Gość: 123 IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 26.01.05, 20:59 Bradzo prosze opisz mi Poeme. Ciekawi mnie to jak Ty odbierasz ten zapach. I co powoduje, że jest Twoim naj?? Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
smee Re: Do Smee- mam pytanie 26.01.05, 21:30 Ojej :) Sprobuje go opisac, choc to trudne. Jest kwiatowy, ale to nie jest taki typowy kwiatkowy zapach. Twoje pytanie sklinlo mnie do odwiedzenia strony Lancome i tam jest napisane, ze to niebieski mak z Himalajow oraz oraz kwiat bielunia (bielun to jakas roslinka, nie znam), to sa dwa glowne skladniki. Potem do tego dodana jest miesznka bialych i zoltych kwiatow - mimoza, zonlil, frezja, roza oraz kwiat wanilii . To tyle jesli chodzi o sklad. A czemu one sa naj? Nie umiem powiedziec, to jakas chemia, jak przy zakochaniu ;)) Gdy Poeme weszly na rynek, mialam jakies 17 lat, powachalam i... zakochalam sie totalnie. Potem dlugo mnie nie bylo na nie stac, a potem wreszcie kupilam i nie rozstaje sie juz z tym zapachem. Chodzil za mna caly ten czas, lazilam do perfumerii EMPiK (taaaa... kiedys nie bylo Sephory ;P), psikalam i wwachiwalam sie :) Mam wrazenie, ze ten zapach jest bardzo oryginalny, bardzo rozpoznawalny i... malo popularny. A, wydaje mi sie, ze jest romantyczny, dla takiej marzycielki, co buja w oblokach, idealistki. Ale mi zadalas ;)) Mam nadzieje, ze w miare o to chodzilo. Ciezko ujac w slowa pewne odczucia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Do Smee- mam pytanie IP: *.com.pl / *.zetosa.com.pl 27.01.05, 12:10 Bardzo Ci dziękuje i pozdrawiam Marzena Odpowiedz Link Zgłoś