • honeybeam Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 20:01
        Wg mnie najpiękniejszą twarzą na świecie była i jest Audrey Hepburn. Dla mnie
        to prawdziwy archetyp piękna. I co najciekawsze w latach jej młodości była
        wzorem piękna i współcześnie mogłaby konkurować z niejedną wymienioną
        tutaj...Mimo, że mody się zmieniają :)

zresztą zobaczcie same:
        www.okolicefilmu.piwko.pl/fil/034.html
        • Gość: ktd Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:44
          a mi nie podoba sie ani Monica Belucci(jajowata glowa i wysokie czolo) ani
          Salma Hayek(kwadratowa duza twarz). Niecierpie J.Lo.(zwyczajna meksykanica).
          Mila dla oka jest uroda francuzek: mloda BB, Irene Jacob. Lubie Agate
          Passent.Dziewczecosc, naturalnosc i...duze naturalne usta! Ot co.
          • Gość: lalique Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:45
            Bellucci ma za wysokie czoło?! Boszsz...
          • Gość: mila Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 12:04
            Piękne duże usta jak u murzyńskiego trębacza:))))
          • Gość: Em Szczerość szczerością.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:12
            ... ale meksykanką to Lopez nigdy nie była i nie będzie
      • Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 10:54
        dokladnie sie zgadzam z juli Belucci i Lopez!!!!dla mnei the best jeszcze ladna
        twarz dla mnie to Denise Richards , Angelina Joli tez jest Ladna
    • Gość: kasienka123 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:09
      a mnie sie podoba Dominika Ostałowska
    • Gość: mila Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 12:06
      Mój ideał to Nicole Kidman i Kate Blanchet. Nicole - dziewczęcość i wdzięk,
      Kate - niesamowite oczy.
      • Gość: Yubiri Re: Aishwarya Rai jest najpiękniejsza IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.09.04, 15:02
        j.w
    • varka19 Przede wszystkim Linda Evangelista ! 29.09.04, 11:20
      A zaraz po niej Gisele Bundchen, Adriana Sklenarikova, Eugenia Volodina
      • elisabeth20 Re: Przede wszystkim Linda Evangelista ! 30.09.04, 11:20
        o matko-Gisele ma dla mnie jedna z najbrzydszych twarzy w swiecie mody...
      • Gość: kitty Re: Przede wszystkim Linda Evangelista !... IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 20:58
        Dodam jeszcze Christy Turlington, Adriana Lima, Laetita Casta, Daria Werbowy i
        Magdalena Wrobel, ktora jest naprawde piekna i za granica robi furrore. Z
        aktorek typuje Juliette Binoche, zone Polanskiego Emanuelle Seigner i Magde
        Cielecka.
    • Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:29
      Isabelle Adjani.
    • Gość: Martin Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 5.5.* / 80.58.36.* 29.09.04, 21:43
      moja Kasia!!!
    • Gość: i. Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:36
      Anna Powierza
      Paulina Holtz
      • Gość: Stacey Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:55
        Stephanie Seymour
        Karen Mulder
        Frankie Ryder
        Isabela Scorupco
        Jennifer Garner
        Sharon Stone
        Joanna Liszowska
        Kate Beckinsale
        • Gość: Kate Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 02.10.04, 22:17
          Krissy Taylor www.krissy.com/ www.krissy.com/ie/_top.html

Nikki Taylor www.krissy.com/ie/_top.html

Aaliyah
      • Gość: hopik Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:27
        to chyba zart.
        • Gość: hopik Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:29
          to bylo a propos anny powierzy
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka