Dodaj do ulubionych

Woda różana a efekt nawilżenia

09.04.19, 20:05
Hej, od jakiegoś czasu stosuje wodę różaną na twarz, którą kupiłam w hebe za jakieś 10zł. Z tego co czytałam woda różana ma właściwości nawilżające. Teoretycznie czuję jakiś efekt nawilżenia, ale nie wiem na ile długotrwały jest to efekt. Co myślicie o wodzie różanej? Ktoś może polecić jakiś inny naturalny kosmetyk?
Obserwuj wątek
    • saado Re: Woda różana a efekt nawilżenia 10.04.19, 13:50
      Jak dla mnie to woda różana to super sprawa, ale ona robi w sumie za hydrolat, wiec poza tym, że się ją nakłada to później po wsiąknięciu lepiej nałożyć krem nawilżający, a na noc na przykład olejek.
    • nowalia Re: Woda różana a efekt nawilżenia 10.04.19, 20:33
      Jeśli chcesz używać tej wody różanej zamiast kremu to nie za bardzo ma to sens, nawilżenie się nie utrzyma.
    • michalyna Re: Woda różana a efekt nawilżenia 24.04.19, 14:50
      Sama woda nie będzie nawilżać, kup sobie krem z dobrym składem.
    • eddi Re: Woda różana a efekt nawilżenia 24.04.19, 15:58
      Woda różana to jeden z elementów nawilżasia skóry, więc samo nałożenie tej wody nie pomoże zbytnio.
    • meka_panienska Re: Woda różana a efekt nawilżenia 16.05.19, 14:25
      no ja nie wiem.. jakoś nie ufam wodzie różanej za 10 zł. masz może spisany skład tego kosmetyku?
    • crystalgirl Re: Woda różana a efekt nawilżenia 29.05.19, 16:11
      Dożywotnio? A co ma niby nawilżać dożywotnio?
      Fajne dopełnienie pielęgnacji, ale właśnie, użyta w odpowiednim momencie. Reszta kosmetyków ma nie mniejsze znaczenie. Najważniejszy jest oczywiście krem.
    • jestem_aneta Re: Woda różana a efekt nawilżenia 07.06.19, 12:29
      Woda różana nawilża na krótko. To nie jest długotrwały efekt.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka