Dodaj do ulubionych

wasze triki na śliczne ciało

15.01.05, 19:58
Każda z nas ma swoje triki. Dal jednej jest to krem, dla innej ćwiczenia, a
dla jeszcze innej jakaś dieta. Myślę, że skorzystałybyśmy na dzieleniu się
tymi radami. Więc na początek moje:
-peeling z AVONu, z wyciągiem z granatu- ślicznie pachnie i pięknie wygładza
ciało;
-co dwa dni, po kąpieli z peelingiem wsmarowuję w ciało balsam brązujący
SOPOT, nie jest to samoopalacz, więc nie widać sztucznego efektu, a ciało
jest ślicznie złote i błyszczące.
Na razie tyle, ale ciąg dalszy nastąpi. Mam nadzieję, że wy też tu coś
dołożycie od siebie.
Obserwuj wątek
    • Gość: naina Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.238.101.202.adsl.inetia.pl 15.01.05, 21:20
      Dla mnie podstawa to:
      -raz na tydzien sauna
      -codziennie balsam antycell na pupe i uda
      -na reszte ciala balsam z proteinami jedwabnymi
      #ostatnio odkrylam saszetki do kapieli firmy Luviere,rewelacja-domowe SPA,jedna
      wlewasz do kapieli,druga smarujesz cialo i wchodzisz do wanny.Relax
      gwarantowany.Sa 3 wersje-antycell.,ozezwiajaca z limonka i lawendowa-
      relax.Polecam!
      • Gość: Cloe Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.crowley.pl 16.01.05, 10:01
        ja dwa razy w tygodniu robie peeling piaskiem.Twarzy i calego ciala.A co drugi
        dzien witamina c na twarz (zamiast kremu).Witamine te mozna uzywac jedynie w
        takim czasie kiedy nie wystawiamy buzi na opalanie.Mam 38 lat i cere jak
        dziewczynka.
        Codziennie masaz calego ciala ostra rekawica i na koniec lodowaty prysznic .
        (ale tylko kilka sekund).Dodam,ze nie korzystam z solarium .To daje najlepsze
        efekty.
        • kampysia Re: wasze triki na śliczne ciało 16.01.05, 10:56
          Masz witamine C w ampulkach? Jakiej firmy?
          • Gość: Cloe Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.crowley.pl 16.01.05, 12:33
            To nie jest witamina c w ampulkach tylko w plynie a wlasciwie w olejku.
            Juvit witamina c,firmy Hasco-Lek.To jest dla malych dzieci ,ktore jeszcze nie
            umieja polykac pastylek.Kosztuje okolo 8 zl.
            Starcza na okolo rok.
            A zaczelam ja stosowac od momentu gdy na plazy w Juracie zakolegowalam sie z
            taka babeczka,ktora rozkladala swoj kocyk na plazy obok mojego.
            Ta pani okazalo sie miala juz grubo po 50.Jej cera ,dekold i rece byly jak u
            mlodej kobiety.Ona mi sprzedala ten sposob.Uzywa tej witaminy od 5 lat i jak
            juz w Warszawie widzialam jej zdjecia z okresu przed witamina a po to teraz
            wyglada o 20 lat mlodziej.Tylko:
            -nie wolno jej uzywac po peelingu bezposrednio
            -najlepiej na noc co drugi dzien zamiast kremu
            -zawsze dwie krople witaminy na dwie olejku rycynowego lub oliwy z oliwek
            (cieplej)
            -nigdy przed i w trakcie opalania
            • Gość: Cloe Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.crowley.pl 16.01.05, 12:38
              i NIE POD OCZY.
              Skora i tak sciagnie tyle ile jej potrzeba .
              Pod oczy to juz lepiej A+ E w plynie tez 50/50 z olejkiem rycynowym.
              Pozdrawiam
              Dodam,ze jesli masz mniej niz 35 lat to daj sobie spokuj nie potrzebujesz tak
              mocnych czrow.Bo mloda cera i tak jest sliczna ,bez witaminy i innych arakabra.
