Dodaj do ulubionych

Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ?

08.04.21, 12:58
Witajcie dziewczyny,chłopaki

Mam do was pytanie.Co sądzicie o tatuażach ?

Jak dla mnie to ochyda.Wiem,że każda osoba ma prawo zrobić ze swoim ciałem co chce ale dla mnie jest to obrzydliwe.Nie wiem jak można coś takiego sobie zrobić.

Ja nigdy bym sobie czegoś takiego nie zrobiła i nie chciałabym mieć faceta który miałby tatuaż albo w trakcie związku zrobiłby go sobie.Jest to dla mnie aseksualne.Szczególnie paskudnie według mnie wygląda to na kobietach mimo i piszę to sama będąc kobietą.Dziewczyna ma seksowne ciało i dziara sobie całą rękę czy nogę albo brzuch.

Co wy myślicie ?
Obserwuj wątek
    • karolciaax97 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 09.04.21, 16:01
      Ja bym bardzo chciała tatuaż, jednak boję się takiej ingerencji w moje ciało. Nie mam gwarancji, że za kilka lat dalej będzie mi się podobał. Myślę jednak o tym bardzo dużo! Póki co odważyłam się na percing moich uszu ;)
      • kkkkk12 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 09.04.21, 16:30
        karolciaax97 napisał(a):

> Ja bym bardzo chciała tatuaż, jednak boję się takiej ingerencji w moje ciało. N
        > ie mam gwarancji, że za kilka lat dalej będzie mi się podobał. Myślę jednak o t
        > ym bardzo dużo! Póki co odważyłam się na percing moich uszu ;)

Zawsze można usunąć jak coś.Mi się wcale nie podobają i nie chciałabym mieć takiego faceta.Piercing jeszcze u mnie przejdzie chociaż też nie lubię.
      • kkkkk12 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 09.04.21, 16:31
        karolciaax97 napisał(a):

> Ja bym bardzo chciała tatuaż, jednak boję się takiej ingerencji w moje ciało. N
        > ie mam gwarancji, że za kilka lat dalej będzie mi się podobał. Myślę jednak o t
        > ym bardzo dużo! Póki co odważyłam się na percing moich uszu ;)

Zawsze można usunąć jak coś.Mi się wcale nie podobają i nie chciałabym mieć takiego faceta.Piercing jeszcze u mnie przejdzie chociaż też nie lubię.
    • bunnita Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 12.05.21, 09:00
      Lubię i w wakacje planuje zrobic sobie rękaw :)
    • ewelinaa_98 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 20.12.21, 14:17
      mi się meeeega podobają ;)
    • mimoza91 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 13.01.22, 18:26
      Jeżeli jest zrobiony profesjonalnie i z fantazja to lubię. Gorzej jak nie jest ;)
    • lenamagda11 Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 02.02.22, 08:33
      Podobają mi się! Ale muszą być dobrze zrobione i w odpowiednich miejscach, a nie swastyka na czole. Są pewne granice.
      • marietta.orinooka Re: Tatuaże-jakie jest wasze zdanie ? 10.03.22, 11:31
        Jak ktoś ma ochotę robić sobie tatuaże, to dlaczego nie ;)

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka