Gość: kiu IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 25.09.04, 00:41 to dla mnie natalia vodianova, a potem n.kinsky i milla jovovich Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: len Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 04:05 To jakiś eksperyment? ;) Umieszczasz to pytanie na kilku forach. moje typy: isabelle adjani salma hayek Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 07:36 Salma Hayek Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:09 hmm dokładnie to tego typu pytania sa wszedzie..ale mi to w sumie nie przeszkadza...czy najpiekniejsza napewno piekna i mi sie podoba niesamowicie choc w kobietach nie gustuję;) www.zothike.com/zothike3/seym13.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D-link Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.06, 16:22 Podaję mój typ Isabeli Fontana brazylijska top- modelka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.toya.net.pl 25.09.04, 12:29 Natalie Portman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 12:44 Catherine Zeta Jones- jest piękna p. u Hayek jest cos nie tak z dolną częścią twarzy- ustami chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.09.04, 12:49 kate moss, cala jej sylwetka...angelina jolie, ale tylko twarz, bo sylwetke ma nieproporcjonalna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spray Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.vline.pl 25.09.04, 17:07 Kate moss jest paskudna.. wygląda jak narkomanka.. Odpowiedz Link Zgłoś
kampysia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 29.11.04, 00:15 Absolutnie Audrey Hepburn, a z zyjacych chyba Gisele Buendchen albo Christy Turlington. Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:06 A jednak "piękno" jest totalnie subiektywne :) Wg mnie Christy Turlington wygląda tak, jakby "wciągała" policzki do środka, a Audrey Hepburn podobna jest do ptaszka :) No offence meant, Kampysiu :) Mnie najbardziej podobają się Natalie Portman, Claire Danes i Emmanuelle Beart...a no i oczywiście Sophie Marceau Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:08 Zapomniałam o Charlize Theron :) Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 09:59 > Zapomniałam o Charlize Theron :) faktycznie piekno jest subiektywne :-)) ja po prostu jak na nia patrze nie moge zapomniec jej twarzy z "Monster" :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kejt Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.ols.vectranet.pl 25.09.04, 12:49 Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: terry Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl 25.09.04, 12:55 Zdecydowanie - Lolita Davidovitch! Amerykańska aktorka, poszukajcie sobie w necie - warto.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sandra Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 25.09.04, 15:20 Maja Ostaszewska ;-) i Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madziara Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.arcor-ip.net 21.05.05, 23:25 Jak dla mnie to Angelina Joli i Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
mgielka83 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.05.05, 00:48 Juliette Binoche Laetitia Casta Isabelle Adjani ... to typy które mi do głowy pierw przychodzą:) jeszcze Vivien Leigh, C. Deneuve, A. Hepburn, Anna Dymna (wciąż piekna!) E. Seigner.. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:01 mam podobny gust :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maselko2 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.04, 18:47 Poszukałam sobie na yahoo i stwierdzam z przykrością, że nie warto! Nie ma w niej nic nadzwyczajnego, oprócz tego, że ma ładne włosy ( ale niestety farbowane). Ale każdy ma swój gust! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pola Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gdynia.mm.pl 25.11.04, 10:43 Najpiękniejsza według mnie jest Nicole Kidman-klasyczna elegancka posągowa. Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:28 ojej a co w niej było ładnego poszukaj sobie lepiej w necie angie everhart albo stephanie seymour którą juz tu umiesciłam a zreszta co tam umieszcze linki jeszcze raz www.luckyol.com/photo/image/oumei/Angie%20Everhart/004.jpg www.zothike.com/tharsus/angy.htm www.theworldjournal.com/special/supermodels/StephanieSeymour/6.jpg photo.sohu.com/60/01/Img146290160.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Truski Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.03.05, 00:15 moim zdaniem Nicole Kidman Gillian Anderson i "Dziewczyna z perłą", zapomniałam jak sie zwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 22:28 Scarlet johanson.... rzeczywiście piekna Odpowiedz Link Zgłoś
aisha-medea Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 22.05.05, 13:57 na niektorych zdjeciach piekna, na innych... MESKA... Serio, jakos tak meska, jakby troche rysy faceta. Niektorych facetow mozna by tak umalowac... Dziwne - to ta sama kobieta??? Odpowiedz Link Zgłoś
sonja1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.05.05, 16:14 Natalia Oreiro i ... Olivia de Havilland,śliczna po prostu, taka delikatna i baaardzo naturalna uroda. Dla tych co nie znają nazwiska- Melania z "Przeminęło z wiatrem", jej jedyna chyba rola. Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:02 ja tez mam takie wrazenie, ze meska ta szczeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.09.04, 15:31 Karen Mulder Nicki Hilton Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 25.09.04, 15:40 Agnieszka Wagner Jessica Alba Nicole Kidman Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_grzeskow_czekoladowych Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.04, 16:30 Chyba się jeszcze taka nie narodziła... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona19 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.broker.com.pl / *.broker.com.pl 25.09.04, 19:12 wg mnie Nicole Kidman jest brzydka, ma demoniczne ohydne brwi...i w ogole cialo:/ nie ma piersi, nie ma bioder... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka10 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 23.05.05, 18:01 Helena Christansen(sorki jeżeli coś przekręciłam w nazwisku) Jestem dziewczyną ale te jej oczy...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rene.com.pl 25.09.04, 19:41 marilyn monroe grace kelly romy schneider jennifer lopez claudia cardinale raquel welch różne typy urody ale wszystkie mają piękne twarze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mystie Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 19:55 Angelina Jolie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.04, 20:09 Laetitia Casta Josie Maran Britney Spears (nawet w atomowym makijażu wygląda naturalnie, nie wiem dlaczego?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.rene.com.pl 25.09.04, 21:21 tak jeszcze laetitia casta Odpowiedz Link Zgłoś
gosia282 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 25.09.04, 21:41 moim zdaniem Nicole Kidman ma coś w sobie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helga ville valo (HIM) IP: *.netcafe.waw.pl 25.09.04, 21:22 on ma piękną kobiecą twarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 25.09.04, 22:00 Cindy Crowford Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.10.04, 13:50 Cindy Crowford stanoeczo.Bardzo kobieca ogolnie i sliczna twarz Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:32 tak Cindy Crawford zgadzam sie 3 po tych ktore wymiueniłam wczesniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja czyli nie ty Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 21.03.05, 22:29 No co wy... Z ta brodawka??????? przeciez ją stac na chirurga plastycznego, mogłaby sobie usunąć i byłaby piekna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.chello.pl 25.09.04, 22:00 Cindy Crowford Odpowiedz Link Zgłoś
marylu1 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 00:41 Liv Tyler Laetitia Casta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: she Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.238.70.109.adsl.inetia.pl 26.09.04, 01:22 wg mnie najladniejsza twarz ma Charlize Theron!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lsanca1.dsl-verizon.net 26.09.04, 05:54 linda evangelista Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remek Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.tomaszow.mm.pl 26.09.04, 08:57 ADRIANA LIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:06 > ADRIANA LIMA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a wedlum mnie ona ma taka "wulgarna" twarz... i ciagle robi takie sztuczne i pozowane miny... jak dla mnie - wyglada jak prostytutka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:00 Aktorka -Amanda Peet(jest bardzo naturalna),Aktorka Tara Reid,Piosenkarka francuska Nadyia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: francuzeczka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.09.04, 12:22 Gina Lolobrigida, M.M. Odpowiedz Link Zgłoś
konim691 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 14:20 Martyna Wojciechowska(chociaż mój tato mówi że przytyła...;),a zza wielkiej wody Jessica Alba. Odpowiedz Link Zgłoś
konstatacja Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 26.09.04, 14:53 Romy Schneider Vivien Leigh Irene Papas Nastassja Kinski Laetitia Casta Sharon Stone Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M0na Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.com / 62.233.250.* 26.09.04, 15:11 Sarah Jessica Parker Jennifer Aniston Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth20 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 12:10 jezu Aniston z ta kwadratowa twarza ?ona wyglada jak facet! Casta ma okropne oczy-byla taka reklama L'oreala z nia-przerazajaca!i jeszcze te krzywe zeby. takie rankingi sa w ogole dziwaczne bo nie ma takiej jednej twarzy-kazda ma w sumie skaze jakas -albo za banalna,albo dziwaczna.w kazdym razie moje typy: Linda Evangelista Angelina Jolie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:36 Isballe Adjani jest bez skazy... Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:35 jasne ,ze nie ma czegos takiego jak najpiekniejsza kobieca twarz..to bardzo subiektywne postrzeganie,a swoją droga czemu nie zrobicie takiego "rankingu" o facetach;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k6k Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:16 Jennifer Anniston nie!! Z taka broda i krzywym usmiechem?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Poważnie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:08 Co jest pięknego w Parker? szukałam i znaleźć nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 14:28 Dla każdego z nas inna twarz wydaje sie byc idealna, mnie np. wogóle nie podoba sie Angelina J( usta wygladaja jakby zaraz miały jej pęknąc, poza tym twarz kwadratowa). Dlatego rozbieżnośc bedzie ogromna, poza tym myslę ze czesto dziewczyna z ,,sąsiedztwa'' moze byc o wiele ładniejsza anizeli te wszystkie zagraniczne modelki, aktorki czy piosenkarki. Odpowiedz Link Zgłoś
ewaaj Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 14:40 twarz to nie wszytko. musi być też klasa. Jacquelline Kennedy Audrey Hepburn Odpowiedz Link Zgłoś
stephanie_s Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 23.11.04, 17:38 to dorzucam po raz setny swoje 3 grosze tym razem bedą to osoby nie zyjace Rita Hayworth Catharine Hepburn Audrey Hepburn Vivien Leigh Odpowiedz Link Zgłoś
ywonna Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 28.04.06, 10:09 zgadzam sie!!! te Panie maja w sobie jakas tajemniczosc, uwadza spojrzeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilba Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.stacje.agora.pl 27.09.04, 15:00 Monika Belucci Anna Dymna Odpowiedz Link Zgłoś
juliet22 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 24.01.05, 11:09 Anna Dymna chyba 20 lat wcześniej? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.naenxx9.adsl-dhcp.tele.dk 27.09.04, 15:04 Moj maz mowi, ze moja ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
mejbi Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 15:27 Magda Cielecka - ale ona ma ogólnie klasę... Odpowiedz Link Zgłoś
kropisia Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 09.10.04, 11:42 brawa dla tego pana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunetka24 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 193.151.96.* 27.09.04, 19:11 1.Christina Milian, 2. Roselyn Sanchez, 3. Catherine Zeta-J., 4. Salma H., 5. Jessica Alba, 6. Katie Holmes, 7.Joanna Brodzik, 8.Mandy Moore Dla mnie np. Milla Jovovich, Linda Evangelista, Nicole Kidman (porażka totalna...)- są ohyyyyydneeeeee......jak widac ,gusta są różniaste. Jestem ciekawa od czego te guściki zależą, czy np. piękne są według nas osoby podobne wizualnie do nas, czy może jest zupełnie odwrotnie?Ciekawe to jest bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OLka Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 217.41.240.* 27.09.04, 19:29 Laetitia Casta ps Tak wg. mnie podobaja nam sie osoby podobne albo choc troche podobne do nas... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juli Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.4web.pl 27.09.04, 19:43 monica belucci-ma niesamowitą twarz!!i jennifer lopez-przyznacie że jest sliczna.zresztą jest tyle pięknych kobiet ze nie sposób wymienić Odpowiedz Link Zgłoś
honeybeam Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? 27.09.04, 20:01 Wg mnie najpiękniejszą twarzą na świecie była i jest Audrey Hepburn. Dla mnie to prawdziwy archetyp piękna. I co najciekawsze w latach jej młodości była wzorem piękna i współcześnie mogłaby konkurować z niejedną wymienioną tutaj...Mimo, że mody się zmieniają :) zresztą zobaczcie same: www.okolicefilmu.piwko.pl/fil/034.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktd Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.09.04, 21:44 a mi nie podoba sie ani Monica Belucci(jajowata glowa i wysokie czolo) ani Salma Hayek(kwadratowa duza twarz). Niecierpie J.Lo.(zwyczajna meksykanica). Mila dla oka jest uroda francuzek: mloda BB, Irene Jacob. Lubie Agate Passent.Dziewczecosc, naturalnosc i...duze naturalne usta! Ot co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalique Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:45 Bellucci ma za wysokie czoło?! Boszsz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 12:04 Piękne duże usta jak u murzyńskiego trębacza:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Em Szczerość szczerością.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.04, 15:12 ... ale meksykanką to Lopez nigdy nie była i nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.gw-ssm.lama.net.pl 20.03.05, 10:54 dokladnie sie zgadzam z juli Belucci i Lopez!!!!dla mnei the best jeszcze ladna twarz dla mnie to Denise Richards , Angelina Joli tez jest Ladna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasienka123 Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.04, 23:09 a mnie sie podoba Dominika Ostałowska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.icpnet.pl 28.09.04, 12:06 Mój ideał to Nicole Kidman i Kate Blanchet. Nicole - dziewczęcość i wdzięk, Kate - niesamowite oczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yubiri Re: Aishwarya Rai jest najpiękniejsza IP: *.lama.net.pl / *.lama.net.pl 28.09.04, 15:02 j.w Odpowiedz Link Zgłoś
varka19 Przede wszystkim Linda Evangelista ! 29.09.04, 11:20 A zaraz po niej Gisele Bundchen, Adriana Sklenarikova, Eugenia Volodina Odpowiedz Link Zgłoś
elisabeth20 Re: Przede wszystkim Linda Evangelista ! 30.09.04, 11:20 o matko-Gisele ma dla mnie jedna z najbrzydszych twarzy w swiecie mody... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kitty Re: Przede wszystkim Linda Evangelista !... IP: *.client.comcast.net 02.10.04, 20:58 Dodam jeszcze Christy Turlington, Adriana Lima, Laetita Casta, Daria Werbowy i Magdalena Wrobel, ktora jest naprawde piekna i za granica robi furrore. Z aktorek typuje Juliette Binoche, zone Polanskiego Emanuelle Seigner i Magde Cielecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.lipska.net / *.internetdsl.tpnet.pl 29.09.04, 18:29 Isabelle Adjani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Martin Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: 5.5.* / 80.58.36.* 29.09.04, 21:43 moja Kasia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i. Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 19:36 Anna Powierza Paulina Holtz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stacey Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:55 Stephanie Seymour Karen Mulder Frankie Ryder Isabela Scorupco Jennifer Garner Sharon Stone Joanna Liszowska Kate Beckinsale Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.motor.taninet.pl / *.motor.taninet.pl 02.10.04, 22:17 Krissy Taylor www.krissy.com/ www.krissy.com/ie/_top.html Nikki Taylor www.krissy.com/ie/_top.html Aaliyah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:27 to chyba zart. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hopik Re: najpiekniejsza kobieca twarz...? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.04, 11:29 to bylo a propos anny powierzy Odpowiedz Link Zgłoś