              Bez mocnego makijazu i mocnej calorocznej opalenizny na pewno kazda mloda
              kobieta bedzie wygladac super.
            • Gość: mk dekolt IP: 195.116.150.* 18.01.05, 22:06
              dekolT!!! nie wiem skad wam się ten dekolD bierze?!
              • piwnookaagacia Re: dekolt 02.02.05, 19:35
                Podobno okłady lodem dobrze robią dekoltowi!!
            • asiuniap Re: wasze triki na śliczne ciało 28.10.07, 11:02
              Hm, zaczęłam stosować te witaminy. W moim przypadku wyszło gorzej,
              skóra na szyi zwiotczała, podbródek opadł. Ciekawe jakie są wrażenia
              innych dziewczyn po używaniu tych witamin.
        • Gość: ola Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.gdynia.mm.pl 17.01.05, 13:49
          wit C w plynie mozna kupic w aptece (witamina dla dzieci)
        • Gość: izalui Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.uni.lodz.pl 24.01.05, 13:23
          Mam pytanko, witamina C na twarz? tzn. łykasz tablletki czy robisz maseczke?
          dzieki
          • piwnookaagacia Re: wasze triki na śliczne ciało 24.01.05, 13:30
            Do izalui:

Przeczytaj dalsze odpowiedzi. Tam jest chyba wszystko;)
        • malenkaaaa Re: wasze triki na śliczne ciało 26.07.05, 18:55
          hej a ta witamine to mozna kupic w kapsułkach i rozetrzec tak ???
        • Gość: natalia Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 18:11
          A jakiej firmy ta vit. C? Rozumiem, że z apteki.
        • jagoda994 Re: wasze triki na śliczne ciało 23.09.05, 16:39
          a czy możesz powiedzić co to jest za witamina c, ona jest w postaci kremu czy
          płynu i gdzie to można kupić
      • kalooo Naina,co to za domowe SPA? 16.01.05, 13:57
        Opisz to bardziej szczegółowo,pls!;)
    • balbinia Re: wasze triki na śliczne ciało 16.01.05, 13:54
      Mam pytanko odnosnie tego balsamu Sopot. Efekt zlotego ciala utrzymuje sie do
      pierwszego mycia, czy przez kilka dni? Wogole chodzi o lekka opalenizne czy
      polysk? Trudno mi sobie wyobrazic jak dziala ten produkt.. :/
      • Gość: calineczka Re: wasze triki na śliczne ciało IP: 158.75.204.* 16.01.05, 15:22
        Co prawda nie ja pisałam o Sopocie, ale go używam, więc mogę odpowiedzieć.
        Balsam ten daje efekt delikatnej opalenizny, ja z natury jestem blada, toteż u
        mnie różnica jest dość znacząca. Nie nadaje połysku. Schodzi stopniowo, u mnie
        utrzymuje się przez kilka dni.
        Pozdrawiam.
        • krasnoloodek Re: wasze triki na śliczne ciało 16.01.05, 15:33
          też stosowałam Sopot, balsam i krem do twarzy. Z efektu byłam zadowolona ale
          całkowicie nie odpowiada mi zapach. Czy u Was skóra "śmierdzi" nawet na drugi
          dzień po nałożeniu?
          • Gość: calineczka Re: wasze triki na śliczne ciało IP: 158.75.204.* 16.01.05, 15:40
            U mnie trochę czuć na drugi dzień zapach Sopotu, ale nie jest jakoś specjalnie
            drażniący. Po prysznicu i posmarowaniu ciała innym balsamem niemal znika.
          • kasiulinka78 Re: wasze triki na śliczne ciało 22.06.06, 16:39
            Dokłądnie spróbowałam Sopotu raz u=i drugi i ...nie wytrzymałam tego
            śmierdzącego zapachu.Równolegle ze mna stosowała go moja siostra i nic takiego
            nie odczuwała.Może to reakcja z potem?
          • o-en-a Re: wasze triki na śliczne ciało 21.01.07, 16:20
            a ja myślalam, że tylko mi to śmierdzi! :D
            • krychas1 Re: wasze triki na śliczne ciało 28.10.07, 21:36
              Moje Drogie,czytam Wasze posty i jestem przerażona tym,że wsmarowujecie w swoje
              młode i na pewno śliczne ciało kilogramy niepotrzebnej chemii.Zwłaszcza wit c
              która wysusza skórę.Mam prawie 60 lat i nie jedna 30 latka pozazdrościła by mi
              mojego ciała.Receptura jest prosta:-kąpiel przed spaniem,zwłaszcza porządnie
              umyta twarz, nie mleczkiem czy tonikiem tylko szczoteczką do twarzy i gelem do
              twarzy na koncu spłukana zimna wodą.Do kapieli używam szczotki z morskiej trawy
              kupiona w kiosku w supermarketach /hol/,nalewam na nią gel i szoruję ciało tak
              samo robię z pilingiem ,ale nie wolno przesadzać raz na jakiś czs.Jak kapiesz
              się w wannie to możesz też dolać oliwki takiej dla dzieci i bez zbędnego
              smarowania skóra jest natłuszczona ,a jak do wody dodasz płynu do kąpieli to
              wanna wcale nie jest tłusta.W lecie zbieram w ogrodzie płatki róż,
              tymianek,lawendę itd .Znajdziesz to w ogrodzie mamy lub babci albo w sklepie z
              ziołami.Wszystko z natury co wrzucisz do wanny sprawi ze bedziesz piękna i
              gładka . Polecam też kąpiele z soli morskiej.To wszystko naprawdę działa i jest
              bardzo zdrowe.Pozdrawiam
      • piwnookaagacia Re: wasze triki na śliczne ciało 23.01.05, 22:07
        Do balbiny: przepraszam, że tak późno, ale nie mogłam. Ten sopot to po prostu
        opalenizna, ale taka lżejsza niż normalnym samoopalaczem. Utrzymuje się też,
        niestety krócej- do pierwszego mycia, najwyżej drugiego. Jest za to niedrogi,
        też tańszy niż zwykłe samoopalacze. Nie znam ceny dokładnie, bo nie wiem jak
        jest teraz, swój używam już pół roku:, ale jak ktoś wie, to powiedzcie.
        • Gość: anika Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.qzyni / *.qzyni-net.int.pl 18.04.05, 15:03
          Balsam Sopot kosztuje ok.8 zł
    • lucy215 Re: wasze triki na śliczne ciało 16.01.05, 15:34
      już pisałam na tym forum o moim peelingu z cukru, oliwy z oliwek i cytryny :)
      świetnie nawilża, a przede wszystkim wygładza ciało ! raz na tydzień.
      • dana20 Re: wasze triki na śliczne ciało 17.01.05, 01:57
        do Cloe

Jak dlugo czekalas na efekty stosowania wit.C w plynie?
        Czy smarowanie tym daje dobre efekty przy cerze mieszanej z rozszerzonymi
        porami?Czy nie jest bardziej tlusta w strefie T ?
        • kotekkk Re: wasze triki na śliczne ciało 17.01.05, 10:38
          a gdzie można kupić tą witamine w płynie??
          • nie.mozna.wyswietlic.strony Re: wasze triki na śliczne ciało 17.01.05, 14:28
            A gdzie się kupuje witaminy?
        • Gość: kaja Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.kutno.mediaclub.pl 18.01.05, 07:37
          up do Cloe
    • Gość: Ania Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 14:44
      Juvit można kupić w aptece.
    • Gość: agni Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.chello.pl 18.01.05, 21:58
      ogolnie to myślę, że tak jak wszystkie...sporo peelingów i dużo balsamów to
      podstawa, ale fakt, mam parę trików...
      w te wakacje byłam na Podlasiu i tam zakochałam się w saunie parowej, tzw.
      bani. za pierwszym razem, a ostrzegali mnie, że pierwszy raz to pięć minut i
      już, bo duszno, para, trochę jeszcze dymu, może sie słabo zrobić... wyszłam,
      wlazłam do strumienia i hajda z powrotem, tak chyba z pięć razy pod rząd.
      dziewczyny, jak potem wyciągnęłam lusterko, to myślałam, że mi ktoś twarz z
      nastolatką podmienił i to taką w fazie przedtrądzikowej! zreszta skóra na
      ciele też niesamowita była!
      przypomniałam sobie wtedy o dobrodziejstwie parówki, którą juz własciwie
      odstawiłam do lamusa, bo różne rzeczy też niepochlebne czytałam... i teraz
      stosuję... no i właśnie, jeden mój trik to po prostu rumianek, a drugi lipa.
      stosowałam je dośc dawno temu, zapomniałam a teraz wracam. po zrobieniu parówki
      z rumianku rozrywam torebki z tym rumiankiem i masuję nim twarz, działa lepiej
      niż peeling, ale uwaga na brwi i rzęsy (mnie tam wszystko jedno, bo i tak na
      hennę skazana jestem). skóra twarzy jest po tym rewelacyjna.
      lipę z kolei stosuję do ziołowej kąpieli, na to jej idzie dość sporo i częśc
      zaparzonych torebek wrzucam, niech sobie w wannie pływają, a jedną, dwie zawsze
      zostawiam i smaruję się nimi, już bez rozrywania, bo lipa może nawet trochę
      zakaleczyć, po kąpieli i juz nie smaruje balsamem, osuszam lekko ręcznikiem i
      już - ona sie klei trochę, ale na skórę działa świetnie. pozdr.
      • Gość: koala 1985 Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 18.01.05, 22:09
        peeling z kawy
    • foteini Re:Do Cloe 19.01.05, 10:59
      Jak dlugo czekalas na efekty stosowania wit.C w plynie?
    • piwnookaagacia Re: wasze triki na śliczne ciało 23.01.05, 22:13
      Fajnie, że się zainteresowałyście moim tematem. Widzę, że utworzyły sie dwa
      główne podtematy: "sopot" i wit.C. Cieszy mnie to i czekam na dalsze
      odpowiedzi. :-)
      • Gość: loona Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:18
        A tę witaminkę można stosować przy rozszerzonych naczynkach?
        • justa_79 Re: wasze triki na śliczne ciało 24.01.05, 12:54
          wit. C wzmacnia naczynia krwionośne. tyle, że chyba bardziej od środka niż od
          zewnątrz.
      • Gość: loona Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 22:20
        Dziewczyny,spróbujcie kremu "Masło Kakaowe" ZIAJI.Ja nie znosiłam tej firmy,ale
        ten kremik im się udał i kosztuje tylko 4 zł.
      • akusia Re: wasze triki na śliczne ciało 23.01.05, 22:22
        fajnie ,ze dowiedzialam sie o tej wit.C. Jak rozumeim stosuje sie ja raczej
        zima,bo latem raczej ciezko uniknac opalenia sie...?
    • piwnookaagacia cellulit 24.01.05, 13:16
      A jak sobie radzicie z cellulitem??
      • Gość: Anita Re: cellulit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 10:03
        ja sobie z nim poradziłam! biegam codziennie od miesiąca już..i widzę znaczne
        efekty! pomarańczowa skórka znika! polecam bieganie albo rower! :))
    • Gość: greatkania Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.uks.pl.uks.pl / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 08:59
      ja mieszam samoopalacz z balsamem do ciała . Super efekt!!!
      opalenizna jest delikatna.
      • Gość: Ela Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.05, 12:05
        jaki efekt daje peeling z kawy?
        • Gość: anka Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 12:45
          ja mieszam fusy z kawy z oliwą, na razie krótko stosuję, ale działa jak
          normalny peeling = świetnie wygładza. Po spłukaniu zostaje mięciutka skóra od
          oliwy.
          Podobno po dłuższym stosowaniu bardzo pomaga na cellulit.
    • new_woman Miód 03.02.05, 13:10
      Ja raz na jakiś czas nakładam na twarz i dekolt miód. Siedzę sobie z nim
      najczęsciej kilka minut w wannie. Później masuję i zmywam ciepła wodą.
      Najlepiej jeżeli miód jest lekko skrystalizowany (jeżeli nie mozna dodać trochę
      cukru)bo podczas masowania znakomicie oczyszcza i działa jak peeling. Po takiej
      maseczce skóra jest jak pupka niemowlaka.
      Niestey nie wszyscy mogą to stosować, ponieważ u osób uczulonych na miód może
      to podrażniać skórę.
      Pozdrawiam i życzę wspaniałych efektów:)))
      • asiawi Re: Miód 17.04.05, 21:49
        uo! temat dobry szkoda żeby zniknął!
        • Gość: kawa moje sposby IP: *.adsl.inetia.pl 18.04.05, 06:04
          1)szorowanie pośladków gąbką do celulitu - skutecznie usuwa wieczną gęsią
          skórke z pośladków ; 2) maseczka oczyszczająca do twarzy "mud-coś tam" niestety
          skończyła mi sie i nie znam dokładnej nazwy - dobrze oczyszcza i baardzo
          rozjaśnia bużke , do kupienia w galerii centrum - warszawa , w czerwonej
          saszetce z twarzą w niebieskiej papie=maseczce; 3)czasem sok cytrynowy na
          dłonie- dobrze rozjaśnia. 4) krem pod oczy vichy reti c ; 5) maska pod oczy
          aa , obie rzeczy dobrze przeciwzmarszczkowe .
          to narazie tyle .
          kawa
          • fairy5 Re: moje sposby 18.04.05, 14:47
            -duzo wody
            -cwiczenia na ramiona, brzuch, pupe
            -bieganie
            -duzo balsamu w tym delikatnie opalajacy jergens (fajny :-)
            -peeling
            • inga245 Re: moje sposby 23.09.05, 23:42
              po opalaniu polecam balsam dr. eris nie pamietam nazwy w takiej tubce
              niebieskiej, ale swietnie wygladza skore i jak dla mnie slicznie pachnie...
              na dzien polecam krem Nivea Visage odzywczo-nawilzajacy.jest swietny!
    • Gość: up Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:15
      pu
    • Gość: mala Re: wasze triki na śliczne ciało IP: 5.3.* / *.proxy.aol.com 19.04.05, 05:29
      fajny temat, trzeba go podniesc w gore, w gore, w gore!
      a moje sposoby to - peeling L'oreala z kwasami AHA (ten niebieski, nie moge
      spamietac tylko jego nazwy wciaz - o - EXOFo-cos tam) chyba najfajniejszy jaki
      wyprobowalam, ale tez - sol z oliwa - suuuper i kapiele w soli - taki klimat-
      niby-morza.
      pozatym - dobre jedzenie - zdrowe, no i duzo, duzo sexu!
      CWICZENIA TEZ BEDA OK! ;)
      • Gość: Ewelina Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.05, 13:06
        Polecam krem oliwkowy ziaji (taki zielony) jest genialny Skóra jest nawilżona ,
        ładnie napięta i rozpromienianoa a kremik kosztuje gorsze.Dodam ze mam skórę
        wrażliwą i alergiczną a mimo to ten krem bardzo dobrze toleruję.POLECAM!
        • Gość: magi Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 09:24
          up,up do góry z tym tematem....
        • kamilia6 Re: wasze triki na śliczne ciało 21.10.07, 14:28
          moze to troche nie dopasowane do tematu, ale jesli macie do wyboru garniej i
          ziaja to zawsze ziaja! tan sam skład a róznica w cenie
          • kamilia6 Re: wasze triki na śliczne ciało 21.10.07, 14:30

• 18lipcowa Re: wasze triki na śliczne ciało 19.04.05, 13:29
      ruch, dieta, kosmetyki antycellulitowe, peelig, balsam, solarium raz na jakiś
      czas,
      • Gość: esensja do CLOE !!! IP: *.tczew.net.pl 20.04.05, 14:23
        Powiedz mi jaka jest różnica między olejkiem rycynowym kjaki ty podajesz a
        olejem rycynowym?Pytam się ponieważ prosiłam w aptece o olejek rycynowy a
        otrzymałam olej!A może nie powinnam kupować w aptece tylko w drogerii?Odpowiedz
        proszę bo zależy mi na kuracji witaminąC.Pozdrawiam
        • justa_79 Re: do CLOE !!! 21.04.05, 09:47
          esencja, nie stosuj oleju rycynowego na twarz! tylko samą wit. C w kroplach.
          nie wiem, kto wymyślił ten olej rycynowy w ogóle...
    • asiawi Re: wasze triki na śliczne ciało 20.04.05, 17:40
      do góry!
      • Gość: za-to-ja Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.tczew.net.pl 22.04.05, 21:26
        ten wątek nie może umrzeć śmiercią naturalną! do góóóry hop!!!
    • magdzie Re: wasze triki na śliczne ciało 20.04.05, 17:58
      -regularny peeling rekawica i roznymi produktami peelingujacymi, BodyArt Eris
      jest idealny
      -regularne stosowanie balsamow (np.Dove ujedrniajacy)
      -na twarz pomimo mojego mlodego wieku uzywam Clinique liftingujacego ( do twarzy
      i poc oczy <<dzieki anexxie) i age expert nuit YSL
      - rolki
    • Gość: Sandra Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.cable.satra.pl 20.04.05, 20:09
      Peeling z kawy !!!!
      wynalazek wszechczasów ;-)
      • Gość: lion Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.05, 16:55
        szorowanie ciała rękawicą sizalową.
        lion
    • bzzzk Re: wasze triki na śliczne ciało 22.04.05, 21:47
      a w jakich proporcjach przygotować peeling z oliwy i soli?
      i czy znacie jakiś naturalny sposób na peeling do twarzy?
      pzdr.
      • asiawi Re: wasze triki na śliczne ciało 31.05.05, 20:45
        up!
        • kingusi Re: wasze triki na śliczne ciało 31.05.05, 21:56
          Peeling do twarzy raz w tygodniu+ maseczka z glinki zielonej, Kremik
          antycellulit Eveline, nabłyszczacz do włosów Joanna(od czasu do czasu)cdn jak
          sobie przypomnę.Pzdr.
    • Gość: up up Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 23:41
    • anna41983 Re: wasze triki na śliczne ciało 01.06.05, 13:20
      peeling raz w tygodniu
      balsam do ciala
      cwiczenia na brzuch, uda i posladki
      maseczki na buzke - oczyszczajace i nawilzajace
      • Gość: mm Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.crowley.pl 01.06.05, 14:03
        peeling naturalny do ciała (sól+mleko)
        maseczki z glinką zieloną
    • Gość: Nikosia Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.05, 14:44
      Moje triki to wszytsko co jest związane z aromaterapią. Ha! Polecam oliwki na
      cellulit, olejki, balsamy orzeźwiające. Naturalne, aromateraputyczne i
      niedrogie!!!Wszystkie są nawww.sklep.pollenaaroma.com. Ja uzywam od conajmniej
      pół roku i jestem zadowolona. Buziaczki.
      • piwnookaagacia Re: wasze triki na śliczne ciało 09.06.05, 17:34
        ostatnio przeczytalam gdzies na forum, ze na rzesy znakomity jest olejek
        rycynowy, w sumie to nie wyprobowywalam tego jeszcze, ale mysle ze warto za 2
        zl sie wysilic. smaruje sie nim rzesy na noc, palcem lub wacikiem lub
        patyczkiem do uszu, a juz po miesiacu widac efekty. napisze jak to u mnie
        dziala bo zamiezam kupic i sprobowac
        • madzia-wloszka Re: wasze triki na śliczne ciało 09.06.05, 20:30
          moje sposoby;
          -4x w tygodniu ćwiczenia na talię, pośladki i brzuch
          -codziennie ćwiczenia na dekolt
          -2 razy w tygodni peeling cukier+śmietana+sok z cytryny(miEkka i nawilżona
          skóra)
          -codziennie balsam do ciała
          -od czasu do czasu balsam brązujący SOPOT-polecam!
          przepis na domową mieszankę na cellulit:4 łyżki oliwy z oliwek, 3 krople olejku
          z drzewa herbacianego(usprawnia układ limfatyczny), 3 krople olejku z
          grapefruita (wspomaga odchudzanie), 1 kropla olejku z lawendy(dobrze działa na
          skórę zapobiegając rozstępom). Sposób użycia: wmasowywać w miejsca dotknięte
          cellulitem 2 razy dziennie.Stosować przez ok 4 tygodnie. Mieszanka z 4 łyżek
          oliwy starcza na dwa dni.Gwarantuję , że cellulit ulegnie redukcji i zgubicie
          nieco w biodrach co szybko odczujecie po spodniach:) sprawdziłam na sobie,
          kurację powtarzam w cyklu 4 tyg kuracji 6 tyg przerwy.Nie stosować dłużej niż 4
          tygodnie bo olejki mogą uczulać!polecam!
        • Gość: mimi Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.devs.futuro.pl 31.07.05, 11:23
          hit wszechczasów: kolagen w postaci tabletek lub kleiku do picia w sporych
          ilościach + woda dwa litry dziennie. Nigdy bym nie uwierzyła,że w ten sposób
          można wygładzić zmarszczki a jednak to możliwe.Dodam że odkryłam to cudo w
          ubiegłym roku podczas przygotowań do lata kiedy to postanowiłam schudnąć ( z
          tąd ta woda) a przy okazji diety padły mi paznokcie i ktoś polecił mi te
          tabletki z kolagenu. Efekt był taki że po mięsiącu polepszyły się znacznie
          paznokce a dodatkowo zauważyłam, że moja sucha od zawsze skóra odzyskała blask
          i wygładziły się zmarszczki mimiczne na czole które były moim przekleństwem od
          18 roku życia.Polecam - naprawdę działa!
          • Gość: kopytko Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.05, 18:06
            gdzie w necie mozna kupic ten wspomniany kolagen w tabletkach? pozdrowionka
          • anka9 Re: wasze triki na śliczne ciało 02.08.05, 06:19

Mimi ,napisz coś o tych tabletekach i galaretce.

• testardo Olejek rycynowy na rzesy 12.06.06, 00:14
          To calkowita prawda! Mi mama juz jako dziecku smarowala rzesy olejkiem rycynowym
          i teraz ciesze sie pieknymi dlugimi rzesami, ktorych nawet malowac nie musze.
          Tylko trzeba uwazac,zeby sie do oczu nie dostal.
          Dzieki za przypomnienie, zapobiegawczo wznowie kuracje!
        • paterycja Re: wasze triki na śliczne ciało 16.06.06, 12:55
          a ja Ci polecam odżywkę do rzęs oriflame, rewelacja! i nie tłuści się , jak
          olejek.. ale nie kwestionuję jego cudownych właściwości.
    • Gość: ewela Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.farah.net.lb / 217.194.136.* 09.06.05, 22:23
      Kiedys juz czytalam o Juvicie ale nie pamietam dokladnie gdzie-albo na forum
      vizazu albo na biochemia urody.Sprobujcie tam poszukac korzystajac z
      wyszukiwarki.Pozdr.
      • Gość: kar Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.tele2.pl 09.06.05, 23:51
        Peeling kawowy jest swietny na cellulit (kofeina jest składnikiem wielu kremów
        antycellulitowych) i skóra jest miękka potem jak u niemowlaka. Ja tam nie
        dodaje zadnej oliwy bo nie lubie, po wypiciu kawki poprostu robie pod
        prysznicem peeling fusami i cellulit znikł zanim na dobre sie rozhasał po
        zimie...A o olejkach też słyszałam, robiłam kiedyś okłady pod folią, też niezłe
        ale ja nie lubie tego babrania...hmmm może dodam olejki do fusów dla
        wzmocnienia efektu......
        • madzia-wloszka Re: wasze triki na śliczne ciało 12.06.05, 10:24
          peeling kawą? muszę wypróbować. Ale olejki eteryczne również polecam! Folii
          próbowałam, ale to rzeczywiście tylko wielka babranina.
          • dori7 piling z kawy, zwykly balsam i basen :)) 12.06.05, 13:12
            Piling z kawy wymieszanej z olejkiem pod prysznic Bielendy, tym erotycznym
            (ylang-ylang&grejpfrut). Absolutna rewelacja :)) Plus raz, dwa razy dziennie
            balsam nawilzajacy czy ujedrnaiajcy - ktorys z tanszych, bo zuzywam potworne
            ilosci - woda w Warszawie jest po prostu tragiczna!! Czesto biegam na basen,
            ale *nigdy* nie mocze sie w goracych babelkach.
            • Gość: livja regularne cwiczenia i nawilzanie ciala IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.05, 13:36
              Ja cwicze miescnie rak, duzo chodze, pije duzo plynow, uzywam oiliwki do ciala,
              chodze na solarium.Jednak wydaje mi sie ze najwazniejsze sa cwiczenia i
              zmniejszenie ilosci papierosow, a najlepiej w ogole rzucic ten nalog.Chyba to
              podstawa regularne "male" cwiczenia, i nawilzanie ciala.
        • Gość: lisa Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.pl / *.leczna.enterpol.pl 13.06.05, 11:36
          Rewelacja i po co wydawać tyle kasy na drogie kremy!
          Zrobię sobie dzisiaj peeling kawowy.
      • Gość: lu Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.it-net.pl 12.06.05, 15:11
        tutaj jest cały wątek o wit.C w kropelkach:
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=21497059
    • Gość: madzior Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.pkp.wroc.pl 12.06.05, 14:25
      1) Maseczka z drozdzy na buzke, 1-2 razy w tygodniu
      2) Jedzenie galaretki. Wzmacniają mi sie wtedy paznokcie :)
      3) Róznego rodzaju herbatki czerwone, zielone, biale, owocowe na dobry
      nastroj :). Poza tym każda ma jakies zbawienne właściwości :).

POZDRAWIAM :)))))))))))))))))))))
    • Gość: lu Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.it-net.pl 12.06.05, 15:03
      A gdzie kupujecie te olejki, np. z drzewa herbacianego czy lawendy?
      • dori7 Re: wasze triki na śliczne ciało 12.06.05, 16:02
        W aptekach, sklepach ze zdrowa zywnoscia - wszedzie sa.
        • Gość: lu Re: wasze triki na śliczne ciało IP: *.it-net.pl 13.06.05, 00:40
          DZięki:)
          • Gość: weronika AVON balsam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:07
            czy ktos wyprobowal ten nowy balsam z avonu na cellulit?czy on dziala i jaka
            cena
            • piwnookaagacia Re: AVON balsam 18.06.05, 19:46
              kosztuje 39,9 w promocji, bez ćwiczeń cellulit nie zniknie, ale ogólnie skóra
              jest po nim gładziutka i jędrniejsza
            • piwnookaagacia Re: sproszkowane algi 18.06.05, 19:47
              wypróbowywałyście to?? gdzieś przeczytałam, że można kupić to w aptece i robić
              maseczki pod folią na cellulit i dodawać garść do kąpieli, też na cellulit.
              Któraś wypróbowywała??
    • karolarwd Re: wasze triki na śliczne ciało 26.07.05, 13:03
      up, up :)
      a swoją drogą - podziwiam za zapał, bo ja leń straszny jestem i nie mogę się
      wdrożyć w regularne stosowanie tych zabiegów :)
      stąd pierwsze oznaki celulitu :(
      a teraz spisałam kilka sposobób i oczywiście zamierzam stosować - tym razem
      już "na pewno" :P
      pozdrawiam i życzę wytrwałości :)

..............................................................................
      a swoją drogą - dla KOGO my to robimy..? :) :)
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka